aaron - http://www.hot.ee/aveno/agressiivsus.htm
kuidagi on individuaalsel tasandil agressiivsus ka ravitav, aga see oleneb siis haiguse astmest ja selle avaldumisvormist. vahel ei avastata haiguskollet pikkade aastate jooksul ja inimene kannatab nii, et ta ise ei teagi, et ta tegelikult haige on.
ma ei ole mingi eksperti siin, aga ma arvan, et ravi sisu seisneb pigem sümptomite uurimises, nende leevandamises ja kontrolli alla saamises. 100%-lisse paranemisse ma ei usu..
ma arvan, et ühiskonnast tervikuna seda välja ei ravigi - psüühika seab need piirid.
kui praegust ühiskonnamudelit vaadata, siis pakun, et see süveneb veelgi ja agressiivsuse esinemissagedus kasvab kordades. progresseeruvalt.
ma tegin just avastuse enda kohta. sain teada, et isegi ironiseerimine loetakse agressiivsuse avaldumiseks. seega siis olen ka teiste peal enese teadmata vaimset
pressi kasutanud. ise arvad, et ei tee seda, aga ...olen ka agressiivne.
samuti loetakse agressiivsuseks karjumine, ropendamine, solvamine ja muide selleks peetakse isegi kuulujuttude levitamist (teadmiseks jutulevitajatele), alandavaid valesid ja laimu, seega manipulatsiooni sotsiaalsel tasandil. peksmine, tapmine, seksuaalne agressiivsus jm on eraldi teema.