Foorum
1
2
3
...
8
9
10
2012-08-10 22:40
kindlasti mitte kepp ja raha
˅ näita rohkem ˅
2012-08-10 22:59
Ha haaa, meestel ju ainult see ongi meeles, et saaks kotid taha
˅ näita rohkem ˅
2012-08-10 23:04
atäitsa arusaamatu, kuidas sa sellest pudikeelest aru saad
˅ näita rohkem ˅
2012-08-10 23:09
Aaron, ma olen kolme lapse ema -järelikult on see keel mulle lihtne aru saada
˅ näita rohkem ˅
2012-08-10 23:13
miks peab kekkama siis emaduse üle
˅ näita rohkem ˅
2012-08-10 23:24
no mina ei tea. Vahest on nii, et purjus inimene hakkab lamisema, ma näen et suu liigub, kuulen et suust tulevad sõnad, tunnen sõnad ära, näen ta silmist, et tal on mingi mõte, mida ta üritab väljendada, aga no ei sütti lambike, ei saa aru. Samas ma olen näinud, et mõni paneb selle mõtte päris kergelt kokku. Kas sa viitsiks tõlkida, mis ta räägib?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-11 12:05
aaron räägib veel suht pikalt ja selgelt. Ma tean tegelast kes räägib palju igasugu lühendeid kasutades. Vat siis kiilub kinni küll.
Märksõnade kasutamine. Jkutt on lühike ja lööv, nagu löök jalaga perse.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-11 12:45
minu arust on klubid nagu pizza gurmaanile. lugesin kuskilt just arvamust, et mida suurem gurmaan, seda lihtsamat toitu ta tarbib. kui pidevalt on need parimad palad ees olnud, siis tahetakse selle vahele midagi lihtsat saada. sellist kohe saadavat asja.
mis siis, kui seksiga on ka nii?

huvitav oleks teada, kas keegi on kunagi klubist endale ka päris partneri leidnud, mitte ainult korraks seksi. mehe kooselu jaoks siis, kellegi endale päriselt elukaaslaseks.
sest mida siis lõpuks vaja on - kas lõputut seksi või suhet? aru ma ei saa sellest. kui tahetakse leida endale midagi kindlamat ja ollakse suhte otsingul, siis jumala eest suhelge meestega, kes kõike kindlat teile pakub. lõpetage teistega suhtlemine ja kõik.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-11 16:20
oi,oi Utha- oled jõudnud juba sponsorlusega klubide ja pizzade juurde.Anna parem tasuta
˅ näita rohkem ˅
2012-08-11 19:58
et sa selle õeluse sisse ka ükskord ära ei lämbu
˅ näita rohkem ˅
2012-08-24 22:13
Jeerum!!!!!
Olen teistkordselt emaks saamas ja mõtlen õudusega poja sünnist.Temast ei saa kunagi siinset (sarnase portaali)kasutajat,aga siiski.Olen selle kindlustanud.
See on hale,kui mehed peavad seksi lunima.Normaalne mees ei pea tegelikult seksi lunima.Toon näite.Mina olen ülbe,loomu poolest ülbik.Mees kutsub mind ühtustama..lähen,sest ma tean,et ta on MEES.Selle järgneb kutse veeta puhkust MEHELE kuuluvas villas Algarve`s.Ma lähen.MEES saab keppi.Rahvusvaheline mees,kes keppinud tuhandet naist kõikjal maailmas tunnistab mind "emaseks".Tema õnneks või õnnetuseks jään ma rasedaks.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-24 22:17
Põhiline, kui ikka korralikult elatusraha maksab.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-24 22:20
Aga palju õnne siis!
˅ näita rohkem ˅
2012-08-24 22:24
Nojah, minupoolt ka õnne siis
˅ näita rohkem ˅
2012-08-24 22:28
Tegelikult isegi šhokeeriv uudis
˅ näita rohkem ˅
2012-08-25 14:33
see oli nüüd küll jah löök allapoole vööd (eriti meeste tundlikku vööpiirkonda), aga samas, kui pidevalt sinna kohta mehele sihtida, siis kunagi peab ju ka see ennast tunda andma... kas siis mehe või enda peal tagasilöögina.
see jutt kellegi õnneks või õnnetuseks rasedaks jäämisest ei kõlanud just kõige veenvamalt ja ei saanud aru, kas sa ise oled õnnelik selle üle või mitte, aga naised peavad kokku hoidma ja eriti sellistes teemades, kus küsimus on elu andmises. palju õnne.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-25 14:34
Minu jaoks oleks šhokk see kui lapse isaks oli exmees
˅ näita rohkem ˅
2012-08-25 14:35
mis eksmees?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-25 14:38
Maaaasendaaaaaaaaaaaav. demi, aga ju see oligi loogiline jätk. mitu aastat karjusid kui eriline sa oled ja lõpuks pani(paneb) mingi keppar su paksuks
˅ näita rohkem ˅
2012-08-25 14:58
noku kuidas sa nii. rahvusvaheline mees ja sinu arvates mingi tavaline keppar fui
kuigi see tuhande naise teema pani ka mind kulme kergitama
˅ näita rohkem ˅
2012-08-25 15:17
tema kommentaarist saab loeb hoopis omapoolset rasestumist välja. aga jutt võib ju ka veel muutuda, tema puhul pole selginemist loota
˅ näita rohkem ˅
2012-08-25 15:30
ei tea, las olla. mis siin arutada kellegi teise elu. muutub liiga isiklikuks.
samas tahab choco ise, et temast siin arutatakse, kuna vastasel korral oleks ta hoidnud selle teabe endale.
olgu kuidas on, aga me ei pea laskuma selleni, et seda lahata.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-25 15:36
sina ära lahka
˅ näita rohkem ˅
2012-08-25 15:44
kas ma olen lahanud? ma ei ole mingeid rasedusküsimusi siin puudutanud ju
˅ näita rohkem ˅
2012-08-25 16:06
Demi ju planeeris juba aasta tagasi last, nüüd siis leidis lollikese, kes nõus aitama. Ja ilmselt juba kahetseb.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-25 17:56
Kuramus, kust te võtate eesti mehega? Tuusad siit ammu jalga lasknud triibumaale.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-25 18:11
kes on rääkinud kus mingist eesti mehest?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-26 12:05
rõem kuulda, et demi on käimapeale saanud kahjuks pidi coinimiseks välismaale sõitma.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-28 22:56
mind paneb siinne teema imestama. miks kedagi segavad raha lunivad naised, kui isegi foorumis on tasuta seksi jagavad kasutajad. mehed kirjutavad lihtsalt valedesse postkastidesse. kui nad kirjutaks uthale pushupile jms , siis jäetakse nad pärast seksi ööseks, ei lasta ära ilma hommikukohvita ja kui veel seksida jõuavad, siis jäetakse isegi lõunale. milleks kurta või viriseda. tehke parem uus teema, kus jagate muljeid ja nippe nende lahkete naistega kohtumisest. hundid söönud ja lambad terved.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 01:03
kellegi tagumik tulitab või?
kuidas see oli nüüd? tasuta seksi jagavad kasutajad? ja lahked naised?
sul on valed andmed, naisterahvas. tee oma andmebaas korda ja vii tegelikkusega vastavusse. kui tahad ennast kellegi peal või millegi peal välja elada, võid kasvõi klosetipoti nuppu vajutada ja lahinal vett lasta. lase pikalt joosta kohe. või lahista natuke nutta. hakkab ka kergem.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 01:08
ma sain ka just nii aru, et siin sõna võtnud naised jagavad oma keha tasuta kõikidele soovijatele. väga lahe
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 07:27
ja kust kaks ühes selle välja luges, et siin üldse midagi jagatakse, mina näen siin küll ainult suhtlust, virtuaalsuhtlust. kuu lõpp, sponsoreid napib, see pole meie mure, mine tänavale.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 09:47
Pisut korrigeeriks, keegi ei jaga kõikidele soovijatele, selleks et tasuta, ütleme siis nii, seksini üldse jõuda peab ise ka midagi väärt olema, tekitama naises iha, tõmmet enda vastu, peab omama head füüsilist kesta ehk siis nägema hea välja, iha mõistes on tasuta seksile eeldus hästi sportlikuol, atraktiivsel ja seksikal noormehel kes tõesti näeb ka hea välja, selline võib saada siit tasuta, teiste suhtes jääks nõutuks
˅ näita rohkem ˅
2012-08-29 19:33
Klubis saab parema näite, nimelt muidu naised vedu ei võta kui sulgemise eel olles manustanud alkomahooli, määrivad endid lihtsalt kaela viimasele töllmokale, kartes ilma jäädagi. Ilma manustamata on litsikartus lihtsalt nii suur, et suhelda ei söendatagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-03 16:08
Lihtsalt need spontsiotsijad sellepärast vingusid algatuse üle kuna siis nad kardavad et nende rahakraanid keeratakse kinni ja peab hakkama normaalsete inimeste tööd tegema
˅ näita rohkem ˅
2012-09-03 16:27
Raulpoiss, kui sa nüüd silmaklapid peast võtaksid, siis näeksid ka ise, et sponsoriotsijad siin eriti ei vingu. Vingumine on nende pärusmaa, kes ei taha leppida olukorraga, et ilma rahata ei saa. Ülim naiivsus loota, et kui sponsorlus ärakeelata, siis samad tibinad hakkaksid tasuta teenendama.
Ja mis sellesse"üllasse" algatusse puutub, siis see muudaks ju iha portaali prostitutsiooni vahendajaks (teenitakse prostitutsiooni pealt), mis teadupärast on seadusega keelatud.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-06 22:20

Püha lihtsameelsus!!!
Raul arvab,et raha eest seksivad ainult need naised,kes tööl ei käi
Kallis Raul..kõik naised tahavad raha.Niisama ei seksi mitte keegi,sinuga vähemalt mitte.
Naera puruks
˅ näita rohkem ˅
2012-09-07 02:33
Südamest hea tunda, mis muredest mina prii saan olla................
˅ näita rohkem ˅
2012-09-08 01:02
chocolat usu mind mul on kaaslannasi piisavalt kes teevad minuga ka tasuta selle üle ma ei vaeva mitte peadki
˅ näita rohkem ˅
2012-09-08 01:09
chocolat ja ma olen kindel et hoopiski sinuga ei seksi keegi kuna sul angeet tühi ja pilt puudub ja ainune viis on siin kritiseerida nagu kõik ülejäänud pilditud edu sulle
˅ näita rohkem ˅
2012-09-13 12:12
http://forte.delfi.ee/news/teadus/uurimus-prostituute-kasutavad-mehed-otsivad-tegelikult-toelist-armastust.d?id=64946274
˅ näita rohkem ˅
2012-09-13 20:13
Eks see armastus ongi üks tõlgendamise küsimus. Oleneb kuidas seda üldsusele deklareerida.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-13 20:32
miks ka mitte. alati kui mees läheb on naine nagu kompvek valmis, mudib pakist lahti ja pistab põske. miks ei võiks sellist omamoodi armastust isegi tekkida, naised on ikka naised ja mehed mehed.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-13 21:20
Mõni hakkab litsile ka armastust avaldama.
Oli üks tuttav tegelane. Veitsa kerge kiiksuga.
Ükspäev tuli ja teatas, et tema on armunud ja leidis ideaalse tibi. Noh kõik ilus ja tore. Võtsime viina ja tellisime tüdruku, kuna tüdrukul võttis kaua aega tulla ja kõik olid kõvasti joobes, siis ma olin veel ainukesena teovõimeline, siis võtsin tüdruku vastu. Tegibe tsiki-briki ära ja kõik oli tore. Järgmine õhtu see tüüp lubas oma tüdrukut näidata. noh tuligi siis tüdruk käevangus ja ....... Seesma tüdruk, kes öösel minujuures oli.
Noh tutvuse poolest ma siis rääkisin, et mis öösel juhtus.
Tüüp surus püstoli mulle otsaette ja arvas, et ma solvan tema armastust ja räägin laimu.
Tüdruk sellepeale kõrvalt arvas, et kuule sellise pulli eest ma tahan raha juurde saada Ma ei suutnud ja näersin täie lõuaga. Tüüp sattus segadusse ja sain püstoli ta käest ära väänatud.
Rohkem pole ma neid kumbagi näinud.
Kah armastus!
˅ näita rohkem ˅
2012-09-13 21:36
ma ei tea.. olge sellele arvamusele vastu, kui tahate, aga minu arust kisub selline prostituudi ja kliendi vahel arenev suhe pigem sinna ebanormaalseks kiindumuseks peetava poole. kellegi haiglane kiindumus sellist laadi rahaga vormistatud suhetesse, pealegi on see neile kohustustevaba.
kompleksid tavaliste suhete loomise ees on nendel meestel niikuinii olemas ja prostituutidel on teised kompleksid. on teatud tüüp naisi, kellest saavad prostituudid ja teatud tüüp mehi, kes neid kasutavad. seega mina paneks normaalsete sidemete tekke siin küsimuse alla. tunded võivad olla, aga mille pinnalt need tekivad?
suht kahtlased huvid on klientidel ka, väärkohtlemise huvidega jm. ja kui juba küsitlejad tunnistavad, et nad ei suuda leida isegi kergemaks vestluseks oma partnerit, siis peavad ju neil mingid segavad kompleksid olema. siis pole ka ime, et prostituudid ja kliendid teineteist leivavad. kui puuduvad normaalsed kokkupuuted naistega ja suhteid luua nendega muul moel ei suuda, siis on arusaadav, et eelistatakse prostituuti.
teistel aga tasub sellistest tulevastest abikaasadest eemale hoida.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-13 21:38
Kui on suhtlemisega probleeme, siis ei tekigi neid tulevasi abikaasasi Käivad litsimajas ja siis järsku leiavad abikaasa kuskilt või? Puuotsas kasvavad need abikaasad või?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-13 22:01
http://www.youtube.com/watch?v=_PLq0_7k1jk
˅ näita rohkem ˅
2012-09-13 22:01
kaubikus tuuakse kohale
˅ näita rohkem ˅
2012-09-13 22:09
Mitte hirm suhte ees vaid siin tuleb mängu see lati hind jällegi.
Utha. Mitu meest sa sit omale oled leidnud, keda päriseks võtta?
Mitteühtegi eks. Kord on sinu hind kõrge, kord on mehe hind kõrge ja on siis kompleksid kõigil või mis?

Tellid sota eest tibina või mehe ja mure murtud. Täpselt nii nagu tahad. Nagu Noku juba rääkis.

Armastust tahavad kõik. Nii mehed, kui naised. Ükskõik millised nad ka ei oleks. Armastuse taha seda seda lugu peita on üpriski lihtne teha. See on sama nagu ajalehepoisist miljonäriks lugu. Üks miljonist ajalehepoisist ikka saab kunagi miljonäriks ja ongi üldistus tehtud ja loetakse faktiks.
Kõik ahavad armastust. Seega vahet pole kelle käest midagi küsida. Ka suvalises poeskäija tahab armastust ja siis võib teha järelduse, et poekülastajad tegelikult vajavad armastust ja käivad sellepärast poes
Mõelge ise ka natuke eks. või käige litsimajas ja tudeerige seda asja.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-13 22:16
ma mõtlen, et ma praegu pigem ei mõtle. ei taha
ja su küsimusele jätan vastamata
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
8
9
10