Foorum
2012-09-26 17:51
Siin ühes teemas tuli kommentaare, et üksinda olevad naised on sisuliselt väärtusetud.
Selles mõttes, et väärtuslik naine peaks ikka võetud olema.
Kas tõesti on 21. sajandil selline mõtteviis?
Huvi tõttu ja informatsiooni mõttes.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 17:57
ma ei ütleks,et väärtusetu-aga oleneb inimesest...mõni on eelnevast suhtest väsinud ja tahab lihtsalt maailmas ringi vaadata ..teine aga otsib meeleheitlikult kaaslast,nagu nõela heinakuhjast...võta siis nüüd kinni,kus jookseb see piir-kas väärtusetu või väärtuslik
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 18:08
Sama võiks ju küsida ka üksikute meeste kohta. Mulle meeldib meestega suhelda kuid ma ei väärtusta end selle järgi, kas pean neist mõnda kodus või ei. Muidugi puht tehniliselt võttes ma ju üksi ei ela ka.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 20:33
kui kellelegi on millegipärast vaja teist endast halvemana paista lasta, siis kõlbab selleks igasugune tõde, millesse ise usutakse või milles soovitakse teist veenda. taktikaline käik.
selleks sobib kasvõi seesama arvamus, et üksikud on out. et neid keegi ei taha ja et neil on midagi rasket viga ja et nad pole naistena ega ka mitte inimesena täisväärtuslikud. üldse ei ole nad midagi väärt. läheb väljaelamiseks.
kunagi võttis üks naine siin üles teema, kus räägiti mehest lahku läinud, aga eriti neist maha jäetud/maha jäänud naistest, kes tunnistati ka teatud meeste poolt suhteks kõlbmatuteks. second-hand naised. üksikemad on ka maha laidetud olnud. erinevaid suhtumisi on.

minu arvates on sellistel seisukohtadel silmakirja tunnused.
ka need kõige veendunumad üksikute vastased otsivad siit samamoodi üksikuid taga, et siis nendega oma paarisuhetes tekkivat tülpimus-, üksindustundeid jm leevendada.
seega keegi nagu ikkagi tahab üksikuid ja teeb nendega midagi, aga mingit sellega ei kaasne. see on huvitav. kasutada sobib, aga austada mitte. sellest ma aru ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 20:38
vabandust, tekst "lippab" minema. peab olema "mingit austust sellega ei kaasne"
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 21:53
Midagi peab ikka viga olema küll kui mõni juba 30neselt on üksinda ja siis seda elulõpuni. Kui keskmiselt elab naine 80ne aastaseks, siis 50 aastat elada üksi, leidmata armastust ja meest keda tahta ja kes vastu armastab ja tahab. Sünge värk.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 21:58
"Priius, priius - kallis anne!"
Vabadusel on hind ja maitse.
Üksinda olema ei võrdu üksildane olema
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 21:59
Ah mis sa ikka valetad endale. Kui vabadus on priius, siis ei tehtaks sellest üldse mingit küsimust, siis oleks savi ju.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 22:07
Kui inimene seab väga suurt rõhku enda väärtustamisele, siis on ta sisimas enda juba kaubaks muutnud. Aga ostja ju valib kaupa, mitte kaup ostjat. Samuti otsustab ostja ka seda, kas küsitud hind on õiglane.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 22:08
Mis kodukootud filosoofiline leemeke see nüüd oli?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 22:12
kuidas see 30ndates üksi olemine kohe elulõpuga seostub, ma ei saa aru.
miks sa noku arvad, et peab oma elu üksikuna lõpetama? kas sa natuke üle ei dramatiseeri olukorda. ma olen ametlikult poolteist aastat püsiva partnerita elanud ja ei ole mul viga midagi. ja 50-ks aastaks plaane ette ei tee.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 22:14
Vabadus on parim, mis olla saab
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 22:17
aga mida vanemaks saad seda raskem on naisel ju meest leida. neid naisi on ju küll kes 30neselt suhtest väljusid ja ei leiagi enam suhet. alguses ollakse vabadusega häpid (seda sisendatakse endale), pärast harjutakse. aga peab see siis sedasi olema? tegelikult mida kauem oled üksi, seda raskem on uue suhtega ka kohaneda, pettuda võib palju kergemini ja suhte lõpetamine juba eos on palju kiirem tekkima. kas pole siis nii?

meestel on vanemas eas palju kergem kui nooremas eas. elu on nagu tasakaalus, naised peavad tegema õige valiku noorena, mehed saavad seda hiljem teha.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 22:25
Miks ma pean endale tingimata mehe leidma?
Mis eesmärgil? Sest ühiskond nõuab? sest nii lihtsalt peab olema?
Perioodilisteks paaritumisteks - armuke/armastaja
Kultuuriüritusteks - lapsepõlvesõber ja/või pere
Remonditöödeks - palgatud abiline
Enamike majapidamistöödega saab nutikas naine ise hakkama - muruniidukisse bensiini kallamine, saeketi teritamine, puude saagimine, lumerookimine nüüd küll väga keerulised tööd pole
Reisimiseks - hea grupp lähedaseid inimesi.
Miks peab ilmtingimata endale mehe leidma?
21. sajand peaks olema saanud ometigi vabaks nendest iganenud mõtetst, et naine identifitseerib enanst õnenstunud abielu kaudu ja naine pole ju enam KKK külge aheldatud.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 22:25
Muuseas, viimaseaja trend on, et noored mehed eelistavad vanemaid ja küpsemaid naisi, seega on kõik tasakaalus
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 22:29
ega see polegi meeste teema ega asi, naised ise panevad elu paika. naised hindavad, kas naised on väärtusetud või mitte, mehed ei viitsi tegelikult sellistele asjadele üldse mõelda.

miks 21. sajand peaks olema kuidagi teistmoodi, elu on ikka samasugune ka 21. sajandit e.m.a.
inimsuhted on ikka ühesugused. täpselt nagu kui sul pole autot, siis oled poolik, sama on elukaaslase või perekonnaga.
kui pole perekonda, ju oled imelik, nii inimesed kahjuks mõtlevad ja mis vahet millise nimekirja sa endale kokku oled miksinud.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 22:30
Miks sa arvad, et mul perekonda pole?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 22:32
igaõhtu tuled üksi koju, koguaeg oled üksi, on see siis nii äge asi. kõik võimalikud üritused ja pühad, ikka oled üksi. sõltud oma sõpradest, sest üksi ka ei taha kuhugile minna. aastaid ja aastaid ja armukesed... ronida mööda seinaääri ja kuulata mingeid haledaid vabandusi mis point tegelikult sellisel elul on
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 22:33
ma ei räägi sinust vaid sinu mõteavaldusest.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 22:34
Ja muidugi kummaline, milliste kivinenud käsitlustega ning väga kitsa silmaringiga mehi ikka veel maailmas on.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 22:37
miks kivinenud, minuarust ongi täpselt selline üksikute naiste elu ja seda näen ma väga hästi omaealiste sõbrannade peale. see kõik paistab väga hästi välja. osadel pole isegi lapsi ja juba 40nd kukub.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 22:39
See on sinu sõbrannade elu.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 22:39
21. sajand võib olla, aga inimene on sama. Mõtlemine võib olla muutunud, aga instinktid on endised. Teadvuses võime küll vabad tahta olla, aga alateadvus surub paarisuhet peale.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 22:41
Kelle alateadvus surub paarissuhet peale?
On selle kohta mõni tõestatud ja teaduspõhine uurimus tehtud?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 22:43
inimene on sotsiaalne olend, keegi ei taha olla üksi. mehed hakkavad jooma, naised ka tänapäeval üksindusest suht palju joovad. poes on õhtuti hästi näha kuidas keskealised naised veinipudeleid korvi laovad. mulle meeldib küll inimesi vaadata ja mõelda, kes nad sellised on ja mis elu nad elavad.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 22:44
Statistilised tõestused paluks, et sa nii kindlalt väidad - meheta naine hakkab jooma.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 22:46
tõesti käid silmaklappidega ringi? sul ei ole ühtegi sõbrannat?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 22:49
Milleks on siis nett täis suhtlusportaale? Ma ei mõelnud siin prostituute vahendavaid.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 22:49
Ei käi silmaklappidega ringi. Vastupidiselt - väga avatud olen ja muljetealdis (ennetavalt - ära mingeid seoseid minu siinse ankeediga loo).
Pole veel korrelatsiooni märganud üksikute naiste ja alkoholi vahel.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 22:52
Aga neti suhted pole lõppeks ju midagi väga väärt. Isegi võib nii olla, et liiga palju netis suheldes ei osatagi päriselus suhteid luua. Kui arvutitaga ei istu, siis polegi millegist rääkida Iva võib siin olla küll, sest miks nii paljud üha rohkem istuvadki portaalides (just üksikud inimesed). Igaüks ju peaks poole aastaga ikka kellegi leidma.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 22:53
Selle suhtlusportaali kohta - jumal tänatud, et need olemas on. Milline aja kokkuhoid vastassooga suhtlemisel ja tutvuste loomisel.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 22:57
Kuna sa oled ihas, siis sa pole väga produktiivne olnud nagu ma näen
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 23:00
Kas on kusagil siin kirjas, et peab otsima?
Mina lobisen niisama, löön aega surnuks. Saan siin piisavalt oma vaidlemise himu rahuldada, diskuteerida teemadel, mis mujal kõne alla ei tule. Kas ma siis olen üksik? Ei ole
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 23:02
Aga milleks neid tutvusi? Tänapäeva naine saab ju üksi hakkama.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 23:03
Ei peagi otsima, aga kui sa leiad, siis oli kõigel ka mingi sügavam kasu või mõte sees. Kui sa oled leidnud, siis pole enam mõtet siin istuda, sest ägedam on istuda koos leituga ja midagi palju põnevamat teha koos. Kas pole nii?

või ikka istuks ihas edasi...
ma küll ei viitsiks enam siin siis elu raisata.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 23:06
Kasulikke ja ärilisi tutvusi saab siit - it-valdkonnas, reklaaminduses, ehitamises, transpordis.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 23:08
Sellisteks asjadeks on teised portaalid ometi olemas
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 23:11
Teistes portaalides küsitakse raha
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 23:12
Jaa, on ka teised portaalid olemas.
Kuid lisaks ärilistele tutvustele saab palju vahvaid kohtinguid - ega sisi esimese meesidndiga terhavtes kohe elukestvaid plaane ei tehta.
Tuleb pikalt ja kaua vaagida, kellega sooviksin kvaliteetaega veeta - ega taastumatuid ressursse lihtsalt niisama ei kulutata.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 23:14
siis*; meesisendiga*; trehvates*
/pimekirjas vahetavad tähed koha/
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 23:27
OOT mehepojad, aga kuidas on lood Teie seotusega. Kas Teie olete juba oma soenduskoti ja köögikombaini leidnud? Või olete ka üksikud?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 23:37
Ma olen ka kaksik, aga üksik, üksikvõitleja
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 23:43
Kaksik olen...KAKSIK
Koduste majapidamistöödega saab iga mees ise hakkama, selleks pole tänastes oludes naist tarvis, pigem osutub naine segavaks faktoriks oma lõputute õpetussõnadega, kuidas tolmu pühkida või kulpi liigutada
Küljesoojendamine ja lähedane hingesugulus, need ongi ainsamad funktsioonid, milleks majapidamisse naine soetada
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 23:47
Aikonpoiss, kas sa tõesti oled KAKSIK????
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 23:49
Sheebatüdruk, Aikonpoiss on topeltkaksik
(PS. ei oma kaksikvenda-õde)
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 23:52
Aga kuidas sa siis oled topelt kaksik? Mina olen vist küll maailma kõige hullem kooslus kui arvestada igasuguseid horoskoope
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 23:56
Horoskoope võib uskuda, võib mitte, mingi tõetera neis ju on aga mina isiklikult ei usu seda varianti, et mingite tähtkujude ja muu abrakadabra põhjal saab otsustada inimeste omavahelist sobivust
Selle topeltkaksismi ma vastan Su postkasti
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 23:57
Ootan huviga
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 00:05
Noh, Sheebatüdruk, kuidas Sa suhtud sellisesse varianti, kus korraga on ühes ruumis 4 sarnast isikut aga kes tegelikult võivad olla erinevad?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-27 00:15
kas sa oled kaksikute tähtkujust ja lisaks kahestunud isiksus? ja bipolaarne? või sa äkki oled hoopis siiami kaksik cool
˅ näita rohkem ˅