Foorum
1
2
3
...
8
9
10
2012-09-13 22:25
Ma saan aru, ku inaised võitlevad litsinduse vastu, et ikkagi nende käest võetkase suht lihtsalt mehed ära. Ei saagi seksiga manipuleerida Okei see selleks.

Aga miks mehed sellevastu võitlevad? Et kinnitada naisukestele, et ikka jah see on paha ja nemad on ikka ägedad, ei tha litsi, ise samas suunurgast tatti ilastades? Või siis, et kiusatus on suur ja kisub ikka litsimaja poole aga samas jääb naisest ilma. Võitlevad kisuatusele vastu.

Minule prostituudid meeldivad. Asju on ikka poole konkreetsem ja mõnusam ajada. Selge sott ja asjad klaarid. Ei mingit vassimist ega vussimist ega kuudekaupa lalisemist. Mina ei ole neis kunagi pidanud pettuma. Aga "tasuta" nasitest on mul terve pikk nimekiri, kelelga ei soovi kunagi tegemist teha. Ma ei taha varakult peast halliks minna.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-13 22:37
just, otsi sirgemaid teid. edaspidi, kui seksi tahad, telli endale l...ts ja asi aetud. ei ole kuudekaupa lunimist ja ootamist.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-13 23:25
parmaleikin, kõik kolm väidet kümnesse
paremini ei saagi asja väljendada
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 01:44
Mis te naised siis arvate, et mehed tõesti ootavad kuude kaupa kannatlikult kuival, kunas naisel ükskord see võõrastamise aeg otsa saab ja jalad lõpuks avanaevad? Naljatilgad. See naiste seksiga manipuleerimine ongi selle prostitutsiooni küte, mis seda tuld elus hoiab.

Alati ei ole suutmatus hästi suhelda, ainult mehe süü. Mõne naisega ei annagi asju lahti arutada. Mis te arvate, kes siis appi tuleb?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 08:34
PihuPille
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 11:25
et kui naine ei peaks olema seksi poolt siis, kui mehel pole kavatsustki temaga suhelda (seksitakse vaikides?), siis seda peetakse meestega manipuleerimiseks? a
kas prostituutiga ähvardamine naiselt seksi mitte saades pole mitte samuti naise tunnetega manipuleerimine ?
teineteise süüdistamine ei tekita seksi juurde. kes hoolib teise tunnetest, sellel on ka kannatlikkust. aga sellise „jalad, avanege“ suhtumisega meeste ees ei avane naisel jalad isegi mitte siis, kui ta surnukuuris peaks lebama.... kratsigu oma munandid verele, kui tahab. ainult surnukuuri lahkaja, kui ta on piisavalt perversne, saab teada, kas oli naisel jalgevahe ka olemas või ei olnud

kui prostituut on parim lahendus, milles siis probleem?
kes keelab mehel prostituuti osta? raha pole?
mina saan sellest aru nii, et kui on raha, siis tellitakse endale kaup kohale ja tarbitakse seda. kui raha pole, aga seksi tahaks saada, siis kasutatakse teisi alternatiive.
kui „alternatiiv“ ei taha mehele seksi pakkuda ja arvab, et „kaup“ kohale tellida tuleb talle odavam (ajaliselt) kui pidada mehele mitu kuud loengut teemal, kuidas tuleb naistega suhelda, siis nii ka on ja naiselt seksi ei saa.
ma arvan ka, et mehele peaks pakutama naise poolt seda, mis naise arvates talle (mehele) parim on - st minna ja osta endale ise seksi, mida tal ei ole, aga miks mees seda siis ei tee?
miks siis mehed pakutavaga rahul ei ole ja ei kasuta prostituuti ah?
seda enam, kui ta ise kaubelda eelistab.
mis te seletate, et tahaks ja kasutaks, kui te tegelikkuses ise prostituute naistele ei eelista ja muud (tasuta) loodate saada. silmakirjalikud olete.
ja ei aja see naine teid midagi rohkem prostiuudi ukse taha kui te ise. teie ise tahate ka minna ja katsuda neid.
minu arust on see mehe enda valik, mida ta teeb, mitte ainult naise tegevuse tulemus. või teab keegi naist, kes halva enesetunde juures mehe prostituutidesse saadab? ma ei tea, et neid oleks. samas, kui mees tunneb ennast halvasti, siis aetakse seksi mitte saamine alati naise kaela, kas pole. naine aga peab ise hakkama saama.

ma ei usu kuidagi sellesse, et te tegelikkuses nii kerge meelega prostituudi juurde minna tahate, nagu sa siin kirjeldanud oled. prostituudi kaasamisega kaasnevad omad probleemid.
kas prostituute ei kasuta mitte need, kes on sundolukorras ja kellel muud valikut seksi saada enam pole?
sotsiaalses plaanis iseendaga hakkama saav mees, kes suudab ka tavasituatsioonides suhteid luua, ei tee endale allahindlust. ta rahuldab korra elus oma huvi prostituuti kasutada ja sellega asi piirdub. osad aga kasutavad edasi, miks? selles on asi.

ja praegune teema ei olnud selles, miks mees prostituudi juurde läheb ja kes on süüdi, vaid selles, miks luuakse just prostituudiga lähedasemaid suhteid. miks ei eelistata sellises olukorras tavalisi naisi ja tavalist suhet. siin ei ole küsimu enam selles, et prostituudi käest alati saab. küsimus ei ole ka ühes või kahes külastuses, mida mees kuus teeb. külastuste arv ei loe.
ma kujutan endale selgelt ette keskmist meest, tema keskmisi vajadusi ja tarvet prostituuti kasutada, aga ma tahtsin oma teise postitusega vihjata teatud soodumusele prostituute tavasuhetele eelistada. pidasin silmas mehe vaimsest seisundist lähtuvalt tehtud valikut. siin on vahe sees.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 12:00
Kui on korralikud tunded, siis ei olegi manipuleerimisega tegu ja asjad jooskevad ilusti.

Nii. Arutame edasi.
Lähedasemad suhted. Miks. Asi lihtne.
Räägid oma "tasuta" naisele endast, naisele see ei sobi kuidagi ehk ja ongi seksiga finito. Seega, ei saa kõike oma "tasuta" naisele rääkida.
Prostituudil on poogen. Kuulab su suure huviga ära ja paitab pead ja arvab, et vsjo harashoo, davai nõka-nõka. Loomulikult tekib lähedasem suhe. Loogiline ju.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 12:18
ja veel ma tahtin ära märkida seda, et tänu sellistele omast arust naistele, kes meeste poolt alati räägivad ja nende jutule asja konteksti tundmata kaasa kiidavad, osad mehed raisus ongi. ehk siis loll naine võib ju ka kellegi sellega õnnelikuks teha, aga ise ta õnnelikuks ei saa. tema õnn kestabki nii kaua, kuni mees temaga rahul on. st siis naine, kellel pole oma arvamust. on ainult mehe arvamus.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 12:22
„Kui on korralikud tunded, siis ei olegi manipuleerimisega tegu ja asjad jooskevad ilusti.“
täpselt minu arvamus.
seega, kus iganes keegi manipuleerib kellegiga, tegelikult tundeid ei ole! m.o.t.t. hea, et see selgeks sai.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 12:23
Kui see õnn seda lolli naist nii toidab ja asi toimib, siis on hästi tehtud. Mismoodi sees siis mehe raisku laseb ja kuidas siia litsid segatud on?
Pigem vasupidi. Mid rohkem on naisel arvamust, seda riskialtimaks see suhe kujuneb. Seda rohkem on võimalik hilisem litsimaja külastus. Ja vastupidi.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 12:44
mismoodi? raisku lasevad sellega, et antakse nõudmistes järele või ei nõutagi meestelt midagi ja nõustutakse kõigega. mehed õpetatakse vastutustundest loobuma.
see ei olnudki litside teemaga seotud arvamus praegu.

kujuneb ristkialdimaks siis mehe poolt vaadatuna. mitte nii nõudliku mehe jaoks pole
nõudlik naine kindlasti hea variant. olen nõus sellega. selline naine ei sobi suhtlemiseks ega ka mitte seksiks.
aga millest tekib risk? miks see suhe problemaatilisem on? mehed ei taha, et neilt midagi nõutaks? seega parem naine ärgu omagu oma arvamust? parem püsigu mehe juures ja pidagu suu, siis ei pea mees prostituutidesse minema. nii? loll naine on ikka hea. tahaks ka loll olla. tunneks ennast poole õnnelikumana
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 12:55
Ja vastupidi ka ei toimi. Mida rohkem mees nõuab, seda rohkem tekib konflikte ja lõpuks naine läheb litsidesse.

Risk tekib teravusest. Lahkarvamused, mida ei suudeta ainult arvamuste või vestluse tasemele jätta. Tavaliselt see üks vaidlus hakkab kõike ülejäänud elu mõjutama kuidagi.

Siin ei oelgi vahet, kas mees või naine on selline. Mõlemil juhul on asi untsus ja litsimajja minek.
Iha lehed on täis selliseid inimesi.
Palju siin on puhtalt üksikuid? sadakond ehk. Ülejäänud kõik on suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 13:00
ja üldse, minul ei ole vaja seda arutada, miks te l..tsides käite. see ei ole minu probleem.
isegi see, kust te seksi saate, ei ole minu probleem
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 13:17
Mis see viimane postitus siin asjasse puutub? On meil vaja seda teada?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 14:33
Tegelikult oli teema pealkiri "sponsorlus tasuliseks". Kas prostitutsioon peaks olemas olema ja kas ta on õigustatud jne pole tegelikult selle teema arutelud, see teema on tegelikult ju palju lihtsam, selle lehekülje kontseptsioon jääb paljudele segaseks, mulle ka sealhulgas. Prostituutidel ja raha eest seksijatel on väga palju kohti, kus ennast kuulutada, voodi.ee, voodi.com, prostituut.ee jne. Sel lehel seisab üleval kiri, et see on seksikate inimeste kohtumispaik- seega võiks nagu oletada, et ta ei käi sellesse ritta, samas ka mitte päris tavaliste tutvumisportaalide ritta- ühesõnaga, keegi peaks natuke mustvalgemalt selgeks tegema, kas selle lehe sisu vastab tema olemusele. Muidu nagu võiks ta liigituda tutvusportaalide ritta, kuid kuulutuste osakond on selline hall ala, milles mingi korra võiks keegi luua. Või? Kas osad kuulutused peaks vastavalt sisult just tasulised olema, on iseasi. Ma saan aru, et protesti kutsub esile mitte soov seksi eest raha saada, vaid see, et rubriigist Naine otsib meest soovitase leida tutvumiskuulutusi, mitte seksimüügi kuulutusi. Niiet arutama peaks seda, kas see peaks jääma nagu on, või on protest õigustatud, ja lehe sisu ei vasta pealkirjale. Ja kuulutuste vahel on märgata ka naiste proteste, kes sinna tutvumiskuulutusi soovivad postitada, ega sooviks oma kuulutusega sponsoriotsijate vahel olla. Et siis- kellel on õigus selles rubriigis laiutada. Ja kas ja kes peaks seal korda pidama. Ja kuna niikuinii midagi ei muutu, siis kas on sel protestimisel mõtet.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 14:39
Leht on väga õigesti sõnastatud ja kuultustega ei ole ka midagi häda.
Vahet ei ole, kas rahaeest seksi või kena naeratuse eest seksi. Üks kaup ühtemoodi. Võta kuidas tahad. Sisu jääb samaks.
Sponsoriotsija ei sobi sellesse sõnastusse hästi. Sellega ma olen nõus. See läheks nagu mingisse reklaaminduse teemasse või midagi sellist.
Sobib "Seksin rahaeest". Ideaalselt ja tabavalt.
Mõttetu protest.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 14:47
Siis veel lihtsamaks- kas oleks otstarbekas või mõistlik lahutada need kuulutused teineteisest, et mitte raha eest seksijatel oleks ka oma nurk, kus ennast nähtavaks teha?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 14:47
Siis veel lihtsamaks- kas oleks otstarbekas või mõistlik lahutada need kuulutused teineteisest, et mitte raha eest seksijatel oleks ka oma nurk, kus ennast nähtavaks teha?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 14:54
parma, kellel „meil“? „teil“ või kellegi teisel võib olla ei olegi vaja seda teada, aga mul oli vaja seda öelda.
ja ma endiselt loodan selle peale , et bordelli külastamises ei nähta ainsat väljapääsu eriarvamuste lahendamisel. mitte sellisel viisil, nagu sina suhteid siin kirjeldasid. see on teine äärmus ja jäägugi sinna. kasutavad need, kes teisiti olukorda lahendada ei oska.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 14:56
nüüd võite oma kuulutuste ja intiimteenuste teemaga edasi minna
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 15:00
Neid teisi, kes asju muudmoodi lahendada ei oska, on terve iha leht ja veel kuuskümmend kolm teist lehte otsast-otsani täis

Mihkan. See läheks kole kirjuks. Siis tahaks ka omaette nurgakest näiteks naeratuse eest seksijad, ilukõne eest seksijad jne jne.
Lõpuks oleks kõigil oma nurgake
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 15:01
Aga igasugu laenu ja muulmoel raha küsimise, mis ei puutu kuidagi seksiga ega isikuga kokku. Võiks küll eemaldada.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 15:03
Näiteks selline kuulutus:
KEEGI 10euri või 5 saaks anda võlgu

No see ei ole laenu portaal.

Sobiks "KEEGI 10euri või 5 saaks anda seksi eest"
Oleks täiesti omal kohal
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 15:03
Naine Meest:
sexmassage
2012-09-14 14:53:53

,ja loe minu anketi -kasutaja goldengirl,natalilove,natali999,
electr2.
tel +372 58251395

Nii, kui see tasuliseks teha, siis siin üks avalik multikonto, millel üks omanik, kas saaks hulgi pealt alet? Mida au, mõistus ja südametunnistus arvab asjast? Kui mehed maa pealt kaotada, kaoks ka see konto? Järelikult tuleks mehed maa pealt kaotada?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 15:23
Kõik mis ei ole seksiga seotud kuulutsed, võiks tasulised olla.
Näiteks:
Midagi Head.... kasuta nüüd fantaasiat ja mõtle voodist ja sexist nati kaugemale?

Seksiga pistmist ei ole ja seega ei ole ka seksika lehega seotud. See kõik on puhas raha.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 15:34
Kui nüüd veel tähte närida, siis Seksikate inimeste kohtumispaik. Kõik saavad siin kokku. Kuulutusi ei tohikski üldse ollagi.
Või kõik kuulutused võivad olla ainult seoses kohtumistega ja sedagi ainult kutsena siia lehele.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 15:47
te jäätegi vaidlema...

on olemas alajaotus teenused, seal kuulutamiseks peab olema Vip konto, ehk vähe makstud selle eest...

kõik kes vihjavad raha saamisele või pakkumisele, võiks moded suunata sinna ja tavaliste kuulutuste alt nad ära kustutada järjekindlalt,,,
pilte suudavad jälgida ja kuulutusi nüüd ei suuda

jääkski ...teenust pakkuvad
ja ...suhet otsivad
mina ei saa üldse aru, miks see juba pole nii ja kõik litsid pole tasuta kuulutamise nimel siia kolinud, sest teistel saitidel peavad nad tasuma
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 16:07
Firmad saavad teenust pakkuda. Ma tahaks ühte litsi FIE't näha
Ma ei saa üldse aru, miks nad maksavad kuulutuste eest. Lollidelt tulebki raha ära võtta
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 16:07
ups, tutvumist otsivad

kuidas sa kohtud siin, kui üldse kuulutusi pole, ah

oleks asi selge, asjadel õiged nimed
et kui sa soovid tutvuda, et leida sponsorit, kedagi kes sinu eest asju tasub, siis sa oled prostituut ja pakud teenust
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 16:10
pangu mingi teine pealkiri siis, mitte teenused, mul täitsa ükstapuha
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 16:16
Jah iga kategooria oma nime alla.
Raha eest
Lõuna eest
Naeratuse eest
Ilusa jutu eest
Kena käitumise eest.
Pika kasvu eest.

jne jne
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 16:17
ja üldse tundub et see vahepealne ala... a la sponsorlus...
on üks udune maa-ala ja miiniväli... keegi ei tea täpselt kuidas see peaks olema, fie ei saa üks tibi olla, kellel kutt jätsi välja teeb

seepärast ei saagi mingit selgust siin luua

aga otsesed seksimüügikuulutused võiks küll kuskil mujal olla
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 16:25
Just. Otsesed seksimüügikuulutused ei ole kuidagi seotud Seksikate inimeste kohtumispaigaga
Tulevad siia kurat seksi pakkuma ma ütlen.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 19:58
Muidugi järgneb rahanumber, kellegil pole ju viletsam... Aga kui kohe pappi ei pritsi, no milleks neid mehi tarvis ongi.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 21:15
Seksikas on see, keda tahetakse panna ja ta on ka siis seksikas, kui ei õnnestu ärarääkida. Aga see, kes kohe kätteannab, ei pruugi üldse seksikas olla. Lihtsalt parema puudumisel käib kah.
Ka prostituut võib olla seksikas. Asi on maitses.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-15 08:06
Kui sina ei saa ära rääkida, siis teised ikka saavad, võiks oma pead vaevata, aga milleks, see aeg vist pole seda väärtki.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-15 10:31
kellegi seksikusest või mitteseksikusest on väga lihtne aru saada. siin isegi ei loe see, kas oled mees või naine. kui keegi oma olekuga su erutusest vibreerima paneb, siis tema ongi sinu jaoks seksikas. vahel piisab ainult paarist erutavast detailist, mis sinuga haakuvad ja oledki mõttes võidetud.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-15 12:02
võibolla on see hoopis mõlemipoolne enesekindlus.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-17 17:24
Espanyol
2012-09-17 16:59:44
sponsor on tallinna. kas veeta öö minu vastu. ilus ja seksikas

Eesti naised, tegelane tuleb teie enda (abi)rahaga teile kosja
˅ näita rohkem ˅
2012-09-17 18:25
Draakonella:"on olemas alajaotus teenused, seal kuulutamiseks peab olema Vip konto, ehk vähe makstud selle eest...

kõik kes vihjavad raha saamisele või pakkumisele, võiks moded suunata sinna ja tavaliste kuulutuste alt nad ära kustutada järjekindlalt,,,
pilte suudavad jälgida ja kuulutusi nüüd ei suuda"

huvitav. inimesed vist ei käi eriti kuulutuste leheküljel. vähemalt raha saamisele viitavaid kuulutusi on mõni üksik. näiteks hommikuti kui keegi on vara jõudnud mõne kuulutuse üles panna. pole eriline probleem neid kustutada.

olulisem on leppida kokku, mis on tolereeritud ja mis mitte. needsamad tibid kaotavad kuulutusest viite tasumisele, vaid lihtsalt kirjutavad: "tutvu minu profiiliga" või "ilus neiu tutvub". mida sellisel juhul teha?
vormiliselt pole tegemist teenuse kuulutusega, sisuliselt on. ehk siis, nagu ma olen maininud, pommige admine ja las siis nemad lepivad kokku, mis on lubatud. ja mis mitte.

teine teema on raha pakkujad. olen need seni jätnud, kuna tasulised neiud saavad häda korral ka sealt endale kliente otsida. kas nad seda teevad, sellest pole mul aimugi. taaskord, ka neid kuulutusi pole probleem kustutada kui nii lepitakse kokku.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-18 00:17
Kokku saab leppida ainult kuulutuse teksti üle. Sisu jääb igaljuhul samaks.
Näiteks: Lepitakse kokku, et raha eest seksi pakkumise kuulutust ei avaldata.
Siis hakkavad kõik tüdrukud tahtma 100euro väärtuses õhtusööki, mis kestab tundaega.
Ja jällegi läheb kokkuleppimiseks, et õhtusöögi eest seksi kuulutused tuleb keelata. Leitakse midagi muud kohe asemele.

Leidlikke jagub küll ja veel.

Võimalik lahendus, et kõik kuulutused teha ainult kasutajatele nähtavaks, mitte kõigile. Kuulutused kategoriseerida, ning kasutajale anda oma kontolt võimalus teatud sisuga kuulutusi mitte näha.
Kõike saaks automaagiliselt tegema panna, ainult inimene peab selle kuulutuse üle kontrollima, et kas on õiges kategoorias.

Aga kes seda teha viitsiks ja kas see ka lehele kasu tooks? Vaevalt. Kuipalju siit on inimesi sellepärast ära läinud, et rahaküsimised on? Ma ei tea ühtegi.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-18 00:51
Keegi ei ole viitsind nokkima hakata aga selle Teenuste rubriigiga laseb iha endale puusalt jalga. Pole kellelegi millegagi kaevata ka aga juriidiliselt on see kaheti mõistetav teema.

Tekib küsimus, et kas need on iha.ee poolt pakutavad teenused, mis seal on?

Ma arvan, et kui aktsioniks läheb, siis see loomulikult lihtsalt imeväel kustub ja väidetakse, et ei ole olnudki sihukest asja. Millisel juhul see teemaks tuleb? Ma arvan, et siis kui saadakse inimkaubandusega seotud tegelane kätte ja kupeldaja väidab, et iha.ee pani ise selle kuulutuse sinna teemasse ja tehti iha kaasabil selline "teenuste" osutumine võimalikuks.

Sanuk sellest järeldub, et teed rahaküsijatest tüdrukutest siis ise litsid? Nemad ju ei pane Teenuste alla endi kuulutusi, sina tõstad nad sinna Ole palun ettevaatlik.

Tegelikult on see täiesti ülemõistuse olukord. Tee nii või naapidi, ikka sellest ei saa üle ega ümber.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-18 17:02
parmaleikin:"Sanuk sellest järeldub, et teed rahaküsijatest tüdrukutest siis ise litsid? Nemad ju ei pane Teenuste alla endi kuulutusi, sina tõstad nad sinna Ole palun ettevaatlik. "

ei mina neid sinna tõsta. ei saagi tõsta. mina kustutan need lihtsalt ära. nii nagu on kirjas kuulutuste lisamise leheküljel.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-18 18:23
mõtlesin natuke, kuidas mina sellise asja lahendaks, kui see leht oleks minu oma. Teeksin kaks rubriiki Naine otsib meest, ja ühele sulgudes või väikses kirjas märge juurde, kas sponsoriotsiad või sponsorlus või midagi sellist, ja kui siis tahad kuulutada, ja su ankeedis on linnuke otsin sponsorit/ tahan olla sponsor, läheb su kuulutus automaatselt sinna, kui lahtris ei soovi sponsorit ega taha ka ise olla, siis automaatselt esimesse lahtrisse. Mees otsib naist siis analoogselt. Loomulikult ei teeks ma kumbagi rubriiki tasuliseks.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-18 20:39
Sanuk. OK cheers!
˅ näita rohkem ˅
2012-09-18 20:42
Myhkan. Vahet ei ole mis või kuidas. Küsimus on ainult eetilises väljanägemises. Võibolla on lihtsam mingi scriptiga sõna raha või dollari märgid, mingi muu edeva vidina vastu vahetada ja ongi asi lahendatud.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-18 23:34
Kuidas pole vahet. Kompromiss on täiesti geniaalne, kõik saavad otsida, kõik kuulutused jäävad alles, aga see kes kuulutusi vaatab, saab valida just omale sobivad kuulutused ja kogu paks veri täiesti olemata
˅ näita rohkem ˅
2012-09-19 10:16
Põhimõttelsielt jah oleks hea lahendus. Aga vaata Myhakn piltidega on sama lugu ja kirjutamistega. Saad panna, et porri ei näe ja et kirju saavad saata vaid sõbrad, naised, mehed jne...
Aga ometi on virisejaid nii piltide kui kirjade üle.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-19 15:33
Kõige parem oleks teha nii, et raha küsijate kuulutuste nägemiseks tuleb maksta. Selleks, et paljaid pilte näha, pead olema vip, tuleks luua ka sponsori kontod.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-19 16:20
Veel parem oleks luua saidi ühtekuuluvusfond, kuhu saidi kasutaja maksab igakuiselt kindlaksmääratud summa ja kust teostatakse väljamakseid ühise taotluse alusel (teenuse pakkuja ja teenuse ostja), millele on oma nõusoleku andnud saidi administraatorite nõukogu. Ühekordse väljamakse summa ei tohiks ületada 3 kuu sissemaksu summat per kasutaja. Kontrolli teenuse kvaliteedi üle ja väljamakse sihipärase kasutuse üle, teostaks saidi kasutajate üldkoosolekul valitud 3-e liikmeline revisionikomisjon.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
8
9
10