Foorum
2012-08-28 11:27
Tundub, et keegi sai vist tõeliseks meheks...
Mehed, rohkem selliseid julgeid ja tarku tegusid!!!!

sexsop
  2012-08-28 10:56:30
Vähemalt üks tõeline mees oli siin kes tõi mulle lubatud summa niisama,eestis veel on lahkeid mehi.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-28 11:29
wow
˅ näita rohkem ˅
2012-08-28 11:30
Kas see teema on iroonia või üleskutse, aidata "puudustkannatavaid kodanikke"?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-28 11:36
Aikon- ära pulli!!
˅ näita rohkem ˅
2012-08-28 11:37
või halvasti peidetud enesekiitus. vahest tundis kellegiga hingesugulust ja arvas olevat leidnud endasarnase mehe. tundis head meelt noh
˅ näita rohkem ˅
2012-08-28 11:38
Uncontrolled, ma ei pulli, ma esitasin küsimuse?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-28 11:41
See, et küsisid tegigi ärevaks veidi
˅ näita rohkem ˅
2012-08-28 11:46
Utha- kellegaGI
Pigem arvan, et püüab olla kaval ja arvab, et nii leidub jüngreid väljamõeldud spondeerijale..
˅ näita rohkem ˅
2012-08-28 11:53
On kuidas on aga igatahes on TORE, et leidub veel aatelisi, altruistlikke meeskodanikke, kes väeti naisterahva esimesele appikarjele reageerivad, ega jää ootama, mil too õnnetuke, näljast nõrkenuna põrandale variseb ja verist vahtu suust välja hakkab ajama.
Rohkem kaastunnet, kallid kodanikud
˅ näita rohkem ˅
2012-08-28 11:54
issand utha tegi kirjavea. parandus arvesse võetud
˅ näita rohkem ˅
2012-08-28 11:56
Äkki peaks Kersna või see narkomüüjast Lensin saate neist tegema?
Mihkel Raud ja teised korüfeed hindaksid ja puha...
˅ näita rohkem ˅
2012-08-28 11:58
Tundub, et issand utha on siiski inimene
˅ näita rohkem ˅
2012-08-28 12:00
kas tasub ikka miilustada? vist ei tasu. mul jalg haakub kergelt meeste jalgevahesse, pole mingit probleemi
˅ näita rohkem ˅
2012-08-28 12:02
Utha, miks säänne, vägivaldne mõtlemine, mis suunatud meesterahva kõige haavatavamasse piirkonda?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-28 12:04
nada, aikon. nada
˅ näita rohkem ˅
2012-08-28 12:05
Ära ainult tee sellest järjekordset utha- teemat...
Teemaks on "tõeline mees" ja tee sinna...
˅ näita rohkem ˅
2012-08-28 13:37
Palgapäeval on kõik enamvähem kõvad mehed
˅ näita rohkem ˅
2012-08-28 13:41
Olen ise korduvalt tegelenud heategevusega ja täiesti tasuta ning omast ajast aidanud abivajajaid. ----ka annetanud olen. Aga arumaeitaipa tõesti, miks seda reklaamima peab?????? Ja kas see on siis TÕELINE MEES????? no ma ei tea.............. Äkki on ikka tõeliseks meheks saamisel tiba rohkem nüansse, kui pelgalt raha jagamine...........
Ja selle loogika kohaselt, et kui mõnele jätad raha andmata, siis oled ilmajääja jaoks kohe mõtetu.........---kas nii?????
˅ näita rohkem ˅
2012-08-28 19:20
siin on olnud vahest kuulutusi, kui keegi on palunud abi töö leidmisel, igati lugupidamistvääriv abipalve, ja kui selles on aidatud, on ka tõsiseltvõetav põhjus tänulik olla ja ehk siis ka natuke avalikult tunnustust avaldada, aga jah, see tunnustus et näe- tema viskab kerjusele pappi- ta on tõeline mees, noh ma ei tea kas keegi sellist tunnustust üldse soovibki...
˅ näita rohkem ˅
2012-08-28 20:03
Tavaliselt ei viska kerjustele, aga vahest juhtub. Inimesi on lihtne petta ja ma ei teagi miks. Ja küll on ka mehed palgapäevade välistel päevadelgi,
Aga hoopis tahaks karjuda, naerda, pisaraid valada.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-28 22:52
aga sellest ma pole ikka veel aru saanud, miks teemaalgataja ennast sellest kuulutusest nii puudutatuna tundis, et see lausa endast rääkima pani.
lollid mehed annavad niisama oma raha naistele ära ja meestes pettunud? tahab panna meeste väärtuse üldise kahtluse alla? kahtleb praegu enda väärtuses ja oma soorollis? ta oleks tahtnud ise selle abipakkuja osas olla, aga keegi teine sai rolli endale ja temast ette ning pälvis koos sellega tunnustuse, mida ta enda arvates ise väärinuks - loll naine ja veel lollim teine mees. langenud mehed.
kas see teema sisaldab endas pigem küsimust või konstanteeritakse selle näol ainult mingit olukorda ja isiklikku rahulolematust?
kui kellegi mõistes tõelised mehed võrdsustatakse abivajajate „tasuta“ abistajatega, siis võtab selline asi tõsisemal mehel seest õõnsaks ikka küll.

ja natuke isiklikku huvi on ka.
oleks hea, kui teemaalgataja oskaks anda pädeva vastuse küsimusele, miks ta pidevalt uthale siin mingeid hinnanguid annab ja temaga tegelema on asunud? ainuisikuliselt lausa. mis teemaga see seostub ka? asja idee on segane kuidagi. emotsioonid ainult, sisu pole ollagi
˅ näita rohkem ˅
2012-08-28 22:55
oehhhhhhhhhh, raske, raske on see elu vt. http://www.youtube.com/watch?v=Aa-Xo4C8wvs

tibi hõiskas kuna sai mehelt raha ilma et pidi talle seksi pakkuma ehk siis mees loobus seksist ja andis raha niisama
kuidas teistmoodi seda teemat ikka mõista?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-28 23:05
las teemaalgataja kirjutab siia oma arvamuse.
hoiatuste rubriik on niigi emotsioone äärest ääreni täis ja ajab üle. nii nagu teised teemadki sponsorlusest. milleks seda siia veel riputada vaja oli. mehed ei suuda enam ennast vaos hoida?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-28 23:12
TÕELINE mees ei küsi kunagi, kui temalt raha palutakse,et milleks. ta lihtsalt annab, sest andmisrõõmu ei ületa ükski teine rõõm.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-28 23:22
aga milleks olla tõeline mees. rügad ja kingid, keegi sinust nagunii ei hooli. parem siis juba raha lastele kinkida vms. kui mingile netis kaeblevale naisele, kes homme otsib juba uut lolli.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 00:03
Tõeline mees annab raha ja keppi ei küsigi, jobu annab raha ja keppi ei saagi
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 00:07
Tõeline mees ei kepigi, tal pole selleks aega, sest raha vaja teenida, mida igale küsijale jagada
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 06:03
ja mina rumaluke mõtlesin, et miks sa vanamees vahest nii napakaid avaldusi teed.....
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 08:06
Janpoiss, va tolgus , mida Sina ka meheks olemisest tead, ise ei suuda saunagi püsti ajada, rääkimata juba millegi muu püstitamisest
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 08:32
m9issa ajad aikon kiusujuttu. Ükskord me janiga saame ka raha, siis laseme inflatsioonil nats süüa seda ja siis anname ka ära. Ja kõik saavad teada, et tõelised mehed oleme!
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 08:48
mina annetan maksudena riigile ja tunnen ka ennast hästi
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 09:16
Mykhan, kuidas ma siis kiusujuttu ajan, kui ma tõtt räägin? Vaata Jani, ta klopsib oma sauna kallal vähemasti viimased 6 kuud aga edusamme pole märgata (mul ammu vihad tehtud ja saunaõlu käärimas) No mis tõeline mees see on, kes isegi saunakökatsit ei saa valmis. Ajagu külanaised kokku, kui ise ei suuda ehitada ja pärast tasub natuuras, nagu TÕELINE mees kunagi
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 09:22
kaua tehtud kaunikene. räägitakse et ühe hea viha tegemiseks läheb ka aastaid, hea kui päevas leiad ühe korraliku oksa. ja ega jan siis miskit niisamasauna ei tee, ta paneb ikka ukse kõrvale kerjusele põlvitamiseks pingikese ka, muidu jäävad teisel liigesed haigeks, ootama peab ju kaua
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 09:32
Pole see kaua tehtud, kaunikene miskit. Seni, kuni ta katuseni jõuab, on alumised palgid ussitanud ja sandile pikast ootamisest sammal selga kasvanud. Jahh, ei saa põllamehest seda õiget nahka või MEEST, kui mees ise mööda iha kablutab ja naisi-noorikuid oma olematu jõukusega hullutab
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 09:47
mis sest et ussitanud, seda ilusam. Ja kui tahad ikka päris tõeline mees olla, siis ongi päris tõelist santi vaja, et las ootab. Sa tahad ikka kõigega kihku kähku valmis saada, see on haltuura
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 09:56
Utha - sina tulid siia teemasse kraaksuma ju. Mismoodi mina sind olen ainuisikuliselt ette võtnud?
Kas hoopis ise tunned end puudutatuna sellest teemast?
Räägid emotsioonitsemisest aga ise paugud...
Kas oled solvunud, et juhtisin tähelepanu sellele, et grammatika sul puudulik?
Mis sul viga on? Ütlesin juba eespool, et ära tee sellest järjekordset utha - teemat! Su teisi ründav kommentaaride sisu iseloomustab ju ainult sind ennast.
Oled rumal.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 10:02
naiselik vastus
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 10:16
Mykhan, ma saan aru, et Sulle, kui trenditeadlikule kodanikule arhailine ja looduslähedane mõtteviis on südamesse hiilinud ja et Sa ikka kodumist filmiklassikat kõrgesti hindad ning sealt tsitaate pärisellu tood. Pidasin silmas Sinu öeldut "mis sest et ussitanud, seda ilusam" ja võrdluseks tsiteerin filmi, "Siin me oleme"..."Mis sest, et hale ja äbarik, aga väga ilus"
Nojah aga kuidas siiski tõeliseks meheks saada ja kust võtta sant, et oma meheks saamist kogu ilmarahvale presenteerida?
Ahjaa, minule, Sinu poolt inkrimineeritud haltuuralembus on enam kui asjatundmatu, sest see on nii seatud, et aeg ei peatu, vaid aina edasi kappab ja sellest johtuvalt olen võtnud suundumuseks läbida pooltund 5 minutiga, kasutades selleks teadussaavutuste kõige elitaarsemaid vahendeid ja meetodeid
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 10:26
Kas need elitaarsed vahendid ja meetodid on välja töötatud sama firma poolt, mis paekivist otse sealiha tootis? Kui jah, siis pole midagi teha, tuleb sind uskuda
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 10:29
Ei, selle firma poolt on väljatöötatud uudistoode, mis otsesõnu ja otsemõistes valmistab sitast saia
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 10:34
mh. Ja ma juba mõtlesin, et tõsiselt räägid, sitast saia oskab igaüks teha ja päevast päeva tehakse kõigi kuuride alla ja garaazides ja tagatubades, see pole mingi uudis ja oleg grossil on masin kuhu paned lamba sisse ja teisest otsast tuleb vorst välja ja kodus oskab tagurpidi ka.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 10:42
Eiei...ega seda saia igaüks teha oska, see on uusim Jaapani tehnoloogia, kus kõige ehedamast junnist, peale mõningast nanotehnologilist töötlemist valmib maitsev, õhuline ja krõbeda koorikuga kuklike Vat need on tõelised mehed, kes sellise saavutusega on maailma õnnistanud ja vabastanud planeedi MAA, üha kasvavatest rooja hunnikutest
Hmm...Mykhan, aga kas Sa oled seda masinat, kus vorst sisse topitakse ja teisest otsast määgiv villanuustik välja kargab, oma silmaga kaemas käinud?
Ja kurat ja põrgu, millal me lõpeks hakkame tegelema probleemiga, TÕELINE MEES
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 10:46
Naiselik?... Jah...
Tunned jälle end häirituna?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 10:51
sulle meeldiks, kui ennast sinust häirida laseks? arvatavasti, aga ma ei tunne midagi.
ma arvasin ära, et siin peab olema tegu naisega.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 10:54
Sitast saab saia küll. Jahu läheb palju. Aga hais jääb ikka külge.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 10:56
probleemiga TÕELINE MEES tegeles juba stalin omal ajal ja probleem sai lahenduse
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 10:59
Nojah aga kui mees, (siinse teema kontekstis- sitt) annetab appihüüdvale naisele teatava summa, kas ta muutub seeläbi saiaks, ehk et TÕELISEKS meheks?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 11:01
Mykhan, Stalin lahendas selle probleemi liiga primitiivselt, "pole inimest, pole probleemi"
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 11:04
kõik geniaalsed lahendused ongi lihtsad, kõigi teistega jõuad lõpuks samale tulemusele, ära unusta , et ka einstein kirjutas terve tahvli täis ja jõudis lõpuks primitiivse e=mc2-ni
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 11:16
"Kõik lihtne on geniaalne" ütles amööb aga sellest ajast on palju vett merre voolanud ja amööbile on mingil hetkel noku külge kasvanud, mis teadupärast on temast mehe teinud, kusjuures MÕTLEVA mehe , nii et läheneks siiski probleemile mõtleval tasandil, mitte amööbi kombel
˅ näita rohkem ˅