Foorum
1
2
3
...
10
11
12
2012-09-08 14:56
Näitlejad mängisid hästi välja.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-08 15:24
Njahh, kui sellise "rahvaluule teadlasega" peaks kokku sattuma, võtaks ikka tükiks ajaks tummaks
˅ näita rohkem ˅
2012-09-08 15:26
Ega nii see tegelikkuses ongi kahjuks.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-08 15:33
Loen ja naeran, aga siiski mis oli siis lõpuks selle filmi mõte, peale selle ropendamise. Ma kahjuks nägin seda esimest varianti ja mitte mütsigi ei saanud aru. Eile murdis uni mu maha ja läksin poole filmi pealt oma baldahiiinvoodisse siidilinade vahele, jättes teid siia võitlema Mõtlesin, et hommikul loen siis laibad üle
˅ näita rohkem ˅
2012-09-08 15:37
Filmi mõte on näidata noorte külaelu kultuuri ja suhtlemist.
Te siis ei ole kuulnud, kuidas teie lapsed õues räägivad. Vahel tahaks kõrvad peast kukkuda. Täpelt nagu filmis käib. Kodus ollakse kukupai.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-08 18:57
Ma ootaks nende mollide kohta Utha arvamust ja agressiivsusest kui nähtusest ühiskonnas üldse, kas on see ravitav?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-08 22:44
Selline film on olemas nagu "Viha ravi" vaadake
˅ näita rohkem ˅
2012-09-09 12:29
aaron - http://www.hot.ee/aveno/agressiivsus.htm

kuidagi on individuaalsel tasandil agressiivsus ka ravitav, aga see oleneb siis haiguse astmest ja selle avaldumisvormist. vahel ei avastata haiguskollet pikkade aastate jooksul ja inimene kannatab nii, et ta ise ei teagi, et ta tegelikult haige on.
ma ei ole mingi eksperti siin, aga ma arvan, et ravi sisu seisneb pigem sümptomite uurimises, nende leevandamises ja kontrolli alla saamises. 100%-lisse paranemisse ma ei usu..
ma arvan, et ühiskonnast tervikuna seda välja ei ravigi - psüühika seab need piirid.
kui praegust ühiskonnamudelit vaadata, siis pakun, et see süveneb veelgi ja agressiivsuse esinemissagedus kasvab kordades. progresseeruvalt.

ma tegin just avastuse enda kohta. sain teada, et isegi ironiseerimine loetakse agressiivsuse avaldumiseks. seega siis olen ka teiste peal enese teadmata vaimset
pressi kasutanud. ise arvad, et ei tee seda, aga ...olen ka agressiivne.
samuti loetakse agressiivsuseks karjumine, ropendamine, solvamine ja muide selleks peetakse isegi kuulujuttude levitamist (teadmiseks jutulevitajatele), alandavaid valesid ja laimu, seega manipulatsiooni sotsiaalsel tasandil. peksmine, tapmine, seksuaalne agressiivsus jm on eraldi teema.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-09 15:52
huvitav kas tõeline mees on ka seksuaalselt pädev??
˅ näita rohkem ˅
2012-09-09 16:08
pädev milles?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-09 16:29
kuulutustes otsitakse pidevalt normaalseid naisi, et mis mõttes normaalseid, arumaeitaipa. kas normaalne naine on nagu tõeline mees , peaks finantseerima ja tagama kalli mehe vajaduste rahuldamise
˅ näita rohkem ˅
2012-09-09 16:46
Soolise võrdõiguslikkuse printsiipi järgides, oleks igati loogiline, et naine tagab mehele samaväärsed tingimused, mida ta ise esitab
˅ näita rohkem ˅
2012-09-09 16:49
vahest võiks ju kallistada ka.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-09 16:59
ja mida tähendab väljend, endast lugupidav naine, mida selle all silmas peetakse. lugu peetav või lugupeetav, ohmanid
˅ näita rohkem ˅
2012-09-09 17:14
arvad, et ma tõesti oma peakolu sellega vaevan võiei
˅ näita rohkem ˅
2012-09-09 17:30
Ega jah, kui andmiseks läheb, siis on kohe tähenärimine platsis.
Aga kui saamine on, siis ei ole mingit küsimust lugupidamise või mõne muu asja kohta.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-30 23:32
Endast lugupidav naine ennast raha eest ei müü, see oli vastuseks ühele eelnevale postitusele. Normaalne naine on naine, kes tutvumise all mõtleb tutvumist, mitte jällegi enese müüki. Kas on nii, et normaalne naine on ilus ja normaalne mees on sponsor? See ju väga väärastunud mõtlemine, mis siin tavaks. Usun et siin on siiski ka tavalisi inimesi, kes tutvuvad niisama (ilma midagi maksmata) ja hea õnne korral ka leiavad üksteist. Ma ei soovi naisi laimata, sest kus turgu, seal pakkumisi, seega täielik turumajandus. Aga naised, kui otsite endale meest päriseks, siis sponsorluse otsimine pole õige.Ja mehed, kes te otsite omale naist,ärge pakkuge raha. Üldjuhul kui inimesed klapivad omavahel, siis tuleb nö, sponsorlus niikuinii.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-02 22:26
Tõeline mees suudab naise ekstaasi viia jäädes iseendaks.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-02 22:48
chuck norris suudab seda isegi väikese näpuga
˅ näita rohkem ˅
2012-10-02 22:58
Mulle tehti kunagui selgeks, mis tähendab normaalne naine See on selline, kes ei kobise, kui mees armukese juures käib, sest mees tahab vaheldust Kes ei helista mehele, kui mehel pole tuju rääkida Samas peab tema kõnedele alati vastama, ka öösel, sest muidu ei ole sa ju normaalne
˅ näita rohkem ˅
2012-10-02 23:00
no mine ikka õhu kätte
˅ näita rohkem ˅
2012-10-02 23:04
aaron, ma just hiljuti sealt tulin
˅ näita rohkem ˅
2012-10-03 20:16
ega neist naistestki aru saa, tihti selles kus on see mäng hoopis
˅ näita rohkem ˅
2012-10-05 20:51
to elupõletaja....normaalne naine on naine,kes mitu kuud mängib "sõpra".Seksi ei paku.See on piisav aeg,et aru saada,kas mees on materiaalselt piisavalt võimekas,et temaga on ka midagi enamat võimalik.
Materiaalselt võimetu mehega loob naine sekssuhte ainult juhul,kui mees näeb välja nagu Kreeka jumal ja omab 25cm riistvara.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-05 20:57
Trammile siiski jörgi ei joosta ja sansse on rohkem kepitahtjatel,
˅ näita rohkem ˅
2012-10-05 21:00
Ainult keppi tahetaksegi neilt,kel keha nagu Kreeka jumalal ja riistvara 25cm.
Neile makstakse ka peale.Teised peavad ise maksma.Lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-05 22:05
Neil kreeka jumalatel pidi olema 25cm'st 15 sisse poole kasvanud ja siis loodavad, et mehised imejad suudavad selle sealt välja tuua
˅ näita rohkem ˅
2012-10-14 20:56
http://www.youtube.com/watch?v=T3gQjVPaqUY&feature=related
Vot sulle, nii teevad kõvad mehed.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-14 22:08
Palun vabandust, et olen siit mõnd aega puudunud(ja seekord isegi ei kulunud puudutud aeg sexile ära!!! ) ---aga siia vaadates on rõõm näha, et ka Demi on meid külastanud!!!! -------Seepärast vastangi ennekõike Demi postitusele. --Vaat lugu võib ka olla täiesti vastupidi. Pärismees, kes teab enda väärtust(turul) võib käituda ka järgnevalt. Juhul, kui tema poolt väljavalitu ikka juba teab mitmendal kohtumisel "sõpra" üritab mängida, lihtsalt loobub ja tõlgendab seda lolli mängimist sedaviisi, et ju puudub tõmme ja üldjuhul ei tule see tõmme ja säde ka aja jooksul kuskilt...........pigem see ju veel väheneb. Ja pärismees leiab varem või hiljem endale silmarõõmu, kes proovilepanemisega vinti üle ei keera!!!! Ja vot seda siis hakkabki see mees poputama. Neiule kukub ootamatult sülle loto peavõit!!!!!! ---------Maailmas on palju mehi, kellel on tohutult raha.....paraku enamikul nendest meestest peale raha midagi muud naisele pakkuda ei olegi!!!! ----Ei hoolitsust, soojust, tähelepanu ega muuhulgas isegi seda 20 cm.-ki!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-14 22:26
Parem juba see
http://www.youtube.com/watch?v=2TJQIIzcyII&feature=related
˅ näita rohkem ˅
2012-10-17 06:01
mulle hea sõbranna öelnud, meest hinnatakse selle järgi kuidas ta naist kohtleb.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-18 20:48

Latextoyl on õigus ühes asjas....kel on raha,sel pole 20cm.Tean üht manalateele läinud meest,kel olid pakkumisel mõlemad omadused ja supervälimus veel kauba peale.Tema oli erand.
Hoolitsust saab salongist(raha eest),soojust väljastab küttefirma(raha eest),tähelepanu pakub Eesti liikluspolitsei(raha eest)jne...
˅ näita rohkem ˅
2012-10-18 20:58
SRy....segasin oma isikliku kirjavahetuse siia..
Tahtsin ikka väita,et Luukeral õigus
˅ näita rohkem ˅
2012-10-18 22:24
Seega, kui oled rikas ja kena, ning riist on 20cm, siis sured varsti ära. prr..
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
10
11
12