ma ei tea.. olge sellele arvamusele vastu, kui tahate, aga minu arust kisub selline prostituudi ja kliendi vahel arenev suhe pigem sinna ebanormaalseks kiindumuseks peetava poole. kellegi haiglane kiindumus sellist laadi rahaga vormistatud suhetesse, pealegi on see neile kohustustevaba.
kompleksid tavaliste suhete loomise ees on nendel meestel niikuinii olemas ja prostituutidel on teised kompleksid. on teatud tüüp naisi, kellest saavad prostituudid ja teatud tüüp mehi, kes neid kasutavad. seega mina paneks normaalsete sidemete tekke siin küsimuse alla. tunded võivad olla, aga mille pinnalt need tekivad?
suht kahtlased huvid on klientidel ka, väärkohtlemise huvidega jm. ja kui juba küsitlejad tunnistavad, et nad ei suuda leida isegi kergemaks vestluseks oma partnerit, siis peavad ju neil mingid segavad kompleksid olema. siis pole ka ime, et prostituudid ja kliendid teineteist leivavad. kui puuduvad normaalsed kokkupuuted naistega ja suhteid luua nendega muul moel ei suuda, siis on arusaadav, et eelistatakse prostituuti.
teistel aga tasub sellistest tulevastest abikaasadest eemale hoida.