Foorum
2016-01-27 17:43
Ei ole põhjapanevat uuringut? Et sis, mida põhjapanevalt ei ole uuritud, seda ei eksisteeri. Vbl sa tahad väita, et pedeks on võimalik õppida? Lähed kursustele hetero mehena ja tuled 3 tunni pärast välja algaja pedena.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-27 18:00
Ma ei ole väitnud, et seda ei eksisteeri - ma ütlesin, et need on teooriad ja seda teaduslikult kinnitada ei ole hetkel võimalik.
Su väide on sama tark nagu ma ütleks, et jfjm teooria on ainuõige - et loodus on sedasi piiramas sündivust. Teooriate üle on vimalik diskuteerida ja arutleda palju tahes, kuid nad jäävad ikkagi teooriaks. Fakt on see, mida saab tõestada reaalsete katsete või siis hulgalise statistika abil (kuigi see viimane oleks kah väga subjektiivne).

Mul on tuttavaid, kes keerasid sinna usku alles peale 40 eluaastat. Ning nad on ise tunnistanud, et terve elu ei ole selle poole isegi mitte tõmmanud aga mingil eluperioodil see tekkis. Ja ma usun, et neid näiteid on tuhandeid.
Kui see asi geneetiline oleks, siis oleks inimene mingit ärevust selles osas tundnud terve elu.
Seda ganeetilisel või rakulisel tasandil tõestamiseks ma usun, et hetkel puudub maailmas veel tehnoloogia (kui see on üldse sellega seotud). Ning seni, kuni seda tõestatud ei ole seni on kõik need jutud samasugune spekulatsioon nagu väita et just minu 18-nes DNA lüli vastutab selle eest, et mulle tomatid ei maitse Katsu sa ära tõestada

Paraku inimene püüab ikka kõigest aru saada või kuhugi asju liigitada - sama on ka selle homoseksuaalsusega. Ikka püütakse leida seletus, miks see tekib. Aga selle seletamiseks ei ole olemas tehnoloogiat (isegi, kui see nii ka on).
See, mis inimesele meeldib ja mis mitte on meeletult keeruline keemiline protsess, kus tulemust määravad tuhanded, kui mitte miljond faktorid.
Mina isiklikult usun, et see seksuaalsus on kahe asja koostoime - meie rakuline / keemiline / geneetiline ehitus ning lisaks sellele ka kasvatuslik faktor.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-27 18:21
Eks mehed ikka vaatavad mehi juba konkurentsi pärast. Kes see selline veel on
˅ näita rohkem ˅
2016-01-27 18:58
jah, vaatavad ja see on normaalne minu arust,
ikka hindame füüsist, samas käib silm ka üle kubeme jne

Millegipärast on siin ihas enamus "kaebajaid" rasvunud, "hambaork" jalgevahel ja siis pidevalt kaagutavad, et "peded" vahivad neid no mida krt omal 15 pilti ja needki metsistunud kubemest iga nurga alt

Samas sümpaatsed, hoolitsetud välimusega--- neil ei ole probleemi, neil ei ole kirjas, et "peded hoidke eemale"
miks?
sest neid see teema ei huvita, nad on heterod, kõige otsesemas mõttes
˅ näita rohkem ˅
2016-01-27 20:46
Praegusel ajal on see bindus juba moeasi, aga nõukogude ajal pidid kõik peded olema bid, et vältida kinni minemist, sest teadupoolest oli pederastia kriminaal kuritegu.
Tean mitut sellist suitsukatteks olnud abikaasat ja nende elu polnud üldsegi meeldiv. Mees ise ei tahtnud, aga teistel ka ei lubanud. Jälgiti kiivalt et naistel poleks mingeid tiivaripsutamisi.
Üks proua rääkis, kuidas tema oleks ka õhtul veidi hellust soovinud, aga mees keeras selja ja hakkas pihkutaguma.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-28 01:42
Igasugused uuringud ja reaalne elu erinevad nagu siga ja kägu. Iga nädal tuleb mõni tark välja uue uuringu ja uute järeldustega, mis vana pea peale keeravad. Igal inimesel on omal pea otsas. Ja ma ei usu seda väidet, et 40a olin paadunud hetero ja äkisti plaks ja pede. Selle loogika järgi peaks olema võimalik ka pedofiile muuta. Aga ei ole. Mina olen hetero mees. Ja ma olen 100%kindel, et midagi peale jälestuse teise mehe intiimse läheduse vastu pole mulle võimalik sisendada. Ma olen veendunud, et kõik muud jutud on geide enese õigustus või enese haletsus, kui soovite. Mulle väga meeldis ühe meie tuntud pede avaldus. Kui seda oleks võimalik muuta, ma ei oleks hetkegi kõhelnud.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-28 01:49
uuringutega on selline tore nüanss, et alati sõltub sellest, kes uuringu tellib ja selle eest maksab...siis vastavalt sellele tulevad ka uuringute "tulemused".
˅ näita rohkem ˅
2016-01-28 02:02
Just. Peale selle peab iga "teadlane"oma eksistentsi õigustama, et edasi vegeteerimiseks pappi saada. Kui sa loendad sõpruse pst 123 elektri posti, siis on see sinu hobi. Kui sa paned kirja, et neid on 123, siis on see uuring, kui sa kirjutad nendest postidest artikli, siis on see teadus.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-28 09:01
See neljakümneselt ärkamine tuleneb ühiskonna hoiakutest. Kardetakse olla pede ja elatakse poolvägisi heterona. Ja kusjuures olen arvamusel, et just kõige suurematel homofoobidel on tugev tõmme omasooliste poole, aga nad ei julge seda endale tunnistada.
Kõik tahavad olla normaalsed mehed ja normaalne mees peab ju naisi keppima.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-28 09:31
Kle jott, me oleme sinuga sel teemal vaielnud küll.
Ma olen homofoob ja ma mitte ei kujuta enesele ette, et ma suudaks teisele mehele susata või siis vastupidi.
See on välistatud.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-28 11:08
Mulle tundub, et kõik on moes peale truuduse ja armastuse.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-28 11:37
Kahju jah, et need kes sinnapoole hilises eas üle läksid siin sõna ei võta. Kuuleksite ka ise neid lugusid, mida mulle on need inimesed otse näkku rääkinud.
Mina näiteks ei usu neid teooriaid, et see omasooiharus on kaaa sündinud nähtus. Mõnel üksikul juhul ehk tõesti, kuid need juhtumid on ikka suuremalt jaolt tõesti ÜKSIKUD.
Sest mõelge ise, kuidas mõõjutab meie kasvatus meie käitumist. Kui keegi lubaks sellist eksperimenti, et kasvatada lapsi keskkonnas, kus oleksid vabad käed ja puuduks see eluaegne tagakiusamine ja diskrimineerimine selel põhjal. Siis mina arvan, et neist lastest oleksid vähemalt neljandik kui mitte pool raudselt suureks saades bi-seksuaalsed.
Kui aga sellist eksperimenti süvendada samasugusse olukorda nagu tänapäev ning teha otse vastupidi. Kasvatada lapsi arvamusega, et ainult mehega seks on OK ja naisega seks PEAB tulema kunagi tulevikus 1-2x, et lapsi saada. Siis ma usun, et sellisest eksperimendist kasvaks küll 80-90% omasooiharaid (või vähemalt bi-seksuaalsed) ja ainult väike osa neist suureks saades jääksid sinna leeri, et nad saavad aru, et mehed ikka ei tõmba.

See mida me näeme elus ja enda ümber lapsepõlves - see ongi see, kuidas me kasvatame oma aju maailma mõistma ja väljast tulevaid signaale tõlgendama. Geneetika ja rakud ja keemia mängivad siinkohal minimaalset rolli, kui arvesse võtta kui palju neid kapi-homosid tegelikult maailmas on.
Ma toon taas siia minu jaoks ühe ulatuslikuma ja loogilisemana tunduva statistilise uuringu. A:Kinsey tegi suurima uuringu pärast Darwinit mille alusel on ühiskonnas vähemalt 25% elanikkonnast juba on olnud vahekorras omasoolistega (mingist ekslikust looduse vingerpussist või väärarengust ei saa selliste numbrite juures enam rääkida). Ning tema uuringu alusel on vähemalt 46% inimesi vabat võimelised astuma seksuaalvahekorda omasoolisega, kui selleks on õiget tingimused. Neile, kes viitavad väärarengule - kas siis pool maailma elanikkonnast on väärakad?
Seega mina seda geneetilise mutatsiooni asja ei usu (kui siis väga vähesel määral). Kinsey uuringut ja teooriat usuks ma reaalsust vaadates palju rohkem. Aga see on kah vaid üks teooria - kuigi Kinsey-l olid olemas ka reaalsed tõestusfaktid sellele statistika näol.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-28 12:52
Aga see ongi NWO eesmärk, et tekiks homosid juurde ja seega inimkonda vähendada.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-28 14:04
Looduses on normaalne, et kõik isased pole loodud järglasi saama. Vaid kõige tugevamad ja kavalamad pääsevad sihile. Inimesed aga õppisid lõbu pärast seksima ja see keeras kõik peapeale. Võimaluse said praktiliselt kõik mehed ja neid, keda naised ei huvitanud, hakati pidama ebanormaalseteks.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-28 16:13
Mõningad statistiliste uurinkute faktid bi-de kohta, et teid rohkem närvi ajada

1. LaTorre and Wendenberg (1983) found differing personality characteristics for bisexual, heterosexual and homosexual women. Bisexuals were found to have fewer personal insecurities than heterosexuals and homosexuals. This finding defined bisexuals as self-assured and less likely to suffer from mental instabilities. The confidence of a secure identity consistently translated to more masculinity than other subjects, which allows bisexuals to mate more often.

2. Homosexual and bisexual women have been found to have a hypersensitivity to sound in comparison to heterosexual women, suggesting a genetic disposition to not tolerate high pitched tones. While homosexual and bisexual men have been found to exhibit similar patterns of hearing. Higher sensitivity to sounds is considered as evolutional aspect for survival, which allows to react to environmental threats faster.

3. Several studies comparing bisexuals with hetero- or homosexuals have indicated that bisexuals have higher rates of sexual activity, fantasy or erotic interest. Van Wyk and Geist (1984) found that male and female bisexuals had more sexual fantasy than heterosexuals. Dixon (1985) found that bisexual men had more sexual activities with women than did heterosexual men.

Kui selliseid fakte arvesse võtta, siis ma saan aru hetero-meeste hirmust. Neid fakte uskudes tundub, et evolutsioon ongi just bi-dele andnud kõik eelised naise leidmiseks ning paljunemiseks jättes nii homod, kui ka heterod tahaplaanile.
Lühidalt tõlkes ülalpool tootut:
1. bi- ja homo mehed ja naised on parema kuulmisega - mis on evolutsioniliselt tähtis näitaja ellujäämisel võimaltades reageerida kiiremini keskkonna ohtudele
2. palju enesekindlamad (mis viitab vaimsele stabiilsusele) ja seda peetakse maskuliinsuse märgiks, mis tõmbab ka naisi ligi
3. neil on kõrgem seksuaalsue tase ja fantaasivõime ning bi-mehed seksivad naistega tihedamini, kui hetero mehed.

evolutsiooni järgmine samm
kakelge nüüt
˅ näita rohkem ˅
2016-01-28 18:36
no kohe üldse ei aja närvi, savi. nagu ma eespool ütlesin, uuringud leiavad just seda, mida tarvis leida on. mis on ebameeldiv, see jäetakse kahe silma vajele, "unustatakse" välja tuua.
irw, mis mind eriti muigama ajas: bi-mehed seksivad naisega tihemini kui heteromehed. niih. miski aeg seksivad nad ka meestega. juhhuu!, nemad ongi 24/7 vändagängsterid, kui aega üle jääb läheb ka mõni kits loosi
˅ näita rohkem ˅
2016-01-28 19:06
Tundub, et siin iha.ee- s on heteroseksuaalsus meeste puhul nii paha nähtus.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-28 19:25
ahh, sellega on olukord sama nagu 1917.a. aasta oktoobris Vene Riigiduumas. kärarikas vähemus sõidab vaiksest enamusest relvatärinal üle ja nimetab end pärast enamlasteks. sama on ju ka nende bi'de ja homodega. tegelikult on neid vähemus. aga kisavad kõvemini, nõuavad rohkem. kõik muudkui austagu, armastagu ja aksepteerigu neid.
ei ole kerge enam olla valge keskeale lähenev heteromees - ei mingeid õigusi, aga see eest kõik kohustused...
aga - me elame veel!
˅ näita rohkem ˅
2016-01-28 19:31
Teaduslik ülevaade homoseksuaalsusest.
Sellise ülevaate trükkimine võib sügisest Rootsis keelatud olla. Parlamenti esitatakse vastuvõtmiseks seadus, mis keelab rahatrahvi ja vanglakaristuse ähvardusel homode diskrimineerimise, k.a piibli kirjakohtade tsiteerimise, mis räägivad homoseksualismist kui jäledusest Jumala ees.

1-2% rahvastikust
Alates Kinsey raportist 1950. aastatest on valdavalt esitatud andmeid, et homoseksuaalide arv kõigub 5-10% vahepeal. Värsemad ja usaldusväärsemad uurimused näitavad, et see number on märkimisväärselt madalam – 1-2%.
Homoseksuaalist Kinsey uurimuse tulemused on kõige visamad müüdid homoseksuaalsuse kohta üldse. Paljud nimetatud uurimusest osavõtnud olid valitud tema loengute kuulajate seast. Nii tema valikut kui metoodikat on hiljem palju kritiseeritud. Ka annavad hilisemad uurimistööd täiesti teistsuguse tulemuse. Ühes hoolikaimalt tehtud uurimustöös tuleneb, et ainult 1% 3321 mehest peab ennast täielikult homoks. Teise väga ulatuslikku ja aktuaalsesse uurimistöösse, mis tehti Prantsusmaa valitsuse ülesandel, oli haaratud 20 tuhat prantslast vanuses 18-69 aastat. See näitas, et ainult 4,1% meestest ja 2,6% naistest olid vähemalt kord elus olnud suhtes samasoolisega. Küsitletute hulgas oli nii biseksuaalseid kui põhiliselt heteroseksuaalseid. Selle uurimuse järgi oli ainult 1,1% meestest ja 0,3% naistest oli olnud homoseksuaalne suhe viimase aasta jooksul. Inglismaa pilootuuringu tulemused olid põhimõtteliselt samad. Teised uurimustööd, näiteks Battele Human Affairs Research Center’i poolt läbiviidud, näitavad, et ainult 2,3% meestest on viimase 10 aasta jooksul olnud homoseksuaalseid suhteid ning et vaid 1% kõigist uuritutest olid antud perioodil täielikud homod .
Ka gayliikumise esindajad teavad, et arv 5-10% on vale, kuid kasutavad arvu sellegipoolest. Tom Stoddard, endine gayorganisatsiooni Lamda Legal Defense Fund juhtivfiguur, seletab asja nõnda: «Kasutasime neid numbreid loomaks muljet, et meid on palju.»
Larry Kramer, gayliikumise ACT UP, rajaja, on öelnud: «See (protsent) sai osaks meie sõnavarast. Demokraatia puhul tuleb näidata, et meid on palju. Mida suuremat arvu esitada suudetakse, seda suurem on võimalus oma tahte saavutamiseks.»
Tahet saavutatakse massiivse mõjutamisprotsessi kaudu, ja kuigi argumendid ise kokku kukkuma hakkavad, keelduvad paljud gayliidrid oma ettekannetes seda 10% muutmast.
Selgelt on see näha ka Rootsis. Siiani võib lugeda, et homoseksuaalid moodustavad müütilise 5-10% rahvastikust.

Psüühiline tervis
Ühes uurimuses mainis tervelt 48% 16–19–aastastest homodest, et on käinud vähemalt ühel korral psühhiaatri konsultatsioonil. Sama uurimistöö näitab, et üle 30% 16–19–aastastest homodest on üritanud tõsiselt kavatsetud enesetappu, pooled neist mitu korda. Selle Belli ja Weinbergi suure uurimistöö alusel järeldub, et homoseksuaalsed mehed vanuses 17 aastat on 16 korda enesetapualtimad kui samaealised heteroseksuaalid. 20 aasta vanusena on suhtarv 13 korda ja 25 aasta vanuses kuus korda suurem.
Homoseksuaalsed naised kaldusid enesetapule kaks korda sagedamini kui heteroseksuaalsed. Võrdluseks valiti täiesti juhuslikud heteroseksuaalsed naised, arvestamata nende sotsiaalset või hariduslikku identiteeti.
Bagley jt uurimistöö näitab, et ligikaudu 40% enesetappu üritanud noorukitest olid kas homo- või biseksuaalsed.

Lapsepõlves kogetud ahistamine
Mitmed uurimistööd näitavad, et paljude homoseksuaalide taustaks on intsest (lapsepilastamine) ja ahistamine lapsepõlves. Oma raamatus «Child Sexual Abuse» näitab David Finkelhorn, et poistel, keda on homoseksuaalselt ära kasutatud, on neli korda suurem risk hakata ise homseksuaalselt elama.
Üks suur uurimistöö, kuhu oli haaratud üle tuhande homoseksuaali, näitab, et 37% neist olid intsesti või ahistamise ohvrid. Teine uurimistöö, mis baseerub meeshomodest internide kogemusel, näitab, et neljandik neist olid lapsepõlves seksuaalsuhtes täiskasvanud meestega.
Ühest Rootsi raportist võib lugeda: «Beitchman ja kaastöölised (1992) tegid ülevaate 32 uurimistööst ning avastasid, et naistel, kellele oli lapsepõlves saanud osaks seksuaalne ahistamine, oli rohkem seksuaalprobleeme ja frigiidsust, neil oli ka rohkem homoseksuaalseid suhteid täiskasvanueas.»
Siiski tuleb märkida, et mehed ja naised reageerivad seksuaalsele vägivallale erinevalt.
Kui meestel on suurenenud risk arendada homoseksuaalset elustiili, kui vägistaja on olnud samasooline, siis naistel on suurenenud risk omandada lesbiline elustiil juhul, kui vägistaja on olnud vastassoost.

Seksuaalne ahistamine
Paljud uurimistööd näitavad, et nende seas, kes lapsi vägistavad, on homoseksuaalsete protsent mitmekordselt suurem võrreldes heteroseksuaalsetega. Üks hästi dokumenteeritud uurimistöö näitab, et homoseksuaalsete vägistajate hulk on 35%. Ehkki homosid ei ole rohkem kui 1-2% rahvastikust, moodustavad nad 35% lastevägistajatest.
Vastavalt Ron O`Grady’le, kes töötab ECPAT`is, on 20% neist, kes ründavad poisse, homoseksuaalid .
Homoseksuaalide ülekaal ei ole avaldu ainult lastevägistajate puhul, aga ka teismelistega seksuaalsuhetes olijate puhul. Alan Bell ja Martin Weinberg, kes on teinud homoseksuaalse käitumise kohta suure uurimustöö, jõudsid samale järeldusele. Time võttis nende raporti kokku järgnevalt: «Keskmine homomees omab seksuaalsuhet sadade meestega. 2/3 neist on vähemalt kord elus põdenud suguhaigust, 40% neist on olnud rohkem kui 500 partnerit, 1/4 neist on olnud seksuaalsuhetes alla 16 aasta vanuste poistega.»

Homoseksuaalne elustiil
Homoseksuaalidele on iseloomulik pidev partnerite vahetus. Dannecker ja Reich avastasid oma uurimustöös, et ainult 4% homoseksuaalsetest meestest on omanud viimase 12 kuu jooksul ainult ühte partnerit ning et 16% neist on olnud üle 40 partneri.
Üks Denveri raport väidab, et homoseksuaalsetel meestel on keskmiselt 8 uut seksuaalsuhet kuus – see on arvutatud välja erinevate variantide skaalas 0 – 40 isikut põhjal.
Suurim sellealane uurimistöö, tehtud Alan Belli ja Martin Weinbergi poolt, näitab, et peaaegu pooltel (43%) uuritud valgetest homodest on olnud üle 500 partneri.
Bell kommenteeris oma uurimust järgmiselt: «Meie tulemuste alusel on keskmisele valgele homoseksuaalile iseloomulik, et tal on olnud elu jooksul 1000 või enam seksuaalpartnerit, kusjuures valdav osa partneritest on olnud enne suhtesse astumist võhivõõrad ja suhe on olnud kõigest ühekordne. Ainult väga vähesed partneritest olid isikud, kellega neil on olnud nn tundelisi suhteid ning kellega nad veelgi kohtusid. 28% protsenti uurimisalustest ütles, et neil on olnud viimase aasta jooksul rohkem kui 50 partnerit. 31% protsenti väitis, et neil on olnud 10 või vähem partnerit.»
Tuntud uurija C. A. Tripp ütleb, et homode seksuaalvahekordade juhuslikkus ei ole jäänud tähelepanuta. Mitmed uurijad on kinnitanud seda, mida Kinsey uurimistöö alguses tuvastas, et paljud homoseksuaalsetest meestest on omanud enne keskiga sadu või isegi tuhandeid partnereid. See on suhete hulk, mida võib harva kohata ka kõige aktiivsemate heteroseksuaalide juures. (20)

Suhted ja truudus
Paljud uurimistööd näitavad, et homoseksuaalsuhted vältavad väga lühikest aega, keskmiselt vaid aasta. Harva võib kohata nähtust, mida normaalse heteroseksuaalse suhte puhul truuduseks nimetatakse.
Ühe suure uurimistöö järgi oli pooltel homoseksuaalsetel meestel, kes elasid «püsivas suhtes», olnud viimase aasta jooksul siiski seksuaalsuhe 10 või enama partneriga.
Arno Karlen, kes on teinud vastavateemalise uurimuse, kirjutab: «West Inglismaalt, Giese Saksamaalt ja loendamatud USA teadlased on nõus Kinsey järeldustega, et pikaajalised meestevahelised homosuhted on harvaesinevad. Paljud homoseksuaalid ütlevad, et otsivad püsivat suhet ja on kiired seda rajama, kuid lõppude lõpuks on neil ikkagi tormilised, lühiajalised ja haprad suhted. Shofield, kes on tihti väga agar ja innukas oma püüdlustes näidata paljude homoseksuaalide normaalsust, ütleb, et pooltel hästi kohanevatest, näiliselt stabiilsetest homoseksuaalidest koostatud rühmadest, keda ta on uurinud, on olnud aastast pikemat aega kestnud suhteid.»
Nils Hallbeck, üks RFSL`i rajaja Rootsis, toob homoseksuaalide ebatruuduse esile positiivses valguses, pidades selle arvustamist «homofoobide kadeduseks».
Erinevalt homoseksuaalidest meestest pole lesbid nii ebatruud, ent tõestamist on leidnud ka nende raskused alal hoida püsisuhteid.

Seadustatud partnerlus – statistika
1. jaanuarist 1995, mil kehtestati registreeritud partnerluse seadus Rootsis, on oma homokooselu registreerinud ainult 2591 rootslast. Neist 1522 meest ja 939 naist. Seega on mehed selges ülekaalus.
Eelmisel aastal registreeriti alla 200 kooselu. Pärast viit aastat on 14% kooseludest lahutatud. Lahutuste sagedus on suurem naiste puhul (17%).

Lühem eluiga
Homoseksuaalse elustiiliga kaasneb drastiline eluea lühenemine. Arvestatakse, et homo- või biseksuaalsete meeste eluiga on heteroseksuaalsetest 8 kuni 20 aastat lühem.(28) Pooled homo- ja biseksuaalsetest ei jõua oma 65. eluaastani.(29)
Mitte ainult AIDS ei kujuta otsest ohtu nende elule, vaid rida teisi tõsiseid haigusi.

Suguhaigused
USA-s näitab uurimus 4000 AIDSi-haige kohta (alustati 1984. aasta juulist), et 70% nakatunutest on homoseksuaalsed mehed, 18% süstivad narkomaanid, 5% sisserännanud Haiitist, 1% veritsustõbised. Ülejäänud juhtumeid oli 3% ja tundmatuid juhtumeid samuti 3%.
Los Angeles’e suguhaiguste osakonna direktor dr Walter H. Smart ütleb, et 50% süüfilise- ja 20% gonorröahaigetest moodustavad linna homoseksuaalid. Rootsis moodustavad 40% AIDSi-haigetest homod.

Ülejäänud haigused
Homoseksuaalidega seotud spetsiifiliste haiguste tiheda esinemissageduse tõttu räägitakse ka gay–soolestiku–sündroomist. See sümptom võib avalduda väiksema mao- ja pärasoolevaluna kuni täieliku düsenteeriani.
Lisaks esineb üha sagedamini tõsiseid infektsioone, maksakahjustusi, kroonilist hepatiiti, pärasoolevähki, raskeid pärasoolekahjustusi, soolestikuhaigusi.

Vägivald
Meedias luuakse tihti pilt, et «homofoobide kuriteod on ulatuslikumad». Rootsi julgeolekupolitsei statistika räägib selle vastu. Viimane perioodi statistika näitab 185 registreeritud seksuaalkuritegu. Rohkem kui 2/3 neist saadeti korda Stockholmis, Göteborgis ja Malmös.
Uurimused näitavad, et vägivallaprobleemid on põhiliselt seotud ühe inimgrupiga: 28% homoseksuaalsetest meestest tunnistasid, et neid sunniti seksuaalsuhtesse astuma vägivallaga.
Kolmandik uurimisalustest homoseksuaalsetest meestest tunnistas, et neid sunniti seksuaalsuhtele vastu nende tahtmist meeste poolt, kellega neil varem suhe oli olnud. Teine USA-s tehtud uurimustöö, mis hõlmas 16 tuhandet täiskasvanut, näitas, et neil, kes on elanud intiimelu samasoolistega, on suurem risk vägistatud saada – seda nii täiskasvanuna kui lapsena.

Muutused on võimalikud
Laialt on levinud müüt, et homoseksuaalset suundumust on võimatu muuta või ravida, kuid mitmed uurimustööd – nii laialdasemad uurimused kui psühhoteraapiaraportid – näitavad, et see on võimalik. Ühes hiljutises uurimistöös osales 248 homoseksuaalset meest ja naist vanuses keskmiselt 36-37 eluaastat. Töö eesmärk oli uurida nende edukust püüdlustes oma seksuaalseid eelistusi muuta. Need inimesed olid saanud ka teatud ravi enne 18-aastaseks saamist. Avastati, et just see rühm oli saavutanud märkimisväärseid edusamme pärast 18-aastaseks saamist.
Siinkohal tähendab sõna «märkimisväärne» selliseid muutusi, nagu näiteks kategoorilisest homoseksuaalist biseksuaaliks muutumist. Aasta hiljem uuriti samu inimesi uuesti ja leiti muutunute arvu edasist suurenemist. Järelikult olid need muutused jätkuvad.
Ühes teises Nicolosi Byrd & Potts`i tehtud uurimuses vaadeldi 822 patsienti, keda oli ravitud homoseksuaalsetest eelistustest. Nendest patsientidest, kes enne ravi pidasid end täielikult homoseksuaalseteks, olid pärast ravi 18% täielikult heteroseksuaalsed ning 17% peaaegu täielikult heteroseksuaalsed. See tähendab, et tervelt 35% homoseksuaale oli muutnud oma elustiili. Ainult 13% ütlesid pärast ravi, et nad on endiselt täielikult homoseksuaalsed, kuid seegi rühm tunnistas, et nende enesekindlus ja emotsionaalne stabiilsus on tõusnud.
Ühel psühhoterapeudil oli 9 patsienti, keda Hadfield ravis psühhonalalüüsiteraapiaga. Üks neist sai veel ravi, seetõttu ei saanud tema kohta veel hinnangut anda, kuid ülejäänud kaheksa varem täielikult homoseksuaalseid uurimisaluseid olid nüüd, pärast ravi, heteroseksuaalsed.
Mõningaid patsiente uuriti ka 30 aastat hiljem. Nad olid jätkuvalt heteroseksuaalsed ning nende elus polnud mitte mingit «tagasilangemist». Nende seksuaalsed eelistused olid täielikult vastassoole suunatud.

Ruben Agnarsson
Världen Idag vastutav väljaandja.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 08:48
Minagi seda meelt, et see on ravitav haigus.
Võibolla pole pedemees ennem naist saanud, ta ei tea tahtagi, esimene suhe oli tahasaamisega ja see tundus igati ok.
Sama nende lesbidega, esmane suhe toimus 5 seci mehega, teise naisega aga sai juba tunde veeta ja strap tundus sama, mis 5 seci mehe riist aga strappida sai lõputult.
Sealt see väärastunud mõttemaailm tekkinud ongi, kõik on peas kinni.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 11:06
PEDe, veneajal püüti ju seda haigust kohtukorras ravida, aga ei õnnestunud. Siis olid ju kõigil pededel naised ja enamasti ilusad naised, sest nad ise olid ka nii välimuselt, kui edukuselt üle keskmise. Töölisklassi ridades naljalt pedesid ei kohanud, sest neile oli pähe taotud, et keppida tohib ainult naisi ja meestega võis koos ainult viina visata.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 11:22
Pole see homondus mingi haigus. Mina seda ei usu, et kaasasündinud ja kaldun arvama sama , mis PEDestonia. Ma ei taha kaagutada teistega koos omasooiharate poolt. Minu arust on need haiged, kes arvavad, et truud naised on kitsa silmaringiga kodukanad! Need truud mehed ja kodukanad ongi just ongi NORMAALSED inimesed.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 11:37
Sirruke, ega polegi vaja nende poolt kaagutada. Tuleb lihtsalt leppida sellega, et nad on olemas.
Muide õige heteromees naist ei löö.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 11:43
Ok, ma lepin.. Aga paluks siis ka leppida sellega, et on olemas truud, armastavad naised, mehed kes EI TAHAGI ei seiklusi, vaheldust, ei lahutust ja on koos perega õnnelikus ooselus-abielus. Miks neid siis nimetataks kitsa silmaringiga, mõttetuteks inimesteks, kes elust midagi ei tea. Nii see reaalelus igatahes on. Leppige siis sellega.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 11:48
Loodus paneb asja paika.
Homoseksuaalsust on leitud maailmas üle 450 liigi seas.
Homofoobsus - ainult ühes.

Kumb see nüüd ebanormaalne on?
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 11:54
Kumbki pole normaalne. Normaalne on mehe.naise suhe, perekond. Aga ju ma kuulun ka nende nn.ühe hulka ja ei tahagi olla moekas, tänapäevane. Tehku need omasooiharad, mida tahavad aga ärgu avalikkuse ees end eksponeerigu. Kuigi ma neid uuringute asja ei usu. Minu tutvus ja sõprusringkonnas ja perekonnas on ka homofoobid ja mul hea meel selle üle
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 11:54
sirruke, tead eesti vanarahvas oli äärmiselt tark. Ja eesti vanasõna ütleb "Truudus on juhuse puudus"
Loomulik monogaamia on müüt. Monogaamia saab olla ainult inimese enda veendumus.
Veendunud monogaamid sõimavad polügaame ja polügaamid monogaame. Kumbki ei taha teineteisest aru saada ega leppida.
Veendunud monogaam ei lähe iial närvi, kui talle püütakse lahti selgitada, miks polügaamia normaalne on teise inimese arvates. Närvi lähevad vaid need inimesed, kes tahaks ka ise nii elada aga ei suuda leida seda teed oma ajus, kuidas seda teostada ilma, et minna oma ajudega ja sõprade / tuttavate / muu maailmaga konflikti. Minu subjektiivne arvamus.

Nagu üks iidse idamaise vanatarkuse sisu ütleb - sa ei saagi aru saada sellest, mis on sinu teadmistele ikka veel kättesaamatu. (ma ei viitsi seda tiibeti munka ja õpilase lugu siia ümbr trükkida, millest räägiti ringidest ja teadmistest ja õppimisvõimest)
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 11:56
450 liiki?
Et siis isakaru paneb teist isakaru jne?
Ebanormaalne on see, kes loodusseadusest aru ei saa.
Ja pressib oma õigust enamikule peale, said sa vastuse ILUSPOISS?
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 11:59
Olen ma sulle öelnud PED, et hakka pedeks?
Mina seisan oma arvamuse eest ja argumenteerin neid nii hästi kui ma oskan ja nii palju kui ma olen selle kohta uurinud ja elust enesest näinud.
Sinu argumendiks on ainult "See ei ole normaalne" - lapselälin minu kõrvus.
Argumenteeritud vestlus käibki nii, et on argument ja vastuargument ja vastuargument sellele omakorda

Oma seisukohti PEAB kaitsma !!
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 12:04
niceddude! Ma pole nii tark, nagu sina. Ma eelistan lihtsamat juttu. Aus olla, ega ma sinust suurt aru ei saanud--maakas, nagu ma olen Niipalju sain vist aru, et nagu ma tahaks olla ka sinu arust omasooihar, aga ei julge--nii või?? Ju ma siis liigun nende samasuguste lollide hulgas, nagu ma ise olen Õnneks on mul samasugused sõbrannad, sõbrad ja ka perekond sama meelt, mis mina Mina ilustae ja tarkadega enam vaielda ei viitsi. Pange teineteist, käige demonstratsioonidel oma õigusi näudmas, ..mul savi.. aga olge ka tolerantsed nende vastu kelle käest mädamunad nende pihta lendavad.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 12:09
Ja ega selles midagi halba ei oleks ka, kui peded kinni istuksid. Kaasa just ei oskaks tunda
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 12:14
PEDe, kas sina saad, või vähemalt üritad saada aru loodusseadustest?
Loodusseadus näeb ette, et järglasi saavad vaid parimad isased ja mis teised teevad, see on nende oma asi.
Ükski loodusseadus ei näe ette, et seksida tuleb lõbu pärast.
Looduses lasevad emased isaseid ligi ainult innaajal. Isased on aga kogu aeg valmis kargama kõike, mis liigub. Olen ise loomaaias näinud, kuidas ahv pihkutagus.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 12:17
Sirruke, aga ütle nüüd palun, mida peded halba on teinud?
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 12:18
450 liiki ei ole sinu seisukoht, vaid sa oled seda kuskilt lugenud. Igale teaduslikule uuringule võib leida vastupidiste tulemustega uuringu. Selles, kas homondus on diagnoos või mitte ei olda siiani ühel meelel. Vbl ma eksin, aga ntHiinas on homo diagnoos. Loll jutt on ka see, et homosid saab ravida. Mina olen hetero ja minu orientatsiooni ei ole võimalik muuta. See on fakt, aga mitte TÅ¡eljabinski ülikooli teadlaste uuring, kuidas pedesid ravida saab.
Polügaamia suhtes on reeglina naised ja mehed eriarvamustel. Naine vajab ühte tugevat isast, kellesse kiinduda. Meestel see ühe emase vajadus puudub.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 12:20
nõuavad liialt oma õigusi, teevad lolle demonstratsioone.. Istugu ja elagu vaikselt omaette.. Ärgu trügigu tänavatele end näitama ja veel mis jubedates kostüümides.. Süda läheb pahaks. Kõik siin oma raamatutarkustega ja kuskilt võetud mõtteteradega--ma sain ka vaielda ja nüüd lähen KORAANI lugema, et ka vahel "tarka panna"
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 12:22
Sa jott oled juba eakas mees ega sa arva, et kui anda neile ka lapsed kasvatada, siis kirjuta ausalt oma vastus, et mis selle lapse psyyhikast alles jääb, kui ta peab kooli minema.
Ära arva, et lapsed on tema vastu armulikud aga see laps pole ju milleski syydi.
Järgmine samm on nagu saksamaal juba, et koolis õpetatakse, et nii ongi ja kõik igati ok.
Kas sa Jott arvad, et ma olen nõdrameelne?
LAPSED, keda need PERVERDID peaksid hakkanma kasvatama, löövad ise noa selga oma NN:VANEMATELE, kus ISA nimi on PAAVO ja EMA NIMI MART:
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 12:23
Nu nemad teevad täpselt sama mida sina siin. Sina kiidad, et sul on lapsed, perekond jms väärtused ja sa oled selle üle uhke. Nemad aga on uhked oma elu üle.
Sa oled täpselt samasugune nagu nemad ju

EV Põhiseaduse esimene lause on:
"Kõikumatus usus ja vankumatus tahtes kindlustada ja arendada riiki,
mis on loodud Eesti rahva riikliku enesemääramise kustumatul õigusel ja välja kuulutatud 1918. aasta 24. veebruaril"

Minu silmis oled sina ehe kriminaal, kui sa sülitad näkku selle riigi alustaladele ja diskrimineerid inimeste õigust enesemääratlemisele.
Sa nõuad oma õigust ennast määratleda, kuid sa ei lase seda teha teistel, mis on diskrimineerimine.
Kui see enesemääratlemise kord NII paljudele ei meeldi, siis alustage Põhiseaduse muutmise protsess.

Just selle vastu ma igal pool foorumites ja oma elus sõdingi - austage neid kokkuleppeid, millele see riik rajatud on.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 12:29
Mis siis kui ma olengi kriminaal. Ma usun et minusuguseid on ikka rohkem. Las siis peded peavad paraade ja las taluvad mädamunadega loopimist, sest mina tahan seda teha ja mul on ka õigus oma arvamust avaldada.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 12:30
KUULE MEHIKENE, sa vasta mu kysimusele või loe ilusti mu postitus läbi, siis alles hakka kobisema siin, sa sitsisid vanamehe munakotis sel ajal, kui mina selle riigi eest võitlesin.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 12:34
Aus olla, ma ei tahagi sellist riiki, kus valitsevad peded ja pagulased. oma põhiõigusi võid ise lugeda. Ma oskan omast peast ka rääkida,mis arvan. Mulle pole vaja teoseid ette, et targem välja näha.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 12:38
See lapsendamine on muidugi vaieldav küsimus, sest homod pole loodud normaaltingimustel lapsi saama. Loomakarjs võib neil näiteks olla kaitsefunktsioon. Tugevad isased, kes ei tunne huvi emaste vastu ja ei ohusta alfaisase positsiooni. Putukatel on asi lihtsam. Töömesilased ja sipelgad on suguvõimetud, aga imetajate paljunemine on aeglasem ja materjali ei tohi raisata. Kui liigi säilimine on ohus, siis saavad ka homod õiguse järglastele.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 12:39
Selle pärast me elamegi demokraatlikus riigis, kus enamus otsustab Ja enamus ON OTSUSTANUD, et enesemääratlemise õigus on igaühel võrdne ja teiste enesemääratlemise diskrimineerimine on kuritegu.
See aga tähendab sirruke, et sinusugused EI OLE enamus
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 12:42
On küll, Sirrukese taolised enamus, võid mürki juua selle peale Iluspoiss.
A sa vana põgenike pooldaja ka juuu ehk oskad ette ennustada, tark nagu sa oled, kuidas moslemid neisse homodesse ka suhtuvad?
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 12:43
Sirruke, sinule kui loomakasvatajale küsimus.
Kui lasta preeriasse lahti sada mullikat, 50 lehma ja 50 pulli, siis kui suur on kari aastapärast? Eeldusel, et lehmad hoiavad kokku, haigusi ei levi ja kiskjaid ei liigu ning vasikaid pole ka veel sündinud.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 12:45
See on nii äärmuslik küsimus Joti poolt, et ma ei soovitaks sirrukesel sellele argumendile vastata.
Ärgem laskem end provotseerida.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 12:49
On jah minusugused ENAMUSES!! Mulle tundub, nice, et sa oled keegi nende hullude riigikogulaste hulgast, kes inimestele ajupesu on siia tegema saadetud.. Teiesugused nagunii ei tea normaalsest maailmaelust midagi. Oma ostetud haridusega tahte lihtinimesi alandada. Huvitav--mul on palju tuttavaid, sõpru, töökaaslasi--nii Eestis kui Soomes ja nad KÕIK mõtlevad nagu mina.
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 12:49
PEDe, aga moslemi mehel võib olla kolm naist, Poisse sünnib reeglina rohkem, kui tüdrukuid. Mida need moslemimehed siis teevad, kellele naisi ei jagu?
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 12:50
Ma arvan, kui moderaatorid "tööd" ka teevad, siis oleks aeg see teema kustutada
isiklikult mulle tekitab tülgastust, kui avan foorumi ja silmade ees figureerib see teema pidevalt,
jah, sõna kui selline on seadusega lubatud
ka "neeger" on lubatud seadusega öelda välja jpm sõnu, aga kas on vaja?
on olemas sõnu, lauseid, mida lihtsalt ei öelda, ei räägita, ei ole kohane

Mäletan kui siin oli mõni aeg tagasi diskusioon mustanahaliste, muslemitest, pagulastest, siis kadusid üle öö teemad
seega, on ka mingi tava äkki,
isegi siin ihas?
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 12:54
Minu poolest võibki kustutada teema. Nagunii sain ära öelda, mis arvan ja polegi vaja rohkem. Nagunii on ja jääb mulle oma arvamus. Ma vaidlen reaaleus samuti , kui juhuslikult jääks ette mõni selline, nagu nice. Aga mul pole au tunda mitte ühtegi sellist inimest
˅ näita rohkem ˅
2016-01-29 12:55
Sirruke, seda nimetatakse massipsühhoosiks. Kui tahad huntide seas elada, pead õppima hundi kombel uluma.
See sallimatus on tegelikult hirm. Teistsuguseid kardetakse, sest kardetakse, et ennast võidakse ka hakata teistsuguseks pidama.
˅ näita rohkem ˅