ma väga tänan teie osavõtlikuse eest....ega ma ei mõelnudki jah siit mingit hüva nõu saada, vaid tõepoolest soovisin huvipärast teada selle portaali kasutajate arvamusi....MA JU ISE TARK
DDD
annan teada veel seda, et me oleme kirjutanud ja vestelnud ligi pool aastat, aga me ei ole veel rääkinud seksist, vaid kõigest muust - oma muredest ja probleemidest ja loomulikult ka rõõmustavatest asjadest....TEMA on alati nii rõõmus ja optimistlik....nüüd plaanime tõsiselt kohtumist - teame teineteisest kõike va. see, mis puudutab seksi....
ma nii ootan seda kohtumist, aga samas kardan, sest on ju üks väike võimalus, et TA välimus mulle ei meeldi - mu kujutlustes on TA loomulikult minu jaoks kena....asi selles, et kui reaalis inimesega kohtud, siis on ju aega harjuda igasuguse välimusega, sest armud ju ikkagi inimese hinge ja olemusse....aga minu puhul on asi vastupidi - minul pole aega TEMAGA ju harjuda, kui kohe ei meeldi....kardan kaotada seda tunnet, mis hetkel mind iga sekund valdab ja armumise puhul on nii, et kui see tunne kaob teatava inimese vastu, siis reeglina see tagasi ei tule, aga TEMA on nii hea......
mul ju siin portaalis olnud sadu kirjasõpru, aga mina tundsin ära TEMA ja ka TEMA ju soovib minuga kohtuda - kas TAL mingeid tundeid on tekkinud minu vastu, seda ma ei tea, aga piltidel on TA mind näinud - nagu te kõik.....
PS! kui TA nüüd avastab, et siin foorumis meie,, teemat,, arutan, siis on TA kindlasti üllatunud, aga tundes mind, ei tohiks TA pahandada, sest ma ju ei avalda TA isikut ja samuti ei ole mina endale siin vast häbi teinud.....
praegusel hetkel olen ma nii õnnelik, et ma armastan teid kõiki -kuid muidugi teisel moel - mingu teil kõigil alati hästi - kallid teile....
mareelia