te ei väsi selliste teemade arutamisest vist kunagi.
kui hinna ja kvaliteedi suhe on nii kõikuv ja kellegi isiklike arvestuste kohaselt alla igasuguse arvestuse, ehk siis ei ole tasakaalu seda viidud, siis mina teen siit ainult ühe kiire järelduse - kvaliteet ei huvitagi mitte kedagi, kõik tahavad ainult seksi või ainult raha. ehk siis nendes tehingutes osalenutele või osaleda tahtjatele loebki lõpptulemus, mitte viis, kuidas selleni jõutakse. sama hoiak võetakse ka suhetes omaks, sealt see ma arvan üle võetud ongi. vaadatakse kella ja „saaki“, kogu aeg käib „saagi“ kokku arvestamine.
sest lõpuks, kui on raha, milleks tõsta seksi kvaliteeti. kui seda ei nõutagi, siis ei ole ka põhjust kvaliteeti tõsta. seksi ju saadi. või teistpidi - kui on seksi, siis milleks selle eest kõrget hinda maksta/küsida või selle kvaliteeti tõsta. ega rahaga ei seksita. raha on vahend seksi saamiseks. kui seks käes, siis raha kulu ei huvita kedagi.
kui ostja arvates on tegu nn allahinnatud mittekvaliteetse kaubaga, mille eest nõutakse kõrgemat tasu, siis võib tal õiguski olla. võibki olla nii, et kõrgem tasu ongi see, millest teine poole ainult huvitub, mitte kvaliteet ja võtab see, kellel on võimalusi.
ostjate poolel käib tegelikult samasugune kauplemine. kvaliteeti nagu polekski, aga kõrged nõudmised (kui seksi ka nõudmiseks pidada) on ja meelitatakse hinda kruvides endale samamoodi tahtjaid ligi ja vist leitakse ka. ei usu, et need mehed enam seksi kvaliteedist väga huvituvad.
ma arvan, et mingist hinna ja kvaliteedi suhtest on aega rääkida neil, kellel endal tõsist häda ei olegi (tõsisem häda oleks ammu ära rahuldatud odavama tasu eest või leitud endale teistsugune partner) või pole neil ikkagi raha, et seda oletatavalt kvaliteetsemalt ja kallimat teenust osta (kuigi tahaks), arvates, et odav oleks nende jaoks liiga odavalt saadud. käib mingi valimine veel. kulutatakse aeg ära rääkimise, mitte seksi peale.