Foorum
1
2
3
...
8
9
10
2012-07-29 13:32
kui kellelgi on konkreetseid ideid, kuidas tutvumiskuulutuste rubriiki "puhtamana" hoida, siis võib lahkesti mulle postkasti kirjutada.
seni olen kustutanud kuulutusi, kus mainitakse tasulist teenust ja ülbemad on saanud piirangu peale.
samas, kui keegi kuulutab, et "ilus neiu tutvub", ei saa see olla põhjus kuulutuse kustutamiseks, isegi kui kasutajal profiilis on viide teenusele. kui just ei lepita kokku, et nii võib teha. aga selline kokkulepe sünnib juba modede tasemest kõrgemal.
seega, pommitage ettepanekutega adminne ja modesid, siin targutamine ei anna tulemusi, arvan mina. kui mode
˅ näita rohkem ˅
2012-07-29 14:24
"bad word" replace. Natuke eeltööd teha ja uurida, mis on need sõnad mida kasutatakse.
sponsor/* , iniimteenus/*, massaaz/*, jne jne. Liigutab vastava sõna sisestamisel kuulutuse teise kohta, või asendab mingi muu sõnaga. Script mis käib mingi iga 5 minutitagant puhastamas.
Peab joomla pluginaid vaatama.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-29 14:47
mõte on hea, eriti kui see on automaatselt teostatav, aitab hetkeks. aga minu arust pole probleemiks mitte niivõrd keelatud kuulutuste kustutamine kui piiri tõmbamine. mis on tolereeritud ja mida me ei taha tutvumskuulutuste rubriigis näha.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-29 14:55
Jah siin peaks lehe omanikud natuke aru pidama omavahel.
1. Kuulutuste liigutamine õigete alajotuste alla.
2. Kuulutuste sisu juriidiline vastavus seadusandlusega.
3. Kuulutuste sisu redigeerimine ja lubamine/keelamine.

Kasutajate käest uurida:
1. Mida kuulutustes näha tahetakse ja mida ei taheta näha. (küsitlus). Kuigi arvan, et sponsiotsijaid on rohkem kui vaja ja küsitluse võidavad nemad.

süsadminnid teostavad selle tehnilise osa ära. Kas käsitsi või automaatselt. Oleneb kuidas pea jagab.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-29 15:04
saage ükskord aru,
Meie riigis on lubatud seadusega ennast müüa
keelatud on seadusega prostitutsiooni vahendamine ( nagu siin on olnud ka kuulutus )
Alustada tuleks hoopis Soomest kodumaale pühkepäevi veetma tulevate "Cyprociga" , kes mängivad siin rahamehi
mõistagi, prügiprostituudid on sillas, taoliste pakutavate summade peale ja pakkumiste kuulutusi aina tuleb juurde.
Soomes aga Cyproc ei saa siin pakutava summa eet isegi vagiinat nuusutada
˅ näita rohkem ˅
2012-07-29 18:49
Kas eestis üldse toimib prostitutsioon, nähtus kui stabiilne turumajandus? Kuulutusi lugedes on üle keskea kontingent nii suur, et proovitakse hoopis leida juhusega püsipartnerit ju. Ja kui need naised viitsiksid ka Cyproci teha, siis nikku saaks vist tasuta nad sealtki. Ja selles viitsimises ongi see pont.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 09:55
Lõputu teema. Kes te siin kiunute sponsi otsijate üle võtke vaevaks lugeda härrade kuulutusi. Enamik mehi siin saidil otsib lihtsalt kiiret paugu lahtisaamise võimalust. Nende arvates on siin lehel olevad naisinimest lihtsalt pauguaugud või handjob masinad. Paraku aga Kui härra soovib teenust (olgu siis ühe- või mitmekordset) siis teenuse eest on vaja maksta. Kuskil ma kirjutasin ka juba, et .. siin lehel on suurem osa härradest tuuletallajatest siidivendi kelle rahakotist võib leida mõne koi kui sedagi. Ja nii nad siis üritavadki siin oma mehelikkust mis enam püksi ära eitaha mahtuda ja kuplialuse fantaasiatega päris segi on ajanud, kuskile võimalikult odavalt või veel parem kui ilma rahata paika panna. Vastutus, naisterahva kui inimese kohtlemine käib aga kauges kaares nende härrade pisikesest peakolust mööda.

Ma tõesti ei kujuta ette kui mitu naisterahvast vastavad sellise sisuga kuulutusele: krt ei ole siis karvase vituga nisi we? või naine kes laseb end lakkuda võib saada rikkamaks kui praegu või Annaks 15€ sellele, kes lahti imeks! või Sponsoreerin naist kes teeks käega (handjobi). Asun tln, olen autoga. Pakun 20.-EURI.. Kiire
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 10:01
Senta ja jälle su seelik ei lühene?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 10:20
kodanik senta, sa oled jõudnud äratundmiseni, oled saanud valgustatuks
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 10:35
suhtluskeskkonna koha pealt võibolla polegi küsimus niiväga sponsoriotsimises, need otsijad, pakkujad, pealetükkijad, nõmetsejad jne, võib ka ühte patta panna, lihtsalt kui kontingent, keda oma lehele pole vaja. modereerimise aste määrab mingil määral lehe taseme, ja selle taseme lehtedest on iha isegi üks parimaid, need kiunujad, nagu senta väljendas, on siin ju tegelikult vähemus. Kui see uus leht peaks sündima, siis teisele publikule, ja ongi hundid söönud ja lambad terved. tahad, et silm puhkaks prostidest ja nõmedatest kirjadest jne, astud sinna, tahad nõmetseda, kiikad ihasse.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 10:43
ei ole iha parimaid. üks kuulsamaid lihtsalt. miski leht, mille nime ma ei mäleta, oli palju parem, aga seal oli vähe rahvast.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 10:56
Ja milles seisneb Iha.jee jee kuulsus? kas selles, et väidetavalt on siin Eesti Vabariigi suurim pervode kogukond?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 11:19
Kui neid kepilunijaid ei oleks, mida siis tuuletallajatest iha tädid peale hakkavad? Kes nende ego'si paitab?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 11:30
Miks arvad, et kepilunijad tädide ego paitavad? Minu jaoks need ebameeldivad, isegi solvavad.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 11:31
Ma loen lehe ülemiselt vasakpoolselt servalt: seksikate inimeste kohtumispaik.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 11:32
Ehh Parma, ei ole need "tädid" nii tuuletallajad midagi, "tädid" tahaksid hoopiski midagi, mis nende kurblikke hingi lohutaksid, nende kõikumalöönud usku taastaksid aga paraku on tänapäevase kiire elutempo juures raske leida sellist meeskodanikku, kes viitsib ja raatsib oma aega ja potensiaali kulutada, vastu saades teise inimese ("tädi"hingepiinu, et need siis oma kukile kanda võtta.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 11:33
veelturul. loe hoolega "tuuletallajatest iha tädid", koos, mitte ainult osa sellest lausest.
"iha tädid" ja "tuuletallajatest iha tädid" on erinevad rollid. Kuigi mõnel neist on ka kolmnurkne müts peas ehk mitu rolli käsil.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 11:35
aikon. Ma ei ole kalevipoeg, et iha tädide paturegistrit jõuan õlul kanda. Keegi ei jõua.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 11:37
PushUp, mul on vahelduseks mujal ka kontosid. Mul on igasugustest lähenemistest siin üsna ükskõik. Oli vaid arutlus....
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 11:38
te kõnelete taas naisterahva heast kohtlemisest. see on teine asi. kas sellel on raha küsimisega midagi pistmist? olete kindlad selles?
jah, naistest, keda on halvasti kunagi meeste poolt koheldud ja keda on pikalt nusserdatud, võivad kaotada pikaks ajaks sideme endaga ja tunda ennast madalana, roojasena ning jäädagi sellesse pidama, aga prostituut on enne hingeseisund ja siis alles karjuv vajadus abi saada (pean silmas majanduslikku tuge), suutmatus endaga ja oma eluga hakkama saada muul moel kui ennast raha eest kupeldades. keha pannakse panti, kui muud pole.
kas raha eest selle (seksi)teenuse ostmine võrdub vastutus võtmisega või vastutustunde omamisega? kas see kasvatab seda? kahtlen, et need seotud on.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 11:38
Iha on ikka etem siis või?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 11:41
Kunagi kuskil siin foorumis jäi mulle silma lause: Mehed tahavad tasuta seksi aga tasuta massaazhi ei raatsi keegi teha
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 11:43
Mis jutt, minule küll pakutakse koguaeg tasuta masseerimist , küsin ikka üle, kui sellised pakkumised tulevad et palju maksma läheks, mille peale kiire vastus laekub et sinu käest küll raha ei võtaks.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 11:46
Parma, muidugi ei jõua teiste koormat kanda, olgu see siis hingeline või ihuline. Ihulisega on muidugi nii, et koormat saab teatavail tingimusil leevendada ja need tingimused ongi need, mis panevad iha kihama, ehk et ihuhädede leevendusel on materialiseerunud hind. Hingehädade leevendus aga päädib peaasjalikult dialoogi vormis kirjavahetusega, kuni üks pooltest loobub, sest teise poole koorem teda liialt rõhub ja vastu saada võib paremal juhul tänusõnad, halvimal infarkti või meeltesegaduse.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 11:47
On ju palju naisi, kes naudivad lihtsalt seltsi. Aga, ei tule ütlema, kas sobiks. Ise küsimas musu.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 11:48
siin jookseb teemast mitu liini läbi. igal isikul omad mureteemad, mis talla sponsorlusega või teiste isikutega seoses seoses meenuvad - nagu alati.
aga kuidas sponsori otsijad ja pakkujad siin kontrolli alla saada või ära kaotada? ma ei tea. pole ideid ka praegu. ja arvan, et see pikalt vindunud probleemi lahendamine mind enam ei huvitagi. pange parem kurgid hapnema.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 11:51
Ärkasid vasakuga vist.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 11:52
nagu alati
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 11:54
Otsijate ja pakkujate lahterdamine kuulub moderaatorite tööülesannete hulka, see et foorumis teemat lahatakse on minu nägemusis samaväärne sellega, kui delfi kommentaariumis DASA-de, MASA-de ja PASA-de üle keelt teritada ...tulemus on etteteadvalt 0
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 11:58
Siin pole ju mida lahterdadagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 12:47
Pussu, siin ju mitu kontot lubatud
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 16:00
Ehh, las pakuvad oma ihu müügiks, ega pakkumine ei tähenda veel seda, et peaks ilmtingimata ostma. Elame vabal maal ju, eks iga inimene teab mida oma rahaga teeb ja mida või keda endale ostab. Mõni kulutab teenitu kasiinos, teine ostab seksuaalset meelehead, kolmas ostab koera jne. Ega see et pakutakse ei pane veel inimesi ostma. Huilgavad ju need kes ilma tahavad saada, aga paraku neid ilma ei taheta. Mehed, otsige põhjuseid iseendist. Minult küsitakse iga päev vähemalt korda 10, et palju ma maksan. Ise ju teenust ei paku ega sponsorit ei otsi. Seega siiski mehed siiski ise suurema sooviga osta.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 16:04
andrus, sinu ettepanek pole eriti kiiduväärt. naisele maksad, kuulutamiseks maksad, hotell maksab, parkimine maksab. mida veel? palju see sex siis lõpuks maksab, kurat võtku. odavam tuleb juba omale naine soetada
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 16:05
laaden. ei tule odavam. Arvesta et kõik läheb kohe topelt naisele eluolu ja siis litsile hotell jne jne nagu sa kirjutasid.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 16:11
Õigust kõneled, Sheebatüdrik , mina ostan parem kommi ja keeksi , mitte miskit tühipaljast sugutegu ja muidu paljast iho
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 16:26
Vot Aikonpoiss õige mõtlemine ja ei ole vaja kusagil nutta ega halada. Kui komm ei maitsenud ja keeks oli kõva, siis aitab tarbijakaitse
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 16:26
aga kui võtta prostituut naiseks saaks kaks kärbest ühe hoobiga. peab õhtul sõles mõne tiiru tegema, ehk leiab selle pisikese blondiini sealt
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 16:27
Laadenibin, kõikse odavam on elu ilma naisteta, ainult et ma ei kujuta ette, kuhu see raha siis panna, mis järele jääb, mis enne puudu oli
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 16:35
eks see järelejäänud raha tuleb naistele kulutada. täitsa surnud ring ju
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 16:37
laaden. Pervert oled.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 16:44
naistega on raske, aga ilma ka ei saa
kuhu sa, parma, oma miljonid investeerid palju naised sinult hõlptulu teenivad
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 16:45
Ja üldse on parem kogu üleliigne rahanatuke annetada kodutute koerte varjupaigale ja osta kiriku indulgentse, saab vähemasti hinge puhtaks ja loomad söönuks aga naised saavad ise hakkama, kui vähegi mõistust ja viitsimist, pealegi väljas suur suvi ja võb uhkelt söödavaid juuri ja priskeid tõuke koguda
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 16:49
laaden. Eks ikka ka naistesse. Nagu mutiauku. Naised on hea kindel koht, kuhu raha rahapesu eesmärgil matta.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 16:50
aikon. Tehtud. Viisin tänavalt ühe kiisu, ravisin ta oma rahadega terveks ja ostsin hunniku süüa kah, varjupaika. Lõpuks sebisin kiisule kodu ka.
2 võtsin endale

Sõle "kiisusi" ma ravima ei hakka.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 16:57
Parma, ommetigi üks kassijumalale meelepärane tegu Sinu poolt , nüüd võid kindel olla, et keski Su kummikusse ei pissi ja akna all "kontserti" ei korralda
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 16:59
kassid on saatanast.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 17:01
Naised on kah saatanast, ehk teisisõnu nõiad
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 17:03
haa Rääkides saatanast, siis eile oli "history" kanalil juttu saatanast.
pmst kui midagi jääb inimesele seletamatuks, siis nimetatakse seda kohe saatanast pärit asjaks.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 17:07
seletamatu on see, miks kassidele meeldib auto radikas mida kuradit nad sinna peavad sirtsutama istutan lillepeenrasse nüüd palderjani, las püherdavad seal ennast.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-30 17:08
Njahh, naised on kah seletamatu nähtus aga õnneks pole kuulda olnud, et nad radika peale sirtsutamas käivad
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
8
9
10