Foorum
1
...
28
29
30
...
47
2018-11-11 18:42
kuna termin " Mustauk" on poliitiliselt ebakorrektne ,tuleb tulevikus kasutada terminit afroavaus!
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 22:22
miks sa jürka naise võtsid `
mulle ei meeldinud enam söökla toit.
aga nüüd ?
nüüd meeldib
˅ näita rohkem ˅
2018-11-12 20:12
Üks rekkajuht helistab teisele.

“Hei, olen Hispaanias! Sooja 23 kraadi ja naisi on jalaga segada! Aga ise?”

“Olen Tallinnas! 5 kraadi külma, vahetan kätt…”
˅ näita rohkem ˅
2018-11-12 22:11
peale suurt peretüli ütleb mees naisele - sind peab seksuaalselt karistama . mmmmm kallis kas ma laskun põlvili või sa paned mind tagant? - ei krt, ma lähen põrutan naabrinaist.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-13 14:26
Oi, kurat, Jaan! Mendid!“
„Ära paanitse, Tiit.“
„Ära paanitse?! Sa ju tead, et uhked musta värvi masinad otsitakse sageli läbi! Ja see asi pole meil isegi peidetud!“
„Ära paanitse, Tiit.“
„Mida põrgut, Jaan! Saad sa ikka aru, mida me veame?! Meil võetakse pead maha, kui see kaduma läheb!“
„Ära paanitse, Tiit.“
„Jaan!!! Meil on autos laip!“
„Ära paanitse, Tiit. Me töötame matusebüroos.“
˅ näita rohkem ˅
2018-11-13 20:46
vüikepoiss küsib emmelt- emme kui ma suureks kasvan kas siis saab mul kaolema kaks nokut? emme ,mis mõttes kaks nokut, poiss- no nii nagu issil ,pisike noku ,et pisiida ja suur noku ,millega tädi mari hambaid puhastab
˅ näita rohkem ˅
2018-11-13 20:51
naisye seksuaalsuse tipp aeg on 30 -35 eluaasta vahel , meestel kell 8 hommikul
˅ näita rohkem ˅
2018-11-13 21:00
avage politsei .
meie pole teid kutsunud ,meie kutsusime prostituute.
meid kutsus teie naaber .
nu vot las siis nemad kepivad teid
˅ näita rohkem ˅
2018-11-13 21:17
Kuhu sa lähed?
Kohtama.
Kus lilled on?
Mul on lillelised aluspüksid.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-13 22:35
hundid tähelepanu , meie metsas kolab üks Punamütsike
˅ näita rohkem ˅
2018-11-14 18:58
jaapani tarkuse tera . sobib nagu nefriidist sitar samurai kätte . vene keelne vaste - oskuslikes kätes on ka munn balalaika
˅ näita rohkem ˅
2018-11-14 20:25
kaks tuvi .
kas sinuga on kõik korras ?
ei mul on depressioon!
pole midagi ,lähme lendame ja pasandame inimesed täis. usu kohe hakkab parem.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-15 17:48
läheb purjus mees pikki tara kodu poole . vastu tuleb neiuke. mees haarab temast kinni ja paneb ta käpuli tara ette . tüdruk - ma olen pikk ,äkki võtan kontskingad jalast ? mees - pole vaja ma ronin ka sedasi üle .
˅ näita rohkem ˅
2018-11-16 19:09
emmme ,emmme ,kumba sa tahtsid kas poega või tütart .
ma tahtsin hoopis oma nöörsaapaid kinni siduda
˅ näita rohkem ˅
2018-11-16 21:48
Laeva meeskonnaliige smuugeldas blondiini laevale, peitis ta päästepaati ja ütles: "kahe nädala pärast oleme Ameerikas!" Mitmel öösel tõi mees blondiinile süüa ja nad veetsid kuuvalgel aega. Nädala pärast avastas laevajänese kapten ja küsis: "mida teie siin teete?" Blondiin vastas: "Üks meeskonnaliige lubas mu Ameerikasse viia. Noh, mina kasutan teda pisut ära ja tema natuke mind. Kapten vastas selle peale: "Tema kasutab sind rohkem: see siin on Saaremaa praam!"
˅ näita rohkem ˅
2018-11-17 20:01
Kui ma poest väljusin, seisis politseinik auto kõrval ja kirjutas midagi.
“Mida te teete, ma olin ainult 5 minutit ära!!!”
“Te olete parkinud invaliidi kohale ilma selleks luba omamata! Kirjutan teile trahvi!”
“Te, politseinikud, olete ikka parajad põrsad, ei mingit inimlikkust!!!”
“Norite tüli, jah? Arvuti ütleb, et ülevaatus on ka tegemata! Teeme trahvi!”
“Täielik mölakas ikka, võiksite parem mõrtsukaid taga ajada!!!”
“Selge, kindlustus ka puudub! Veel üks trahv! Ja veel üks politseiniku solvamise eest!”
Lasin kõrvad lonti.
Politseinik pani kviitungid kojamehe vahele ja lahkus.
Seisin veel minuti, tõstsin pea püsti, läksin oma jalgratta juurde ja sõitsin minema…
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 09:09
Päeva veganlus
Toidumessil esineb veganite esindaja:
„Suur hulk inimesi sööb kogu elu liha ega teagi, kui kahjulik see on. Veres tõuseb kolesteroolitase...”
„Ja jalad külmetavad!” hüüab üks vanamees.
Üllatunud vegan jätkab:
„Veresooned ummistuvad, südameklapid peavad taluma kahekordset koormust...”
„Ja jalad külmetavad!” hüüab taat taas.
„Kõik see põhjustab organismi enneaegset vananemist,” lõpetab vegan.
„Ja jalad külmetavad!”
„Kuulge, vanahärra, mis need jalad siia puutuvad?” küsib vegan.
„Jaa... Ma olen juba 90aastane, aga kui ma enne magamaminekut liha söön, siis tõuseb riist öösel kikki, tekk tõmmatakse jalgade pealt ära ja jalad külmetavad!”
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 09:42
Päeva uudis
Terroristid tungisid Toompea lossi, võtsid kõik 101 riigikogu liiget pantvangi ja nõuavad 100 miljonit eurot. Kui nende nõudmist ei täideta, ähvardavad nad iga tund ühe pantvangi vabastada.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 09:46
Rebane, hunt ja karu istuvad kevadel koos ja tuletavad talve meelde. Rebane ja hunt on kõhnad ja katkutud, karu aga täissöönud ja rahulolev.
„Talvitusin kanalas,” jutustab rebane. „Ühest kanast aitas mulle nädalaks. Aga inimesed lugesid oma kanu kogu aeg üle, said aru, et miski on mäda, ja panid püünisrauad üles. Suure vaevaga sain tulema.”
„Mina talvitusin sigalas,” räägib hunt. „Ühest seast piisas mulle nädalaks. Aga omanikud lugesid oma sead üle ja lasid siis koerad lahti. Suure hädaga pääsesin põgenema. Aga sina, mõmmik, magasid vist talveund?”
„Ei, ma talvitusin Vao külas...”
„???”
„Seal on sadu pagulasi, kes neid ikka üle loeb?”
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 10:56
kallis , mis sa arvad , kas petmine tooks meie halli argiellu vürtsi .......? küsib mees ettevaatlikult naiselt. Proovisin , ei aidanud .ohkab naine
˅ näita rohkem ˅
2018-11-18 23:39
Mees tegi endale Ihasse konto lootuses tasuta keppi saada!
˅ näita rohkem ˅
2018-11-19 11:47
Päeva Å¡okk
Minu linnaosas vahistati narkootikumide müümise eest juuksur Jaanika. See oli tohutult Å¡okeeriv uudis, sest olin juba aastaid tema klient olnud. Mul polnud aimugi, et ta oli juuksur.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-19 22:23
Inglasele, prantslasele ja venelasele näidatakse filmi: kõrb, mees pakub naisele õuna, pärast mida naine andub talle. Pärast filmi esitatakse neile küsimus, mis rahvusest tegelased olid.

Inglane: “Naise kohta ei tea ma midagi, aga mees oli eht inglise džentelmen. Ainult tema, kui tõeline džentelmen, loovutab daamile viimase õuna.”

Prantslane: “Kes mees on, ei tea, kuid naine on prantslanna. Ainult tema võib õuna eest mehele anduda.”

Venelane: “Ma ei tea, kes see mutt seal oli, aga mees oli küll juut. Ainult tema võib kõrbest õuna leida.”
˅ näita rohkem ˅
2018-11-20 14:57
küsimus - mis tuleb siis kui juua väga palju viina? vastus - ülehomme!
˅ näita rohkem ˅
2018-11-20 21:11
vanaisa ,miks baba-jagaal lapsi polnud ? .lapseke ,tema lendas valel kepil
˅ näita rohkem ˅
2018-11-20 21:34
naune mehele ,. kallis kas sa arsti juures käisid ,mida arst ütles . nu käisin ,kusest leiti valku , vist üks muna lekib
˅ näita rohkem ˅
2018-11-21 18:33
Bensiinijaamas.
Teenindaja on muust rahvusest aga püüdlikult eesti keelt rääkiv preili.
Teadaolevalt pakutakse mõnes bensuka letis ostu juurde alati veel midagi ekstra: kütuse juurde kohvi, kohvi juurde saiakesi, saiakeste juurde joodavat jne…
Minu kütuseost päädis samuti lisapakkumisega. Vähemasti tundus nii…
Teenindajapreili küsis nõudlikul toonil: “Bingot ka!?”
Mina ikka vastu, et ei, ma ei mängi!
Kui preili juba kolmas kord küsis, aga toon oli lausa käskivaks muutunud, sain aru, et tuli panna “pin-kood ka”, sest maksekaart oli juba masinas ootel…
˅ näita rohkem ˅
2018-11-21 19:04
Naine astus sisse kööki ja nägi meest kärbsepiitsaga vehkimas.
“Mis teed?” päris naine.
“Kärbseid tapan,” tuli vastuseks.
“Ah nii. Kas oled mõnele pihta ka saanud?” uuris naine edasi.
“Jah, kolmele isasele ja kahele emasele,” vastas mees.
“Kust sa nii täpselt vahet teed?”
“Kolm istusid õllekannul ja kaks telefoni peal!”
˅ näita rohkem ˅
2018-11-22 10:22
Ülemus lubas , et tõmbab kõik läbi kes veel tööle hilinevad ! Mehed tulevad nüüd pool tundi varem aga naised , noh naised on hea kui lõunaks kohale tulevad
˅ näita rohkem ˅
2018-11-22 10:34
Mis bordell teil selline on, juua pole midagi! Noormees , vastas olevas gastronoomis pole kedagi keppida , kuid keegi ei kaeba !
˅ näita rohkem ˅
2018-11-22 17:36
kuulutus _ naine otsib meest kes aitaks talve üleelada . endast ajasin samakt ,soolasin kurke
˅ näita rohkem ˅
2018-11-22 18:49
Tutvuseportaali kuulutus _ naine otsib meest kes aitaks talve üleelada . endast ajasin samakat ,soolasin kurke
˅ näita rohkem ˅
2018-11-22 19:45
mehe kuulutus , - otsin nedu vanus kuni 25 a. ilma puudusteta, ilma halbade kommeteta ,ilma probleemideta ,ilma lasteta , elamispinnaga, peab oskama süüa teha ,peab oskama kõiki koduseidtöid teha , käiks tööl ja ei kepiks ajusid . Oleks tagasihoidlik aga seksikas ,tark ja lahke, ilma armukesteta ja lõpetatud suhtega. Ilma sõbrannadeta .
endast ; - oman munni , seisab ka vahest
˅ näita rohkem ˅
2018-11-22 20:26
ma sulle näitan siin kuuma naist ,- pobiseb naine kui raputab kondoomi tsillipipart
˅ näita rohkem ˅
2018-11-22 23:12
ainuke ja tõeline must reede oli robinsonil kõik muu on võltsing
˅ näita rohkem ˅
2018-11-23 00:25
Robinsoni Reede oli ju punanahk
˅ näita rohkem ˅
2018-11-23 11:21
Inimsööjad olid punanahad, aga Reede oli vang kelle Crusoe inimsööjate käest päästis. Reede oli vast ikka mustanahaline, sest mingid hispaanlased päästeti seal ka ära. Crusoe sõitis l-ameerikast aafrikasse orje tooma enne kui ta laev madalikule sõitis.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-23 11:26
mida teeksid mehed kui neil oleksid päevad?
Jooksid õlut ja ärpleksid kellel on suurem tampoon!
˅ näita rohkem ˅
2018-11-23 11:36
jalutasin linna , äkki näen kaks kena noormeest ühtemoodi riides jalutavad, läksin ligi ja küsisin ega nad geid pole?
Krt nad vahistasid mu , krdi kuked!
˅ näita rohkem ˅
2018-11-23 14:09
Milline naine võib täiesti kindlalt väita, kus ta mees on?
Ainult lesk...
˅ näita rohkem ˅
2018-11-24 12:24
Tsau, kus käisid?"
"Käisin arsti juures, käskis rohkem viina juua."
"Tohoh!!! Niimoodi kohe ütleski või!?!?"
"Kui sõna sõnalt võtta, siis ütles "ja vähem õlut". Aga mõte on ju sama."
˅ näita rohkem ˅
2018-11-26 21:41
Mees avastab armukese juurest lahkudes oma kaelalt „maasika.“
Ta murrab pead, mida teha, kuid ei oska midagi välja mõelda.
Koju jõudes tormab talle esikusse rõõmsalt vastu koer.
Mehele kargab pähe päästev mõte!
Ta hakkab koeraga maadlema, tõmbab oma riided lõhki ja läheb sellisena elutuppa naise juurde:
„Meie koer on päris segi läinud! Sa ainult vaata, kuidas ta mind kaelast hammustas!!!“„Ära kohe räägigi!“ vastab naine pluusi lahti nööpides. „Ta hammustas ka mind – rinnast…
˅ näita rohkem ˅
2018-11-27 12:51
Mees kepib vannitoas naist. Ootamatult astub sisse väike poeg Juku. Isa ei kaota pead, annab emmele tagumiku peale laksu ja ütleb, et see on sulle selle eest, et sa meie pojakesega eile ilma asjata riidlesid. Juku vaatab, vaatab ja ütleb. Tubli paps, nüüd mine keera kassile ka taha, et ta ei küünistaks
˅ näita rohkem ˅
2018-11-27 13:33
sattusin juhuslikult külapoodi. Leib kõva , sibul pehme , õunad plekilised . masendav aga maasikad olid väga värsked ...... müüja kaelal! Lahkusin heas tujus . Meie küla veel elab
˅ näita rohkem ˅
2018-11-27 21:51
taat ja eit tahavad teha vanainimese asja , rpsivad ja ohivd kuni taat kurjalt kähiseb Kuradi Putin! Eit ehmatab ja kiljatab Issand mida see Putin siia puutub? Täät kähiseb , mina ei tea aga Bržnevi ajal sellist jama poolnud!
˅ näita rohkem ˅
2018-11-29 08:27
80 aastane taat kurdab arstile, et peale seksi hakkab kõrvus kohisema , millest see küll olla võib? See on aplaus taat , vastab arst
˅ näita rohkem ˅
2018-11-29 12:35
Nigeerlane jalutab mööda Nürnbergi tänavaid, astub ligi vastutulevale inimesele ja ütleb: "Aitäh, et te võtsite mind Saksamaale pagulasena vastu ja pakkusite mulle toitu ja peavarju."
"Ma olen albaanlane, mitte sakslane" vastab teine.
"Vabandust"
Kõnnib nigeerlane edasi ja peatab järgmise vastutulija:
"Sakslased on minu vastu näidanud nii suurt heasoovlikkust. Aitäh teile kõigile!"
"Ma olen türklane mitte sakslane"
"Oih, vabandust!"
Läheb edasi ja peatab järgmise:
"Teil sakslastel on suur süda, et te ei jätnud mind raskes olukorras ukse taha ja võtsite riiki vastu!"
"Ma olen araablane mitte sakslane!"
"Kurat küll, kõik aina muulased. Aga kus siis kõik sakslased on?"
"Hmm, keset päeva.. ma ei tea, tööl vist.."
˅ näita rohkem ˅
2018-11-29 12:45
Algaja elektrik otsib kontakte
Vajadusel võib ka liini ajada
˅ näita rohkem ˅
2018-11-29 13:05
Ahjuga naine otsib puudega meest
˅ näita rohkem ˅
2018-11-29 13:57