Foorum
1
2
3
...
8
9
10
2012-07-28 21:47
Eh ... iga kuulsus on omamoodi kuulsus, olgu see siis litsi kuulsus või mitte litsi
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 21:50
Nii lihtne see valik oligi.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 21:51
et siis ühelt poolt Red paneb sponsorlusega kirjade kirjutamisele piirangu peale ja loodab, et need muutuvad viisakamaks. teisalt mehed ei kavatsegi viisakamaks muutuda ja midagi paremat naisele pakkuda, kui nad loevad, et tegu on sponsori otsijaga. sponsorlus tingib teise hoiaku. registreerivad selle kohe, et oled ja edasine oleneb mehe kasvatusest, kuidas ta sulle vastab.
Red, aga need mehed, kes teavad, mida sa tahad, arvestavad sellega ning viisakalt ja huvitavalt kirjutavad, neilt sa mingit raha pole soovinud?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 21:54
Mul kah üks naisterahvas 4a. kellega pole keppi teinud ja nüüd tahaks, ikka on olnud , et ei süüta teda jne. Olin järsult üteld vist kepi kohta ja nüüd hõõrus seda mulle. Ei mulle mitte istunud talle anda, Muidu juhtuks Sheeba elektrijänese variant.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 21:54
jah see on nõiaring. Nagu elu näitab, siis sponsoriotsija ehk tavaline lits kirjutab seda rahanumbrit sinna enesepettuseks. Tegelikult küll juriiidliseks pettuseks(prositutsioon). Enesepttus on see et teeb seda arvates, et hakkavad paremad mehed kirjutama. Aga vaevalt et hakkavad.
Vaatake kus lehel te ometi olete. Mida siit loota on? jah vahel pärleid leidub aga ........
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 22:00
Pole minu silmad veel näinud sellist kirja kus mees avaldaks oma seksisoovi läbimõeldult ja mõlemale meeldivalt. Ainuke asi mida kirjades kohtad on see , kuidas saaks kokku ja seksiks....ja see ongi nende arvates see miks ma peaks nendega kohtuma kui inimestega kes on huvitavad ka muus mõttes. Igaüks meist ju ootaks aega mis on sisustatud mõnusalt , seksikalt ning mõlemale osapoolele rahuldust pakkuvalt. Kahjuks aga kui saada kirju mis on a la kohtume viis minutit , siis pole mul küll mingit huvi asja eest teist taga oma aega nii-sama kulutada selle inimese peale. Olen näiteks märkinud ära, et pilditeemad huvitavad mind aga saades kirja kus koorub välja koheselt see, et tegelikult mind pildistamine ei huvita vaid viis minutit seksi, siis ma ei taha kohtuda nii-sama asja eest teist taga. Lõpptulemusena pole neil isegi kaamerat millega pilte teha, pole neil nägemust kuhu minna või kuidas võiks kujuneda huvitava ja seksika õhkkonna loomine. Siit koorubki tõde, et ta ei kirjuta huvits pildistamise vastu ega kavatsegi seda fännata vaid tahab korraks kuskil autoseksi teha ... ja siis kaoks sekundi pealt. No tänan aga ma ei tunne erilist tõmmet selliste kohtumiste pole, sel juhul siis olgu see müüdav teenus ja kogu ooper. Iga ajudega inimene saaks tasuta ja ilma rahata kui ise viitsiks ka natuke vaeva näha. Ah mis ma ikka seletan ega see on rohkem seinale rääkimine ja igayhel ikka oma asjadest arusaam
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 22:02
Aga vist ongi nad pärlijahil ja mitte ainult ihas vaid elus üldse.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 22:03
Tdsiises. Red ma ei olegi sulle ihas kirjutanud. Sellepärast sul ei olegi ühtegi kirja
Iha lehe fenomen ongi see, et siin kaotatakse see mõistus kuhugi ära. Mujal ju sellist värki ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 22:04
Parma ma ei rääkinud sinust antud hetkel
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 22:22
Nii. Shheba väidab et saab 20 seksi pakkumist päevas ja tal ei ole raha numbrit kirjas.
Red palju sina neid pakkumisi saad? enne ja rahanumbriga?
kas on vahet?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 22:26
Tõde on see et pooled kirjad kadusid ja just teemas, et saame kokku seksime aga ilmusid asemele kirjad stiilis, saame kokku pildistame. Kahjuks püütakse nn. tuua pildistamist ettekäändeks, et lihtsalt kuskil nurgataga viieks minutiks kohtuda, nagu juba eelnevalt mainisin, siis neil suurtel pildistajatel ei ole isegi kaamerat rääkimata tõsisest huvist midagi ilusat teha.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 22:29
kuipalju on pooled? räägi numbritest.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 22:30
Tegelikult kirjuta sinna infosse mida tahad, siis ega vahet ei ole .... ei loeta nii või naa ... ja kui loetakse, siis tõlgendatakse seda nagu lugeja tahab. Tegelikult mida ma vingun, mul pole neid kohtumisi ei raha eest ega ilma rahata seega pole mul ka miskit hädaldada. Eks ma ise ka mudalaisk ja ei ole enam viitsinud kellegi kirjakestesse eriti tõsiselt ennast pyhendada. Lasen tavaliselt silmad üle ja suurele osale ei vaevu ka vastama kuna lihtsalt ei teki erilist huvi kahe sõnaliste kirjade peale ning 18/20 aastased ka ei huvita, neid ka kole palju
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 22:32
No palju neid on? 30? 5? 500?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 22:32
pooled on pooled ... ei ole pidanud enam numrilist statistikat.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 22:34
Kui sa nr ei ütle, siis ei saa seda rahaküsimist argumendiks pidada.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 22:37
Parma ma ütlesin juba korra, et kõik tõlgendavad asju erinevalt.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 22:54
Latist rääkides: Kuulutuses:
Nii, laseme latti alla
Otsin nüüd siis koledat, rumalat, harimatu, kasimatu, saamatut meest. Kes tundis end ära, võib teada anda

Nii see asi käibki. Vähemalt ei oodata kõrge vanuseni tühja tallates
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 22:56
Eeee...no mul juba kõrge iga käes
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 22:59
parma, mis siis et kuivaks kokku, see pole minu sait aga kui oleks siis see ballast lendaks üle parda jah, minu jaoks poleks neid vaja ja mina neid ei jätaks. Aga neist kirjadest, mis red ja sheeba kirjeldasid- võin kinnitada, tegin natuke pervoeksperimenti niiet debiilikud ka üle parda jah. Jääks seltskond,kellega on lahe suhelda. Aga see pole minu sait.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 23:00
aga sa saad ju alati teha oma saidi ja valida enda suva järgi liikmeid , vaba maailm
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 23:07
muidugi ma saan, aga ei tee mu kirjutis ei olnud virisemine, vaid mõtlesin teemale kaasa, ma pole ju ka otsinud omale muud saiti, kus olla ja käia, sõidan ikka kaasa iha prahilaevaga, mis tähendabki, et olen kohanenud selle plusside ja miinustega ja üldiselt siin meeldib, kuid see ei tähenda, et ma selle nii jätaks, kui vabad käed saaksin.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 23:07
Muidugi sa jätaks. Kes su lehe kinni maksaks?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 23:09
Ma ei otsi hoolivust ... mis ma selle hoolivusega peale hakkan ? Seksisait on seksisait ja siin oleme me kõik seki pärast nii või naa aga oleneb mis me ise otsime. Minu jaoks oleks mõnus see kui kohtuda inimestega kes ei torma kohe keppima vaid viitsivad ka suhelda muudest teemadest, minna kaasa erinevate mängudega, nautida asjade käiku , minule aga tundub, et siin tahetakse kohe toru tyhjaks saada aga see kuidas see toru tyhjaks saamine tuleb on savi ... pole nagu vahet kas seda tehakse kuskil peldikunurgas sahmides või kuskil autos, peaasi, et viie minutiga saaks hakkam. Mis on nagu see pont, viis minutit sitta keppi ja mitte mingit toredat mälestust. Aha ei tea võib-olla ma liiga sinisilmne.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 23:20
myhkan. Mul vaba server välja pakkuda. Esita kavand ja minupoolest võid tasuta mängida. Vaata , mis välja tuleb.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 23:21
ei jätaks. või kui siis eraldaks eraldi osakonda ja see lambakari maksaksi mu saidi kinni, et teised, näiteks sellised, nagu red viimases postis kirjutab, saaks tasuta ja vabalt suhelda. See võiks vabalt ka vähemus olla, mis sellest. ja kui kõrbekski põhja, ei hhakkaks mina teda päästma, niiet ärge laske kitse kärneriks
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 23:23
jätan meelde. mitte enne septembrit, siis on aega mõelda selle peale
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 23:28
Muide kui seal lehel oleks fototeemade eraldi osakond, kus on koos tõsised asjaarmastajad, siis isegi minusgune ahne ... RAHAAHNE nagu mind tõlgendatakse oleks nõus fotogaleriide edendamise nimel olema tasuta modelliks ja miks mitte isegi ise klõpsiks pilte ... muidugi mykhan kui sa ise aga hakkaks selle pealt kasu teenima siis tahan ka endale protsenti
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 23:29
Seda lehe tegemist on siin ennegi katsetatud. Ei tea mis neist saanud on? Kõrbenud juba?
Ei saa ilma selle mullijurata hakkama. Tee mis tahad ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 23:31
ihas on ka fotonurgake. Ja veel eriti kirglikud. Oled ju küll piltidehindamiste lahinguid näinud. Sul on mõni pildilahing ette näidata? ei ole?
Seega tee omad järeldused
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 23:31
Kardan, et point on siin selles, et regionaalselt eesti on väike, inimesed pelgavad kui tuleb välja, et keegi kuskil lehel jne. See peaks siis antud teemas hõlmama Baltikumi ja isegi veel Skandinaaviat, siis võtaks asi isegi ehk mingil moel ilmet.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 23:32
Noh ega ma kellegagi piltide hindamise pärast nüüd küll kakelnud ei ole , pigem ma ise kitsi hindaja kymnete poolest ja ega keegi viitsi neid kümneid mulle ka lappida ja ise ma ennast hinnata nüüd ei tahaks, kuidagi narr sel juhul.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 23:36
Red siis on sinu pildiseeriatega ja modelliks olemisega asi selge. TOPis ei ole, seega vilets värk. Mida sa siis myhkani käest tasuks nõuad?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 23:37
Parmake kallis , ega ei nõuagi aga noh ... exole, pole tops pole ka tulu nuuuuuks
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 23:38
KUI see hetk peaks tulema ja ma selle peale peaks tõsiselt mõtlema, siis jätan sinu pakkumise ka meelde.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 23:39
jeee lootus staariks säilib ....
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 23:43
Vabandust, tahtsin öelda, et lootus staariks saada säilub jess-jesss-jesss
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 23:44
jep, praegu ongi see keelenäitamine omal kohal, veel polegi asi tõsine. aga mõttega võib juba mängida
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 23:46
oi juba paljalt see mõte paneb vere kihama ... no vot vaat kui kergelt saab tekitada huvi ja isegi sel momendil täna ja praegu ei mõtle ma raha peale vaid sellele, et see võiks olla omapärane projekt mis oleks ylimalt meeli erutav ja fun....no vot eksole kuigi see ei pruugi kunagi tõeks saada aga ikkagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 23:47
Või teha sponsorlus tasuliseks. Sponsorid maksavad.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 23:49
eh antud teema juures mul kakskama ... iseenesest antud asja loomine oleks omaette väljakutse ja huvitav jah loomulikult sellega kaasneks kulutused ( kõige loomine jne ) ... selle peale vist toetusrahasi euroopa poolt pole ?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 23:54
eeee....olin juba selle teema unustanud, mul siin peas juba saidi plaanid sünnivad, et mis ja kuidas võiks jne. Aju hakkas kohe tööle kui teisi mõtlejaid lugeda. Nüüd on mul taas mõtteainet ja ideed möllavad
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 23:56
jfjmi idee võiks töödata. Sponsoriotsiate kuulutused on eraldi osakonnas, seda lugema pääsemine on tasuline.
red, et luua oma leht tulebki ta ilma rahata kokku panna, alguses ideed kokku korjata, mingid põhimõtted paika panna, otsustada, mida see peab sisaldama ja kuidas toimima, ja siis kondikavale liha kasvatama hakata. ja siis ükskord kunagi paistab, kas läks kogu töö veega alla või jäi pinnale.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 23:59
Siis leitakse mingi teine sõna sponsori asemel ja jälle on j.o.k.k või lepitakse ikkagi omavahel kokku see raha värk. Sinu poolt on jah mure lahedatud, sest avalikult pole rahanurumise kuulutusi aga sisu jääb ikka samaks.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 23:59
No seda jah aga kuskohast võtta omaala optimistid ? Mina näiteks ei tea muffigi saidi tehnilisest poolest .... mina oskaks ainult noh kujunduse poolelt anda ideid ja mõtteid, siis see pildistamise teema jne. Aga muus olen võhivõõras
˅ näita rohkem ˅
2012-07-29 00:07
alusta sellest et joonista struktuurskeem. kõige üles kast nimega avaleht ja siis edasi kastid, kuhu sealt peaks järgmiste linkidega jõudma. igasse kasti kirjuta märkused ja ideed kirja, mis oleks ok ja mis oleks jama. kuskile joonista pildistamise osakond ja kirjuta oma nägemus, kuidas see töötaks. hingelähedasemate kastidega tegele põhjalikumalt, mitte nii hingelähedased jäta teistele.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-29 00:10
jah aga kes selle keerulise joonistuse teeb arvutiekraanile ? Ja kuskohast võetakse vaba pind sellise asja jaoks...sest mina leian, et ainult eestiga ei ole mõtet piirduda siis oleme ihas varsti otsaga tagasi ..... noh omamoodi iha ju klassika ja ei taha laita kuigi allakäiguspiraal selgelt näha aga ikkagi .... koht on eksisteerinud kauem kui paljud teised ja edukamalt, samas jah ... puudujääke on meeletult ja meie yhed ja samad näod vahime siin yksteist
˅ näita rohkem ˅
2012-07-29 00:17
kõigepealt joonista paberi peale. või kasuta mõnda graafikaprogrammi, kui nii rohkem meeldib. Ei pea püüdma konkureerida ihaga, on täiesti kasutamata auke ses turus. kui see on valmis, siis on aeg edasi vaadata, kuidas see ekraanil välja hakkab nägema.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-29 00:22
oh eks ma siis pia hakkama seda kunstnikkkku tööd tegema jah exole.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-29 00:26
jep, thats the spirit. ise ta ennast üles ei joonista
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
8
9
10