0
Mehevorm
naljad
3 tundi tagasi
0
Anekdoodid
PreviousJärgmine
Seda eksootilist rooga valmistatakse 1 – 2 korda elu jooksul, seepärast tuleb tema valmistamiseks koguda palju kannatust ja fantaasiat.
Parim vorm tuleb, kui mehelt juba enne vormimise alustamist 7 nahka koorida ja teda 4 – 5 kuud marineerida omas mahlas.
Muidugi kõlbavad ka värsked ja eelnevalt töötlemata mehed, kuid neid on raske säilitada, et saaks terve elu tasapisi närida.
Kui mees on enne kaua elanud poissmehena, siis tuleb temast kõigepealt tugev vabaduse lõhn välja kloppida. Hea oleks teda enne pulmi veidi niisutada ja teki all soojas hoida.
Mehevormi jaoks kõlbavad iga kategooria mehed: paksu fileeosaga või täiesti kondised. Pole ka tähtis, kas nad on sead, sõnnid või oinad.
Õrnanahaline mees püüab igati elu hakklihamasinasse mitte sattuda, kuid tavaliselt tal see ei õnnestu.
Kaval perenaine surub ta varem või hiljem vajalikku vormi. Muidugi kui sekka satub väga vintske tükk, võib asi untsu minna.
Mehevormi, mis on ühe hooletu perenaise käes ebaõnnestunud, ei tohi siiski minema visata. Mõni teine perenaine võib proovida sellest veel asja saada. Siiski, selline poolvindunud tükk kipub vägisi kõrbema minema ja tal on raske saba rõngasse keerata.
Kui mehevorm hakkab lõhnama alkoholi järele, võib uuesti proovida temalt nahka koorida, marineerida diivanil, jätta pikemaks ajaks niisutamata, kuid kõige käepärasem on teda pisut kloppida – selleks sobib iga kõvem ese majapidamises.
Et mehevorm kopitama ei hakkaks, tuleb teda aeg – ajalt tuulutada ja pärast kerget eelsoojendust anda külaliste kätte.
Et valmistada rafineeritud, peenemaitselist mehevormi, tuleb algmaterjal väga hoolikalt välja valida.
Lihtsam on muidugi muuta mees sajaks meetriks sardellideks ja neelata käigupealt, ilma närimata, vormida ta klopitud kotletiks või keeta süldiks … Aga tõeline perenaine kasutab ära kõik – ajudest lihasteni. Nii valmistab ta endale suurepärase vormi, millest võib näksida pisikeste suutäite kaupa kogu elu, kui isu tekib, ning säilitada teda voodi ja televiisori vahel.
Erilised gurmaanid oskavad meherooga valmistada palju sagedamini, kasutades ära igat lähedusse sattunud meest.