Foorum
1
...
5
6
7
...
12
2012-08-31 14:10
Ainult siht puudu
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 14:12
sihiks on püüda kõige rasvasem part
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 14:17
Kunks on tark tüdruk, teab mis räägib
Bin, kas Sa ajakirjandust ei jälgi? Tänases Delfis mainib üks sharlatan või siis analüütik, et peaks kehtestama paksumaksu ja Sina siin unistad paksust pardist
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 14:38
kunks istub ka oksal nagu linnuke
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 14:42
Ja Sinul Bin, juba silmad vilavad ja nok(u)k teeb toks toks toks
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 14:44
aeg kaob, rõõmud jäävad
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 14:56
Katmas (tolmu)kord ta pead
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 15:04
Kirjuta veel midagi siia muudeti linnuks kas keegi mõtles kus kohast tõeline mees sulestiku leiab
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 15:07
Tõeline mees kasvatab omale ise suled selga mitte ei katku neid varblaselt
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 15:14
ahah. et siis tõeline mees on miski atavismigeeniga või muundatud või miskit sellist. et siis nagu värdjas või miskit?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 15:23
Tõeline mees ei hooli miskite Müühkanite või mühkamite gteenimutatsiooni teooriatest
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 15:29
laadenbin, tead selle moosiga on nii, et ma arvan, et see moosisortiment, mida sina omal tagavaradedes hoiad, jääb minu jaoks lahjapoolseks see on nagu kohvi ilma sortsu konjakita. veidi moosi taldriku peal pole see.
pealegi minu puhul tuleb kõike tähe täpselt vastupidises järjekorras. moosimisest ei tasu kindlasti alustada ei kleepu
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 15:35
Täna oli üks äraütlemata sitt päev. Kõik minu unistused on purunenud kildudeks
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 15:36
Utha, kas tohib üks küsimus küsida? ...Et...kui Sinu puhul peab alustama vastupidises järjekorras, siis kas tähendab see seda, et kõigepealt peab Sind tublisti sõimama, et hiljem moos külge jääks?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 15:38
Bin, aga äkki lõhuksid täna puid see pidavat nii mõnegi pinge leevendama
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 15:40
mis sul üle jääb, kui kord oled sulgedega quasimodo, siis ei saagi teooriaid väga hinge võtta. äkitse natuke soomuseid ja lesti ka...ja saba muidugi, ära saba unusta, kui ikka tõeline mees, siis sabaga
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 15:43
puud juba mitmeid kordi lõhutud...riidad nagu tikkudest laotud
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 15:45
Jaa, Mykhan ega teooriaga kaugele lenda, selleks läheb sulgi vaja ja lestad on hääd, kui maandudes vette peaks plartsatama ja soomused on tarvilised sukeldudes...no ja saba, see õnnetu saba, mis kord ukse vahele jääb, siis jälle tallutud saab aga väga vajalik on ta siiski, kui õiget suunda hoida soovid
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 15:47
Bin, aga kui Sul lindu ei õnnestu püüda, ehks lepid seekord roogitud räimega, asjaks seegi raskel ajal ...?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 15:54
kas seda räimegi nii vabalt saada on
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 16:01
Mõni silk või hädapärast ka ogalik ikka ringi sulberdab
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 16:10
Palun väga vabandust, et pole viimasel ajal mahti aktiivselt foorumites osaleda, sest kogu aeg peab muudkui sexima!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 16:21
Ei ole siin midagi vabandada, eelkõige peaks siiski põhitööga tegelema ja siis alles ühiskondlike kohustustega
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 16:41
aikon, need on ühed hästi salajased teed, mida ma ei saa avaldada sõimamine ei ole see võtmesõna
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 00:46
Mis incognitost ja varjamisest sa räägid, utha?
Kas ma pean sulle oma nime ütlema või mida sa tahad?
Milleks?
Sa nii ebastabiilse vanatüdruku moodi siin oled et ma parem jään nii nagu praegu.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 09:07
aga ega te Chuck Norris´t ei ole ära unustanud?
ühes tõeliste meeste teemas peaks kindlasti räägitama ka Chuck Norrisest. ma ei saa aru, miks seda veel tehtud pole. ja ühest teisest mehest, kes teab kõigele lahendusi - MacGyver´ist. saate kõrvutada ennast nendega.

otseloomulikult sai kunagi MacGyver´i tegelaskujusse isegi veidi armunud oldud, sest ta oli nii tark ja hea ja ma pidasin teda ideaalemeheks. (võite naerda selle peale, kui tahate)
vahtisin nina vastu ekraani rohkem meest kui neid koostisaineid, mida ta kokku segas seda tegin siis umbes sama kaua, kuni seriaal kestis. siis tulid teised mehed.
ta oli muidugi kenam ka kui Chuck Norris´e osa täitja. muidu oleks Chuck minu ideaalmees olnud.

aga kui tõsisemalt jätkata, et tõeline mees on see mees, kelle naine juba valinud on. see, kes naise õnnelikuks teeb. rohkem kirjeldusi tõeline mees ei vaja. see mõte leidis siin juba ka tõestamist.
see on sama suhteline kui küsida, milline on ideaalne mees. või ideaalne naine. kõigile oma.
muide, veel ei ole hilja meheks saada - http://pood.rahvaraamat.ee/raamatud/tõelise_mehe_tee/45231
pole ise seda lugenud ja seega ei soovita, aga võib-olla keegi õpib sellest midagi ja muutub tõelisemaks
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 09:28
Utha-räägi veel.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 09:41
Saabus piider, nägi teemat tõelistest meestest, oh, see on mulle, mõtles. Nägi et chuck norrisest ja mcgyverist räägitakse, laskis hõbeketi suunurgast jooksu, pistis käe püksi ja hakkas ennast usinasti nendega kõrvutama.
PS. Chuck Norrisel ei ole osatäitjat, ta ise ongi osatäitja, mcgyveri ostäitja on richard dean anderson, kes päriselus ei olla üldse nii positiivne kangelane.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 09:55
mykhan-vahtu juba ajad välja
õpi korralikult imema
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 09:56
ilmselt siis ongi nii, nagu ütled. ma nii täpselt ei teagi, kuidas see Chuck tekkis. Chuck on vist ta hüüdnimi ja mängis iseennast seal. ma ausalt pole seda filmi isegi vaadanud ka mitte mul oli kogu aeg tunne, et ta mängib kedagi teist ja et mingit Chuck Norrist ei ole tegelikult olemas. et ongi näitlejaroll
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 10:03
Pärast tunniajalist enda chuck norrisega kõrvutamist võttis pederast suu täis ja kukkus juhtnööre jagama, mis keegi õppida võiks
Carlos on ta päris nimi. Ja ranger walkeri osatäitja.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 10:11
ehk siis Carlos Ray „Chuck“ Norris
see on see jama, kui action filme ei vaata. oleks viktoriiniküsimus praegu olnud, siis poleks võitnud
tegelikult ma ei vaata teisi actione ka. mis siis, et Stallone, Van Damme või Vin Diesel võivad lahedad mehed olla. miks mitte ka eraelus.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 10:39
lõpuks jõuame mingi isakujuni
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 10:42
Chuck - father, who send his kid's to the school with the roundhouse kick
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 10:52
noku, tahad oma isast rääkida? kas su isa oli tõeline mees?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 10:59
ei tea, pole huvi tundnud. mehi isakuju naise valimisel ei aita, aga naisi küll.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 11:07
muidugi ei aita, sest mehed valivad ema järgi
tegelikult ma arvan, et mõlemad valemad loevad ja kujundavad mõttemaailma. mul tegi seda nii üks kui teine, ema vist rohkem.
mina oma isa tõeliseks meheks ei pea. samas võis tema käitumise panna ka tema nooruse ja rumaluse arvele. ta võis sellest õppida ja ka muutuda. sundolukorda sattudes on paljud mehed lollusi teinud. kes ei teeks
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 11:07
Kodumudel ehk isa ja ema kujudel tugineb sinu edasine elukäik. Seega ka naiste meeste valikud tulevad sellest.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 11:10
müüt.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 11:12
raske peaks leidma teist samasugust naist nagu on seda minu ema. võib-olla kusagil teises euroopa nurgas elab selline naine.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 11:15
raske leida teist samagusugust?
selle vastuse järgi nüüd ei teagi, kas su ema oli postiivne või negatiivne kangelane. või nii ainulaadne
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 11:16
mykhan, mida sa müüdiks pead?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 11:21
ma ei vaata naisi positiivuses ega negatiivsuse järgi ja ma pole elus ka ühtegi naist emaga võrrelnud, ma ei teagi mida ma üldse peaks võrdlema.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 11:21
Ei ole müüt. Alateadvusse sigineb käitumismudel sisse. Kui varajaselt kodust lahkuda, siis võib see muutuda. Vastavalt keskkonnale. Aga algtõed tulevad kodust kaasa. Sa ei vali teadlikult vaid alateadlikult naist, meest.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 11:48
kui sul meeldib nii uskuda, ei saa ma seda keelata, kuigi tegelikult pole see su oma elust võetud järeldus, vaid fraas, mida on niipalju korrutatud, et inimeste ajusse on see juba kinnistunud, kui üks alustõdesid. Tegelikkuses, muidugi võtad sa palju kodust ellu kaasa, ja ehk kui abiellud väga noorelt, siis ehk emamudel ka mõjutab midagi alateadvuses, hiljem praktiliselt enam mitte, ei ühes ega teises suunas. Ja individuaalselt on inimesed väga erinevad selles osas, kui palju alateadvus nende reaalset käitumist mõjutab.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 11:54
see töötaks siis kui oleks suur valik, aga kellelgi pole valikut. suheldakse nendega kes seda vastu pakuvad, suheldakse kuni suhe saab otsa ja suheldakse kohe uuega edasi.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 12:04
ma arvan, et ei töötaks ka siis. võimalik, et oma esimest pruuti võrdled emaga, vanema õe puudumisel, edasi aga tekivad uued tutvused ja sümpaatiad ja järgmist pruuti võrdled juba pigem eelmisega. või üldse kellegi kolmandaga.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 12:06
aga äkki see on üldse ämmadest alguse saanud, nemad tahavad näha minias just ennast. kui minija ei ole ämmaga sarnane või ei kanna edasi samu väärtuseid, siis tehakse ta maha ja laidetakse poja valikut.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 12:07
Vahel ananb tunda, ka minul, et tuleb see mudel kodust kaasa.
Näiteks: Tunnen tüdrukut, kelle isa ja vanaisa on eluaeg rasket füüsilist tööd teinud ja rabanud nii et vähe ei ole. Tulemused on suht väikesed olnud. See tüdruk ei mõista näiteks minu tööd. Kuna ma teen IT tööd ja tööks kasutan puhtalt ajutegevust ja füüsiliselt ainult vahel kruvikeerajat ja klikkimiseks ühte näppu, siis tema arvates ei ole minu töö üldsegi midagi väärt. Kuigi ma teenin mitmeidkordi lihtsamalt ja isegi rohkem raha, kui tema isa füüsiliselt rabeledes.
Lihtsalt kodust on tulnud see füüsilise töö mudel kaasa. Nüüd otsibki sellist meest, kes teeb rasket tööd ja on samas sama "tark" kui mina Kes oskab füüsilist tööd teha ja samas ka ajusi kasutada. (ego upitamine )
Ajude kasutamine on juba külgeõpitud keskkonnamuutus.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-01 12:09
pigem sind häirib tema arusaam.
˅ näita rohkem ˅
1
...
5
6
7
...
12