Foorum
2012-10-07 03:24
...on siin ihas vist lubatud? Peaks ka paar- kolm tükki omale tegema. Ma ei ole lugenud, aga silma on umbes 5 Natali kontot, kus on ühe ja sama inimese pildid ja vahest (hoopis erinevatel kontodel) üks ja sama pilt massaaži natalist. Vahes on ka kuulutuste rubriigis kuulutus kasutaja sexmassage poolt: "vaata teisele profil minu foto - lovenatali" ja telefoni number. Mõlemal on sama pilt. Üldse miks nii palju neid olema peab olema?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-07 03:30
ole rahulik isegi ihas piltide top100 osas on üks ja sama inimene mitme kontoga millel ta erinevad pildid.asi selles et sait saab raha kui pildile 10p hindeks panna ja siis lastakse kõik fake saast ka üles mis vähegi raha sisse tuua võib,räägiti et alguse aastatel olid adminid ja moded ise siia fake piltidega kontosi teinud et rahvast kohale saada
˅ näita rohkem ˅
2012-10-07 12:06
njaa. küll rusikad sügelevad. tahaks vastu vaielda, aga ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-07 13:08
miks?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-07 13:59
Üks minu esimesi elamusi iha lehel oli, et sain bloki modelt, sest hindasin tema vituinstallatsiooni madala hindega. Paar aastat hiljem esitles üks teine endine mode(jutuka asukas) pilti omana.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-07 14:37
Madal hinne võib olla siin saidil ka 5. Piisav hinne, et konkurenti esikohalt tõugata, piisavalt hea hinne, et kahtlust mitte tekitada ja madalat hinnet ei pane mitte konkureeriv, madala hinde panevad tema varikontod Kas mul võib õigus olla? Kes teist on olnud kunagi siin toppis esikohal. Sind tulevad hindama tegelased kelle konto on täitmata ja kes tavaliselt sind ei hinda. Enamus ajast on välja logitud. Kasulik on ka varikontot tehes saata talle kutse, sest siis saab aktiivse soovitaja staatuse, ehk siis topelt tähelepanu. Mõelge nüüd ise, kui palju on teil reaalseid tuttavaid kellele te rõõmuga kutse saadaks emaili peale. Et "tule liitu ihaga, mina juba olen siin" Mõnele peretuttavale, emale, sõbrale või töökaaslasele? Nad kindlasti liituks kui teaksid, et sul siin aktifotod on
˅ näita rohkem ˅