Foorum
2016-01-29 12:56
Suck, kunagi müüdi poes neegrinukkusid, raamatus oli 10 neegrit jne. Mitte kellelgi ei tulnud pähe, et seda sõna saaks kasutada kuidagi kellegi halvustamiseks. Milleks luua pseudoprobleeme
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 13:02
Ei kardeta teistsuguseid. Nagu mina aru saan, siis just MINA olen teistsugune ja mind ei karda ega häbene keegi. Jotile vastus siis.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 13:07
to misterixxs
Pipi uues versioonis pole ka neegrikuningat enam, mind on aga koolis õpetatud, et aafrikas elavad neegrid.
Niiet, mina ütlen neeger ja punkt.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 13:13
sirruke sa elad pettekujutluste maailmas. Su tuttavate ja sõprade seas võib vabalt olla palju biseksuaale, kes lihtsalt tutvusringkonna põlguse alla mitte sattumise nimel teiega kaasa kaagutavad. Ja sina peaksid neid kohe homodeks (su postitustest ju näeb, et sa ei tolereeri meestevahelisi asju, kuigi see pole üldsegi sinu asi, mida inimesed oma magamistubades teevad).
Minu tutvusringkonnas on näiteks biseksuaale paljudest valdkondadest - on nn karvaseid chopperi-mehi (kellest omati ei ootaks sihukest asja) on kirurge, on toitlustajaid, on kontoritöötajaid, on sportlasi, on isegi maamehi ja traktoriste. Seega väide "Minu tutvusringkonnas küll selliseid pole" on väga elukauge. Kui su tutvusringkond sedasi neisse suhtub, siis mitte ükski su tuttav sinu tutvusringkonnast ei tunnistagi seda üles kartuses sama põlgamise osaliseks saada, mida sa siin välja näitad.
Nagu jott ütles "Kui tahad huntide seas elada, pead õppima hundi kombel uluma."

Ma olen kah see erand, kes eluaeg massidele vastu astunud ja oma jada ajanud, kuniks ma saavutan oma arvamuse aktsepteerimist
Vahest (tegelikult isegi enamasti) ma foorumis võtangi selle vähemuse leeri poole ja vaidlen sealt poolt vastu.
Mida rohkem inimesi on vähemustes, seda vähem on vähemusi endeid ja seda vähem on probleeme ühiskonnas.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 15:45
Sa poisu oled järelikult kõva tegija, vähemalt jutupõhjal, kui sul nii lai tutvusringkond on ja kõigi seksuaalkalduvused teada on.
Sa võiks üritada pääseda saatesse "selgeltnägijate tuleproov", kui sa tuled sealt võitjana välja, siis ma laskun su ette põlvili ja anun andestust kõige paha pärast, mis ma sulle öelnud olen.
Senikaua oled sa lihtsalt üks libe sell või tavaline skisofreenik.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 15:54
Sirruke, homode pahategudest suutsid sa väljatuua ainult paraadid, aga paraadid on sõnum ühiskonnale "Me oleme olemas, meid on palju ja te ei pääse meist. Leppige ükskord sellega."
Homod ju ei tahagi midagi muud, kui elada rahulikult oma elu, tundmata hirmu, et neid võidakse solvata, alavääristada, tagakiusata. Kui ühiskond neid täielikult tolereeriks, siis puuduks neil ka põhjus enda näitamiseks ja sa ei märkakski, et nad olemas on.
Seksisaidil paraku puudub võimalus orjentatsiooni varjamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 15:59
nice--sinu jutust saan aru,et minusugused on vähemus ja ma kaitsen ka neid. abielu,armastus,truudus on ammu vist müüt elagu peded oma magamistoas..ärgu tulgu mingeid õigusi tänavale nõudma ja unustagu lapsendamissoov.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 16:03
Peded tulevad tänavale seni, kuni leidub nende vihkajaid. Ja kui peded ei tuleks tänavatele, teeksid humofoobid oma paraadi.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 16:12
mille vastu paraadi.. pole ju põhjust. istugu vaikselt oma magamistoas. teiste silme alt ära. mina ei ulu iial koos teistega. olen ikka mina ise. pugejad uluvad,kes hirmsasti teistele meeldida püüavad. muide-lesbide vastu pole mul midagi. nad vähemalt suudavad ise lapsi endale sünnitada.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 16:45
Lihtsaim moodus, et ise paremini silma paista, on teise kukile ronida.
Kui ratsanik kukub hobuseseljast, siis keegi ei süüdista hobust, lihtsalt on vilets ratsutaja. Ja ta peab veel olema õnnelik, kui teda ei trahvita, sest ta julges hobusele piitsa anda.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 18:39
PED, kas sul said argumendid otsa, et su kõikides viimastes postitustes mind kuidagi solvata üritad? See tõestabki seda, et ma olen oma elus suurem tegija kui sina, kuna ma ei jää noorele nolgile argumenteeritud vaidluses alla
Kui sa näitad välja viha igal sammul küll ühtede, küll teiste vastu, siis sa ei saagi areneda, kuna sa isegi ei püüa maailmast aru saada.
Alla anda.... p**se saata ... või siis lihtsalt karjuda "Mina ei taha nii.." ja minema jalutada ... on alati lihtsam, kui probleemiga tegeleda.

Muide täpselt sama asi on ka suhetega. Probleemi eirata ja sellele selga keerata minema jalutades tundub alati elu lihtsam, kuid see ei tee probleemi olematuks. Tugevaimad ongi need suhted, kus võetakse koos raske asi ette ja püütakse sellele koos lahendus leida. Olgu selleks probleemiks mis iganes. Inimesele on antud suhtlemisoskus just nimelt selleks, et leida omavahelise suhtluse läbi see kesktee, kuidas koos eksisteerida saaks ilma kõri kallale minemata.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 19:18
vägisi armsaks ei saa. press tekitab trotsi. kisa ei näita rohkust.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 19:48
http://maailm.postimees.ee/3520471/kooselluda-soovinud-briti-heteropaar-kaotas-kohtus

nii palju siis võrdsusest. tekkimas on uus ülimuslik staatus- homo.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 20:16
Mul ei saanud argumendid otsa, tegelikult oma teadmistepagasiga oleks sulle soe koht suhtekorraldajana tööd leida.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 20:50
Aga milleks kulutada oma ainsat elu teiste probleemide lahendamisele???
˅ näita rohkem ˅
2016-01-30 09:50
Olge rahulikud, nagu näha siis meil varsti tänaval igat tüüpi sõdalasi võib patseerimas kohata need löövad platsi puhtaks igasugusest kõrvalekaldest. Nagu kuulda ja lugeda igasugusest sotsiaalmeediast, siis neegrite ja moslemite kõrval ei pidavat nad seedima ka igasugu muid nn. normaalsusest kõrvalekaldeid, probleem ju lahendatud, milleks veel sellest heietada. Möhhh ...
˅ näita rohkem ˅
2016-01-30 10:06
Ära usu sotsiaalmeediat Red.
Kuna olen selle organisatsiooni tulevaste tegemistega kursis, võin sind rahustada sellega, et tegeletakse julgeolekuga oma rahva suhtes.
Ka tavapätt(valge)saab karistatud.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-30 10:16
ok, võtan arvesse
˅ näita rohkem ˅
2016-01-30 14:30
Tõepoolest, millest selline paanika? Puljong on ammu kokku keedetud. Nüüd veel juurikad ühte patta torgata ja suppi hakkabki lendama. Sellised juurikad nagi islam ja homofiilia ..
˅ näita rohkem ˅
2016-01-30 14:43
Näädsa, vanad sõbrad jälle koos Cosmourg
˅ näita rohkem ˅
2016-02-01 17:27
Ühesõnaga pätiorg. hakkab julgeolekut pakkuma Õnneks Eestis selline jama vast läbi ei lähe ja tüübid lähevad kenasti puuri või siis lasevad siit ruttu jalga.
˅ näita rohkem ˅