Foorum
2012-08-02 09:20
Ettepanek saidi omanikele ja adminnidele...
Kuulutuste rubriike ja sisusid lugedes ja vaadates teeksin ettepaneku luua uus alaliik TASULISED
mis võika olla peale muu all. ning siinkohal võiksid adminnid ka jälgida sisusid, st et õige kuulutus õigesse rubriiki. Miks selline mõte?
Sai Teil ju kunagi IHA sait ellu kutsutud tutvuse eesmärgil? Vabandage kuid praegu ei ole ka üksikutel naistel kerge tutvuda sexikate saidil. Üks põhjus, sait väga muutunud ostan-müün-vahetan....
Luues uue alaliigi, kuhu nii mehed kui naised oma teate jätavad , siis oleks selgem sott.
Sexikat suve ja jaksu soovides Teile

˅ näita rohkem ˅
2012-08-02 10:01
kui sa tahad saidi omanikele ja adminnidele ettepaneku teha, miks sa sellest siis foorumisse kirjutad? kirjuta otse või kasuta vastavat alarubriiki ja postita oma kommentaar sinna. see on paar rida allpool.
asja kurvem pool on aga see, et siin polegi mingit vahet, kuhu su postitus satub, sest pole ka kedagi, kes sellega arvestaks. saad ainult enda jaoks punkti kirja.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-02 10:32
Seadusandlus ennekõike, aga tont tead sa seda saiti isegi.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-02 11:24
aaron , kas just tont?
aga ohjaaa tean saiti juba 4 aastat ja päris palju siin näinud
˅ näita rohkem ˅
2012-08-02 11:27
eiei, mul ikka ihuliikmed terved, ma uustulnuk
˅ näita rohkem ˅
2012-08-02 11:28
aaron ja sinu kommentaar hoopis mu mõttele
kas tõesti halb ettepanek?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-02 11:33
mu või muu?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-02 11:35
Piisab, kui lisada üks sõna TASULINE ja kogu mure on murtud. Iha päismikus on selline lause..."seksikate inimeste kohtumispaik", kui seda veidi muuta...?
"tasuliste seksikate inimeste kohtumispaik"
"seksikate,tasuliste inimeste kohtumispaik"
"seksikate inimeste tasuline kohtumispaik"
"seksikate inimeste kohtumispaik, tasuline"
˅ näita rohkem ˅
2012-08-02 11:47
aikon , hei
aga äkki nimemuutus vajab uue äriplaani koostamist ja ka äkki tuleb kaasata sellega seadusandlus?
aga ok nali naljaks, mida tegelikult tahaksin arvamust
˅ näita rohkem ˅
2012-08-02 11:47
Seksikad inimesed teenistuskohustuste täitmisel.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-02 11:48
irwwwwww
˅ näita rohkem ˅
2012-08-02 12:16
Aaron, ja milliseid teenistuskohustusi Sinu tänane päevaplaan ihas ette näeb? äkki võtad ja asud teenelisi teenusepakkujaid suunama sinna, kus teenuste pakkujate koht, muidu otsi teisi tikutulega mööda kuulutuste rubriiki "naine-meest" või "mees naist", kus tutvuda soovijad kogu businessi kihva keeravad
˅ näita rohkem ˅
2012-08-02 16:51
Minu nelja aastase ihaelu jooksul on ka tähelepanek, et kümneid kordi on see teema üles tõstetud, aga muutunud pole midagi. See kord on eriline, sest esimest korda on teemaalgataja naine.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-02 17:53
ELU on selline, mitte leht. Ostan-müün-vahetan.

Ütle üks naine, kes ihas või kuskil mujal lehel, TASUTA keppi sheerib?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-02 19:27
Parma, ma võikain neid nimetada küll ja on ka selliseid, kes nõus ise maksma.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-02 19:35
Jaa jah. Sain juba oma "veast" aru.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-02 19:55
Tegelt tahaks täpsustada aga arvan, et sellest tuleb iha tädide suurem erutus ja 20 lehte näägutamist.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-02 20:06
Parma, las nad näägutavad, ongi kuidagi vaikne hapukurgi hooaeg
˅ näita rohkem ˅
2012-08-02 20:28
Ma ei teadnudki, et hapukurk paremini asjaks kõlbab
˅ näita rohkem ˅
2012-08-02 20:37
Asjaks kõlbab värske kurk paremini aga hapukurk on kargem
˅ näita rohkem ˅
2012-08-02 20:40
Aikon, tuleb välja, et sa lausa spetsjalist
˅ näita rohkem ˅
2012-08-02 20:45
Keegi peab ju juhendama, muidu rikuvad väärt aedvilja ära
˅ näita rohkem ˅
2012-08-02 21:24
Noojah, nii lolli inimest pole veel sündind, kes õpetada ei oskaks
˅ näita rohkem ˅
2012-08-03 09:52
huvitav. ma möllan vabatahlikult nende kuulutustega maikuust saadik nagu idioot. kustutan, vaidlen nedne naistega, et kas ja millist kuulutust tohib kuhu üles panna. kustutan päevas kümneid kuulutusi. selliseid, kus keegi pakub teenust. olen jätnud need kuulutused, kus otsitakse teenust.
enne kui nende kallale minna, tuleb kokku leppida konkreetsed kuulutuste eeskirjad. selleks olete siin teie, kallid kasutajad. ja ma arvan, et pommitada tuleb administratoreid.
mina muudkui kustutan ja palun adminidel ülbemaid blokeerida.

a mitte keegi ei tee mu peale pai isegi mitte.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-07 11:40
Tulemust küll ei näe kusagilt.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-08 16:09
Tulemust ei ole jah. See ei tähenda, et peaksid oma tegemised pooleli jätma, sanuk.

Vaja on täpsustatud eeskirju, vaja on paari-kolme modet, kes sellega viitsiks tegeleda ja kes tegeleksid ühtmoodi, järgides võimalikult üheselt reegleid - kui üks keelab, siis teine järele ei anna.

Kui ikka keegi kuulutab, et "vaata minu profiili", ning seal on tasuline teema, siis kolinal teenuste alla ja kogu moos.
Blokeerimisvõimalus koos blokeeritud aja automaatse lõppemisega peaks olema modedel. Selleks ei peaks iga kord adminni minema lunima.

Miks kunagi Maaja jutukas õitses - ranged moded, keda rahvas ise oli valinud.
Toimis superhästi, ning karmikäeline "kasvatus" ei ajanud kedagi eemale vaid pigem pani rahvast juurde tulema, sest läbu ei lubatud.
Jutukas jutukaks, kuid kuulutustes on ihas küll suht anarhia :-/
˅ näita rohkem ˅
2012-08-08 16:37
Maaja jutukas oli olemas 90ndate keskel, mingi parachat vms. Edasi läks maaja jutukas üle irc peale ja muutus kanaliks #elutuba. Maaja lehele lisati irc-plugin ja sellega Maaja oma jutuka teema ka ammendus.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-08 20:29
To nokupoku 2012-08-08 16:37:38
Demonstreerid suurepäraselt oma arusaamist eelnenud teemast, ning oskust rääkida aiaaugust, kui räägitakse tegelikult aiast. Maaja tehnilise külje arengu kohta ei uurinud keegi ega olnud see ka teemaks.

Point on vahel tekkiv läbu Iha jutukas ja anarhia kuulutustelehel, ning tõin võrdluseks ühe endale tuntud jutuka eduka toimimise seni, kuni see oli aktiivne ja "elas" aktiivseimalt 1998 kuni umbes 2006.
Sh kokkutulekud, mis tihti kujunesid karaokepidudeks ja niisamagi omavahelised läbikäimised.
Ihas sellist aktiivsust juhtide poolt näha ei ole. Kahju, võiks olla.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-08 20:54
Sa pead nüüd natuke arusaama, kus sa oled. Iha pole kunagi olnud demokraatlik leht, ta on eraomand. Maaja #elutoa kanal oli inimeste poolt isekesti kokkupandud tuba ja seal alguses tõesti valiti moded üheks aastaks ja rahvas sai valida. Mis seal nüüd on, ma ei tea. Majasokud jt on seal vist edasi moded, ma pole seal 10 aastat enam käinud.

Sa ei saa ju nõuda eraomanduselt endale sobivaid tingimusi. Mine Siesse, seal on kõik kontrolli all, aga täiesti surnud leht. Täielikult igavus kuubis.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-15 00:38
Ziiberi mõtetega nõus.
pommige siis administraatoreid edasi. ja mina pommitan ka.
muidugi satuti sellele teemale avstama siis kui ma olin puhkusel ja oma karmi kätt kuulutustel peal ei hoidnud.
aga nüüd olen tagasi ja kiusan neid teenusepakkujaid edasi.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-15 09:20
kui see on sinu töö seal, siis tubli, juba nägi palju parem välja see rubriik, mõned veel olid, aga eks ikka juhtub, et midgi lipsab läbi. tl1, natalilove, glamuur, pinklady, näiteks
˅ näita rohkem ˅
2012-08-15 19:28
need naised panevad oma kuulutusi üles mitu korda päevas. ja mina kustutan neid mitu korda päevas.
kui naiste profiilis ega kuulutuses pole mainitud tasulist teenust, ei leia ma endal õigust kuulutust kustutada, isegi kui kuulutus sisaldab sõna veebiÅ¡õu vms.
näiteks glamuur. kõik saavad aru, millega daam tegeleb, aga kinni pole otseselt millestki hakata.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-15 19:46
arusaadav, et ega see korra loomine seal kerge pole, seda enam et pole vist ka otseselt paika pandud, kui jäik selle rubriigi modereerimine on, kas nulltolerants, nn jokkskeemid või midagi vahepealset. Võibolla mõne mõistlikuma suhtes töötaks paremini väike selgitus, et sellised kuulutused käivad lihtsalt teises rubriigis. Osad kindlasti ei saagi aru ja nendega ei jää üle muud kui luuaga pühkimine, kuid enne võibolla oleks väike selgitustöö abiks. Veebshõud võiks vist selt rubriigist kõik teenuste alla liigutada, see pole ju tutvumine enivei
˅ näita rohkem ˅