caprichosa
2022-12-26 09:33:11
laadenibin
2021-10-23 16:45:49
Kas see touch1 mitte endine Viru lits pole?
---------------------------------------------------------------
eks selles kogu mure ongi, et Endine...
sellest tuleneb touchi kustumatu kibedus ja vaga lootus, et teistel naistel läheb võimalikult halvasti ja stressirohkelt- nagu ta väsimatult ka omanimelises teemas korrutanud on...
caprichosa
2022-12-26 09:33:57
vosss
2021-10-27 13:07:11
Mul on tunne, et siin on tegemist kadedusega.
-----------------------------------------------------------------------------
oh ei usu......vaevalt nüüd vooruslik nunnakloostri esindaja touch kadedusest kõigist neist kättesaamatutest peenistest soiub
ju ta ikka üritab iha saidi ja kogu maailma üleüldist moraali kergitada, palvehelmeid sõrmitsedes ja nooruspäevade imurikarjääri heldinult meenutades
caprichosa
2022-12-26 09:34:53
teemasse ka siis, lähtudes teema pealkirjast...............ja vanaproua touchi hirnatustest inspireerituna..
------------------------------------------------------------------------------------------
Minu nimi on touch1.
Mina ja vana😇... ma ei tunne ennast vanana, sest oma peas olen ma ikka veel 18 aastane. Vaatamata sellele, et minu passis peituv number ütleb, et tegu oleks justkui vanema inimesega.
Foorum on hetkel minu maailm, kus saan heita õlgadelt raske seeniori vanusekoorma ja tunda end taas plikakesena, olen jätkuvalt entusiastlik, kuna mind ümbritsevad siin ihas tunduvalt nooremad mehed..
Ma ei tunne enda pärast kohe üldsegi piinlikust, ka siis kui pean end kliendi ees lahti riietama ja esitama mineti ilma proteesideta, koos kõigi oma kortsude ja lõualotiga ... minu vanuses oli minetiga päris nullist alustada üks karm väljakutse, aga ma olen selle üle õnnelik, sest see muutis mu elu. See oli alguses raske, sest minett nõuab palju jõudu huultes, keeles ja hinges ning see nõuab ka paindlikkust. Kui ma alustasin, polnud mul ühtegi nendest asjadest, seega see oli katastroof aga see mind ei heidutanud ära õppisin😅 imesin visalt vanainimeste tempos ja nüüd olen saavutanud oskused mis panevad ka noored mehed ahhetama... kergel sammul kappan mööda foorumi tänavaid… kastreeritud peenised jäävad minust maha… hirmunud pilgud saadavad mind…. ma lähen
proteeside kolisedes, silmil hõrenenud lakk, vardas lapselapsele kudumist ootav sokk...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
elust foorumis....ja loomulikult touchi kuulsusrikkast elust
caprichosa
2022-12-26 09:35:55
Vosss
2021-08-11 21:29:55
Ma arvan, et nüüd tuleks küll caprichosa iha lehelt välja visata. Muidu äkki rikub kõik korralikud ja konservatiivsed inimese siin lehel. Lihtsalt naljakas on lugeda seda materdamist. Ma arvan pigem, et tänu capile jäi mõnest munnist ilma touch, metsis ja ka vagamees. Muidu sellist kajakate kisa ju poleks. 🤣🤣🤣
--------------------------------------------------------------------------------------------
njah, mõnda asja kohe ei saa nii kergesti andestada....nagu touchi sapistest vihjetest näha
aga kõige naljakam on alati kui foorumi kõige vanem kajakas touch hakkab endast nooremate inimeste passide vastu ebatervet huvi tundma ja end lolliks tegema.
30+ härrasmehi on proua ka pidevalt vanuriteks nimetanud....
ja kogu selle tohutu mure juures võõraste inimeste käekäigu üle unustas madam touch järjekordselt omaenda passi vaadata.
häbeneb?
caprichosa
2022-12-26 09:36:53
väike, aga samas armas jõululuuletus omaenda sapi sees viskleva touch1 auks
tsiteerides klassikuid....(au ja kiitus poeet sisterTrixyle )
---------------------------------------------------------
Touch´i-e heitlus
heites foorumisse pilku
jälle mokk veab mõrult viltu:
vana lits see Caprichosa,
kohe saab mult uue koosa!
Kuis ei tea siis esihoor
et mina, vanakooli moor
ei seedi libu hooplemist
ja siira-viira looklemist
ja meeste üle napsamist
ja muretuna kalpsamist.