Foorum
2012-09-22 17:43
Millegi pärast vaatavad mehed siin saidi mind rohkem kui naised. Iha peaks oma nime siin ära muutma ja panema uueks nimeks Pedeklubi.ee
˅ näita rohkem ˅
2012-09-22 17:50
vaesekesed
sa oled nii ilus, selle pärast vaatavadki
˅ näita rohkem ˅
2012-09-22 18:36
Sama mure siin
˅ näita rohkem ˅
2012-09-22 19:06
päevateemast saate seda tähelepanu rohkemgi või,ehk on soovi enama järgi?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-22 20:19
2 varianti ju.... kas mehed tsekkavad oma "rivaale" või ongi peded...
˅ näita rohkem ˅
2012-09-22 22:15
Ja kui vaatavadki himura pilguga- on ju seegi iha Nii, et nimi siiski õigustab ennast!
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 11:16
Tegelikult ma arvan, et asi on hoopis selles, et kui naisterahva pilti hinnata, siis viskab automaatselt järgmiseks mehe pildi ette, tegelikult meesterahvas sind ei vaata, aga kirja jääb, nagu meesterahvas oleks sind vaadanud.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 11:21
Enne kui siin kaebama hakkate, mõelge sellele, et kas kardate pedesid või seda, et teid endid pedeks peetakse.
Hirmudeks peab mingi põhjus olema.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 11:31
Pederastia= keelatud suguühe vähemalt 18-aastase mehe ja kuni 14-aastase poisslapse vahel.
Pedofiilia= al 18-aastase täiskasvanu (olenemata soost) keelatud himustamine vähemalt alla 14-aastase lapse suhtes (olenemata soost)
Homofiilia - omasooiharus.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 11:52
pede.rastia <8> suguline vahekord kahe mehe vahel, eriti: poisipilastus
Nii väidab ÕS
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 12:01
Jah, kahjuks on seal vale termin.
Auväärt "Õigusseksuoloogia" on kõik 50 seksuaalse väärastumuse liiki väga hästi lahti kirjutanud ning sõnaseletused on pärit sealt (tema terminoloogia tõlked on tulnud Britannica vahendusel ning lähtutud on sõna etümoloogilisest seletusest).
Olen EKI-le ka maininud, et see sõna pole just õigesti käsitletud, aga kahjuks ei ole nad vedu võtnud.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 12:03
kõikse võimalik, naisi vist vähevõitu neil, kes oma kortsus munne mummude taha riputavad
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 12:05
Mis aastal ja mis riigis see "Õigusseksuloogia" ka lahti kirjutati? 50'nendatel?
Maailm on muutunud vahepeal.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 12:10
Piirkonniti on sõnadel erinevad tähendused ja paraku mõistetakse traditsiooniliselt meil just nii, nagu ÕSis kirjas. Pole meie süü, et oleme olnud pikalt idanaabri mõjusfääris.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 12:10
https://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?14903
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 12:12
Eestis 1997.
Kasutatav õppekirjandus tänapäevalgi.
Samuti vaadeldakse seda sõna "Kohtuarstiteaduses" (2007) ning teda käsitletakse juriidikas pisut teisti, kui ÕS-s.
Tasub ise uurida.
Ja sõna etümoloogia tähendabki konkreetselt poisi armastamist.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 12:20
Ühesõnaga, selle raamatu järgi, on terve maailmatäis väärastunud seksi. Kohutav, kas pole?
Aga ma siiski julgen kahelda, et need vaated on iganenud.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 12:30
Fetishism, saliromaania erinevad vormid, gerontofiilia, omasooiharus etc - kui neid ikkagi pisut rangemalt vaadelda - need on ikka väärastumised.
Või on sinu meelest väga normaalne, et inimene saab seksuaalse rahulduse korpofaagia või urolagniaga tegeledes?
Või harrastab vuajerismi?
Või paaritub oma koduloomaga?
Või eelistab nt väikeseid lapsi sugukire rahuldamisel?
Või saab rahulduse, kui oma partneri riided selga tõmbab?
Või on sinu meelest see normaalne, kui meesterahvas eelistab seksi ajal sukki ja pesu endale selga tõmmata?
Või tahab, et temal riistvarustust tuletikkudega kõrvetatakse ning takkatipuks munandid konksu otsa aetakse?
Ma ei pea neid õigeteks asjadeks.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 12:38
sa Elgreco oled liiga palju leksikone lugenud
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 12:40
Ma olen üldse palju lugenud.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 12:43
ära üle ka loe. väärastumine on väga suhteline mõiste, samamoodi on seda ka „normaalne“
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 12:56
See on vägagi vaieldav. On olemas väljakujunenud ja kehtestatud normid.
Nagu kehatemperatuur, RR, analüüside piirväärtused.
Samuti psüühilised, füüsilised, sotsiaalsed,kogukondlikud normid, tavad ja standardid.
Kui enamik inimesi hakkaks norme kuidagi keerama ja pöörama ja laiendama, siis oleks ülemaailmne anarhia ja tugevam-saab endale süsteem.
Mis laiemas laastus tegelikult maailmas ka käimas on....
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 13:09
Kui nüüd päris algusesse minna, siis antiik Kreekas tähendas pederastia õpetaja ja õpilase vahelist platoonilist armastust. Kui sellele lisandus seks, siis oli tegemist juba pedofiiliaga, mis juba tollel kaugel ajal oli kõlvatu tegevus.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 14:00
See kriitiline mass hakkab muutuma. Vaadake kui palju on homoso, transvestiite, lesbisi, paaris seksijaid. Ja seda kõike peetakse juba ka enamvähem normaalseks. Eks need paberipeal normid.standardid hakkavad ka varsti muutuma.
Homo/lesbi abielusi isegi juba tehakse ja seaduslikult. Eks mingi 50a pärast on pederastia ja lesbindus tavaline igapäevane asi.

Kunagi oli sadom-asmoga sama asi. Aga nüüd vaadates kahekümnenda sajandi seksi saadet, on see sadomaso seks täitsa tavaline seks, mida iga pereema harrastab. Aja küsimus, kunas mida omaks võetakse.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 14:06
Aga kuidas seda omasoohiarust ja loomadega paaritumist ka teaduslikult tõestatakse, et see on ikkagi väärastumine? Mingi geeni hälve? On see päritav? Saab seda süstiga ravida? Vaktsineerida?
Mis on nendel inimestel teistmoodi kehas, kui teistel? Millest see pihta hakkab?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 14:19
Kaldun arvama, et see on saanud alguse seksuaalset anomaaliat harrastava inimese eostumise hetkel. Kuskil rakutasandil on mingid valgud sättunud teisiti ja organismis saab alguse suundumus teistsuguste asjade järele. Ning lisaks elu ajal omandatud erutust tekitanud kogemused, mis mitteteadvustatud kujul on jätnud oma jälje.
See on valdkond, mida tasuks uurida.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 14:25
Kui te pühapäevasel päeval nii keeruliste küsimustega pead vaevate, on teil homme sinine esmaspäev. Soodom ja Komorra tuleb, mingil ajal, praegu ei pea sellega veel pead vaevama. Pederastia on see, mida pederast teeb, vaadake, mida risto18 teeb ja saategi teada. Tolereerige seda, mida peate vajalikuks, ülejäänuid pekske raudkangiga. Ja jooge rahus õlut edasi.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 14:26
Jah seda raku väidet toetan kahe käega. Sest homoks ei saa niisama lambist hakata. Vot et nüüd plaksti ja olen lesbi või homo.
Saab aga see on rohkem moe küsimus ja kambaga kaasas käimine.

Erutusega on nii, et süües kasvab isu. Tahe maailma avastada ja midagi uut õppida/proovida. Silmaringi laiendamiseks soovitan küll kõik võimaliku omal nahal ära proovida. Kuidas muidu teada, et mis see kõikse parem on? Poes ka ju ei vali alati ühte ja samat sööki, ikka proovid kõik söögid ära ja saad sellest kogemuse.

Ei tea mida viiesaja aasta pärast seksist arvatakse? Mis praegu on meie arvates tabu ja väka, see vib olla tulevikus viimasepeal nõtud asi.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 14:28
Aga kuidas tekivad töömesilased ja sipelgad?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 14:30
Myhkan. Aga vbla ongi õlu selles süüdi?
Joobes rakud lähevad sassi omavahel ja tulemuseks ongi pede.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 15:48
õlu võib olla süüdi selles,et hiir libises kogemata näiteks selle teemaalgataja pildile, mille peale tolvan siis kohe paanikas, et peded hullult moodi läinud. Aga su rakuteooria on suht ebaloogiline.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 15:52
Sooh...?
No tõesta siis mulle vastupidist.
Nt Downi sündroom või Turneri sündroom?
Kahesarvene emakas?
Miks tekib vesipäisus?
Kui see rakuteooria on ebaloogiline, siis paluksin loogilist seletust nendele asjadele.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 16:00
Mina arvan, et tegemist on looduse katsega liigi arvukust piirata. Kõik lihtsalt ei pea järglasi sigitama. Aga inimesed tahavad kõik olla ühesugused.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 16:23
kipub vist olema jah nii, et see teema on suuresti juba geneetikas kinni. sest pole see ka loomariigis eriti haruldane nähtus. isegi näiteks krevettide seas olla monogaamseid samast soost paare.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 16:23
miks pean mina tõestama sulle vastupidist, kui sina mulle ei tõesta? Teeooria on tõestatud, kui keegi vastupidist ei tõesta?
Aga downi sündroom, vesipäisus, kahesarveline emakas jms, erinevalt homoseksuaalsusest, on tõepoolest kindlate geenimutatsioonidega seotud, tõestatud ja orgaanilised vead, hardwarewlised, kui pedenduse võiks liigitada tarkvara veaks. või siis lihtsalt teist tüüpi op süsteemiks, see on vist tänapäeval populaarsem lähenemine, aga millest see tingitud on siis minul sulle küll ühtki vastust pole, kuid jfjmi teooria tundub palju loogilisem, kui sinu valguteooria. Liikide arvukuse reguleerimiseks on loodusel mitmeidki trikke varuks, mille toimimist saab jälgida ja registreerida,aga kuidas täpselt see toimib ja mis selle vallandab, mina esialgu vähemalt aru ei saa. Aga sind ka ei usu. Küsi näiteks selle risto käest, kuidas temast sai pederast, kas ta sai selleks kunagi, kui esimest korda kanni sai või on salamisi lapsest saadik olnud vms. Su valguteooriaga seoses võid siis küsida, milline on ta nimetissõrme ja keskmise sõrme pikkuse suhe, seos seksuaalse sättumuse ja sõrmede pikkuse suhtega olevat olemas. See oleks siis pooltargument sinu teooriale
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 16:32
Eee... rakud koosnevad suuresti valkudest. Ja igasugused vead tekivad sellest, et valkude paiknemine on kusagil vale.
Ja kalduvus homoseksualismi võib olla sellest tingitud, et nendest näärmetes, kus peab kolesteroolist hakkama tekkima testosterooni või östrogeeni - neurohumoraalne inimest juhtiv süsteem - on mingi väga väikene aminohape läinud veidi vales suunas jalutama. Ja tont teab miks - kas oli liiga kuum, liiga külm, kuiv, niiske vms olek.
See pole küll veel põhjapanev uurimus olnud, aga biokeemikud maailmas on avastanud, et põhjavetesse sattuvad beebipillide jäägid on messugu nn nõrgesatnud - sealt ka meestel tekkivad "tühilasud", kalduvus igasugustesse anomaaliatesse, püknilised kehaehitused etc,e tc,e tc.
Seda selgitada paari lausega on võimatu. selleks peab minema ja kuulama biokeemia loenguid ja oskama teha seoseid teiste teadusharudega.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 16:40
Jah, ka seda teooriat olen kuulnud, ja kõlab kaunilt küll, aga samamoodi võiks konstrueerida veel sadu teooriaid kosmilisest kiirgusest kuni tulnukate katseteni või kasvõi gmode söömiseni. Esialgu pole neist ühtegi ära tõestatud.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 16:43
No uduluuks ei maksa ka minna, kosmilist kiirgust ja tulnukaid ikkagi käegakatustavalt uuritud pole, seevastu on aga olemas sellised faktid nagu - põhjavesi ja selle reostus, ökoloogiline tasakaalutus, beebipillide kasutamine, geenimutatsioonid.
Hüva, kuna sa paistad olevat selline tuline vaidleja ning mina jällegi seda pole, siis soovin naasta põhiteema juurde, milleks on sisuliselt ikkagi pederastia moes olemine.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 16:44
Politsei sekkus Eesti-Soome geipaari tülisse

Ajalehe Ilta-Sanomat võrguväljaanne kirjutab, et meeste vahel tekkis tüli truudusetuse pärast.
32-aastane eestlane ütles, et tema 45-aastane abikaasa oli löönud tema pähe puruks kaks taldrikut. Soomlasest abikaasa jutu järgi ei olnud eestlane aga talle truu, mistõttu ta lõigi oma abikaasat.
Teine löömise põhjus seisnes selles, et eestlane oli lasknud nende ühisest elamisest põgenema soomlase koera. Vaene peni, mida kõike ta taluma pidi
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 16:57
ma ei võta su teooriat omaks su kahe või kolme postituse peale, see teeb must tulise vaidleja? Muidugi oleme me kõik altid mitmesugustele keskkonnamõjutustele, aga millised need faktid siis on, millises kontsentratsioonis me põhjaveest kunstlikku hormooni siis sisse kaanime, kui palju sellest on lagunemata kujul, mis see üldse teeb mehe organismiga ja kuidas see pederastiaga seotud on. Ja esilalgu pole minu teada isegi leitud ühtki sarnast eripära pederastide geneetilises koodis. Mis ei tähenda, et seda ei võiks siiski esineda. Sina vaidlesid tuliselt, mina olin lihtsalt skeptiline.
Aga minugipoolest, naaskem põhiteema juurde. Huvitav, kas ristol on pükniline kehaehitus...
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 20:09
Aga jätame teaduse välja. Võibolla on see hoopis karma süü?
Kas omasooiharus on karistus või hoopis hea?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 21:18
hea küsimus. Kas üldse iharus on hea või halb, kohitsetud loomad väidetavalt elavad kauem, on tervemad, pole kurjad jne. Ei tea kuidas inimesega on, kui seksihuvi elust välja oleks lülitatud
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 21:20
Kuskil rätipoiste maal lõigati naistel kliitorid ära. Juutuubis on isegi videod olemas sellest.
Ei tea miks nad nüüd pommivöödega ringi käivad
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 21:24
http://www.youtube.com/watch?v=ao4BB12P3J4
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 22:09
Homoseksuaalsus eksisteeris juba tuhandeid aastaid tagasi, võibolla on isegi sama vana, kui inimkond. Seega ma jätaksin keskkonna saastumise kõrvale. Samuti pole tegemist mingi juhusliku mutatsiooniga, sest homod võivad saada hetero lapsi. Küllap see geen on olnud inimeses kogu aeg aga pole teada mehhanism mis selle käivitab. Üks võimalus on, et tegu suht haruldase retsensiivse geeniga.
Aga kui palju üldse on homosid? kuipalju on kapielanike ja neid kes endas homoseksuaalsuse mahasuruvad?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-29 02:44
Teema algatajale. Ihas sa näed lihtsalt konkreetselt kes sind vaadanud on sest sait on niimoodi ülesse ehitatud. Lihtne saad bloki peale panna. Päris elus pead omale augu kaevama kui mehi kardad, sest nad võivad sind su enda teadmata nillida. Kes teab võib-olla vaatavad rohkemgi kui naised seda teevad. Jube on see kui sa sellest üle ei suuda olla. Vägistama ju sind keegi ei tule ja kes tahakski
˅ näita rohkem ˅
2016-01-27 08:34
Ehk on asi, selles et naised käivad tööl ja hoolitsevad teie laste ja majapidamise eest? Võib-olla istuvad nad Facebookis? Või ei kasuta tööaega selleks, et ihasse logida.. Ma ei oska ega taha neidude eest rääkida.. Naised võtke sõna!

PS: teema väline küll.. Lugedes kuulutusi on mehed agaramad neid vorpima või on tõesti naisi Maarjamaal nii väheks jäänud, et nende pärast "sõtta" minna? Seega kel huvi vaadaku lehe statistikat ka muus osas.. Ja püstitagu uus mõte vahetus neil teemadel, põnev oleks lugeda, sest alati ei pea kommenteerima.

Kaunist päeva kulgu
˅ näita rohkem ˅
2016-01-27 10:42
oleks siis riist, mille üle kurta et peded vaatavad
mida sellise hambaorgiga ikka teha
˅ näita rohkem ˅
2016-01-27 14:32
Ärgem unustagem, et need kõik on vaid teooriad, mida te siin arutate. Mitte ühtegi põhjapanevat ja 100% kindlusega väitvat uuringut ei ole, et see omasooiharus mingi geeni või valguga seotud on.

Mis aga teemase puutub, siis enamus naisi, kel VIP konto - kasutavad "Nähtamatut olekut" ehk siis nende vaatamistest lihtsalt ei jää märki maha. Mehed aga samas tahaks ikka endast märgi maha jätta naise ankeedile, et nad on teda vaatamas käinud. Siit ka lihtne statistiline tulemus, et meeste vaatamisi näeb oma kontol rohkem.

Keegi vahepeal tõi näiteks, et peale naise pildi hindamist viskab mehe pildi ette.... See seletus on vaid osaliselt tõsi, sest pildi vaatamise ja ankeedi vaatamie ikoon "Mind vaadatud" lahtris on erinev. Sama on ka ankeedil veedetud aeg või ankeedil tehtud klikkide arv. Mina ütleks, et pooled "Hetero" mehed, kes minu ankeedile satuvad, teevad seal ikka mitu klikki ja lehitsevad ka ankeeti (elline umbes nähtud keskmine on ca 18 sek ankeedil viibimist)
Vaata see fakt on küll palju häirivam ja küsimusi tekitavam, kui see et mind bi-mees vaatamas käis
˅ näita rohkem ˅
2016-01-27 17:20
*Tahtsin öelda, et kui mehed eksivad või vaatavad mehe kontot - siis kuna neil seda "Nähtamatut olekut" ei ole peal, siis jääb märk maha.
˅ näita rohkem ˅