Foorum
1
...
3
4
5
...
10
2012-07-30 17:13
Aga lillepeenras aelevad vahel küll
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 17:16
Parma, see on puhas kokkuhoid parfüümide pealt, sest lillepeenrast saab kordumatuid looduslikke lõhnabukette
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 17:55
Kes pole veel oma mõteeavaldustest sauna saand, see saab kindlasti
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 18:36
aikon. Need lõhnabuketid käivad enne peenrasse minekut juba ülepea. Ja siis maandutakse käpuli peenrasse
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 19:01
Pole parata, Parma...peenrad vajavad rohimist
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 19:04
ma kohe ütleks pahasti aga ei taha sauna saada. Niigi palav. Näen unes luulusi juba.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-31 00:03
ma vist teeks massaazi 15 euri eest. lihtsalt, et katsetada, mis ma sest tean ja mäletan ja oskan, profid teevad 20 eest ja vähema kui 15 eest ei viitsiks teha, siis võiks juba tasuta teha.tegelt ok kümpa eest võibla teeks ka, aga siis teeks sellist poolhaltuurat, st ei tunneks, et väga midagi välja peaks teenima.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-31 07:05
kui võlukepp on oma võlu kaotanud, siis peab ikka maksma.... ja miks peaks selle tasulise otsimine maksma?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-31 18:10
Tõesti on see lihtne selletõttu kui mees rahanumbrit ei pane, siis vastust ärgu oodaku, kaotab vastaspool su peale huvi.
Naised ju kuulutavad just selleks.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-31 23:20
Häda Teil oma tasuta sexi pärast
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 00:30
Selleks et tasuta seksi saada, peab ka ise väga tasemel olema, miks te vingute koguaeg kulla mehed Kui välimust pole ja hoolivust ka naiste suhtes välja näidata ei taha siis jääbki üle seksi saamiseks kukrut kergitada.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 02:19
Küll ikka naiiivsed olete, mis kuramuse pimesikumäng see on, miks raha tarvis läheb päevast päeva, keppige või kuu kildudeks.
Aga ikka peab vastastikku tõmmet olema. Kord palusin tantsima tugeva daami kes ei saand silmi mu pealt ära. No kuramuse puutükk, ei liikund põrmugi, avastasin täis kah, aga kannab.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 09:13
PushUp, kusjuures nii mõnigi on nii molu, et isegi kukru kergitamine ei aita
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 09:24
Kukru kergitamine aitab alati. Sa võid vägisi nii molu olla kui aga vähegi oskad aga rahaeest saad kõik andeks ja jalad avanevad võluväel, ning aetakse see võlukepp kah tööle.

Aga nagu aru saan siis iha lehel räägitakse seksist alati teenuse võtmes. Seega jah, mis tasuta värgist te räägite mehed? Vaadake kus te olete. Need mõned tädid, kes seksi seksipärast tahavad on ammu juba silm peale pandud ja kepimehed olemas.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 09:32
parmaleikin, ei aita. Mitte iga naise puhul. Ma ei mõtle siin praegu teenusepakkujaid.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 09:48
kusjuures ma vaatasin just neid teenusepakkujaid... üks koledam kui teine ja mõni kole nagu öö....
raha teeb imesid
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 09:50
Aitab küll.
Ma ka arvasin, et ei aita. Üleeile oli ühe tibinaga (38) jututeema selleüle. Ta ka kunagi arvas, et rahapärast tema küll meest ei vaata ega ei võta. Parem on üksi.
Aga millegipärast oli jututeemaks, et peaks ikka mehe võtma, jääks rohkem raha üle jne jne. Eriti hästi pidi sobima "kalevipoeg". On palju kodust ära ja saab palju raha. See ei pidanudki oluline olema, kas mees on jobu või joodik, peaasi et raha koju toob ja harva kodus on.
Nii, et kulla Senta. Väärtused muutuvad käigust. Ja piisava summa eest on kõik müüdavad, ka sina.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 09:52
Ju siis siiani pole veel keegi piisavalt head pakkumist teinud..
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 09:54
Aga senta. sa oma rahalist väärtust tead?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 09:55
Tule taevas appi kui otsitakse püsisuhet, see on ainult ettekääne tühjakstõmbamisele, seega ise rentslis vedeleda, sest nad ju tahavad jälle. Soov omasugust leida on tõenäolisem.
Samas ollakse ise nii arad, aga pildid kui modelli omad, järeldus on ühene.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 10:05
Vastasin ju? Seni pole piisavalt head pakkumist olnud..Kui tuleb, eks siis selgub rahaline väärtus
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 10:10
Kindlast on siin müüdavaid mehi ka olemas.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 10:14
Janpoiss, öö on ilus, kui kuu ja tähed taevas siramas , ritsikad akna all kriiskamas ja üksik näkineid tiigi kaldal kannelt tinistamas , mütsilodu kõrval , kuhu münte ja ruubleid asetada :$
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 10:19
Senta. Kust sa tead, mis on piisavalt hea pakkumine? Seega peab sul ju mingi summa olema juba välja mõeldud. Niiöelda "lati" summa.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 10:31
Vabanda parmaleikin aga mul piisavalt muid asju mõelda kui sellise tobedusega tegeleda. Oma postituses kirjutasin seda, et kui meees on ikka tolgus siis ei suhtle ma temaga ka määramatu suurusega rahahulga eest
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 10:32
Et, mmm nojah...Joosep Toots müüs peale pikka kauplemist,kuue kärbatanud õunapabula eest Kiirele nime, mille Toots oma esiklapsele pidi panema. Nii et see kes väidab, et tema on müüdamatu, lugegu "Kevadet"
Ah jaa, 12 õuna seksi eest oleks täiesti piisav ja arvestatav summa
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 10:38
Küll sa senta suhtled. Seda on ennegi nähtud, et raiutakse rauda aga pärast ollakse pehmed.
Algus on juba tehtud. Ihas oled ja ootad pakkumist.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 10:46
Täpsustuseks huvilistele: hind 12 õuna koosneb järgmistest komponentidest seks- 6 õuna; seksiks vajaliku atribuudi amortisatsioon- 6 õuna.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 10:50
Parmaleikin, Ihasse jäin ma lihtsalt seetõttu, et regamata ei pääse foorumis kirjutama, ühel päeval ammendab ka see ennast .... ja materiaalses plaanis on mul kõike eluks vajalikku täiesti piisavalt ....
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 11:01
Mis õuni, ikka kommi küsitakse.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 11:02
Näed senta. See materjaalne piisavus ongi sinu hind. Arvuta see kokku ja kui pakkumine ületab seda, siis nii ta läheb.
Aga ära hõiska enne õhtut. Piisab ühest õnnetusest (sülitan üle õla) ja oled puupaljas, ning oledki sellel teel niikuinaksti.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 11:10
Milleks mulle veel lisa kui mul juba on??? Ja kui puupaljas siis puupaljas... Ma pole veel näinud kedagi kes oma maise mammona oleks taevariiki ümber kolinud
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 11:17
Et pigem kolid taevariiki, kui ennast müüma hakkad? Vaevalt, normaalne mõistus ei lase endale kätt külge panna. Selleks peab katus ära sõitma enne.

Sponsorlust ei saa tasuliseks teha. Kaasa aitamine prostitutsioonis ja ükski lehe omanik ei viitsi hakata sellepärast kohtus käima ja midagi tõestama. jokk.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 11:21
Ma ei kirjutanud, et ma kuskile kolin. Lause mõte oli selles, et maist vara pole veel keegi taevariiki kaasa võtnud ja siit ilmast minnes oleme sama paljad kui tulles. Ja kui peaksingi ühel päeval puupaljas olema eks siis tuleb ise midagi ette võtta kui selline seisund meeltmööda pole.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 11:22
Siis võtadki iha mehed ette
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 11:28
Parmaleikin, kas tõesti on iha ainuke koht kus on mehi? Pealegi miks mehed? Kas mehed on ainuke võimalus maamuna peal? Pealegi tundub suurem osa tegelastest siin lehel rottvaesed hädaldajad olevat
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 11:39
Mehed/naised/tranvestiidid. Kes rohkem maksab, see võidab.
Tähte närides jah ei ole iha leht ainukene, kust midagi saab. Ma rääkisin põhimõtteliselt. iha on metamorfoos.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 13:35
Üleolev suhtumine tekib siis kui kedagi on silmapiiril, aga kui seegi kaob, lased vist õhu välja. Niietsiis sa ei teegi midagi meestega või?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 13:52
üleolev suhtumine seisneb milles, aaron?
on hoiakud, mis käivad enesehinnangu ja väärtushinnangutega kaasas ega olene alati sellest, kes koiku serval istub või kas kedagi üldse seal on.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 13:59
Eks ta ole jah, näiteks siinpakutavad summad jätavad pigem külmaks, utoopiasse mitte laskudes siis ütleme 400 euri korrast on minu jaoks vähe et lasta mingi päss endast üle sõitma, mõne jaoks on see aga suur summa ja laseb käiku. Pikaajalistel, silmapaistva kontoga naiskasutajatel nagunii omad tutvused ning puhtalt seksimise soov saaks rahuldatud kui mööndusi viitsida teha.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 14:05
Push. Palju sa palka saad?
Ma pakun välja, et see palk mis sa saad on tunnihinalt kordades väiksem, kui pakutud 400 euri.
Ja pealegi, tööl sõidab sinust niikunii mõni päss päevadläbi üle ja saab sind mutta talluda.
Prost kannatab selle tundaega välja ja rohkem ta seda nägu ei näe ga 400euri on puhtalt käes.
Push saab päevdläbi mingit vati ja poolevähem raha selle vati eest.
Võtke seda kui teooriat. Ma ei tea Pushi tööst midagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 14:20
Tänapäeva naiste keskmine palk jääb ca 600.- ringi kui just panganduses vm tegev pole, minul on omad väiksed sissetulekud 400.- on tegelikult kena summa, üheks päevaks kasutamiseks, lähed korra poodi sisseoste tegema, samas mõeldes millise hinnaga? Kui su omandis on olnud summad mida teised koguvad terve elu, tehes päevad läbi tööd, tunduvad väiksemad summad naeruväärsed ning lihtsalt sinu jaoks pole nad vastuvõetavad Aga siin on naiste libastumisi näha ning pigem lastakse oma eneseväärikusel tallata kui et otsitakse abi või lihtsalt oma tööjõudu käiku lastes. Üksikemadest saab ehk aru, meie ühiskond on juba kord nagu ta on ja neid mölakatest isasi siin hulgim kes oma eostatud lapsi sendigagi ei toeta, saan aru et need naised otsivad muid väljundeid et endale ja oma lapsele elamisväärset pakkuda, kahju aga nii on, meil pole need palgad ka kiita kui just mõnel heal kohal ei vegeteeri, seega üksikuna last kasvatavale naisele oleks ca 400.- ikka väga suureks toeks, mõni ei saa selles summas kuupalkagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 14:26
Ma arvan, et võtta või jätta null, vähemalt ihas vahet ei tehta.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 14:30
Kui teaks, et pidevalt kliente oleks, hakkaks ka prostituudiks.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 14:34
Selleks ei pea eriti nutikas olema, et aru saada, kas tegu on seksi otsija või rahapumpajaga ja vastavad kuulutused ühte rubriiki suruda. Eriti need "seksi ei paku õnneliku lõpuga" munninarrijate hordid. Isiklikult olen proovinud ja ei soovi rohkem 50 eurost pihkulöömist koos oskamatu massaaziga kogeda, kui just pole vaja võõras linnas kähku dussi all käia, et võtad mingi odava värgi 35 või miskit sinna kanti ja saad end pesta "salongis"
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 14:35
No selleks et 400.- siin küsida, peaks ikka eriti kõva tÅ¡ikk olema, ei usu et selliseid summasi siin niisama loobitakse. Ma muidugi pole kursis ka , vahest vaatan kuulutusi mida naised seal küsivad, suuseks kummiga 15.-, kummita 25.- seks oli vist 40.-, öö eest küsib mõni 250.-, olen siis kontot vaadanud, ilmetu keskealine naine hindab ennast selles vääringus, no ei tea, ise mehena läheks selle papi eest juba kuskile elukõvasse klubisse kus vassilissasi jalaga segada ja ei usu küll et kuivale jääksin aga niisama mingile ilmetule mutile ka raha ei kulutaks.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 14:40
Võimalik ka, et ilmetu mees jääb klubis kuivale ja mis siis ikka.. tuleb võtta see ilmetu keskealine naine
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 14:41
Vähemalt oma pead sellega ei vaeva, õigemini ei tasu vaevatagi. Suksutagu siis edasi
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 14:42
Millega sa oma pead ei vaeva?
˅ näita rohkem ˅
2012-08-01 14:45
Su reite, vist
˅ näita rohkem ˅
1
...
3
4
5