Foorum
2012-09-29 15:41
Just Parma nii see ongi. Teada ja tõestatud asi tegelikult.

Aga ma siiski ei saa aru, miks siis seda oma naist/meest kardetakse, et temale ei või rääkida või miks temaga ei tohi koerapoosis sexida, või vahel autos seda teha või jumal teab kus veel?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 15:43
Jah. Ega minagi ei ole täiuslik.

Aga teeme asja keerulisemaks kohe.
Läbikukkumise raskusaste. Kas natukene feilinud või totaalsest feilinud.
Kas täitsa üksik või käib naistes/meestes.
Eh siis nüüd hakkame väärtust mõõtma.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 16:09
Keegi meist ei ole täiuslik, paraku on mul tunne, et me kõik tahame olla täiuslikud, aga paraku ei taha me endile tunnistada, et me ei ole seda. Kiidame endid sellega, et laidame teisi. jne

Aga ikkagit mehed. Kuidas siis selle asjaga on, miks te neid kalleid kaasasi kellele altari ees oma jah sõna olete ütelnud petate ja käite mujalt endale saamas/ostmas seda mis kodus vajaka jääb?

Mulle on hulgaliselt kirjutanud siin ihas neid abielumehi kes otsivad endale armukest. Ma olen nad alati joonelt koju naise juurde tagasi saatnud sama mõttega, et mingu ja küsigu kodust seda sama, mida ta mulle pakkus. Aga noh vaevalt et seda juhtub, võetakse järgmine kasutaja kes tundub meeldivat ja ega siis sellepärast siin elus midagi ei muutu
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 16:11
Sama küsimus ka naistele. Miks te meestega neid asju ei tee, mida siit võõrastelt meestelt tahate.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 16:20
Parma, m a vastaks sulle hea meelega, aga paraku pole ma kelleltki midagi küsinud, ega ühtegi võõrast meest oma fantaasiatega tülitanud. Kui midagi põnevat pähe lööb, teen selle oma mehega teoks. Ja tead kui kihvt see on tegelikult.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 16:24
Aga kas see ka vastupidi töötab, et kui mehel mingi mõte tuleb. Kas sa siis teeksid ka selle teoks?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 16:26
Jah parma, alles eile täitsin ühe tema soovi muuseas
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 16:31
Aga kui mees tahab midagi eriti perversset? Anaalseks, sidumine, seks öises pargis jne jne..
VAevalt sa seda teeksid. No mine tea vbla teeksid aga paljud naised seda ei teeks.

Jah sa muidugi valid kohe sellise mehe omale, kes isegi ei taha selliseid asju aga mine tea, vbla tahab ja mis siis saab?
Mis sulle garanteerib, et su mees ei käi neid asju salaja tegemas?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 16:33
Oma mees on armas aga ETTEARVATAV. Rollimängud, uued lähteasendid ja kepi-keskkonna vahetus seda suuresti ei muuda. Vahel on erutav hoopis keegi ettearvamatu...
Aga ma veel naa noor, küll jõuan ümber mõelda...
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 16:36
Hmm, sex öises pargis oleks isegi ahvatlev, seda temaga koos teha. Selle peale pole nagu tulnudki. Aga põhjus miks ta seda või teist asja ei käi mujal tegemas on väga lihtne. Me räägime teineteisega. Ka sellistest asjadest. Tead see on sama, et kui mul tuleks soov talle autos sõidu ajal suusexi teha ja ta ei oleks sellega nõus. Kas ma siis läheks seda mujalt otsima?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 16:38
Tutt. ma ei taha su illusioone ära rikkuda aga suure salduskatteall ütlen, et vahet ei ole, mees jääb meheks ja naine jäb naiseks. Nii võõras kui oma.
Etteaarvamatu vaid see, et kas saba keppi või saa.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 17:03
Sheeba. Aga kui sa tahaks teha suuseksi autos ja mees ei taha. Mis sa siis matad selle mõtte maha ja see jääbki sind kummitama?
Seega sa ikka ei saa mehega teha kõike mis fantaasia välja mõtleb.
Aga mis ikkagi garaneerib, et mees seda kellegile teisele ei tee kuskil mujal? Kuidas sa saad sells kindel olla? See et pole vahele jäänud?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 17:05
Seda räägib mees, kes sahistab erinevate naiste nabaalustel Võta oma sõnasabast kinni ning jää truuks ühele kui erinevust märgata ei ole!
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 17:07
Tutt. See oli rõhutud sinu ETTEARVATAV sõna pihta. Seda ETTEARVATAVAT pole olemas.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 17:11
Parma, ütle üks mees, kes sellisest asjast loobuks?
No minu puhul ehk tuleks kaks erinevat asja kõnealla. !. suudaks ma siiski oma idee mehega ellu viia 2. Unustaks selle, mõtleks, et on järelikult fantaasiaid, mis tegelikkuses peavadki fantaasiaks jääma ja unustaks selle. Mis aga petmisesse puutub, et kust ma tean, et ta seda teistega ei tee, siis vastus sulle on lihtne. Arvestades asjaolu, et ma siiski olen suhteliselt atraktiivne ja ta pole ainus kellele ma meeldin, on tal hirm, et kui mind petab, s iis teen mina seda kolm korda vastu. Ja seda ilma silma pilgutamata ja igasugust kahetsust o mamatta.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 17:14
Vähem atraktiivsemaid naisi petetakse rohkem? Seega on nad väärtusetumad?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 17:25
Ma ei tea parma, k as petetakse või mitte, teiseks olen m a arvamusel, et ilu on vaataja silmades ja eks igaüks on endale ju ikka võtnud sellise naise kes on tema arvates atraktiivne olnud. See, et see atraktiivsus mehe silmis on taandunud, ehk on naised oma tabudega selles ka suuremas osas ise süüdi.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 17:25
Ma tunnen oma partnerit nii hästi, et tean enamvähem täpselt, mida temalt ühes või teises situatsioonis oodata on! Seega minu jaoks ettearvatav. Ettearvatav ei võrdu mulle kuidagi ebahuvitavaga. Mõtlesin lihtsalt kaasa, et mis mind viiks teise mehega asjatama..
Sheeba on vist väga toredas suhtes!
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 17:27
Sheeba ja proua Tutt.
Miks te suhetes olete? Miks teie üksikud ei taha olla?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 17:33
Parma, vahel isegi oleks üksi, üksik ei saa ma iialgi olla Sest ma vahel suudan ka iseenda seltsi suurepäraselt taluda. Et miks ma paaritu ei ole, siis teadupärast häid asju niisama minema ei loobita. Teiseks tead ju ise seda ütlust, et mis ripakil - see ära
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 17:48
Kuna mehi vähem kui naisi siis tuleb trump tagataskus hoida! Muidu võib juhtuda, et fortuuna hoopis kellegi teise õuel naeru lagistab ja ise tulevikus vanatüdrukuna valu leevendavat igavest und ootama jääda tuleb...
Ok see oli läbi huumori öeldud. Tegelikult on see tahtlikult või tahtmatult nii läinud. Kinni hoiab kodu, laps, harjumus jne
Nagu kirjutanud juba olen, ei näe ma probleemi ka ilma meheta elus edasi kulgemises!
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 17:52
Sheeba ja Tutt aga miks teil siis suhe tuksi ei ole läinud ega lahkukasvamist ei ole olnud? Kuidas te suudate küll meestega koos elada?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 18:05
Lahku kasvamist ei salga. Kuna oma teist poolt näen väga harva siis suudame teineteist taluda ja koos oldud aega, niipalju kui seda on, kasutada meeldivalt!
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 18:18
Parma, aga mina armastan oma meest, nii lihtne see ongi ja tema armastab mind. Nii p ole lahku kasvamist karta
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 18:20
Aga miks te endale mehed üldse võtsite või miks teid naiseks võeti?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 18:26
minnes teemaalgataja jutu juurde, siis aravn, et väärtuslik naine otsib väärtuslikku meest omale ,
paljud mehed aga kardavad väärtuslikke naisi , kellel on hea positsioon, endaga toimetulev jne jne
neil tekib kompleks isegi lihtlabasel suhtlemisel,
sellest ka need igasugused arvustused meeste poolt
sellised naised aga ei peaks laskma end sellest häirida, sest isegi arst ei pahanda ju haige peale?!
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 18:29
Parma, ma ei taha ennast korrata, põhjuse leiad sa mu eelmisest mõttest.

Samas, mis sina endale naise võtsid?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 18:38
Sheeba. Elu on lihtsalt selline, tuli tunne ja tahtmine ja nii ta läks.
Kui ma oleks napakas ja keegi ei oleks mind tahtnud, siis kiimleks siiani weebika tibide peale pihku taguda ja raha hunnikute viisi kuhugi tundmatusse internetti kanda.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 18:53
No näed kahekesi on ikka kergem, kui üksinda.
Eks põhjused kooseluks on ühised nii naistel kui meestel
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 20:18
lihtustatult võiks arvata, et parma võttis naise selleks , et see tal pihku taoks
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 21:11
Lihtsustatult võiks öelda, et Janpoiss on üks tühine, suisa vääritu inimene, sest pole tal ei paaritulist ega paarilist
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 21:58
http://urod.ru/news/37745
˅ näita rohkem ˅
2012-09-30 23:42
Ei saa ju järeldada et inimene on napakas, kuna on üksi. Kui inimest ei tea, siis lolle järeldusi võib taha igaüks, ja nende järelduste põhjal võib teha järeldusi nendest enditest ja need juba õigustatud järeldused.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 14:36
http://www.naine24.ee/990512/neliteist-pohjust-miks-sa-ikka-veel-vallaline-oled/
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 17:43
võtaks kogu selle 14 põhjust, miks sa veel vallaline oled, ühe punktiga kokku - "2. Sinu keskmine nimi on Negatiivsus."
kehtib 99,9%, eriti siinses keskkonnas
sama punkti alla võiks liigitada ka selle et elatakse liiga palju teiste arvamuse järgi ja teiste jaoks, mõeldes koguaeg "issand mida teised arvavad..."
˅ näita rohkem ˅
2012-10-20 21:32
defineeri oma ja defineeri teiste arvamus.
˅ näita rohkem ˅