Foorum
1
...
4
5
6
...
12
2012-08-30 13:34
Utha, tegelikult ma lähtusin selle küsimuse püstitamisel teada-tuntud arvamusest, et naisel peab olema kodus lõvi, jaaguar, soobel ja eesel muidugi unustati ära et kaisukaru võiks ka olla.

Et siis milliseid loomi meenutavaid isikuomadusi tahaks mehed naistes näha, kas siis nimede või käitumisomaduste järgi.

Loodus on kord juba nii paika pannud, et ei saa ju mehed ilma naisteta ja vastupidi. Jjah on erandeid, kuid need pidid vaid reegleid kinnitama. Samas on otsitud seda ideaalset ja tõelist meest, kuulaks siis ära meessoo esindajate arvamuse sellest, mida nemad naistes otsivad.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 13:38
Sheebatüdruk läks otserünnakule
Hmm, mehe õnne valem...
Naised, suits ja viin on need, mis hukutavad ÕIGET meest...järelikult need kolm langevad välja. Raha...see teatavasti õnnelikuks ei tee, küll aga teeb tema puudus õnnetuks...jälle jääb nimistust välja ja järgi jääb TEADMATUS või teadmine, et tegelikult pole olemas mingit õnne valemit. Õnn on see, kui oskad õnnelik olla, ehk et silmad säravad, kõht on täis ja vahel saab sutsuke sugugi
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 13:44
Ahjaa...loomadest käis jutt..Hmm...loomaaeda koju küll ei tahaks, kes seda sõnnikut kasima hakkab aga naises võiks olla...kassi, kana, madu ja kuna inimenegi loomaks liigitub, siis inimene oleks see neljas elukas, koos kõigi oma heade ja halbade omadustega.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 14:11
laadenbin, mina ja miks lind kohe? aga milliseid linde sa ise siit tunned?
jutulinnud kolmandalt planeedilt olid suhteliselt taibukad olendid.
tegelikult ma ei tea, pole mõelnud sellele. ei ole nendega sarnasusi leidnud. ei lenda nii kõrgele või nii kõrgelt ei tea. oleks vist inimene edasi
see inimeste ja loomade vahel sarnasuse leidmine tundub ka vahel inimestepoolse kasutu eneseupitamisena, tahtmisena olla keegi teine. see on mulle vastumeelt asi.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 14:18
aga kindlasti ei oleks ma part kuigi see oli ka omamoodi leid kellelgi.
seda aju, kes selle kokku pani, peaks lausa uurima. peale kasutaja surma ma arvan. saatku laborisse, las teadlased teevad kindlaks.
sama võiks teha ka nende kasutajatega, kes pidevalt varikontosid teevad ja siis nendega vahele jäädes järjest erinevaid valesid leiutavad. valetaja aju pidi eriti arenenud aju olema veel.

sheeba, sain aru, et sa seda taotlesid, aga ma arvan, et siin on vale auditoorim, kelle käest nüüd naiste kohta midagi küsida. aga võib-olla ei ole ka. võib-olla teavad just need mehed kõigist teistest meestest paremini seda, mida nad tahavad.
eks sa küsi nende vastused võivad vahel üllatada
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 14:51
Ma arvan, et mehed ei nõua naiste käest mingiks loomaks olemist.
Muidugi saab jah igati võrtsustada, et mida soovitakse.
Pmst soovitakse sama naiste käest mida meestegi. Samad loomad.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 15:00
soobel. milleks mehele soobel. Ma asendaks selle känguruga. siis pärdik või koer, kes oskaks külmkapist õlle ja tuhvlid kätte tuua, ja telekapuldi. Jaguar- noh käiks ju ka, aga võks ka mõni muu loom sobida, viper näiteks. tiigrit pole ka eriti vaja, see on liiga monogaamne, parem siis kari emalõvisi. ja eesel- noh mõni vahe kes see loll loom oleks.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 15:05
See ju teada tuntud lugu, et naine peab olema tänaval kuninganna, köögis perenaine ja voodis lits. Aga kõige tähtsam, et mäluga on kõik korras ja ta rolle segi ei ajaks.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 15:27
Aga usute te suhtesse, kui olete tõrjuda korra saanud? Ma ei tea, mis eneseuhkus mul on, aga kas siiski loodetakse, et on ahvatlevam.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 15:27
Mykhan, soobel on selleks, et sooja saada aga kuna mees on suur, siis läheb soobleid palju vaja aga milleks Sulle känguru?..ahjaa, tal on ju turukott, kuhu saab asetada kõik ostud, mida kallis mees, kes diivanil lösutab, igapäevaseks funktsioneerimiseks vajab
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 15:33
vuhh ku asjatundmatu sa oled. Kõik korralik tsiklivarustus on tehtud kängurust, sest see on kõige vastupidavam õhuke nahk. Kesse lollakas sooja pärast sooblit kannab, selle jaoks on igasugu membraankangad olemas.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 15:40
mida mägerit??? naine kui tsiklivarustus??? Sa Mykhan oled miskeid seemneid manustanud ja muideks soobel on loodustoode ega asenda mingeid membraane
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 15:50
mis see naine siia puutub, jutt oli loomadest, kes mehe õnnelikuks teevad. Missa mõtlesid et see soobel naise kapis oli kuidagi mehega seotud ve. Soobel pole miski loodustoode, see on traadist kuubikus peetud julmades tingimustes kasvatatud ja elektri või heitgaaside abil tapetud pisikese loomakese seljast kooritud nahk, et naine täiesti mõttetult sellega ringi saaks lehvida, kui känguru seevastu on täiesti ausalt maha lastud või alla aetud ja ta nahk mis on tugev nagu pühvlil ja õhuke nagu kitsel kaitseb meest täiesti looduslikul kombel lohisedes vastu maad. või noh asfalti. mis on ka maa.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 16:13
Sa Mykhan oled ikka üks juhm inimeseloom...ega soobel ise naise kappi saa, korralik meeskodanik rändab soobli hankimiseks Siberi laiadele avarustele ja laseb oma õrna käekesega selle kiskja maha , mitte ei kasvata sooblilaadset toodet miskites puurides. Ja muideks, naine on oma koreda väljanägemise alla peitnud nii õrna hingekese, et seda lausa peab sooblinahaga soojendama, et ta sunnik möirgavaks krokodilliks ei muutuks
Tegelikult jääb mulle täiesti arusaamatuks, miks peab mees mööda asfalti lohisema ja selleks veel känguru tapma
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 16:22
mees ei pea koguaeg mööda asfalti lohisema, vaid selle kohal vuhisema 250kmh, lihtsalt vahest juhtub, et tuleb lohiseda, sa nürimeelne ja taipamatu elajas, ja seda sellepärast, et siis on mees õnnelik, sest see on midagi, mis on tema hingele. Loodusest ei või sa lasta ühtki sooblit, ta on looduskaitse all, kõik mis naise koredat koort ja hinge katab, on julma karusnahatööstuse verine vili. õnneks järjest vähem naisi on selle üle õnnelikud, loobivad karusnahakandjaid tomatitega.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 16:39
Mis mees see selline on, kes asfaldi kohal vuhiseb, miski Karlsson, kel propeller pe..sse monteeritud vä? No Sa oled ikka täiesti arulage ja ajupesemata julkjüri
Ja üldse, kes pagan ütles, et looduses ei või neid karvaseid poolrotte nottida? Vat kui ma ikka ÕIGE mees olen, siis hävitan või terve eluslooduse oma armasa naisukese-krokodillikese heaks aga need, tomatiloopijatest mürkrohelised feministid, need tuleks Türgi kombe kohaselt vaia otsa ajada
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 18:22
no miskit nii keskonnavaenulikku pole mu silmad ammu näinud, sind ja su krokodillnaist tuleks mõlemaid maha nottida ja amuuri tiigritele või mõnele teisele ohustatud liigile söödaks viia.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 18:40
Mehe kõrval peab alati olema:
Pikajalgne linnuke. (jaanalind)
Märg kiisu. (vihmakäes olnud kass)
Ja taskus alati täpselt niipalju raha, kui parasjagu vaja läheb!

Siis on täitsamees.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 19:01
ja siis muneb „jaanalind“ mehele „muna“ ja hakkab haudeperiood...
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 19:12
Ja siis tuleb Aikoni kroku-naine ja sööb muna ära.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 19:18
Siis tuleb Mykhan ja tõmbab krokul naha maha.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 19:24
Hüppab känguru selga ja lohistab nahka mööda asfalti.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 19:35
Ja siis tuleb Utha, sõimab Mykhanil saba ja sarved täis ja peab pooletunnise loengu seanahavedamise kahjulikkusest TÕELISEKS meheks saamisel
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 19:40
Myhkan samal ajal kihutab 250km/h ja onab, ning sellepärast kukub. Nahk katki ei lähe.
Peale loengut üritab Utha nahast välja pugeda ja soobliks hakata.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 19:43
ja siis tuleb aikon, käed küünarnukkideni verised armsate väikeloomade piinamisest ja hakkab elusloodust hävitama ja keskkonda reostama. ja oma naise lihakeha töötleb keskkonnaohtlike kemikaalidega ja tassib merre.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 19:53
Mereääres näeb Aikon suuri vaalu.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 20:16
Lähemal silmitsemisel märkab Aikon, et vaalad on kolm naist USK LOOTUS ja ARMASTUS
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 20:18
Ja aikon hakkas kolme auku kaevama.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 21:14
Siis aga tormas kohale Demi ja nõudis kõiki nahkasid endale, lubades rikkalikult seksiga tasuda.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 21:28
Aikon vaatas Demit siis kolme vaala sügas tähendusrikkalt mune ja hüüdis oma TÕELISE mehe baritoniga ..UTHAAAAAAAAAA
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 22:03
Utha- mina siiski olen mina.
Kadedust su arenenud aju peale ei tunne.
Oot... Sul on aju? Sa oled siis rase või?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-30 23:51
miks nii diplomaatiliselt? otsekohesemalt ikka, julgemalt.
mida peaks mingi „mina“ mulle tähendama? mitte kõige vähematki. mitte ühtegi tunnet.
minu arust näitab see ainult ütleja enda argust. identifitseerimist kardad ja teiseks on asi kontrollis - sa tahad ise olukorda kontrollida. kui ainult reaalsus nii petlik ei oleks.
postkastis minuga suhelda ei saa, siis lohutad ennast veel siin nenda harvade vastustega.ja
loodad mu oma sapiloiku uputada. ei saa aru, miks sa tahad elu endale raskeks teha.
nii et ma ei tea, mitmes „mina“ sa teiste „minade“ hulga oled ja ega neil mingit erilist vahet ei olegi. seda enam, kui need on omavahel „sugulased“.
minu poolest ole sa incognito edasi või ole midagi muud - mind see ei sega ja ei huvita.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 09:56
Naised võiksid olla nagu rändlinnud. Lendavad kohale, siiberdavad natuke ringi ja lendavad tagasi egiptimaale
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 10:08
Bin, aga kas need naisrändlinnud viivad oma tibupojad kah kaasa või jätavad siia?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 10:44
ja mis peaks sinul olema tibupoegadest, selle kohta on mõningaid seadusi
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 11:01
Kägu muneb ju võõrasse pesakasti
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 11:15
laadenbin, aga kas peaks olema üks rändlind või võiks olla mitu samasugust samast liigist ja vaheldumisi? sa võid ka terve linnuparve tellida endale
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 11:22
ikka parvedekaupa tahaks ja liigiti erinevaid blonde ja blondeerituid, brünette ja leekivaid punapäid nad kõik mu lemmikud
ühe kodukana võtaks ka, kes kuldmune muneks ja kui ei mune, läheb ahju.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 11:27
sa ei saaks ju võtta kedagi endale - nad ei püsiks su juures või ei püsi sa ise paigal. selle pärast sa rändlinde kodulindudele eelistadki sa oled samasugune
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 11:32
küll kunagi jään tädiranda ankrusse ja siis naised, hoidke oma tutid
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 13:27
Bin, ära Sa tädiranda ankrusse jää, siis lõpetavad rändlinnud lennu ja Sinu kuldmune munevast kanast saab tige ja punase lotiga kalkun
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 13:34
Rikkusid kõik ilusad unistused ära
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 13:37
Ok ok...unista edasi, aga rändlinnud asenda kormoranidega, kalkun katkutud varesega ja tädirannast saagu tihe Litsmetsa padrik
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 13:39
See ju abielumeeste paradiis
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 13:45
No aga sellest Sa unistad ja see on reaalsus, kui roosad prillid ninalt võtad
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 13:48
jah, sellist kogemust pole mulle vaja
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 13:57
Kogemuseks hää seegi aga pikalt ära pidama jää, see lõpeb kurvalt
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 14:03
Peab siis Uthat edasi moosima, ehk kunagi ikka murdub
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 14:04
See teema pani mind päris mõtlema ja mõtlesin välja vist
Tõeline mees see on inimene
Kes pole kaotand võimet armastada
Kellel on elus mingi siht
On töökas (Omab töökohta )
Kellel seljataha võib peituda nii otseses kui kaudses mõttes
Võib pidada ideaalseks meheks , muu tuleb juurde nigunii .... pole küll tädiranna jutu jätk
˅ näita rohkem ˅
2012-08-31 14:07
kunks, sa kirjeldasid just mind mul rind on armastusest kummis, töökoht ka olemas
˅ näita rohkem ˅
1
...
4
5
6
...
12