Foorum
2012-08-29 11:17
Raha eest saab meheks või naiseks või saiaks või sitaks.
Siin on küll kuulutusi, kus kirjutatakse, et kas normaalset meest ei olegi või?
Ja kasutaja profiilist selgub, et otsib sponsorit. Kui lati hinda ei ületa, siis ei ole mees ka. Ei aita siin ei ussi ega püssirohi.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 11:24
Raha eest ei saa ei meheks, ega ka naiseks mitte, kui tegu pole just mingi järjekordse teadlaste vusserdusega, milleks hulk maksumaksja raha kulutatakse.
No aga kui raha on mõnedele mõõdupuuks, mis näitab tõelist MEHEKS olemist, siis tekib küsimus, kas naine on tõeline vaid siis, kui ta kujutab enesest piluga rahakassat?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 11:27
Ahsoo, ma küsiksin veel nii, et..."kui naine olemiseks peab omama pilu, kuhu raha toppida, siis kas minu hoiupõrsas on naine, sest tal on pilu, kuhu raha poetada?"
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 11:32
sinu hoiupõrsas on siis lihtlabane emis
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 11:34
Tegevus on oluline tõelise mehelisuse juures! Ja jumala eest mitte ainult seksuaal tegevus , Kui se on veel segatud väikese koguse omakasu püüdmattusega .
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 11:35
Bin, aga mille poolest erineb minu nn.lihtlabane emis, sellest isendist, kelle pilu on vaid selleks, et sinna raske tööga saadud münte poetada?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 11:36
Tere Kunks
Ometigi ka üks arvamus,naisterahva suust
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 11:40
Öelge palun, milliseid mehetetegusi saab ilma rahata teha??
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 11:41
aikon tere .. Päris huvitav oli lugeda teemat mehed saunas räägivad.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 11:43
Kunks, ütle, milliseid tegusid saab teha mees ilma rahata ja teha nii, et ta oleks TÕELINE mees?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 11:46
Põlluveerest korjata lilli ja kinkida mulle , leida üks oks mis meenutab päkapikku . mitte säh 100 :$ ja
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 11:48
Ja kas sellest piisab, et olla TÕELINE mees...kõigest põllulilled ja oks, mis justkui päkapikk?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 11:49
Enne peab sinna põlluäärde ka kuidagi ju jõudma. Mis selleks vaja teha on?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 11:51
Põllu äärde jõudmiseks tuleb jalad kõhu alt välja võtta ja astuda
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 11:53
tõeline mees on see mees, kes naise jaoks midagi tähendab, keda ta ise tõeliseks meheks peab ja kes teda tõelise naisena tundma paneb. äkki nii.
kõige paremad asjad on kõige lihtsamad tegelikult teha. inimlik hool ja tähelepanu nt. teisele silma vaatamine on tasuta ja teised hoolitsust näitavad tegevused.
pikemalt ei tule praegu.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 11:53
Algus seegi Aikon, parmalei põlluäärde jõudmiseks on vaja jalgu !! kui isegi selleks on vaja bmw pikendust siis okkaline on sinu tee püha tõe juurde
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 12:12
Naisega koos sinna põlluäärde jõudmist mõtlesin. Lähed igaühega kaasa? Võtad siis kõigi käest lilli ja see on kohe MEES?
Aga jah miks mitte. Kõik on mehed on tõelised mehed.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 12:29
Oh oleks see nii lihtne, et lihtsalt kingid lilli või viid põlluäärde.
Iga liiklusvahendiga sinna põlluäärde kah ei tulda. Valitakse ikka päris hoolega. Enne seda valikut peab veel teabmis kadalipu läbima. Mitmeid meitmeid nõudmisi täitma, tõestama omi kavatsusi, materjaalset ja vaimset tugevust ja siis ehk kui hästi läheb jõutakse sinna põlluäärde.

Ja siis hüppab naine kohe kaarikust välja, nopib lille ja ulatab selle mehele.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 13:37
Ehh Parma, jälle rikkusid Sa oma künismiga kogu ilusa ja roosa unelma ja tallasid mutta püüdlused, olla TÕELINE mees
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 13:40
Parma, aga kui Sa kngid ühele naisisendile VIP konto, siis on Sul võimalus saada suusexxx ja ehk aitab see saada ka tõeliseks meheks
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 13:44
Õpetaja: "Tiina, milline inimese kehaosa suureneb 5x kui inimene erutub?"
Tiina punastab ja suunab oma pilgu maha, ise kogeledes: "Ma häbenen seda öelda..."
Õpetaja: "Juku, milline inimese kehaosa suureneb 5x kui inimene erutub?"
Juku: "Silmapupillid."
Õpetaja: "Õige vastus. Aga sulle, Tiina, tahan ma öelda kolme asja. Esiteks, sa pole kodus õppinud. Teiseks, sul on patused mõtted. Ja kolmandaks, sa saad tulevikus suure pettumuse osaliseks."
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 13:45
Ma nüüd ei teagi, kas tahangi olla TÕELINE MEES. Siianigi on hea elu olnud
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 13:55
Millest see meelemuutus, Parma, ega ometi sellest, et Sa valmistad pettumuse Tiinale?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 13:59
Ah ära tüütab lihtsalt koguaeg selle tõestamine. Piisab, kui seda on ühele naisele tehtud. Samas kohe ka küsimus, et kuipaljudele seda peab teavitama, et too ja too on TÕELINE MEES?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 14:26
nii et siis sina aikon pead Suurt Albert Einsteini amööbiks! Ja Jaan Tatikat temast kõrgemaks eluvormiks! Hm, seda peab tõeliste meestega õlle kõrvale arutama...
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 14:42
ühest eesti filmist pärineb arvamus, et mehed ei nuta. kui seda natuke ringi teha ja võtta nii, et tõelised mehed ei nuta, siis vist on nii, et tõeline mees ei nuta ka taga raha, mida ta on kellelegi andnud. ja ta ei tee seda, kui tema arvates raha andmine oli õige tegu. sellega tõestas see mees endale, et ta on tõeline. teiste (enda arvates tõeliste) meeste meelest mitte. tõeliselt mehelt oodatakse teo kahetsust ja nuttu, tundub nii. osalt nagu peaks mees ka nutta oskama ja osalt nagu laidetakse seda maha.
praeguse teema kontekstis vaatasin seda.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 15:26
Hoiatusse lisamine ei ole taga nutmine.
Eks see ole tõlgenduse küsimus, et kellele kuidas kasulikum on sõnastada.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 15:29
Aga milline siis on see TÕELINE MEES?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 15:30
Parma, ega ei peagi tervele maailmale oma TÕELISEKS meheks olemist kuulutama või tõestama, üldse ei pea kellelegi tõestama, piisab, kui seda on kellegi poolt kasvõi vaikimisi tunnistatud.
Utha, kus ja kes on öelnud, et tõeline mees ei nuta ja miks ta ei peaks seda tegema, kas nutmine on mingi kuritegu või pahe, mida peab hukka mõistma? Aga oma otsuseid peab langetama nii, et nad vähemasti hetkel tunduvad olevat parimad võimalike hulgast, olgu siis otsus annetada raha või misiganes ja hiljem pole vaja oma otsust kahetseda, vaid vajadusel teha sellest järeldusi ja järgmisel korral, kui vaja otsustada, siis arvestada eelnenuga.
Ok, pikk jutt, shitt jutt
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 15:32
Mykhan, Einstein oli muidugi amööb aga temast sai TÕELINE mees, läbi kasvuraskuste ja pingsa mõttetöö no ja Tatikas oli kah TÕELINE mees, ainult et tema kujunemine kulges teistes dimensioonides
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 15:35
Aikon aga kas see kellepoolt on tunnistatud, omab ka mingit tähtsust?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 15:38
Parma, Sinu jaoks muidugi, sest see kes Sind tõeliseks tunnistab, omab arvatavasti Sinu vastu mingeid üllamaid tundmisi, noh ja teoreetiliselt ei jää ka Sina ükskõikseks säänse kodaniku vastu...või?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 15:40
Sheebatüdruk, TÕELISE MEHE tunned Sa juba kaugelt ära aga kuidas, see jääb saladuseks
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 15:45
kas see tõeline mees on mingi kättevõidetud staatus, nagu miski must vöö või miskit, et saad selle, kui oled ennast kuidagi tõestanud, või midagi sinu olemuses, et sa kas oled see või ei ole, mida ei pea tõestama?
nii nii, aikon. me teame, et areng üldiselt toimub lihtsamast keerulisema suunas, progress, tagurpidi on taandareng, regress. Sinu amööbist arenenud relatiivsusteoreetik aga taandas oma tahvlitäied arvutusi lõpuks peaaegu lihtvõrrandiks, ok, ruutliige oli küll sees, niiet mitte päris amööb aga mingi hulkrakne. missa nüüd ütled , kas ta siis enam polegi tõeline mees ah
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 15:49
Teoorias on need mõtted head, aga praktikas läheb asi ikka sinna bemmi tillipikenduse kanti.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 15:49
Aikonpoiss, mina tean milline on tõeline mees minu jaoks ja selline on mul endal olemas. Pigem ma tahtsin kuulda mida mehed ise arvavad, et milline võiks olla siis see tõeline mees. Millised on mehe enda arvamusel need isikuomadused, mis teevad mehes selle tõelise mehe.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 15:56
Seda TÕELIST MEEST ei saa teine hetero mees öelda. Ainukene asi mida saab on võrdlus, kas enda või naistega.
Kas minust parem/kehvem või nagu mõni naine.

Kui mees kingib mulle lilli, siis ma nagu ei tunnusta, et vot oled tõeline mees. Ma lihtsalt arvan, et viisakas ja lahe sell.
Samas kui naine kingib mehele lilli, siis ei tee see ka veel temast tõelist meest.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 15:56
kui mees lisab hoiatusse mingi teo, mida ta peab ise enda puhul kahetsusväärseks, siis sisuliselt ta tegelebki nutmisega. mitte otseselt, aga kaudselt nutetakse ikkagi taga midagi - kas siis oma suhet, raha, mingit asja, mingid tegu vms. on nii ju.
kui kasust rääkida, siis jah, omakasust lähtuvalt tehaksegi need otsused - nii otsus raha anda, kui ka otsus nutta taga või mitte nutta. palju oleneb olukorrast ja mehest.
teisalt on kahju kannatanud isik automaatselt teiste poolt nutja rolli asetatud ja seda olenemata mehe kui nn kannataja enda arvamusest ja enesehinnangust. teiste ootused on sellised lihtsalt. need, kes meest paremini tunnevad, ootavad muidugi temalt muud, aga üldiselt.
halav mees on kannatav mees ja kui ta ise seda osa naudib ja elab end selle sisse, siis hakkavad ka teised seda uskuma.
kas tõeline mees tahab, te teised mehed tema tõelistest mehetegudest teaksid ja talle oma arvamusega toetuseks tuleksid? kas ta peaks tõrjuma teiste arvamusi? või on tõelise mehe tunnuseks see, kui mees oma tegudega tõtt vaatab ja neid tunnistab isegi siis, kui ta kahetseb ja tal on halb olla? kas on häbi enda ees või teiste ees - kumb on parem valik?
kas mees peaks kannatma oma kannatused kuskil eemal ära või räägikima sellest.
kas mitte hoiatustes ei tehta seda kogu aeg - räägitakse midagi kellelegi, kahetsetakse. kuigi enamasti tundub see kellelegi enesehaletsusena, mitte teema arutamisena.
selline küsimus.

ma rääkisin ootustest, mis teistele ühe või teise käitumise suhtes on.
ühel momendil võib tunduda nii mehelik, et seda mehelikkust enam tõestama ei peaks, aga teisel momendil ei ole seda tõelisust mehes enam ollagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 15:59
Mykhan, tõelise mehe staatus on oluline madala enesehinnanguga aga kõrge egovajadusega tüübile, kes peab pidevalt midagi tõestama, sest vastasel korral selgub tema tõeline, elik amööblik olemus. Aga tõeline mees ei pea midagi tõestama, sest ta lihtsalt on seda, kogu oma olemuse ja tegevusega.
See minu relatiivsusteoreetik, tegi läbi erinevad arenguetapid, et jõuda lõpeks tagasi sinna, kust ta alustas ja vaatamata sellele, et ta alustas ja lõpetas amööbina, jäi ta siiski tõeliseks meheks, sest tõelise mehe juurde kuulub ka eneseotsimine, et teadvustada seda, et ta on tõepoolest see, kelleks on ta loodud
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 16:04
aikon, seda räägib filmi pealkiri, mitte mina
mulle - ma tunnistan ausalt - isegi meeldib, kui mees nutab. see moment, kui ta seda teeb. see muudab mehe haavatavamaks ja ta on kuidagi avatum sellises olukorras ning rohkem tema ise, aga mitte alati. osade puhul sa ei saa seda kunagi ise nägema. võid aimata ainult, mida ta tunneb. ma ei tea, mul pole nutva mehe vastu midagi, aga halav ja ennast pidevalt haletsev mees mulle ei meeldi.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 16:04
Parma, Sa tabasid asja tuuma, sest tõepoolest ei saa üks mees, teisele öelda, et too on tõeline mees. Selline asi haiseb pugemise või veel millegi järele... Tõeliseks meheks saab meest tituleerida vaid NAINE aga see tiitel, on vaid selle ja ainult selle naise antud ja on subjektiivne, suhteline, sest mõni teine naine kujundab oma arvamuse hoopis teiste kriteeriumite alusel ega pruugi selles mehes näha TÕELIST
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 16:05
no mida mina siis räägin siin - ikka naine
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 16:06
Utha, halav ja ennast haletsev mees ei oma nutva mehega muud ühist, kui vaid pisarad...NOKU muidugi kah
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 16:07
noku ja pintsak, lips muidugi ka. aga just minu arvamus
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 16:11
Kas nutmine kui füüsiline või nutmine kui väljendus?
Kas pidevalt nuttev on halamine?
Mis halav mees ei ole mees? On see ainult naiste pärusmaa?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 16:15
nii. aikon.niiet sina siis leiad et ka stalin, kuigi amööb, oli samuti tõeline mees.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 16:16
aikon on geenius.
„tõelise mehe staatus on oluline madala enesehinnanguga aga kõrge egovajadusega tüübile, kes peab pidevalt midagi tõestama, sest vastasel korral selgub tema tõeline, elik amööblik olemus. Aga tõeline mees ei pea midagi tõestama, sest ta lihtsalt on seda, kogu oma olemuse ja tegevusega.“
enam paremini vist poleks saanudki öelda. sa võitsid mu enda poolele praegu
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 16:18
Ajunussi keset peva.
Kui TÕELINE MEES ütlebe teisele mehele, et ta on TÕELINE MEES. Siis kas ta on homo või on TÕELINE MEES? Kas siis on kaks TÕELIST MEEST? Kumb on TÕELISEM?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 16:22
ma arvan, et sisimas peab iga meheks kasvanud inimene ennast tõeliseks ja õigeks meheks ning tahab kasvõi natukegi võistelda teiste meestega ja tõestada teistele oma paremust. kasvõi iseendalegi. selle tõestamisega on nii ja naa.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 16:23
Mykhan, ka Stalin oli tõeline mees...kellegi jaoks, minu jaoks oli ta...Jossif Vissarjonovich Dzhugashvili, mägiröövel ja diktaator
Parma, kui on kaks TÕELIST meest, siis on nad tõelised eraldivõetune, sest mees nr1 ei pruugi olla yõeline, mehe nr2 austajannale aga kui nad vastakuti teineteist tõeliseks tituleerivad, siis njahh...on seal midagi kardinaalselt pe..sses
Utha, kas ma olen nüüd Sinu silmis see...TÕELINE
˅ näita rohkem ˅