Foorum
2012-10-11 14:30
Inimlik uudishimu ajendas esitama küsimuse: "Mida pakub sulle Iha TOP-is olemine?"
Kas on tegemist inimliku edevusega, sotsiaalse tunnustuse otsimisega, ego rahuldamisega vms.? Mis on see, mis ajab inimesed ärevile, tekitab paksu verd, sõimu, viha, kadedust...?
Mille kuradi nimel te seda teete?
Aitähh.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 14:43
Kui läheneda küsimusele, selle TOP i etteotsa ehk siis päeva VIP iks saamisega, siis on sellel ju majanduslik mann küljes, saad kolm kuud tasuta mummudeta pilte vaadata seega nagu oleks ju mõte pingutada

ehk siis kasuahnus
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 14:57
Adrenaliin võiks see olla, need for speed On lihtsalt olemas inimesed kelle jaoks on pildis olemine kõige tähtsam ja maailm peabki olema kirju.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 15:17
Vastama kipuvad ikka need, kel sinna kurikuulsasse toppi pole mingit lootustki saada aga ok, asjaks seegi
Et siis majanduslik point, millega ilmselt kaasneb ka uudishimu rahuldamine, millised on karad ja wytud nende ahvatlevate mummude taga . Adrenaliini saab muidugi kah, kui jälgida lahinguvälja aga mina pakun (minu, isiklik arvamus) et tegemist on reaalelus puuduva tunnustuse otsimisega ja sellesama reaalsuse asendumine netimaailmaga.
Aga siiski, ehk asjaosalised ise vastavad, mis neid ajab tutte katkuma ja muid naiselikke strateegiaid kasutama!?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 15:26
Majanduslik point on boonus asja juures, aga mitte määraja, pigem ikka nii, nagu nokupoku pakkus. Netis on ka kõikvõimalikke teistsuguseid fotode hindamise konkursse, kus ka pürgitakse hasartselt võidule, mitte küll selliste vahenditega kui siin, aga püütakse teha järjest paremaid pilte lihtsalt. Siin lihtsalt on see hindav publik suht nürimeelne, sealt need kibestumused, enda arvates head pilti hinnatakse ebaõiglaselt ja siiis tuleb tagasitegemine ja muud laadi vaenutegevus.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 15:28
aikon, tunnustus kindlasti. sport näiteks baseerub täiesti sellele, aga me ei saa pidada sporti narruseks. pigem on narrus just edevus, nüüd muidugi on raske eemalt selgeks teha kes teeb midagi edevusest või tõesti millegi saavutamise nimel.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 15:30
Adrenaliin oleks nagu kõige lihtsam, saades kord TOPi, tekib joovastus sinna üha uuesti ja uuesti saades. Tekib enesega rahulolu võidetud võistluspunkti eest.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 15:40
Ma ei oska küll kõigi eest antud küsimuses rääkida ning nii keeruliseks ja liialt psühholoogiliseks ma antud teemat ka ei ajaks, nagu seda siin juba tehtud on
Minu jaoks ei ole oluline mitte topis olemine ega sinna pürimine ja üksteise meeletu hindamine kui selline. Fakt on, et rohkem kusagil nähtavamal kohal olles koguneb ankeedile rohkem vaatamisi, see aga garanteerib loomulikult suurema rahvahulga liikumise sinu kontol ning see omakorda kindlustab ka rohkem suhtluseid sinu kontot külastanud inimestega, seeläbi ka märksa enam tutvusi ning suhtlemist. Seega on top (minu jaoks) ideaalne koht, mis garanteerib suuremal hulgal vaatamisi, ja nagu juba mainitud, ka tutvusi. Päriseluski ei tule sinuga keegi niisama lihtsalt tutvust tegema või vestlema, kui ise kusagile nurka poed, pea põue peidetud. Aktiivne tuleb ise olla!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 15:41
Tõelist fotokunsti siinsel saidil on leida väga vähe, seega ei kipu hindama kedagi. Samas mõtiskledes selle üle, et miks enda pildid siin üleval on, siis eks ole see pigem siiski soov kuulda arvamust nede kohta.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 15:51
RemyK vastus on vägagi loogiline põhjendus, lähtudes vanast tõest "kui sind pole siin, siis sind pole olemaski", seda enam, et meeskasutajate kontsentratsioon per naine on siin ülikõrge
Vahepalaks: Sheeba
Isiklikult minu mannetu pilt on vaid seepärast, et mulle meeldib suhelda n.ö näost näkku, mitte tühja seinaga
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 15:55
Noh jah Aikonpoiss, olen eputrilla
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 15:59
tahaks aikonit toppi. ma magan kõigiga, kes aikonile kümneid panevad. St naistega siis muidugi, aga kui mõni mees tahab aikonile kümmet panna, siis ma võin magada ta naisega.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 16:06
Mykhan, tegin algust. Võid mu naisega magada
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 16:09
Vott, tubli mees. Aikon kui sa siis päeva vipiks said, ära siis vanu tuttavaid unusta ja pea ikka meeles, mis su jaoks kõik tehtud on
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 16:24
Sheebatüdruk, ma andestan Sulle Su väikse kiiksu, olla eputrilla
Krt, lõpetage ära ma pole palunud ennast mingite numbriliste kombinatsioonidega üle külvata, piisab kui "karvajalg" mu kuivetand iho rõemustab
Assanuga, Mykhan!!! Vaata kes mulle kymppisid on jaganud, Veab Sul ikka
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 16:27
Assanuga jah vot kraaklejad, siit näete millega saab autasustatud üks õige, altruistlik teguviis
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 16:29
Nojahh aga ikkagi ootaks nende kraaklejate sõnumit, miks ja milleks seda kõike vaja on
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 16:31
Mykhan, äkki oli kenasuudlusel siiras soov saada sinupoolt lubatud tasu, selle eest? Ja kuna ta hindas kolm korda 10 ga siis järelikult on see kordade arv, millega sa teda rõõmustama pead ning hoia sa alt, kui nüüd lubatud autasu temakesel saamata jääb
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 16:36
No loomulikult saab kenasuudlus oma lubatud tasu kenasti kätte, selles ei peaks ju kahtlustki olema...vat seda ei tea, mis selle jfjmi naisega teha ...Kas lähed aitad ka Aikonpoissi topile lähemale....?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 16:38
Ja vaata, et sa siis minu vanaeidele ka pettumust ei valmista.... Oot ma panen veel mõned kümpad, sutsu on veel liidrikohast puudu. Või jätaks selle naistele?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 16:39
Oma hinges teeks ma seda kindlasti, kuid ainuke tingimus on, et ma ei pretendeeri sellele "auhinnale". Kui selles suhtes kokkuleppele jõuame, siis miks ka mitte
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 16:40
APPIIIIIIIIIII jätke kohe järgi
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 16:43
Häda sul siis olla üks päev TOP is? Homme võtame järgmise kelle aitame TOP i jne ja vaatame siis kes on need kes 1 jagavad ja blokivad
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 16:46
Mykhan paneb ka homme omal pildi üles ja siis aitame tema TOP i, siis on teil juba niisama kahe peale kokku 10 tasuta võimalust 10 jagada
˅ näita rohkem ˅
khm. khm
sheeba, ma sind ei raatsiks auhinnast ilma jätta, aga muidu...Aikon, põgeneme
˅ näita rohkem ˅
Noh näe ei pidanudki , Tuluke tegi asja korda. Jõudu Mykhan
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 16:50
nüüd on mul märk küljes ja võin asuda kraaklema
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 16:50
Mykhan, EEEEIIIII, ma ütlesin, et ma teen seda vaid ligemese armastusest ja sellepärast, et kiusliku inimesena tahaks selle TOP i türdukud lihtsalt tigedaks ajada
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 16:54
Mykhan, hakkame jagama, Sa jääd üksi jänni
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 16:56
Sheeba JAAAA. Suur ligemesearastus väärib isegi kahekordset autasustamist, saad need kätte kohe, kui olen kenasuudluse ära premeerinud ja pärast seda....Aikon, you drive runawaycar
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 17:02
Mykhan, Sheebatüdrukut ma ei jaga,
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 17:05
see näitab, kui "nõutud" ta on
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 17:06
Mykhan, see autasu on mulle suureks auks ja kuna see on tulnud suure tunnustusena mulle, kui truule sõberile, siis oma üllameelsusest annetan ma selle väga väärtusliku auhinna vanadekodule
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 17:10
sina aikon ei peagi midagi jagama, mina jaga auhindu sheebatüdrukule. Personaalseid edasikingitamatuid auhindu ...Kuigi ma polegi vaadanud, kas see on tal ikka välja teenitud juba
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 17:15
ja ennäe, armastabki
Tagasihoidlikult nagu valeri kirss, õnnitlen ma värsket missi ja annan siis auhinnad üle kuna auhinna tahtjaid oli väga palju, siis tuli teha väike loosimine, ja loosiõnn naeratas kenasuudlusele ja sheebatüdrukule
˅ näita rohkem ˅
Mykhan, anna ikka auhind Sheebatüdrukule kätte, see juba tema asi, mida ta sellega edasi teeb
˅ näita rohkem ˅
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 17:20
Ahahh...aga mis mulle siis jääb?? jälle on mul tühjad pihud. Krt, parem naine voodisopis kui vanamees iha TOPis
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 17:23
Aikon, aga sa võid ju lubada, et magad kõigiga, kes ühe panevad
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 17:27
alles 10 minutit topis olnud ja juba diivatseb sinu osaks saab kuulsus ja au. Ilmselt ka enneolematu populaarsus ja hordide viisi ihaldavaid tüdrukuid, kellele sa vastu ei suuda panna, niiet meie sheebatüdrukuga peame jääma käest kinni pisikesse euroopa liidu ja maailma äärelinna sugu tegema ja ja sulle järele vaatama ja tuult tiibadesse soovima Aga tea siis, kui kaugel kuulsuse tipul olles neid säravaid maailmatibisi paned, et seal sõrmeotsasuurusel laigukesel aailmakaardi peal, kus on su juured, on paar inimest, parajasti vahekorras kindlasti, kelle südames sinulgi koht on
oh kui liigutav sheeba, embame
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 17:35
Jotteff, hea idee
Oiijahh oieee no kui kuulsus, siis kuulsus aga seda ma teile ütlen, et tänasest päevast hakkate mind "nematama" ja ma tahan näha, kes on see julge, kes söandab mu ilu ja aru kritiseerida
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 17:42
Aikon, aga tee siis seda, poisid juba ootavad
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 17:48
Jotteff, ära nori muhku
Aga mul tekkis nüüd selline küsimus, et ...olles TOPpoiss, peaks nagu teoreetiliselt iga ukse jalaga lahti lööma aga samas võib mõne uksega vastu kolpa saada, vaatamata oma välisele hiilgusele ja üleütlemata kaunile feissile ...et mida nüüd teha, kas jätkata vanal kursil või kujundada oma imago vastavusse staari omaga
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 17:53
Aikon, foorumist leiab õppematerjali kuhjaga
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 17:54
Ikka staariks, loomulikult, nagu james bond, you wait, world, here i come hakka elama laia elu, pea ülelinna prassinguid oma luksusjahil, jää purjus peaga oma sportautoga vahele ja anna kollasele ajakirjandusele kõneainet
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 18:06
Sinna kuradi toppi satutaksegi juhuslikult. Kurat teab kuidas. Olen seal olnud ja ei ole selleks muffigi teinud. Vahest paned mõnele mõne kümpsi ja miskipärast pannakse nagu vastu.
Midagi head seal topis olemises ei ole.
Sõidad linnatranspordis ja tabad end mõttelt, et mida häkki keegi sind passib. Siis meenub, et oot oot ihast tuttav nägu.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 18:07
Kui foorumi kogemusi vaadata, siis....ma pigem jään selleks, kes siiani aga staar olla pole ju paha, nagu Mykhan kirjeldab Ja naisi saab nagu muda ja muda saab kah kraesse . On vast dilemma
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 18:10
Oo seda muda tuleb nagu putru
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 18:31
Kuulge, Aikoni top i saime, aga nüüd peaks ju ta päeva VIP iks ka tegema
˅ näita rohkem ˅
2012-10-11 18:54
peaks vist Maiustajaga rääkima tal see asi käppas
˅ näita rohkem ˅