Foorum
1
2
3
...
8
9
10
2012-07-25 07:51
Magic45 2012-07-24 23:48:37

Ettepanek saidi administraatoritele: Raha eest seksi lunivad ja intiimteenuseid pakkuvad kuulutused tuleks teha tasulisteks, st et kui tahad kuulutuse abil raha teenida siis maksad , ehk investeerid. Kui aga kuulutuses pole kirjas et raha soovid siis kohtumisel raha ei maksa, kokkulepet ju polnud..Ehk kaovad siit need lõputud rahalunijad, see ON prostitutsioon, nimetage kuidas tahes, mõte ja eesmärk on ikka sama.Oma keha pakkumine avalikult ja raha eest.
Ühinen selle arvamusega!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 10:41
Kulla inimene, siin on ju just kõik tingi mused loodud, et seda tasulist teenust ka nö. teist ja kolmandat moodi reklaamida.
NÄIDE: kohtun :$ ---Loe ankeeti.
Ja ankeedis on juba ühemõtteliselt kirjas, et prost.
---lootusetu üritus sellega võidelda!!!!!
------Üks võimalus siiski on ---ära osta teenust ja ära lase häirida!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 14:45
Ma olen arvamusel, et sponsorluse otsimine ja enesemüümine on igapäeva lahutamatu osa.
Kõik OK!

Pigem sooviks teada administraatorite arvamust kodanik kiiukese viimase aja kuulutuste kohta:
2012-07-25 14:13:13
kellel huvi gruppi seksi jne huvilisi võite minuga ühendust võtta MA ISE EI TEE AGA MA TEAN KES TEEKS R-P tegutsevad naised Mehed Musttulp on ka saadaval ja tema sõbranna.

Minu meelest on "dengi na külmkappi" kökimöki selle kõrval, millega preili kiiuke siin tegeleb
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 16:00
Kõik on seaduslik !
Meie riigis on prostitutsioon lubatud !
Keelatud on vahendamine !
Olemasolevatel nendepoolsetel kuulutustel vahendajat ju pole, pakuvad ju ise "body to body" seebiga nühkimist, millegipärast nimetavad seda toimingut massaaziks !?
ja kõik "nühkimised" on ilma seksita , aga "õnneliku lõpuga"
Tubli õppus on võetud Ida-Euroopa väga odavatest keldrikorruste litsimajadest
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 16:14
Milline see"õnnetu lõpp" olema saab? Kuulutusi lugedes ikka mõtlen selle peale...
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 16:28
Õnnetu lõpp on see kui see kes teenust pakub on kole kui öö, nagu nad tavaliselt ka on, ning kui korra oled roosiõit näinud ega siis võilill enam mingit emotsiooni tekita
Pealegi kui mees veidi vastupidavam ja teenuseosutaja väga pädev pole, siis saab aeg enne otsa kui rahutuvi lendu läheb
Mõlemil juhul lõppeb üritus õnnetu lõpuga
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 17:13
kui vaadata kuulutuste alt naine otsib meest ,siis seal pole muud peale sponsoriotsijate ning figureerivad koguaeg kuus-seitse kasutajat.tekib küsimus,et milleks siis rubriik teenusepakkuja?kas see pole ju ka mitte teenuse pakkumine,kuigi nurumis tooonis.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 20:12
Mu arust võiksid Eesti ja siin olevad web teenuse pakkujad konsolideeruda. Aru ma ei saa kuidas nad üldse teenivad kui just pettuse peal väljas ei ole. Esiteks kui tahan end veebi vaadates nühkida on hulgi tasuta kohti. Vahest teeme naisega vastastiku vaatamist. Ja on ka tasuta sextÅ¡ate.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-27 16:43
See kõlab küll vähe sutenöörlusena:
mellisa 2012-07-27 16:29:41
pakun meestele esmaspäevast kenasid naisi välja,lääne-virumaal kui soov siis broneeri aeg ära piltid saab meili teel tund 150euri nii sama mehed ärge kirjutage
˅ näita rohkem ˅
2012-07-27 17:37
Tasuliseks või mitte, siis kuivaks ihhaa kokku. Siin on ju hea panna pool kõrva või tissi ja anomuumselt suhelda. Natuke haiglane värk, eks elu ise.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-27 23:20
Kui see spons teid nii väga häirib minge rate! Ausalt ajab närvi iga teine siin vingub, aga äkki teeks need tava kuulutused tasuliseks?
Ja kus need naised selle raha võtavad et neid tasuliste alla panna? Natuke mõtle ka enne kui kirjutama tuled.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-27 23:26
irw taas teema tasuliste ja sponsi teemade üle ... siin yhes teises samalaadses teemas oli yks arvamus mis peab tegelikult paika, kui poleks neid kes lunivad lihtsalt keppi vaid suudaks pakkuda midagi muud, siis oleks neid sposorite otsijaid ja tasulisi poole vähem aga kuna on kadunud meeste poolt elementaarne viisakus ja arusaam, et kui ma midagi tahan siis ma ka pingutan selle nimel, siis on enamik naisi tõesti loobunud sellest nn. heategevusest ja eelistavad ennast raha eest pakkuda, miks peaks naine pakkuma ennast, oma kodu, toitma meest lutipudelist ja ise midagi vastu saamata ? loomulikult ta hakkab selle eest pappi nõudma lõpuks. Milleks see igivana inin selle teema yle. Ärge makske ja kõik...aga siis ärge lunige ka vaid näidake oma paremat poolt ning uskuge varsti te ise ka imestate, et kui kerge on ilma miljoneid välja käimata saada keppi ja palju muud lõbu ainult, et te peaksite ise natuke vaeva nägema
˅ näita rohkem ˅
2012-07-27 23:59
sa nüüd ära solvu aga isegi vaeva ei pea nägema
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 00:12
Ei mina solvu ... mis mul solvuda ? Ju siis oled õnnestunud eksemplaar.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 00:17
Janpoisil on Dolly alati täis puhutud, ei mingit vaeva ega kulutusi
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 00:19
Võib-olla tõesti kes teab-kes teab ....
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 10:18
asi seegi
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 12:36
Miks peaks igale kepilunijale üldsegi vastama? Mis selleks kohustab? Mis kohustab raha küsima? Seda et mees ei pinguta seksi nimel või on ebaviisakas paneb raha küsima või?
Kui naine seksi pakub, siis miks ta üldsegi pakub? Ma ei saa nüüd sellest seosest aru kuidagi.

Raha küsimises on mehed süüdi. Kuidas?
Olen ebaviiskas, siis tuleb minult raha küsida, maksan ja saan ikka keppi! Mis seal siis vahet on, kas olen viisakas või mitte? Keppi saan ikka! Jura vabandus on ju.
Naine tahab seksi ja siis küsib raha, kui ei saa on mehed viletsad. Idiootsus või mis?

Proovite litse ümber kasvatada? See ei õnnestu.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 13:13
muide mul tekkisid ka samad küsimused, et miks siis.
ma sain aru nii, et kas heategevus enese kahjuks (oleneb sellest, mida heategevuseks lugeda - kas tasuta kellegi pinna kasutamist või seda, kui kasutatakse tasuta teise asju, tema keha ja lastakse veel tasuta kohelda ennast nii nagu keegi heaks arvab, ise kannatades) või raha ette kahjude kompensatsiooniks (et heategevus rohkem hinnas oleks ja et seda raha eest tellitaks? või selleks, heategevuse korras tehtud asjadel oleks mingi väärtus, olgu või rahaline.. või on see puhtalt eneserahustamine, süütunded on ju prostituudil ka olemas ja kui palju seda hea meelega siis teeb) - see tundub vist dilemma siin olevat.
ma arvan, et raha küsimine ei olene kellegi paremast käitumisest. see on küsija määrata, kas ta tahab raha ja mille eest ta seda tahab. asi taandub ikkagi majanduslikule kasule ja ühe tegevuse tasuvusele. see on äri ja selles äris ei ole tundeid
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 13:15
kui see leht oleks minu oma, siis ma mitmesuguste repressiivmeetoditega kujundaks selle publiku osaliselt ümber jah. Kas just tasuliseks, võibolla roogiks osa kontingenti lihtsalt välja, või lahterdaks väga jäigalt. Siis saaks sellest selline leht, kus käivad need, kellega suhtlemine mulle midagi pakub. Sponsoriotsijaid siis siia ei jääks ilmselt, pakkujaid tõenäoliselt ka mitte, päris lollakaid ka mitte.
Aga siis see poleks enam üldse see leht muidugi
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 13:27
mulle tundub, et „sponsoreerimine“ on tegevusala, kus võitjaid ei olegi. kõik kaotavad midagi. mitte võrdselt, aga see on selge, et seda tehakse kahjudega niikuinii. olenevalt pooltest kannatab üks selle käigus rohkem kui teine. ilmselt loodetakse raha küsimisega need niiöelda kahjud võrdsustada või kasusid natuke kergitada. aga seda, et raha küsimine mingit võitu kellelegi annaks, ma siin ei näe.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 13:40
mehe poolt vaadatuna siis- mina saan homme uue raha, sina oled lits homme ka. Ühel ilusal päeval enam ei maksa ja siis enam sind ka ei tunne, uks nende naiste seltskonda, kes tegelikult huvi pakuvad jääb lahti, kui ma ise tropp ei ole. Kahju ühekordne rahaline kaotus
naise poolt, ok sa said keppi, jäid ilma oma rahast, sina ega tõenäoliselt ka su sõpruskond ei vaata kunagi mu poole kui naise või võimaliku tüdruksõbra. Kuna tegelikult oled sa tropp, siis üsna ükskõik, ma sain vähemalt raha . Kahju on selline nii ja naa, lõppkokkuvõttes osaliselt ka jääv, ehk osaliselt parandatav...
ei saa seda nähtust elust välja rookida, aga kui see oleks minu sait, siis oma saidilt ma püüaks selle eemale ajada, mõtleksin välja igasuguseid diskrimineerimisi, las otsivad ja sponsoreerivad kuskil teisel saidil
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 14:43
Hoopis sponsori otsimis kuulutuste lugemine peaks tasuline olema, et muidu on kardin ees ja ikka tõhusam, kui see roosamummuline. Sponsoril raha küll ja las maksab, aga teised ei näe ja siis pole neil põhjust ka siin köhimas käia.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 14:50
Litsid ütlevad ju, töö ja nauding käsikäes. No mis nauding see temameelest on? Ah, mul see kepijutt ära tüütanud, hea kui keegi midagi annab, aga toredaid naisukesi on ilma kepita tekkimas, muidugi ettepanekust ei saa ümber, aga ei mõtle, et kas tegin vea või.
Ja ma ei saa aru, mis kur... tasuta te räägite koguaeg. Iga inimene elab korra, niikaa ei must teisikut olegi ehk. Üeldakse, et on halvad küsijad, mina aga arvan, on lollid mitteandjad.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 14:51
jep jfjm, see oleks ka hea mõte
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 16:08
No kelle a.. tahab siis kehvem olla, kui ikka Caprisaarele viimisega. Ja kus sa hing neid mehi muidu leiad kui kepiportaalist, kus valik suurem.
Läksin magi tülli kui hakati mingist lõunamaareisust paijatama, seega põmm ja konto kinni. Mõni arvab piltride põhjal sponsi kokkuleppeid, Woot.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 18:24
kasutaja olem musi on mesihuul reiside järele,pakub teenust aga siis hüppab alt ära.kelm missugune
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 18:26
sorri,mitte meshuul aga olemmusi,ettevaatust,pakub teensut ja siis tõmbab perse lohku
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 18:44
Miks peaks üks kena ja sexikas naine soovima kohe astuma vahekorda mehega, kes lambist sellise ettepaneku teeb? Ja veel lihtsalt niisama. Mõte ju lihtne, sinul mees on soov selle naisega sexida, tee siis kõik selleks, et naisel ka sarnane soov tekiks. Ma ei näe küll mingit vajadust sexida kohe kõigi nendega, kes päevast päeva selliseid ettepanekuid siin teevad. Ma võiks öelda, et sellesisulisi kirju laekub postkasti päevast päeva 10 - 20 tk. Sellise päevakoguse sexi peale peapks iga naine ennast juba nümfomaaniks pidama.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 18:46
Kepisoov on naistel ikkagi väiksem, pole üllatus.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 19:06
aaron, lollid mitteandjad?? kes need on ja miks nad lollid on?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 19:07
Soov sexida, ei tähenda veel seda, et sexima peaks igaühega, kes selleks soovi avaldab Mees vaatab ankeet ja leiab, et seda naist põrutaks kohe kindlasti, aga tal puudub enesekriitika selles osas, et kas see naine ka temaga seda teha sooviks. Ma olen ikka aeg ajalt mõnelt üritajalt küsinud, et mis temas siis nii palju erilist on, et ma peaks seda aktsiooni just temaga ette võtma. Vastuseks saan alati ühe ja kindla vastuse, et tema on vii hea ja oskab pakkuda sellist nirvaanat naisele mida see eluski pole kogenud. Tegelikkuses on see mees voodis nagu elektri jänes. Lõpetab veel enne kui naine üldse midagi tundma võiks hakata.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 19:40
Tead sheeba, mina seda ei usu, et niivähesega piirdutakse.
Utha, jah ma ütlesin pisut järsult, aga põhimõte jääb.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 19:52
mis põhimõtted siin on siis? loll on see naine, kes aaronile keppi ei anna?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 19:55
Aga siiski, austus, usaldus, teineteisemõistmine ei ole sündinud ju päevapealt. Ah jah, rääkisin vist vanemast daamist.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 19:57
Utha, mul kamakaks.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 20:11
Aaron, kes ütles, et vähesega? Ma pidasin siiski silmas hoopis vähestega
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 20:15
Ja kui aus olla, siis olgu need tasulised eraldi või koos, mul kama kaks. Kui mees ikka lugeda ei oska ja loetust korrektselt aru ei saa, siis on see ikka tema süü. Või siis arvataske endast liiga palju ja eeldatakse, et talle kui alfaisasele on kõik prii ja kirjutagu naised mida tahavad Pärast, kui ollakse ilma jäänud või siis on tühjaks pumbatud on nagu tittedel nutt ja hala lahti. Ja sellised nimetavad endid meesteks PÄH
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 20:30
myhkan aga kehva lugu on see, et see sinu sait kuivaks kokku, kui neid sponsoriotsijaid ei oleks.
Kuivetanud meemed isuks ja lobiseks kuni ära viskab ja sinnapaika su leht ka jääks. Aga see on juba kolmas või neljas vaade asjast.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 20:36
Siin ju alfaemased . Nahkõmblustega Ubarud ajavad hirmujudinad nahka. Huvitav, miks seal siiski poseeritakse ja tutvuda Ei Sobi.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 20:36
Taevas on kaunis vaade aga põrgus on huvitavam seltskond.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 21:17
Resevaati tarvis visst
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 21:21
Aaron, naised on ajast aega olnud edevad, ega see ei tähenda, et kõik mehed neile kõlbavad. Kui ikka on tutvumiseks sobiv meesisend küll siis tutvutakse ka. Latt on lihtsalt liiga kõrge ja selleks et üle saaks hüpata peaks vähemalt olümpiale kvalifitseeruma
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 21:23
Küll see latt ka vastavalt vajadusele maha võetakse. Häda ajab härja kaevu.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 21:27
PArma, pole hullu, poed ju mänguasju täis
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 21:29
mitte madalamale kui 5 senti korraga või 0,5 sendi haaval. hoidke pilgud tablool
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 21:33
Ok....tunnistan et vist olen tolgustega kokku sattunud ja kirjad postkasti ongi a la sellised, tsau seksime...nii....Kui küsida inimese käest, et kas sul nagu ka on siis mingeid mõnusaid ideid mõtteid, et kuhu minna ja mida teha ning mis iganes veel, siis tuleb vastuseks yheülbaline, et kas sa siis lihtsalt seksida ei taha. Nii...ja neid kirjakesi postkasti on 99% ... Nii .... et siis 99% kirjutab ja ma ei peaks oma infosse rahanumbri panema ? Leian, et see rahanumber on seal täiesti õigustatud, sest seni kuni mitte yhtegi tarka ja arukat kirja ei tule seni ei teki ka vajadust ega tahet kellegagi kohtuda sellest tundest, et ma tahan seda inimest näha väga ja ilma rahata. Vabandust kui segaselt nüüd kukkus välja aga vähemalt see sponsorlus hoiab mingi osa kirju olemata, muidu loeks ennast lolliks kahest sõnast, tsau seksime ja see olekski kogu kiri. Ma olen siiamaani seisukohal, et kui minu postkasti prantsatab kiri mis on sisukas ning arukalt kirjutatud, siis ma poel huvitatud sellest rahast vaid inimesest endast. Aga jah exole....ei viitsinud grammatiliselt seda eelnevalt korralikult teha, seega loodan, et minu mõttelend jõua kohale.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 21:41
See lati allalaskmine lõppeb teemaga, "vanemad naised otsivad nooremaid mehi". Rong on läinud. Jõudu selle latiga. See ei ole teemaks.

Esiteks Sa ei PEA kirjadele vastama. Ja teiseks, kas mitte just selle rahanumbri pärast ei kirjuta mitteükski normaalne mees?
Mina küll ei kirjuta kellegile, kelle on sponsorluse teema sees. Las istuvad oma rahanumbri otsas.
Või kui kirjutangi, siis sellel kellel on see rahanumbri küsimine väiksem. Keppi saab nii või naa. Ega nende rahaküsijatega ma niisa lahdat olemist tegema ei lähe. Maha ja taha.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 21:44
jah aga samas kui ka ei oleks seda rahanumbrit , siis on tõenäosus, et postkasti satub ajudega inimese kiri 1% 100-st ... kahe otsaga asi .... Kui ei taha pappi , siis sajab sajaga postkasti lauslollusi , tahad pappi , siis aga oled paha ja halb, et raha küsid , kus siis siin leida kesktee ? Võib-olla mul endal halb karmavõlg ... ja eks ka natuke erinev asi aga ikkagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-28 21:46
Seda ei parandagi. Selliseid inimesi on eluaeg olnud ja ilmselt tuleb ka edaspidi.
Vali, kas tahad litsi kuulsust või mitte. Nii leiadki kuldsekesktee.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
8
9
10