Foorum
1
2
3
...
10
11
12
2012-09-07 20:42
kõik võib olla sheeba. kasutas keelt, sai peksa- õiglane. Või? lüüa ei julgenud, kasutas keelt. või ähvardas ja tahtis lüüa, aga tehti enne psühholoogiliselt maatasa?
aikon, tavai teeme duelli, võitja saab sheeba
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 20:44
mykhan, sheeba ei saanud peksa sheebatüdruk on veendumusel, et õiglus võidutseb ja loll saab kirikus ka peksa
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 20:47
muidugi ei saanud sa peksa, miks oleks pidanud aikon saab peksa ja sina oled minu trofee deem ma armastan õiglust
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 20:50
Hmm aga te pole veel ju relvi valinud ja duell on ka pidamata mis trofeest sa räägid
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 20:52
aikon, keeruliseks suutsid sa muuta endast aru saamise, aga muukisime su koodi lahti
ma olen vaimse terroriga „kodus“. ma arvan, et mind see enam ei „tapa“.
ma ei teagi, milliseid eeliseid see mulle annab, aga „mentaalne surm“ saabub vist natuke aeglasemalt kui neil, kes pole pideva manipulatsiooni sees elanud. pole seda vastupanu mehhanismi.
aga mis sa teed, kui tuleb käsk „tapa“? siis tuleb tappa. kas karjub keegi seda sulle kuskilt ülalt või ütlevad seda sulle hääled sinu peas.
need, kes tapmiseks käske saanud, teavad, millised tunded sellega kaasnevad, kui üldse midagi tuntakse. vahel arvatakse, et vaimset „enesetappu“ on kergem korda saata teise peal, aga ega ei ole. mitte vaimselt terveks tunnistatud inimesel. see teine isik on ise rohkem tapetu rollis ja kannatab rohkem, kui tema tegelik ohver.
aga olgu, sulgen selle teema siinkohal. enne magamaminekut pole kasulik lugeda selliseid asju
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 20:53
auhind noh, trofeetüdruk, kaks poissi kaklevad tüdruku pärast, ja tugevam võib siis tüdruku ära narrida
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 20:55
Need kes selle käsu juba saavad, ei tunne midagi.
Väidetakse vähemalt, et ei tunne. See on nende jaoks normaalne.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 20:56
Mykhan, duell on vägagi aus arveteklaarimise moodus, sest toimub see kahe osapoole täielisel kokkuleppel ja võidab osavam, kiirem, tugevam ...kuigi jahh, mitte alati üllam.
Mykhan, mina Sheebatüdrukut auhinnaks ei anna, ma olen teda aastasadu piiranud ja nüüd, kus ta samahästi kui donna Sheeba von Aikon , tuleb miski röövelvabadik Mykhan de la Muryan ja teeb riivatu ettepaneku
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 20:58
Mykhan kas trofeetüduk saab ise valida kelle ta valiks, või on ette nähtud, et see kes veel peale duelli jalul püsib on auhinnavääriline?

Ja tegelikult pole ju duelli relvi veel valitud
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 20:59
jep. hiljuti oli discoveryst dokumentaal usa snaiperite väljaõppest, sealhulgas psühholoogilisest. Üsna emotsioonitult rääkisid täpsusest ja tapmisest, another day in office. Kui, siis süttis säde silmis, kui oli mingi eriti pika distantsi pealt tapmine, hasart lihtsalt.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 21:00
Mykhan de la Muryan, kas Sina viskasid oma koitanud varblasenahkse kinda minu pantrinahka saabaste ette ...kas on see Sinu kindel soov, astuda minuga võitlusse?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 21:01
Sellised hasardid on ohtlikud tegelased. Psühopaadid.
pmst annad neile tankimiinid kätte ja las jooksevad vastu tanki. Ise pead kaugel olema.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 21:03
ma ei suudaks tappa kedagi, vist.... käed hakkaks värisema. isegi kergelt teist kriimustades. ennne peaks pikalt mu vaimu vägistama ja vast siis suudaks midagi.... aga ei tea kah. ma ei tahagi suuta.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 21:04
Üski normaalne inmene ei suuda kedagi lambist tappa. Olgu nii kõva mees kui tahes.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 21:04
Aicon de la Ayuwaba, jah, olete solvanud minu sinilinnunahkset kinnast, millele vaid kaunid liblikad on laskunud, laskem veri voolama sheeba südame ja nabaaluse nimel
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 21:07
Utha, Sina hoia kõrvale, naised ja lapsed tuleb liigisäilimise nimel lossimüüride vahele peita, kui lahinguks läheb , pealegi on Sind hiljem tarvis, kui halastajaõde, agoonias sipleva Mykhani viimseks võidmiseks
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 21:07
Ma ei ole küll vägivaldne aga karjuv ebaõiglus võib minust teha küll tapja.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 21:09
Aga loomupikult, Sheeba, saad sa ise valida, kui teed õige valiku ehk siis valid võitja. ehk siis minu.
Relvad...ma arvan et ei hakka miskeid relvi valima, relvad on ohtlikud ja nii võib veel keegi viga saada
˅ näita rohkem ˅
Mykhan de la Muryan, valigem riistad kas eelistate teravatipulist torkeriista või tömpi tapperit
˅ näita rohkem ˅
noh, ometi kord peetakse ka mind normaalseks.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 21:12
Mykhan, ma olen ettearvamatu, iial ei või teada millise suuna valiku osas võib minu heitlik meel valida. See sõltub väga palju sellest milline mina on hetkel domineeriv.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 21:13
Aicon de la Harwapestud, sündigu siis sinu tahtmine ja võidelgem tömpide tapperitega ja kui need katki lähvad, viigem veristamine lõpule teravatipuliste odadega, verine olgu tee südamedaami saba alla
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 21:14
Ooo Sheeba, mu süda ja arm, kas oled Sa valmis saama õilsa rüütli, Aikonpoisi kaasaks ja ütlema igavese JAH sõna , ellimineerides sellega röövelrüütli, Mykhani
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 21:15
Friendli fire ikka vahel juhtub, kui on trigger happy domineeriv. Ka normaalsetel.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 21:17
Paraku hetkel olete te mõlemad ühel ja samal pulgal, seega otsustamine saab olema jube raske
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 21:17
Ah, alatult limpsad keelt mu pruudi järele ja puu taga varitsedes saad lendu mürgiseid lembesõnu, võtkem väitsad tupest ja suur verelaskmine alaku, kuni Sheeba meel õigele poole kaldub
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 21:18
Aicon de la Harwapestud?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 21:19
Aikonpoiss, usu või ära usu aga sheebatüdruku hinges on nii taevas kui põrgu ja tal on väga raske valida taeva ja põrgu vahel, sest mõlemad on ahvatlevad
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 21:21
Sa nurjatu teeröövel, Mykhan de la ...miskurat Sa olidki ...ristakem riistad
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 21:26
seitsmes taevas on võsul ja põrgu on niguliste tänaval...jah su valik pole kerge. aga mitte see pole su tänane valik.
Aicon von Mudaspyherdanu, tule, tule värisedes, astu välja mehe vastu ja võta vastu oma verine koosa ja vaata pahupidi pööratud silmega, kudas ma oma trofeega möirgava tuliratsu seljas loojangusse kappan. või siis lähimasse heinakuhja või musse käepärasesse kohta
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 21:32
Mykhan de la Tyhikargaya, vaadates Sinu vaevu koospüsivat skeletti, langetan ma naerukramides tapri ja pakun Sulle võimalust alistumiseks, ainsagi kriimuta
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 21:36
Appi, kui armas - meenutab mu eilset võitlust püha tõe saavutamise nimel
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 21:46
Ooo kaunimast kaunim lossipreili, Sheebatüdruk kas leidsid Sina püha reliikvia
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 21:53
ooohghrrrhhh Aicon de la Ripacilberzemaany, ära hiili kõrvale mu verd ihkava oda eest, mis juba küütleb päikeses mu vägeva biitsepsi väel, ja teine jõuline käsi haarab juba noa järgi, millega välja lõigata su kaheharuline keel, millega sa mu süütu pruudi lihtsameelset meelt mürgitad
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 21:54
Õiglus võidutses Aikonpoiss. Nii nagu sajandeid tagasi on ka sheebatüdruku jaoks reliikvia - õiglus. Ja ma sain selle, ehk varjutas selle eufooria, see, et mänguilu jäi liiga lühikeseks
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 22:00
Oo kaunis Sheeba, mu süda ei anna rahu, see vari tuleb pühkida su püha eufooria eest, ning seepärast olen koha valmis tallama jalgealla selle tühise õigluse ja pakkuma sulle pikka mängu ilu ja mõnusaid nahkseid mänguasju ning Aicon de la Hackabraipejaergyhaizema kõrvadest valmistatud kaelakeed
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 22:04
Lugesin vahepeal, mida sokolaad kirjutas
Mürisev naer saalis, ärge talle öelge, et see planeet on tegelikult Maa, mitte Õnnelike Naiste Planeet
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 22:07
Kust sa seda õnneliku titemamma mõtisklusi lugesid?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 22:08
siinsamas teemas, paar lehte tagasi, Tõelise Mehe definitsioon
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 22:11
aaa, see et tõeline mees maksab kinni kõik eksimused nurisemata

Tead, võta kuida tahad, aga vahel olen ma isegi selle iha "Saagimiga" nõus, aga vahel harva ainult.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 22:15
Õilitu rüütel, krahv Mihail von Sussuserski, langeta oma tarakanidest puretud tapper ja veel täna pead Sina matriarh Uthaliarius I-se poolt mungaks kuulutatud saama, et kloostrivaikuses püha tõde otsida 'Krahvinna Sheeba, toetu mu rammusale käsivarrele ja astume koos minu kuldsesse lossi, kus Sina, minu elupäevade lõpuni võid kuninglikel patjdel mõnuleda
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 22:17
noh see leht on iha, ei tea kui tõsiselt on midagi mõeldud, mida siin suust välja aetakse, aga vahest satub pärleid ka sigade ette
Noh, kes on bravuuritar elus, kes ihas, aga neid peab ka olema, muidu poleks elul vürtsi
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 22:20
Aikonpoiss, see kõlab nagu lause, mida mees ütleb õhtul neiule: - "tule kena laps - onu viib su lossi"
ja hommikul kui on ihad rahuldatud peaks olema järgmine fraas : "Lenda ära - kole lind"
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 22:26
Ehh Sheebatüdruk, mis jutt mis jutt aga see ju ihaleht
Muideks, kui jutt bravuuritarile läks, siis kehtib siinkohal ütelus, "sind vihata võib või ülistada, kuid iial ei mööda sust vaadata saa" , seega on eesmärk täidetud ja alatine tähelepanu kindlustatud
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 22:26
Jah mykhan, kõike peab olema, ilma selliste inimesteta muutuks elu igavaks ja halliks. Sellepärast me vajamegi neid. Ja nii tore on ju , keegi teisitimõtleja toob meie igavasse ja halli argipäeva midagi eredat ja ekstremaalset. Igaljuhul mulle meeldib näha kuidas "iha" foorum kihama läheb kui tänaseks "mamma" chocolate seda väisab. Tegelikult peab ka selliseid kujusi olema, muidu läheks elu igavaks.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 22:29
Aihan Bartjankavonski, kohe langevad si kassikuldse lossihurtsiku müürid, kus sa öösiti libekeelselt ärameelitatud neide oma harakasulgedest patjadel pilastad ja su pea saab olema kingitud munkadele jalgpalliks kloostrisse, kuhu minu jalg kunagi ei astu.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 22:34
Aikonpoiss, su sõnad tabasid naelapea pihta

Sarnasus teatud asjades on märgatav, aga erinevus on selles, et kui keegi nõuab endale tähelepanu ja saab selle, siis on ka vastupidine käitumine. Käid simad maas ja tahad olla nähtamatu, aga paraku ei õnnestu. Ehk on see needus
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 22:37
teate, te olete armsad
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 22:40
televiisorist tuleb just eesti kineastide surematu linateos Vasaku jala reede. Just öeldi fraas, mille võiks igaüks motoks ellu kaasa võtta. "mine niku palju jaksad" Kõlas siis paljaste tissidega blondiini suust, kes süzeed pole jälginud.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 22:41
Jah olemegi, armsalt lollakad illusionistid - aga neid peab ka olema. Elu on ju ilus ja värviline. Mitte must ja valge. Minule meeldivad värvilised inimesed. Armsad ja head. Fantaasiarikkad, kes ei näe elu ainult kahevärviliselt.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
10
11
12