Foorum
2012-09-27 00:27
Mykhan, täpsustatud informatsiooni võid küsida Sheebatüdruku käest, küll aga võin siia lisada, et kõiki organeid, mis paaris peab olema, ongi paaris, ei midagi puudu, ei midagi üle.
Kahestunud isiksus...Noh, mingil määral on seda vast suur enamus inimkonnast, kui asetada nad tavasest erinevatesse tingimustesse. Nii et ma pean Sind kurvastama aga siiam ma pole
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 00:36
kurb jah, ma juba lootsin, et äkitse sul on selgapidi kokkukasvanud kaksikõde, oleks kohe külge löönud, sa oleks siis pidanud kõhuli nägu padjas lesima, kui me asjatanud oleks
Sheeba, sheeba, mis ta sulle rääkis
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 06:27
ValgusRannal - sa oled millestki väga valesti aru saanud - jutt ei olnud ükildasest naisest, vaid naisest, kes on üksinda.
Need on sisuliselt kaks väga erinevat mõistet.
Siin paistab meestel üldse olevat enamik asju segi nagu pudru ja kapsad. Kas pikad ja eeldatavasti õnnelikud kooselud (kuigi jääb küsimus - miks te siin lehel luusite?) pole siis teile kõige vähematki õpetanud?
Ainus millega naine ei otseselt ega kaudselt hakkama ei saa, on järeltulijate soetamine. Seal on naistel vaja mehelikku kraami.
Muudes küsimustes - nagu juba ennegi mainisin, on mehe olemasolu majapidamises marginaalne.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 08:06
Mulle meeldib Elgreco mõtteviis ja suhtumine,olen olnud 17 a vaba,elanud laste nimel ,või lastega,kuidas paremini öelda ja Kui aus olla,naudin tõesti oma vabadust,vaadates kõrvalt oma tuttavate kooselusid,ei kadesta kohe mitte kedagi,Muide olen ka kaksik ja mind jätkub igale poole,Ja miks pealsin hakkama praegu võõrale mehele süüa tegema ,koristama tema järgi,Jah koos olla ja käia ,aga minu kodu on ikka minu kindlus ja mõne aja ju koos olla,miks mitte,Ja kuna tean,mida tahan,siis kehvemaga ei lepi,olen ju kogenud oma elu armastust ja tean seda tunnet,sga niikaua,kui suudan tunda kirge ja iha,on ju kõik korras,selleks ei pea koos elama,
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 08:46
Kui hetkel valida, kas mahakäinud paarisuhe või praegune vabadus, kus kohtan mehi, kes suudavad mind hinnata sellisena nagu olen siis pole eriti raske valida.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 09:02
anonyym, kas sa mõtlesid seda vastust siia kirjutades hästi järele? kas sa tõesti hindad oma praegust „vabadust“ rohkem kui seda oli kindel paarisuhe? ei taha sind valesti hinnata, aga kui su tutvustust lugesin, siis sa paistad olevat kaotanud oma elus kindla toe.
kõigub pind. sa tegeled sponsorluse otsimisega. arvad, et kohtad mehi ja et sul on vabadus, aga mida need mehed sulle pakuvad? millist vabadust siis? mida nad sinus hindavad? kes sa oled praegu?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 10:04
Spermapanka jõuab seeme ikkagi ja ainult mehelt - seega on mees vajalik. Biokeemikud pole tänaseni sünteetilist, ent samaväärset materjali leiutanud.
ValgusRannal - ma küll ei mõista, mida sa mulle siin üritad selgeks teha. Sinu jaoks võib vaba naine olla marginaalne -see on sinu arvamus ega muuda minu elu kuidagi, samas teeb mind murelikuks see, et sa ei tea elementaarseid sõna tähendusi:
ÜKSINDA - ilma teiste juuresolekuta, osavõtuta v. abita, üksi
ÜKSILDANE - hingeline üksiolu.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 10:37
Aga samas sitad suhted kui need mahakäivad, ehk siis osad ei olegi võimalised suhtes elama. Siis on kõigile parem kui ollakse üksi

Elgreco, aga sa ikkagi valetad endale. Need asjad mis sa välja tood, on ju ettekäänded. Elu ei seisne remontimises vaid selles. kas sa oled kellelegi oluline või mitte, kas sind keegi tegelikult ka armastab. Armukesed on lihtsalt valetajad. Naine võib end ümbritseda laste või loomadega, aga seda värki mis mehega suhe talle annab, seda tal pole. See jääb alati hinge kraapima.

Kokkuvõtvalt üritad sa selle teemaga ikkagi võltsillusiooni luua.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 10:39
Tegelikult sa tunned end ju halvasti kui keegi selliseid üksikuid naisi väärtusetuks peab. Muidugi sa võid nüüd kinnitada nagu kõik naised siin koguaeg on kinnitanud, et sul pole probleemi, et su elu on 100% kõige ägedam.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 10:49
Veider, kuidas mehed lihtsalt TAHAVAD, et nendel ja ainult nendel on õigus.

Nokupoku - kui sa oled nii primitiivne, et sa isegi ei saa aru minu teemapüstitusest, siis ära parem vasta ega kommenteeri.

ValgusRannal - millest sa küll järeldad, et mind fikseeritud mõttemaailmaga, õppimisvõimetu ja vananev mees huvitab?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 10:51
Miks õigus, ma räägin kuidas mina neid asju näen. Aga ju mul siis äkki ongi õigus kui sa nii negatiivselt reageerid.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 11:00
Sa paned mulle külge tundeid, mida ma pole väljendanud ega öelnud. tehes lihtsalt mingeid järeldusi millestki, mida tegelikult pole. Räägid üksindusest, igavatest õhtutest, nurkapidi kõndivatest armukestest, üksinda mööduvatest pühadest etc, etc.
Mina pole midagi sellist väitnud.

Aga sinuga on nüüd "sama huvitav" vaielda, kui kunagi oli oma toona 2-aastastele kaksikpoegadele selgitada, miks nad poekäru endale ikkagi koju tuua ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 11:07
Ma pole palunudki, et sa minu suhtes huvi üles näitad. Küsisin seda või?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 11:11
Oehhhh, jälle üks nüri tädike siia ära eksinud. Miks teid nii palju peab olema?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 11:14
Sa ise ju ütlesid kell 10: 44 kommentaaris, et mina sind ei huvita. jeerum, olen tahtnud seda või?
palusin sinult, et ma sind huvitaksin?
Sina jaurad nagu vananev titt ju....
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 11:18
Ah mis tekst, abs mingit väärikust jälle tädikesel pole, kõik läheb nii kõvasti vastu enesehinnangut
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 11:19
Nokupoku - sa pole ise just kõige osavam meisel tööriistakastis.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 15:03
Vastuseks muretsejatele- jah ma hindan oma praegust elukorraldust enam kui seda, milline me suhe lõpuks oli. Pigem olen enesekindlam kui aastaid alahinnatuna paarisuhtes olles (kuigi meil oli ka vapustavalt häid aegu aga paraku saab kõik hea otsa ning ennetades järgmist küsimust oli see suhe ikka tunduvalt pikem kui 10a) ning suudan lõpuks jälle endaks olemist nautida.
Kuna olen elus teinud ka selle vea, et olen meest ülal pidanud siis paraku ei ole minu kõrval kohta enam sellisel isikul, kes ei suuda hakkama saada. Ühest ülalpeetavast, kes on mulle kõigist teistest inimestest olulisem piisab mulle täiesti.
Ning viimasele murele vastates- olen vaba ja keeruline inimene, kes julgeb seda ka tunnistada ning usud või ei aga olen siit lehelt päris huvitavaid tuttavaid leidnud, kes suudavad mu elukorraldusest aru saada.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 15:52
Aga mis siis kui naine teadlikult valib selle " väärtusetuse " - staatuse? Et oleks olemas keegi kellega koos siis " väärtuslikuna " ennast tunda kuid seda siiski ei soovita? Minul küll ükskõik kui keegi nüüd vähemväärtuslikuks peaks seepärast et soovin üksi olla, elada, ning selle jutu peale nagu oleks üksinda last kasvataval naisel kuidagi keerukam suhteid luua kui lastetul, pigem muigan. Kasvatan ka ise üksi last ja pole veel ükski tutvus w suhtlus olemata jäänud w laps kuidagi takistuseks saanud, lastetutel meestel pole üldjuhul probleemi selles et naisel on juba laps ning keegi ei hakka seepärast sind vältima, suhtlust katkestama. Mis aga puutub vabatahtlikku üksindusse w koosellu siis ise eelistan rohkem sellist vabadust ehk siis otseselt koosellu ei soovikski, samas päris üksi ka ei taha olla, pigem rahuldaks mind selline hea suhtlus kus mõlemad osapooled omavad oma pinda ehk siis elavad eraldi kuid lävivad ja saavad kokku, veedavad ühiselt aega jne, muidugi sinna juurde ka kaisutamised ja ühised ööbimised. Igapäeva eluks meest kõrvale ei vaja, saan oma eluga hakkama, kuigi jah vahest mõtled et võiks ju keegi toeks olla jne aga need on hootised mõtted hetkeil kui on raske, kuid need on mööduvad Hetkel oman mõnda head ning toredat sõpra, samuti on mõned vahvad sõbrannad, tuttavad ligi kellega pläkutada ja mokalaata pidada, ka lapsekasvatus nõuab oma, seega ei tunne vajadust igapäevaseks koosolemiseks kellegagi, pigem just naudin omaetteolemist ja rahu
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 17:22
anonyym, kui ise oled oma isikliku elukorraldusega rahul, siis kena.
jäin lihtsalt sinu sõnade üle mõtisklema. mõtlesin sellest, kuidas sinu praegune toimetulek oma eluga ja mehise rahalise toe vajadus, ehk ka sellega kaasnev mõningane teisest sõltuvuses olek sulle rohkem vabadust andnud on ning kuivõrd selline elukorraldus saab üldse olla kellegi arvates rahuldav ja üksikule, ülalpeetavale naisele tema enesehinnangut kergitavalt mõjuda. märkisid ära veel sellegi, et praegused mehed suudavad sind hinnata sellisena nagu sa oled. siit tekkis mul teinegi küsimus, kas nad hindavad sind ka päriselt, sinu vääriliselt ja suhtuvad sinusse hästi.
ei midagi isiklikku, lihtsalt tähelepanek.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 18:58
Kui palju on nähtud naisi, kes kinnitavad, et nemad tahavad vabad olla, et neile pole mehi vaja, sest nad saavad ise suurepäraselt hakkama, et neile piisas ühest jobust, kelle peale hulk aastaid kulutati..... Aga siis tuleb üks libekeelne luftivend ja kogu see jutt on aastaks või paariks unustatud, kuni tunnistatakse, et see on täpselt sama suur jobu kui eelmine. Ja algabki jälle, et tahab vaba olla, et mehi pole vaja, et kalli ajaga on targematki teha... ja seda kuni järgmise jobuni.......
Nii ajaratas ringi käib.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 19:02
Jotimees aga elu selline ongi Keegi ei tea milliseks teine aja jooksul võib muutuda, esialgne džentelmen võib mõne aja pärast tüüpiliseks " seaks " osutuda ega seda teagi ette kui vaid katse-eksituse meetodil
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 19:10
Kümme aastat tagasi tegin teadliku valiku ja pole seni otsust veel kahetsenud.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 19:11
üsna mõttetu diskussioon. Osad on üksikud omal valikul, osad sellepärast, et elu ja juhused jne, on selle seisundi niimoodi kätte mänginud, mismoodi see inimese väärtusega peaks seotud olema? Väärtusetuid inimesi leidub nii üksikute kui paaritunute hulgas, ja enne kui kedagi väärtusetuks hakata tembeldama, mille alusel enda väärtus noteeritud on, tahaks teada
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 19:31
Miks mõttetu vaidlus?
Mina tõstatasin küsimuse ning soovin sellele erinevaid vastuseid.
Muide - maailm on ikka üllatavalt valgustusajaeelsetes doggmades kinni. Täitsa veider.
pealtnäha peaks ju interneti ligipääsetavus eeldama, et inimesel on võimalik enda silmaringi veidikenegi arendada, aga.....
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 19:37
Mõttetu selles mõttes, et see küsimus pole selline, millel oleks loogiliselt mitmeid erinevaid vastuseid, on selge, et suhtestaatus ei muuda kellegi väärtust. Ok, mõtte leiad, kui soovid vastajaid vastuste järgi liigitama hakata. Samas on nad juba enne ennast üsna kindlalt ära liigitanud, et midagi üllatavat ei tule siin ka selles suhtes välja
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 19:42
Kui muretsetakse, et oma igapäevaelus sõltun sponsoritest siis pean pettumuse valmistama sest käin tööl ja teenin oma leiva ise. Sponsorluse all pean pigem silmas seda, et mees peaks ikka suutma mulle lilli tuua ja ka muidu erilisena tundma panna. Paraku selliseid mehi on vähe kuid mõningase vaevaga on neid ikka võimalik leida.
Küsimusele, kuidas oma hinda määrata ütleksin, et juba julgus enda soovid välja öelda on enese hindamine. Ilmselgelt näitab tühi ankeet minu meelest seda, et inimene ei suuda enda soove ja eelistusi välja öelda.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 19:48
ilmselgelt see seda ei näita. Võib välja tuua mitmeid erinevaid põhjusi, miks keegi pole oma ankeedi täitmist vajalikuks pidanud.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 19:51
Anonyym, siin on kamehi,kes endale kohustustevaba sexi naisekonto all otsivad. Sest kardavad naisele vahele jääda Eilejäin mõtisklema, et seepeabikka erilinevaluolema, et nii nõmedalt käituda.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 19:53
kui mees ei too lilli, siis pole naine seda väärt, nii lihtne see ongi.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 19:55
haa, nõmedaks pead seda sina, aga kui selline süsteem töötab, siis oli see kaval pragmaatiline valik
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 19:56
Kui ta nii arvab siis pole ta mind väärt.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 19:57
mõni mees ei tule lihtsalt selle peale,et naisele lilli kinkida
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 20:02
ah tulevad ikka
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 20:05
˅ näita rohkem ˅
peab ikka pervert olema, kes miski eide pärast loodust läheb rüüstama
˅ näita rohkem ˅
Kui mees ei too lilli, siis pole naine seda väärt selle mehe jaoks. Mõne teise jaoks võib olla.
Pea ennast kuitahes väärtuslikuks, aga kui sul pole seda väärtust kellegagi jagada, siis oled teiste jaoks väärtusetu.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 20:07
mikhan..sa paadunud roheline v?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 20:08
jep. täielik puukallistaja
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 20:13
aga lõpuks ongi vist teemaga jälle jokk, kuigi tunti end väärtusena, siis lõppeks on kõik eluga rahul, aga mehi otsivad edasi, kuigi tahetakse ka vabad olla
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 20:17
Ega üksi elamise pärast ei pea heast seltskonnast või seksist veel loobuma
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 20:18
aga kas sa otsid ainult seksi või siiski suhet, kui on sobivus
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 20:28
Kui liblikad alakorrusel piisavalt tuult teevad, siis sõidab katus minema
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 20:32
Ka armukese pidamine on suhe ja kui keegi katuse minema tuulutab siis pole midagi parata.
Maailma suurim tarkus on minu meelest ära iial ütle iial st, et üksi elamine ei välista ju sobiva kaaslase leidmisel perekonnasesu muutust.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 20:49
anonyym - täiesti arusaadavad nõudmised sul. tahad tunda ennast erilisena ja näha tegusid, mis sinus seda tunnet loovad, aga need, kellelt sa mehetegusid ootad, ka sinu mõtete taga samasuguseid soove näevad ja teavad, kuidas sinuga käituda?
mõte siis selles, kas sponsorlusele rõhumine (see on niigi mitmeti mõistetav sõna siin) on kõige mõttekam ja tõhusam vahend oma tõsise sõnumi teisteni viimiseks. võib-olla sa oleksid õigetele meestele kergemini leitav, kui sa sellistest mitmetähenduslike väljendite kasutamisest loobuksid ja otse välja kirjutaksid oma soovid, ilma vihjamata.
mehed on vahel väga halvad vihjete lugejad. nad tahavad otsest lähenemist.
minu arusaam sponsorluse otsijatest on tõesti endale teistsugune. sellepärast ma sinu käsitlust kohe ei mõistnudki ega osanud sinu sõnade taga teistsugust sõnumit näha. kui juba minus äratas see kahtlust, kas eeldame, et mehed oskavad paremini?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 20:54
Eks kõik võtavad asju oma rikutuse astme järgi. Kes on julenud küsida siis neile olen ka vastanud ning huvitav küll ka ühise keele ja mõistmise leidnud.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 20:56
Lillede asjus võin öelda, et naabrimuti peenralt pole ilus neid virutada- ässitab veel koera kallale ja siis pean mina püksid ära paikama
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 20:59
Siis on kõik korras
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 21:02
ja algselt vist tähendas sponsorlus üldse midagi muud, mitte erikohtlemist.
eks sa ise tead.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 21:07
Mulle meeldivad enamused lilled va torkivad ja kõrvetavad
Sponsorlus tähendab enamasti maksja promomist sponsoreeritava poolt ning müügi alal on mul päris hea kogemus olemas.
˅ näita rohkem ˅