Foorum
2012-10-05 16:38
Loomulikult, mul meeldib olla ümbritsetud õnnelikest inimestest, sellepärast ma koguaeg püüan aikonpoisist kõigepealt inimest teha ja siis vaadata, et kuidagi õnnelikuks saaks, see ongi minu kasu, kas see tõesti on siis nii häbiväärne
˅ näita rohkem ˅
2012-10-05 16:43
Sheebatüdruk!!!! ma tänan Sind ja Sina Mykhan...jahh, midagi Sinus ju on aga mis see on, kas rohkem nagu nii või naa, vot see on küsimus
˅ näita rohkem ˅
2012-10-05 17:26
muidugi, täpselt minu mõte ei olegi vaja tillipilte lisada, teeme parem nii et üldse ei lisataks paljaid pilte

iha massidesse, teeme iha.ee-st uue facebooki
˅ näita rohkem ˅
2012-10-05 17:42
Palju neid moluraamatuid ikka vaja on, las olla ikka mõni assbook kah. Mõnel ei saa arugi kumb on kumb, siis saab vähemalt lehe järgi aimu.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-05 20:48
nojah, sul hea rääkida, sama pilt sobib mõlemasse ja ikka on topis, teised peavad kaks komplekti tegema
˅ näita rohkem ˅
2012-10-07 22:39
võiks rohkem olla ka tussi pilte
˅ näita rohkem ˅
2012-10-07 22:45
peaks tegema uue konto ja siis laadima üle noku pildi. siis saaks teha mängu, kes selle pildi üles leiab
võitjale auhind. nii põnev oleks
˅ näita rohkem ˅
2012-10-08 08:51
parem ära shokeeri inimesi, lase neil rahus elada
˅ näita rohkem ˅
2021-08-05 19:08
Tillipilt näitab selle kasutaja huvisid. Kui roheline till, siis aianduslikke huvisid või mingid muud huvid
˅ näita rohkem ˅
2021-08-07 09:39
jfjm
2012-09-21 15:35:39
No kui soovi on, siis võib ju panna, aga ma ei saa aru, miks pannakse kümme peaaegu ühesugust pilti. Minu arvates peaks ikka iga pilt olema erinev ja mingit sõnumit sisaldama.
------------------------------------------------------------------------------------------

no aga sõnum ongi sel juhul, et mees identifitseerib end peenisena ja miskit muud nagu eriti näidata pole ka
˅ näita rohkem ˅
2021-08-11 15:49
Juhtamme pedetropp ei julge munnukarva piltigi näidata,paks piider
˅ näita rohkem ˅
2021-09-24 10:31
njah, need pilditud trollid häbenevad alati iseennast......aga võõraste piltide suhtes on alati hirmus kriitilised
˅ näita rohkem ˅
2021-10-08 13:37
Parem panna tillipilt kui pilditult haukuda.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-08 13:48
mees võib kõiki pilte lisada mida tahab. kui mõni naine ütleb fhuii, las ütleb, mõni teine jällegi ei ütle. samas naised on varmad ise oma tissipilte näitama, siis on kõik õige? keegi ei porise, miks ma pean neid tisse koguaeg vahtima eks. kui keegi porisebki, siis ta vihkab naisi ja on muidu loll, nõme jne

netis oli koomiline pilt, igal naisel on kodus vibraator ja see on OK, kui mees ostab kummitussi, siis kõik naised põlastavad seda, otsi endale naine jne. äraspidine maailm kus naine tohib kõike, aga mees ei tohi midagi. kui keegi tahab selliselt elada, elagu
˅ näita rohkem ˅
2021-10-08 17:03
heteromees üldiselt ei porise jah kui avaneb võimalus tisside imetlemiseks
aga muhedatel onklitel, kes pole veel kapist välja julenud ronida, ei keela keegi ju kummipepuga armatsemast
˅ näita rohkem ˅
2021-10-08 17:38
Tegelikult on see puhtalt eksliku loogika küsimus.
Mehed teadupoolest armastavad silmadega ja heteromehele pole erutavamat asja, kui vitu nägemine. Eks lihtne loogika ütleb siis, et näita tilli ja naine on kiimas. Kuidas asjad tegelikult on, seda teavad vaid naised ise ja mehed võiad ainult oletada. Jutud käivad, et valikud toimuvad hoopis muude kriteeriumite järgi ja till saab otsustavaks ainult siis, kui on liiga suur või liiga väike.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-08 20:24
Eelmine räägib küll nagu mingi salapede
˅ näita rohkem ˅
2021-10-09 10:25
jfjm, eks ta ole......mehe IQ number ja üldine mehelikkus avaldab reeglina rohkem muljet kui ennast tutvustades riistagaleriiga vehkimine.
profiilipilte võiks ju käsitleda enesetutvustusena, eks. (kuigi jah, kunstipäraselt serveeritud alasti mehekeha pakub samapalju silmarõõmu kui riieteta naine (heteromehele ).

aga jah, heteromees tavaliselt ei vingu, et miks naine paljas on....ega näe selles ka diskrimineerimist. rahuldava enesehinnanguga homomees ka ilmselt mitte
˅ näita rohkem ˅
2021-10-09 11:59
Või, et mees ei peagi ennast tutvustama? Valib ainult naise ja ronib selga. Ainuke probleem on selles, et kas lastakse selga ronida, kui ei oska ennast tutvustada. Tegelikult müüvad ju ennast mehed, kuigi ei taha seda tunnistada. Naise vitt on nii kõva valuuta, millega on võimalik kinnimaksta iga mees, koos auto, maja ja pangaarvega.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-09 12:29
Iga mees elab nii nagu till püksis käsib- Mina hakkan jõuda sellesse ikka, et võin ise enda tegemiste üle otsustada
˅ näita rohkem ˅
2021-10-09 12:38
Ma näiteks ei jookse iga naise järele. Valin ka kellega soovin seksida ja kellega mitte.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-09 16:08
vaatasin chaturbates mõnda täiesti tavalist onavat meest ja vajutasin users peale, kui palju siis reg. naisi vaatab sellist meest ja no kolmandik olid naised. ei päde see nagu tillipilt on halb enesetutvustus. tegelikus ei kinnita siin tekkinud arvamust.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-09 16:44
jfjm,
ilmselt onklid, kes netist onavaid mehi imetlevad, end tõesti naistele tutvustama ei pea. sihtgrupp on teine
looduses ja loomariigis valivad alati emased- kehtib ka inimloomade kohta. mõne trollkuke kiremine seda fakti ei muuda

mis puutub jfjm piltidesse, siis tema kontos pole kunagi riistagaleriid märganud.......tal on ikka julgust muid kehaosi ka näidata.
ning asi pole ebamoraalsuses. lihtsalt need riistade rongkäigud mõjuvad igavalt, kui pildistaja vaataja fantaasiaid ei suuda äratada.
samamoodi on suht mõttetud günekoloogilises stiilis tehtud vagiinagaleriid......paljud mehed on maininud, et eelistavad pigem pilte, mis fantaasiale kasvõi natukenegi ruumi jätavad
˅ näita rohkem ˅
2021-10-09 17:27
kunagi oli siin foorumis mingi ennasttäis tädike, mis ta nimi oligi, mingi roos oli pildil. see ka koguaeg jahus milline peab üks õige mees olema, kui palju pappi olema, kinke tegema, loomulikult ei tohtinud mehel mingit arvamust olla jne jne. oh mingi demi oli nimeks. tundub, et iha ongi peast lolliks läinud naiste koht, nagu teiselt planeedilt inimesed
˅ näita rohkem ˅
2021-10-09 17:32
Mille poolest rabarberi pildid tilli omast paremad on?
˅ näita rohkem ˅
2021-10-09 17:50
ilma arvamuseta mehed on igavad. ja veel igavamad on mehed, kes omi seisukohti vähimalgi määral argumenteerida ei suuda. (üldistav siunamine ja sõimlemine ja meeleheitlik püüe solvata ei kvalifitseeru argumenteerimiseks.)
˅ näita rohkem ˅
2021-10-09 18:27
Capri otsib lihtsalt tähelepanu ja püüab pildis olla.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-09 18:29
qwerty, kas sa käid foorumis ainult tähelepanu otsimise pärast?
ja minu konto lisainfo kopeerisid oma kontosse, et "pildis olla"? muidu keegi nagu ei märkaks sind eks
˅ näita rohkem ˅
2021-10-09 18:32
Arvata oligi et nii vastad.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-09 22:46
Suurt nokut tahad ikka
˅ näita rohkem ˅
2021-10-09 23:04
Mul on ilus tillipilt.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-09 23:06
Jah sa ise ka ilus väike mees
˅ näita rohkem ˅
2021-10-10 12:12
arvata oligi, et sa mu küsimustele vastata ei oska, qwerty. või ei julge
˅ näita rohkem ˅
2021-10-10 15:59
Caprile meeldivad tillipildid väga , saatke talle ja näete kuidas teie tillidega kontod siia tekivad.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-10 16:16
Ega jah,tal neid kontosid on.
Siia võiks teadjamad panna capri teisi kontosid,kuna jutt on sama igal kontol siis võib juba arvata mis need on
˅ näita rohkem ˅
2021-10-10 17:34
arvajaid ja laimajaid on siin piisavalt. aga huvitaval kombel proua vagamehe IP kattub ühe tuntud vihase vanadaami omaga.....kas kokkusattumus?
˅ näita rohkem ˅
2021-10-10 19:16
Vana proua Capril mäluaugud tekkinud, kaks aastat vana pilt see aasta Kaberneemes juba tehtud. Eelmine aasta oli autoriks srhed , poiss lasi häbist jalga kuna tädi osutus tema sõprade jaoks läbikäigu hooviks. No kui hakkame IP taga ajama siis ohtu satuvad vaid sinu kontod, tädid sinu kahjuks minu kontole ei satu
˅ näita rohkem ˅
2021-10-10 19:28
Dementsus, unustab, eksib.. igaljuhul peaks hakkama kandma randmesidet lähedase inimese tel. numbriga ,nimesilti vist vaja ei lähe🤗 ... ülelinna kuulus niigi...🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-10-10 19:39
Capri unistus, touch1 igati vahele tõmmata ilmselt
˅ näita rohkem ˅
2021-10-10 20:07
Mammi Peenisevenitaja ei loobu oma veendumustest ka siis, kui tema eksimus on kindlalt tõestatud...seega tuleb veel klassikat...🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-10-10 20:22
Kõik mis on reaalselt kogetud on miskipärast nüüd teiste märg unenägu.Seda mainib proua Capri pidevalt, võid ju uusi petta kui korra käidud ega suht tagasi enam tõmba kui pole just nikunälg kiirelt kähku pauk lahti vaja saada
˅ näita rohkem ˅
2021-10-14 20:04
ei proua vagamees......minu mäluga on kõik korras ja 3 kuud tagasi tehtud pilt võib sinu luuludes kasvõi 30 aastat vana olla....ega see reaalsust ju muuda
aga et mõnes vanaprouas minu pildistamised ja muu tegevus nii haiglast uudishimu tekitab, siis võin neile unerahu tagamiseks teada anda, et Kaberneemes sai sel suvel esimest korda käidud ja kindlasti mitte vagamehe poolt mainitud pildistajaga.
aga kui vagiinavihast hägused silmad ei suuda eelmise suve Valgeranna ning selle suve Kaberneeme ja muude randade piltidel vahet teha, tuleks ehk tugevamad prillid arstionu käest küsida
˅ näita rohkem ˅
2021-10-16 16:50
Touch1 millal viimati türa imeda said? Pole vist ammu saanud , kui suu pauku täis oli , mölisesid poole vähem .
˅ näita rohkem ˅
2021-10-16 20:04
Huvitav teema ja palju arvamusi, tekkis küsimus, et äkki panevad mehed tillipilte teiste meeste jaoks üles, nii nagu naised panevad meestele paljastavaid pilte.
Seda peaks lausa uurima, kui paljudel bi ja homo huviga meestel on tillipilte ja palju kapipededel?
˅ näita rohkem ˅
2021-10-20 09:41
keprik, kindlasti tee peenisegaleriide omanike ja nende orientatsiooni kohta uurimustöö ja ära unusta siis tulemusi foorumis jagada
˅ näita rohkem ˅
2021-10-20 11:45
kõik mehed on homod, nagu see wooler käib seda iga jumala päev jutukas kurtmas vaimne tervis on osadel krimpsu tõmmanud, igal pool on homod, peded, naistevihkajad, praktiliselt kõik teemad täis klähvitud, kurvaks teeb
˅ näita rohkem ˅
2021-10-20 13:09
oleks ainult rohkem naisi armastavaid muhedaid hetero-onusid
˅ näita rohkem ˅
2021-10-23 16:23
Mina armastan ilysa kehaga naisi , vanad lehmad las panevad omnaette näppu
˅ näita rohkem ˅