Foorum
2012-08-19 11:42
Vaatan neid kuulutusi ja hinna ja kvaliteedi suhe on alla igasuguse arvestuse
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 12:10
Õpi korraliku tööd tegema, siis saad tasuta.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 12:13
jfjm:saangi tasuta Pole plaanis osta Lihtsalt vaatan kuulutaja pilti(kui see on ikka ankeedil)ja vaatan hinda mida küsib siis jah on hinnad üles kruvitud. Kas keegi manipuleerib selle turuga?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 12:42
Hinnad võivad ju olla üleskruvitud ja küsida võib kõike, see ei garanteeri et selle summa eest ka ostjaid/tarbijaid oleks.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 12:58
Siis mis on nende üleskruvitud hindade mõte?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 13:52
Tähelepanu, arvan umbes et voh, mina olen parim, võta mind ja sellest ka need kõrged taksid. Eks inimene ikka loodab, arvab, et mida kõrgem hind seda parem kaup.
Olen neid kõrgema hinnaga kuulutajaid vaadanud huvi pärast, ise mehena sellist hinda selliste naiste eest newer välja ei käiks, ilmetud, keskmise tasemega naised, pean silmas välist kesta, oskuste suhtes ei tea kaasa rääkida. Minu arvamus on et lisaks oskustele on määrav ka ilu, ehk ilusa naise eest võiks juba rohkem välja käia aga nende kuulutuste taga on selliseid tõelisi kaunitare paraku vähe
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 13:56
Algaja püüab end kõrgelt müüa. Vaevalt nad üldse otsalegi on saanud. Mis oskused neil ikka on, nagunii ei oska nad üldse midagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 14:12
Nimetagem seda hinda tinglikult lat'iks. Mis hinnage te ennast siis müüksite? Paljud naised siin räägivad latist ja väärtustest, et nemad on kõige hinnalisemad ja väärtuslikumad kogu maailmas. Samas annavad ennast tasuta mingile tegelasele vabalt mängida.
Alles siin üks tahtis kaka söömise eest miljonit saada.
Ma arvan, et raha küsivatel näitsikutel on täpselt teada nende hind ja väärtused on paigas.
Saage aru, me kõik oleme siin iha lehel turul. Kes mida väärtuseks peab ja enast maha müüb. Kes tasuta, kes raha est kes mingite muude väärtuste eest. Mõni kaup läheb müügiks ja mõni jääb riiulile tolmu koguma, ning läheb "parim enne" raames poole hinnaga loosi.

Enne ei saa hinna ja kvaliteedi üle otsustada, kui peab ise järgi proovima.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 14:18
Hinna määrab turu nõudlus. Kui kõrge hinnaga huvilisi ei ole, siis tuleb kas hinda allalasta või mõni teine tegevusala leida. Seks ei ole lihtsalt väärt selliseid rahasummasid mida küsitakse. Isegi hambaarst küsib vähem raha kuigi tema on 6 aastat või rohkemgi õppinud.
Makstakse neile naistele keda teised mehed ka tahavad, siis on naisel valikut valida endale kõige tulutoovam ots.

Maksaks 100€ tõesti mõnele saksa prostile, kes suudab seksist teha näiteks täispika tunnise elamuse mida tõesti mäletaks. Aga neiukesed, kes kusagil autos natuke rabistavad ja mehel paukugi lahti ei saa... mingu kõblaku peete parem.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 14:19
Tasuta mängimiseks antaksegi ennast sellele kes selle niinimetatud lat´i ületab, mitte igaleühele mängimiseks Ei saa võrrelda tasulisi ja mittetasulisi naisi kuigi jah mõlemil omad lat´id paigas, üks vaatab kes oma määratletud hinnalati ületaja leiab kes jälle teise pilguga jne.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 14:21
Miks ei saa võrrelda? Üks hind. Vahet pole, kas rahas või mõnes muus väärtuses. Midagi peab ikka lunastama, et midagi saada.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 14:25
Aga saavad mõlemad. Kui naised kõike rahas mõõta tahavad, siis mehed ei pea neist enam lugu. Naised muutuvad ostetavateks objektideks ja miks hoolida naisest keda rikkam saab üle osta? Seksid ära temaga ja suhteks näiteks leiad ikkagi sellise, kes end raha eest ei müü. Raha teeb naised üksikuks.

Naiseks tuleb leida naine kes tahab ise ka seksida Teised ei sobi, olgu kasvõi riigi ilusaim naine.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 14:29
Lugupidamine tuleb mehe kasvatusest. Siin ei ole mingit pistmist rahaga.
Rahaeest seksivad siis hambad ristis või? Vaevalt. va muidugi mingi sundseisu aetud naised.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 14:31
Nojah, ütleme siis nii et selleks et ühe lat´i ületada, selleks peaks omama mõningaid nägusaid füüsilisi parameetreid, teise lat´i ületamiseks pole viimane nii määrav vaid olulisem tema maksejõulisus.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 14:32
parmaleikin: Oleneb ju kes klientuuriks on, kui rahatu aga väga kole mees, siis arvata on et naine hambad ristis ära kannatab
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 14:37
Ei ole siin mingit mitut latti. Üks latt, mille ületamisel toimub midagi. Sina puss tahad nägusat meest aga teine tahab 100euri. Muud vahet ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 14:45
Mõtlengi et igalühel oma latt, minusuguste juures saab määravaks mehe füüsiline kenadus, teisel rahakott
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 14:53
Hinnast oleme nüüd rääkinud.
Räägime kvaliteedist? Kuidas seda kvaliteeti määrata? Võtame aluseks tavalise nühka-nühka ühes asendis ja 5 minutit?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 15:21
Kuupeale oma hindadega!
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 15:43
kas see 5min. on eesti keskmine?? ja kas s oled küsinud seda mõnelt teenusepakkujalt.... (küsitlusena).... või pakud huupi??

varsti tulevd kuulutused kus naine otsib tunni kestvat meest
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 15:44
Kui naine valib endale koleda mehe, siis pole põhust mehes viga näha.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 15:48
Jan sa küsimärki lause lõpus näed? Ma küsingi, et mida võtta keskmiseks, mille järgi seda kvaliteeti määrata?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 15:57
Kuni puuduvad ühtsed standartid, on kvaliteedi hindamine subjektiivne.
Aluseks võiks võtta:
oiged-niutsed dB-s ja nende sagedus ajaühikus
eritatava higi kogus keha 1cm2 kohta
liigutuste sagedus ja intensiivsus
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 16:06
Higistamises võidavad volüümikad. On see kvaliteet?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 16:09
Higistamine on seotud veekogusega kehas. Saledamad võivad isegi rohkem higistada.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 16:13
Higistamine tuleb soojusest. Mida rohkem keha teeb tööd, seda rohkem soojeneb ja seda rohkem higistab.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 16:32
Riiklike normatiivaktidega tuleb paika panna ümbritseva õhu temperatuur, õhuniiskus, tolmuosakeste kogus, radiatsiooni tase jms. keskkonna nõuded, seksi teenustööna pakkuvale kodanikule.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 16:34
aikon sa alusta sellest, et mine riigikokku ja hakka seal seksiteenuse legaliseerimist läbi suruma.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 16:39
te ei väsi selliste teemade arutamisest vist kunagi.
kui hinna ja kvaliteedi suhe on nii kõikuv ja kellegi isiklike arvestuste kohaselt alla igasuguse arvestuse, ehk siis ei ole tasakaalu seda viidud, siis mina teen siit ainult ühe kiire järelduse - kvaliteet ei huvitagi mitte kedagi, kõik tahavad ainult seksi või ainult raha. ehk siis nendes tehingutes osalenutele või osaleda tahtjatele loebki lõpptulemus, mitte viis, kuidas selleni jõutakse. sama hoiak võetakse ka suhetes omaks, sealt see ma arvan üle võetud ongi. vaadatakse kella ja „saaki“, kogu aeg käib „saagi“ kokku arvestamine.
sest lõpuks, kui on raha, milleks tõsta seksi kvaliteeti. kui seda ei nõutagi, siis ei ole ka põhjust kvaliteeti tõsta. seksi ju saadi. või teistpidi - kui on seksi, siis milleks selle eest kõrget hinda maksta/küsida või selle kvaliteeti tõsta. ega rahaga ei seksita. raha on vahend seksi saamiseks. kui seks käes, siis raha kulu ei huvita kedagi.

kui ostja arvates on tegu nn allahinnatud mittekvaliteetse kaubaga, mille eest nõutakse kõrgemat tasu, siis võib tal õiguski olla. võibki olla nii, et kõrgem tasu ongi see, millest teine poole ainult huvitub, mitte kvaliteet ja võtab see, kellel on võimalusi.
ostjate poolel käib tegelikult samasugune kauplemine. kvaliteeti nagu polekski, aga kõrged nõudmised (kui seksi ka nõudmiseks pidada) on ja meelitatakse hinda kruvides endale samamoodi tahtjaid ligi ja vist leitakse ka. ei usu, et need mehed enam seksi kvaliteedist väga huvituvad.
ma arvan, et mingist hinna ja kvaliteedi suhtest on aega rääkida neil, kellel endal tõsist häda ei olegi (tõsisem häda oleks ammu ära rahuldatud odavama tasu eest või leitud endale teistsugune partner) või pole neil ikkagi raha, et seda oletatavalt kvaliteetsemalt ja kallimat teenust osta (kuigi tahaks), arvates, et odav oleks nende jaoks liiga odavalt saadud. käib mingi valimine veel. kulutatakse aeg ära rääkimise, mitte seksi peale.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 16:42
Utha,nii pika jutu peale pead sina küll tasuta andma soovijaile.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 16:44
käi persse
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 16:46
kui kena kann...... siis meeleldi
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 16:49
Väga teemakohane on ka perse kvaliteet, nagu lugupeetud Utha oma sõnavõtus mainis
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 17:00
Tussitihedusest on küll räägitud. Kuidas kannitihedusega lood on?
Selline film on Gape Lovers1-6. Seal hinnatakse just et mida suurema vidina saab sise toppida. Seda ägedam. On see kvaliteet?
Või siis mida tihedam, seda ägedam?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 17:04
mõte oli selles, et ärge kalduge teemast kõrvale
üks loll leiab, et tema arvamust on kõigile väga teada vaja ja et seda peab valimatult igas teemas korrutama ja siis teised võtavad ja jätkavad. kas keegi mõtleb ka siin või on kõigil seks mõtetes ainult?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 17:06
Utha sa võid igakell teha sokikudumise teema.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 17:09
parma, ära nori minuga. sa tead, millega see lõppeb. sa saad must aru küll, mida ma mõtlesin
niisiis, kas te tahat p... kvaliteeti ja tussitihedust arutada või jääte teemasse?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 17:12
Utha,aga räägi tariifidest.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 17:12
Kvaliteeti arutame. Hinnalugu on juba teada.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 17:20
risto, aga äkki sa vahelduseks mõtled ise ka midagi välja ja räägid sellest, mida sina arvad?
ma pole ei ostja ega ka teenindaja poolel olnud. pole ka hinnavaatluste tegija. tariifidest teate teie rohkem rääkida.
ma üritasin tõestada, et seda kvaliteeti, mida siin taga aetakse ja mis kellegi arvates kõrge peaks olema, tegelikult polegi ja pole, kuna keegi pole tõsiselt sellest huvitatud olnud. polegi nõudmist. selle pärast need hinnad ja tasemed nii kõikuvad ongi. tõestage vastupidist.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 17:20
Tussi tihedus ja siledus kuuluvad samuti kvaliteetse seksi juurde, sest kui "tööriist" on kiviaegne, ei siis korralikku tulemust saa
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 17:26
Utha. Tahad öelda, et sa pakud siis mittekvaliteetset seksi? njaa.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 17:47
Kvaliteet sõltub sellest, mida keegi kvaliteediks peab ja ilmselt mängivad selles suurt rolli varasemad kogemused, mida siis soovitakse saada ka teenusepakkujalt või lihtsalt uuelt partnerilt. Paraku teenusepakkuja ei tea kliendi kvaliteedi kriteeriume, nende väljasegitamine on aga aeganõudev ja kulukas, sest taksomeeter tiksub ja nii need arusaamatused ja pettumused tekivadki.
Loomulikult on tähtsad ka kogemused, mida klienditeenindaja valdab või siis ei valda.
Vot nii, lugupeetud teoreetilise seksi dotsendid
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 17:48
aikon. Mis on sinuarust kvaliteetne seks?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 17:53
See, kui mõlemad osapooled on tulemusega rahul ja seda päriselt, mitte teeseldult.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 17:55
Aga aikon. Kui näiteks sina rahul ei ole, kumb osapool siis mittekvaliteetne on?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 17:58
parma, kas ma räägin sinu arust endast? kas ma pakun seksiteenust kellelegi? räägime neis, kes raha küsivad
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 18:05
Parma, kui mina rahul ei ole, siis on eelkõige vaja peeglisse vaadata ja küsida..."kas sellist seksi ma soovisingi?" ja siis asun analüüsima, mida annaks teha, et järgmine kord oleks võimalikult ideaalilähedane.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 18:06
Mis nendest eraldi rääkida? Teised siis seksivad kuidas juhtub? Miks sa siis oma latti kuhugi sead, kui võib sejsida vabalt?
"Seksi teenus" kui vabalt võetav ja tinglik nimetus inimestevahelisse seksimisse. Sõltumata kes ja kelelga. Selle kvaliteedist räägime. Sa saad aru küll.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-19 18:28
Kui võtate seksi kui teenust, siis vastaspoolele see ei meeldi, pettureid on küllaga.
˅ näita rohkem ˅