Foorum
2012-09-25 11:53
Ega naisedki paremad ei ole.
Võrdlevad mehi loomadega. Eesel, jaaguar, siga.....vahel ka oinas.

Ei teagi nüüd, kas see on taeva või põrgu koostöö, et see nii on.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 12:47
Oss uurib Aadult, et mis on tema õnneliku abielu saladus.
„Te peate perekonnas ära jagama kohustused, teineteist armastama ja respekteerima“, vastab Aadu. „Siis ei ole mingeid suuri probleeme!“
„No selgita mulle“, ei saanud Oss täit selgust?
„Näiteks oleme jaganud selle, kes mille kohta meie kodus otsustab“, selgitav Aadu. „Maali otsustab väikeste asjade üle ja mina suurte. Ning me ei vaidlusta teineteise otsuseid!“
„Too mõni näide“, tahab Oss!
„No näiteks“, selgitab Aadu edasi, „otsustab Maali selliste väikeste asjade üle nagu milline maja või auto osta, palju me peaksime raha koguma, millist diivanit on meile vaja, palju me kuu jooksul raha kulutame ja muud sellist! Mina lihtsalt nõustun tema otsustega!“
„Aga mille üle otsustad sina“, pärib Oss edasi.
„Mina teen väga suuri otsuseid“, vastab Aadu. „Näiteks seda, kas Ameerika peaks Iraaki ründama, kas UK, Saksa ja veel mõni peaks panema Iraanile sanktsioonid, kas NATO alustab sõda Afganistanis ja muud taolist!“
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 15:51
Loomad on vähmalt elusolendid.
Hingetu ja plekist, mootoriga masinaga võõrelda---tase omaette tõesti....
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 15:56
Elgreco, parem auto kui sina Naljast mitte arusaavat naist pole ühelegi mehele vaja.
Nii et plekil on rohkem hinge kui sul, usu mind.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 15:57
Auto on oma, aga naise peale ei saa kindel olla
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 15:57
Noh aga on ju naistel tehnikaga ka otsest sarnasust!!!
Õige naine peab ju olema puutetundlik, põrutuskindel ja peab vändast hästi käima minema!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 16:02
Aga puudutama peab õigest kohast ja vänt peab olema korralikust ning karastatud materjalist ja ega igast pisipõksust ikka üks naine ära ei lagune
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 16:48
Iga auto ei kannata koralikku vänta. Väriseb ja laguneb laiali.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 17:07
Miks on meeste südametunnistus alati puhas?
Sest nad pole seda kunagi kasutanud.
Kuidas nimetatakse kena, tarka ja tundlikku meest?
Blufiks...
Mida tähendab mees väävelhappes?
Lahendatud probleemi.
Ära usalda säravate silmadega meest!
See võib olla päike, mis läbi ta tühja kolba paistab.
Miks vajavad naised mehi?
Sest vibraator ei oska muru niita.
Mehed on nagu autod.
Kolvid on kas katki või valetpidi sees.
Mis on meeste jaoks eelmäng?
Küsimus: kas sa oled üleval, kallis?
Millist pealkirja kannab maailma kõige õhem raamat?
"Mida teavad mehed naistest."
Mehed on nagu pilved.
Kui nad hommikuks ära lähevad, võib veel täitsa ilus päev tulla!
Mehed on nagu arvutid, oleksin ma veel natuke oodanud, oleksin parema saanud.
Mis on ühist mehel ja mikrolaineahjul?
Mõlemal kulub vaid pool minutit.
Miks peenis mõelda ei suuda?
Sest tal on auk peas!
Miks on meestel peenise otsas auk?
Et ka aju õhku saaks.
Mis vahe on kõrtsil ja kliitoril?
Kõrtsi leiab mees alati üles...
Miks on paljudel meestel õllekõht?
Et töötul päkapikul oleks vähemalt katus pea kohal.
Mis on mehe meelest eelmäng?
Pool tundi kerjamist!

Mees pärib naiselt pärast seksi: "Kas sulle meeldiks vahel mees olla?"
Naine vastu: "Ei, aga sulle?"
Mees küsib naiselt: "Miks sa välja ei näita, kui orgasmi saad?
Naine vastab: "Sest sind ei ole siis kunagi käepärast."
Miks on paljudel meestel o-jalad?
Sest ebaoluline on alati sulgudes.
"Kas sinu munad peitis lihavõttejänes ära?"
ütlemine mehele: "Sa oled nagu karamellkomm.
Mitte, et sa maitsev oleksid, aga sa kleepud mu külge kohutavalt..."

*MEHED ON...
...TELEEKRAAN (ei või iial uskuda ainsatki sõna, mis nad ütlevad)
...ARVUTI (raske aru saada ja kunagi pole neil piisavalt mälumahtu)
...SHOKOLAAD (magus, mõnus ja tavaliselt langeb otse su puusadele)
...HOROSKOOP (alati ütlevad, mida sa tegema pead, aga enamasti eksivad)
...JAHUTUSKAST (pane alati õlut täis ja võid kaasa võtta kuhu iganes)
...RIPSMETUÅ Å  (jooksevad, kui muutud emotsionaalseks)
...KOHV (parimad nende hulgast on rikkad ja kuumad, ning hoiavad sind ööläbi üleval) hakkas lõbusam??
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 17:20
Just õige. Sellepärast ma ka mehi ei taha!

Naistega on palju lihtsam. Iga õhtu kell kuus on seks, oled sa kodus või ei ole!
Lihtne on ju.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 17:40
jälle üks madala enesehinnanguga naine siia tekkinud
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 17:40
Naine ja auto
www.youtube.com/watch?v=3QigzPnEz9E
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 17:48
@nokupoku - Sinu enesehinnanguga on kõik OK?
Tunned ennast enesekindlalt?
Hästi?
Edukalt?
Pikkus ja proportsioonid on paigas?
Et sinu eneseteadvust kõditab, kui saad naise kohta öelda hingetu plekitükk?
No siis sellisel juhul - kummal meist on enesehinnag paigas? Sinul või minul?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 17:58
Kui tõde on valus, siis nii ütlegi.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 18:06
Jah - see oli valus, et naisi autodega ja väga alandavalt võrreldi.
SEE polnud naljakas.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 18:08
No mis teha kui üks auto on etem kui sina. Pead leppima sellega.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 18:13
Ma üritan selle kommentaari kirjutaja taga näha meest. Ei õnnestu...
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 18:15
mnjah, ega mees ilmaasjata kasutajanimes nii palju nulle kasuta, kuigi uues kasutajanimes võiks paar tükki veel olla
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 18:15
Mis sellest muutub, midagi ju, ega sina ikka ei huvita. Mitte mingit vahet pole kuidas sina mind näed
Vaatasin su ankeeti, tõesti loodad sellise ankeediga leida normaalset meest? Kuku pikali
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 18:16
Jep, loodan leida. On seni sinutaolised hõlpsasti eemale hoidnud
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 18:19
Noku. Leiab küll mehe. Ihas on kiimas poisse rivis, kes põrutaks kuhu ja kuidas aga saaks. Järjekord on uksetaga. See loob illsusiooni. Kahjuks petliku.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 18:19
Head otsimist, ma jõuan raudselt selle aja ära näha kus sa lahkud siit otsitut leidmata
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 18:23
parma: Veame kihla, et ei leia. Iga normaalne mees pärast selliste eituste lugemist vaatab parem mõnda mimmi, kes on elujaatav. Meestele meeldib mõelda "mis oleks kui..." ja see ei tähenda üldse, et nad tahaks seda elluviia. Aga kui juba eos öeldakse kõigele EI, siis edasi saavad tulla ainult uued EId.

Valida on kaks naist:

1) Elurõõmus ja viskab nalja
2) Mingi küünik, kes on lausa nimekirja valmis pusinud milline peab tema tulevane mees olema

Pole vist raske valida
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 18:30
Nii ja naa. Samas on hea, et teatakse keda/mida tahetakse. Viskad pilgu peale ja kui sobi, siis klikid edasi. Kellegile ehk ikka sobib. Siis aretad edasi vestlust ja vaatad mis sisu ka on.
Minuarust võiks kõik iha naised sellsie nimekirja teha. Jube hea oleks. Paljud arusaamatused jääks ära ja hoiatuste lahter oleks palju tühjem.

Aga see negatiivsuse nimekiri meestests oli küll jube pikk. Kui kasutaja seda tõsiselt võtab ja igapäev hommikukohvi juurd eloeb, siis on kehva lugu.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 18:32
Nokupoku -edu selel aja nägemisel

Parmaleikin - ega sa pahane ometigi ikka veel pole, et ma sinu parklakohtingule ei nõustunud tulema?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 18:35
Minuarust 30-40 aastasel mehel ikka neetult raske leida endale head elukaaslast või üldse suhet vms. Ollakse juba elu näinud ja vastata kellegi nimekirjale, no tänan ei Isegi demi läks oma eksijuurde tagasi, kui aastaid vehkis siin samasuguse nimekirjaga.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 18:40
Elqreco. Ei ole pahane. Sa oled tavaline madala enesehinnanguga, kergesti loobuv tädi. Meestes kibestumist on selgelt näha. Kuhu ma sinuga läinud oleks? Õhtuläbi vingumist kuulata?
Ega sina pahane ei ole, et ma sind kuhugi mõistlikumasse kohta ei kutsunud? Elad välja? Varsti oled õnnelik, et üldse välja kutsutakse.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 18:41
Parma, ma olen seda nimekirja kunagi siin forumis juba lugenud
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 18:49
Krt küll. Iha naised on tõesti enamuses nagu ühe vitsaga löödud. Kõiki kummitab mingi meestevihkamise kriis. Kujutage vähem ette
ja võtke üks pulgakomm. Elu on palju ilusam.
Minge arsti juurde. Too kirjutab teile stressivastaseid tablette ja kolme kuuga saate korda ennast. Mida te sügelete?

jott. ma räägin et kloonid on olemas
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 19:24
mulle ikka iha.ee meeldib. nii kodune paik. sa võid ju ekslikult mõelda, et sinu rõõmsamad hetked mööduvad võõrsil olles ning et kodu on ikka üks igav ja üksluine koht, aga siia tagasi tulles sa tõded aina, et nii koduselt nagu siin ei pane sind keegi kuskil tundma - samasugune tuttav sõimlemine kestab edasi ja see teeb meele rõõmsaks.
ma võiks praegu mõnele vastu vaielda, isegi tõestada teie väidete vastupidisust ja nende sisutust, aga ma loobun. kah loobuja naine vist
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 19:29
Vastupidi parmaleikin - minu enesehinnagul pole midagi viga.
Tean täpselt mida ma tahan, kuidas seda saan ja kellega ennast ja oma elu jagan.
Loobuja - jah, kui kehvast kohtingust ära ütlemine mind loobujaks teeb, siis ma nõustun - olen loobuja.
Samas on mul olnud väga toredaid restoraniõhtuid, kino esilinastusi, teatrietendusi, kontserte, meeldivaid piknikke - siinsete kasutajatega, kusjuures.
Mehed meenutavad tihtipeale oma olemuselt kevadisi koeri innaajal. Nad hüppavad ja kargavad, kuid mina hindan piltlikult öeldes hüppesooritust - sinu puhul oli see lihtsalt vilets.
Seetõttu sa ilmselt mind ka suurest vihast ära blokkisid.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 19:35
Palun vabandust, et ei saanud vahepeal osaleda, pidin siin mitme naisega sexima!!!! Ära tüütab!!!!
----Kuule Parma, mis sa jaurad nende tädidega. Tule lähme parem homme motorkaga kalale. Ma tean head kohta, kus ilus ahven hetkel hästi võtab!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 19:41
Elqreco.
Seda sa siis siin sügelesidki. Nagu kass ümber palava pudru. No mis siis kui blokksisin? Miks see sind huvitab? Ma ei viitsi jännata. Palun otsi omale mees, kes vastab sinu kõikidele punktidele. Mina ei vasta mitteühelegi. Ma ütlesin seda sulle kohe. Leppisime ka kokku, et meil asjad ei suju. Ei tule meelde?
Meeldivat iha.ee lehel viibmist.
Parmaleikin.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 19:41
Ähh, aru ma ei saa, mida siin nüüd õelutseda ja rivistada. Eks peab vahel ka kriitikat taluma. See, et üksteisele ei sobita i peaks jääma siiski nende kahe inimese isiklikuks teemaks. Mitte ei peaks tooma seda kogukonna ette.

PS! Mulle küll meeldiks kui mind võrreldakse mõne kauni, seksika ja väga kalli autoga
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 19:47
Sheeba36 - tõsiselt või?
No edu sulle, siis.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 20:14
Jah, sest vähemalt ma tean siis oma hinda
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 20:17
Kuidas saab kohtumine olla kehv kui seda ei toimunud? absurd
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 20:18
Sa võrdled ennast mingi asendatava ja mõlgitava masinaga, mis esimesel suuremal kokkupõrkel romuks muutub ja igasuguse väärtuse kaotab?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 20:26
Oleks täna esmaspäev, siis väidaks et see sul täna Elgreco on tume sinine, nalja sa ka ei mõista. Aga tead, ilusat ja hirmkallist autot hoitakse ja hoolitakse temast ehk kümneid kordi rohkem, lisaks vananedes muutub see uunikumiks ja tema turuväärtus tõuseb veelgi, samas muutub ta omataoliste seas haruldaseks ja õige omanik tunneb selle omamise eest meeletut uhkust. Samas, kui naine pikaajalises kooselus, muutub igavaks ja üksluiseks läbiloetud raamatuks, mille iga peatükk on pähe kulunud, kes on kolletanud ja nii igav, et ei viitsi isegi kaantelt tolmu pühkida, olen ma parem siiski see kallihinnaline auto
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 20:45
Head nalja mõistan ma väga hästi.
Naise ja auto võrdlemist ja naise enda võrdlemist autoga - ei mõista.
Aga noh - küllap on sul õigus ennast väärtustada just nii nagu sinu sisemine hinnakiri lubab.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-25 22:50
ihas vist hinnakirjaga pole midagi peale hakata
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 08:39
mehed, valitsega nüüd natuke oma mõtteid ja mõelge selle üle, millist sõnavara te naistega suheldes kasutada. kas te mitte ise ei kutsu oma suhtumisega naistes negatiivsed reaktsiooni ja vastuseisu esile? kui mehelt küsida, miks ta nii käitub ja miks ta oma sõnade eest vastutust endale ei võta, siis kõige mõjuvam vastus, mida ma siit kuulnud olen, on „tõde on valus“ vms. siit teemast leiaks mitu tõsist näidet selle kohta ja kui teine poole natukegi mõtleks, siis leiaksid mehe ka vastuse tekkivatele probleemidele, aga ei taha ju...
nt mis paneb näiteks valgusrannaltit selliseid sõnu ühe naise kohta kasutama? miks öelda naise rinna kohta „pätsikesed“? keda peaks selline sõnum rõõmustama? või mida peaks naine mõtlema mehest, kes teda sellise sõnavaraga üle valab?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 08:59
Vähemalt on mingigi vastus olemas. Naised ei anna sedagi vastust.
Miks sa arvad, et see pätsike kohe rindade kohta käib? Laiemalt ei suuda mõelda?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 09:27
Eks see vastastikune huvitavate asjade ütlemine on iidne kana-muna probleem- keegi ei suuda kinni võtta, mis enne oli.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 09:36
Olgem ausad, et siin on asjalike ja huvitavate kontaktide arv väga väike. Raske on hinnata mehi, kes eeldavad, et esimene kohting võrdub kähkukaga autos või kusagil mujal. Muidugi ei käi see mõne üksiku kohta ja nendega suhtlen edaspidi meelsalt edasi ning veedan meeldivalt aega.
Kuna teema oli siin pisut teine siis tõsiselt võetava mehega olen meelsasti valmis saunas õlut jooma
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 10:07
valgusrannal.
tsiteerin: „Ja kuna ta enda juures suurt esile ei too, siis mehena oletan, et ta ongi oma karjääri rajanud sellele, mis fotolt paistab või ei paista“...
sinu tekst.
aga läheme siis oletustega edasi.
kuna sa juba asusid siin mingeid üldistusi tegema, siis ma teeks ka ühe. kah oletuslik.
kui meesisik kuvab piltidel ainult oma peenist ja seda tervete seeriatena, esitledes samas ennast kui üliedukat, haritut ja naistele meeldivat ning enesega rahul olevat isikut, siis kumb loodud kuvand isikust on tõesem? mida tuleks uskuda? kas tegu on tõsiselt võetava mehega?
võin tuua ka vastupidise näite: pildilt vaatab vastu ülikonnastatud, viisaka olekuga mees, aga kui suu lahti teeb, siis sealt kuuldavale toodud sõnavara järgi ei oleta temast rohkemat kui seda, et mees pole kunagi koolis käinud ega oma rahuldavatest, edukalt toimivatest suhetest mingit ettekujutust. ülikonnad on teatavasti laenutatavad.
kuidas määratleda üldse edu? kas see, kes on teiste arvates edukas, on ikka seda alati. ja kui kedagi peetakse mingis teatud teemas läbikukkunuks, siis kas ta on seda kõiges või ainult ühes teemas?

kui sõnavara teemal veel arvamust avaldada, siis mul on siin üks intelligentne tuttav, kes kasutab vahel suheldes sama vabalt sarkasmi nagu minagi.l meil on see omaette suhtlemisstiiliks kujunenud ja me naudime seda vastastikku ning kumki ei solvu teineteise peale. nt kutsud teda nokuks või kuidagi teisiti, midagi matcholikku. sellele leitakse vastuseks mingi muu mitte eriti viisakas keeles naisterahva suguelundiga seotud kirjeldus jne. tavaliselt kellegi teisega suheldes oleks selline asi häiriv, aga temaga mitte. ja pole, sest meie vahel on tegu teineteise heatahtliku narrimisega.
oma eelneva näitega tahtsin öelda seda, et sõnade kasutus oleneb kontekstist ja isikutest ning nendevahelistest kokkulepetest. kui kahepoolselt ollakse selle poolt, siis suheldes probleeme ei teki. vastasel juhul jäätegi vaidlema ja kunagi kompromissi ei saavuta.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 10:11
Utha, kuidas kube kärab ja vitt võbeleb?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 10:14
kas see oli küsimus? umbes nii meil käibki
kusjuures eks oli mul samasugune lõhverdaja. ta võis lõputult lõõpida oma sõpradega ja saadi teineteisest aru. ei mingit solvumist. aga seda tehti muidugi meeste vahel. minuga suheldes ei kasutatud kordagi midagi solvavat ega öeldud mulle halvasti. mitte kordagi. sama asi teiste naistega käitumisel. ma vaatan alati, kuidas mees teiste naistega suhelda oskab.
see oleneb siiski mehe kasvatusest.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 10:18
Loomulikult oli see küsimus, sissejuhatav küsimus, et esiada järgnev ja põhjapanev küsimus.."Kas keppi teeme?"
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 10:33
parma, millist vastust sa naistelt ootaksid siis?
mis see on, mida naised teile/sulle ei anna, aga mida sa neilt tahaksid/loodaksid saada? kas mitte austust? seda, et sind mõistetakse nt ja te saaksite rahumeelselt suhtlemisega edasi minna.
ja mille kohta „pätsike“ sinu arvates siis käis? arvad, et vv mõtles samal ajal küpsetele saiadele või? ma olen vahel naiivne, aga mitte nii naiivne.
kas te ise tahaksite igapäevaselt kuulda, kui kasutud, mõttetud, elus ja naistega suheldes läbikukkunud mehed te kellegi arvates olete. kui pika perioodi vältel tee suudaksite rahulikult neelata all halvustava sisuga kommentaare ja solvanguid, ilma et teil tekiks soovi kordagi oma rahulolematust välja näidata ja selle vastu seista. olgu, teete seda, aga seepeale kehitab teid sihilikult solvanud naine ükskõikselt õlgu ja arvab, et su oma asi ja ole sellest üle - selline on tõde.

ja kasvõi seesama sinu arvamus „Laiemalt ei suuda mõelda?“ näitab, et minu näide töötab. kohe tehakse naisele selgeks, et viga on tema mõtlemises, mitte mehe käitumises. teid kas ei ole õpetatud õigesti naistega käituma või te ei tahagi õppida.
ma ei tea, miks teil naiste vastu nii vähe austust on.
kõigi meestega sellist probleemi ei esine. mõnedel on austus olemas. miks teistel ei ole?
kas ikka on naine süüdi selles, kui mees käituda ei oska või ongi meeste oskused puudulikud?
küsimus ei ole ainult selles teemas siin, vaid see ongi laiemalt meestele mõtlemiseks.
naised võiksid ka mõelda, kuidas nad endaga käituda lubavad ja vaadata, millist sõnavara kasutab nende suhtes kodus oma mees ja kuidas käitutakse nendega kodu väliselt. vahe on kindlasti olemas.
˅ näita rohkem ˅