Foorum
2012-07-10 20:19
inimesed on siin nats naljakad et kui nats rohkem hinndad nende pilte või vaatad neid kohe plokivad su ära isegi neid tüütamata saaks aru et pommitad kirjadega jne aga lihtsalt hinndamisest ja vaatamisest plokivad huvitav miks? see pole mure minujaoks lihtsalt mulle see naljakas
˅ näita rohkem ˅
2012-07-10 22:23
Naljakas küll, kuid igati loogiline, sest üks sinu viis teeb olematuks mitu kümmet.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-10 22:59
hahaa blokkkkkkkk ärge jumala eest vaadake mind ma pole selleks seda kontot ju siia teinud
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 13:08
Me Dima25 ühel meelel
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 13:54
Mõni blokib juba enne ära, siis saadab sõimukirja või küsib üle päeva, et "kuidas läheb, kenake?" Paistab et siin on blokkimise teema naiste kohta, aga ei ole mehed paremad midagi.. ma ju ei lähe kedagi suvalist kasutajat enne lambist sõimama ja siis blokin,et vastust mitte kuulda Kes blokitud, see on ka asja eest
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 14:02
Vaatamine on ka tüütamine. Igaljuhul blokk peale.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 14:16
Mind on ka suur hulk tegelasi ära blokkinud.
Aga...
- Esiteks, 100% need kõik on teised mehed... no okei sellest võib veel kuidagi aru saada;
- Teiseks, vot see on juba väga kummaline, nimelt vähemalt 90% neist pole ma kunagi (isegi mitte kogemata) nende kontot või pilte üldse vaadanud, rääkimata veel hindamisest, kommenteerimisest, kirjutamisest!

Lihtsalt nii ongi, täiesti tundmatu tegelane, mina pole temale vähimatki jälge jätnud, kuid järsku ilmub mind blokeerinute nimekirja!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 14:19
te ei saa ka üle kuidagi sellest blokkimise teemast
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 14:25
Minul endal täiesti suva sellest blokeerimisest,
kuid nende täiesti lambist blokeerijate puhul tekib juba uudishimu, et mis võiks olla nende tegelaste ideeline põhimõte, inimpsühholoogilisest aspektist uurides.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 14:51
Idee on lihtne.
Ei taha, et keegi suvaline jorss käib vahtimas ja blokk peale.
Ei taha, et keegi paha hindega hindaks ja blokk peale.
Ei taha, et keegi mingit mõttetut (pikka) kirja saadaks ja blokk peale.
Ei taha, et keegi kellel raha ei ole, tüütaks ja blokk peale.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 15:03
Ikka käib siin jutt naiste kohta, aga miks mehed ise blokivad? Mul ka jumala ükskõik muidu, aga miks enne mingi ilge sõimukiri peab tulema selliselt, kellega pole suhelnudki? trussad räägib õigust lambist blokeerijate kohta Ainus asi, et mehed näevad vaid naisi, aga mehed on hullemad
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 15:06
See sama kehtib ka meeste kohta.
Parandan: Ei taha, et keegi suvaline jorss/tädi käib vahtimas ja blokk peale.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 15:15
"Ei taha, et keegi suvaline jorss/tädi käib vahtimas"

Nojah, aga kui ma pole kunagi käinud ja polegi tõenäoliselt kavas käia teda vaatamas (konkreetselt ma väga harva vaatan üldse teiste meeste kontosid ja pilte), siis millest kuramus ta küll järeldab, et mind on vaja igaks juhuks ennatlikult ära blokeerida???
Või blokeerivad need tegelased põhimõtteliselt kõik kontod siin saidis, kes neile huvi ei paku (et siis nagu välistav blokeerimine, jätta alles avatuks vaid mõni üksik konkreetne konto, kellega siis niiöelda suletud ringis semmima hakata)?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 15:16
mul pole küll mitte kui midagi selle vastu, kui keegi mind vaatamas käib ma vaatan ise ka vahel, eriti, kui on taustaks ilusad looduse-merepildid, kalastajad õngega palju ilusamad pildid sellised,,,väärt ikka kümmet!
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 16:04
Vbla oled kuskilt foorumist näiteks silma jäänud mõned "idiootsusega", või on sind hoopis varikaga käidud vaatamas/kirjutatud ja ei ole sobinud, siis "normaalse konto" alt blokitakse igaks juhuks.
Mind on ka terve rivi mehi/naisi segamini, blokkinud. Kurat seda teab , mis neil hingepeal on.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 16:36
Olen kasutanud ka blokeerimist, enne sellest teist osapoolt teavitades. Kui ikka iga mõne päeva tagant on samalt kasutajalt sama copy-paste kiri millele olen ma juba mõned korrad vastanud.....
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 18:12
vaatasin ka oma blokeeringud üle ,kes siis peavad mind ohtlikuks ,äkki kirjutan ,tervelt kümme persooni . viis neist on minu poolt blokeeritud kaameraliputajat . terasmees1 ,no kas tõesti arvasid et kirjutan Sulle ,lol selline
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 20:05
13 on mind ja mina olen 15
maarika teeme võidu, kes rohkem saab aasta lõpuks
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 20:21
parmaleikin sul naljakas aru saam ei meelid kui iga jorrs vaatab aga huvitav see ongi selline sait siin kus inimesed ennast näiatvad kes rohkem paljaid pilte kes vähem ja kui keegi vaatab sa veel hakad valima kes vaatab niisama ise tuled siia ennast näitama või siis ei tea mida otsima aga eks arusaam igal ühel erinev nagu ma mainisi et mulle pole see mureks vaid naljakas et vaid vaatamise pärast juba plokitakse kuigi siia saidile tulles tetatakse mis saidiga tegemist ja kui veel oma intiimseid pilte või siis niisama pilte üles pannakse ja ennast temonstreeritakse siin teistele ja hakavad plokmima kui keegi niisama vaatab miks siis siia ültse kontot teha ??kui sulle ei meeldi kui sind vaadatakse tehakse vaid selleks et niisama piiluda siin? või milleks aga ma saan täitsa aru kui keegi tüütab ja pommitab kirjadega ja paneb madalaid hinndeid aga nagu näha mõne jaoks ka 5 on väga madal hinne et rikkub reitingut sory siis
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 20:24
Dima, kui blokitakse aga vaadata tahad, siis logi ihast välja ja vaata palju tahad, keegi ei bloki
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 20:24
Dima. Selline see iha elu on kord juba. Mõistmatu ja salapärane.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 20:30
ei mulle ei tee see muret mis siin toimub lihtsalt võtsin teema üles kuna tunndus see naljakas miks siis inimesed ennast siin näitavad kui nii plokivad samas mul ükskõik kui mind plokitakse kuna ma siin väga tihe külaline pole vahest meeldib tiskuteerida ja tahaks aru saada miks nii käitutakse mis inimestel peas toimub))ma siin pole kedagi plokinud isegi mehi kes kirjutavad vahest mulle väääääga imelike kirju mul savi mis kirjutavad ma ei pea neile vastama kui ei taha ei lase ennast sellel häirida ma peaks siis vist päris paljusi plokkima kui mulle ei meedise ja see kes mind vaadanud aga kuna ma omal vabal tahtel siia tulnud konto teinud siis leppin sellega et mind siin vaadatakse ja võivad tulla ka imelike kirju ja hinnede madalad kuigi hinnded mind kohe ültse ei kõiguta olgu või kõik kõige madalamad
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 20:56
Siin pole ju tegelikult midagi keerulist. Topi seltskond blokeerib neid,kes pole aru saanud, et ainuke aksepteeritav hinne on kümme. Teised lihtsalt kasutavad võimalust sulle märku anda, et oled saast, kellega ei kõlba tegemist teha.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 20:58
Mind on ka mingid tüübid ära blokkinud no ja mis siis, tükki see ju küljest ei võta
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 20:59
Ja kolmandatel on niipalju enesekriitilist meelt, et blokivad ennem, kui neile tähelepanu osutatakse.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 21:01
tunndub nii jah et mõned siin olemsit võtavad vääga tõsiselt ok eks siis üritan mitte hinnata kedagi enam muiud jah 5 kah solvab et mõnele top tähtis siin et kohe peetakse sind saastaks ja plokitakse ära kahju et mõnele sellised asjad on nii tähtsad ma arvan elus on tähtsamaid asju kui olla iha topis)) aga ok minu jaoks see teema nüüd ammendatud sai sain aru et ma pole ainus kes arvab nagu minagi et see naljakas teema)) aga soovin siis kõigile siin edu kellele topis kellele niisama))
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 21:05
sheeba, ega võtagi tükki küljest, vaid loll, miks käiakse siis küsimas ja kirjutamas..tegelikult polegi muud teha kui vastu blokkida
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 21:06
vabandust, et vahele segan, aga ma ei suutnud eirata enam neid kirjakeele vigu, mis siin tekstis sinesid. eesti keeles me „blokeerime“, mitte ei „plokeeri“ kedagi/midagi.
me kirjutame „diskuteerida“, mitte „tiskuteerida“ ja „demonsteeritakse“, mitte „temonstreeritakse“ „üldse“ on ka sageli esinev viga, mida tehakse. konsonantide kasutamine lauses tundub keeruline olevat. kipuvad vahetusse minema
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 21:08
sinesid=esinesid, parandan ennast ka juba
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 21:13
Utha sory mu vigade pärast mul selline arvuti kiri usu mind päris elus ma nii ei kirjuta ma lihtsalt teen siin tihti näpukaid arvuti klaviatuuril) aga noh ega ma ei pea vabandama vahet pole kuda kirjutan peaasi et mõttest aru saite ma ei otsigi siin vigateta suhtlemist))aga nagu ütlesin ennem et soovin kõigile edu ma lihtsalt seda teemat nats tahtsin arutada kuna mulle see tunndus naljakas elu vajab elamist mitte virisemist ja mina ei virise ma niisama tahtsin seda teemat arutada et te teaksite)) mul elus tähtsamaid asju kui siin see et plokitakse)) aga soovin kõigile kena suve) ja mõnusaid elamusi
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 21:15
No mind on üks väga kummaline vennike blokkinud See oli üks markantsemaid, kõigepealt saadab mulle :$
Millele ma ei vastanud. Järgmine kiri tuli teisel päeval peaaegu analoogne millele ma siis ka vastasin sellepeale tuli vastus mulle "debiilik" ja koheselt ka kirja saatjalt blokk Saa sa siis nüüd aru
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 21:15
minu või teiste pärast sa ei peagi kirjutama. sul endal läheb tarvis neid teadmisi
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 21:26
No sheeba. Sa said vähemalt adekvaatse vastuse, miks blokiti.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 21:41
Oh jeerum, oh jeerum Sheebatüdruk, kuidas Sa nii nilbe küll olla võisid ja siukseid asju, nagu ja ühele ontlikule kodanikule näitasid?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 21:46
Mulle jäi mõistmatuks see et enne nagu kirjutada ei mõistnud ja siis kui ma tema keelt kasutasin siis oskas küll
AIkonpoiss, mis teha, eks me kõik õpime ju. Sheebatüdruk on eriti kiire taibuga ja õpivõimega
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 21:47
Aga näe nii palju ikka taipamatu, et ei suutnud aru saada, kumb siis debiilik on
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 21:48
Jaa jaa, see ammu teada, et kõikse ennem õpitakse roppused selgeks ja siis vastavalt ajupotensiaalile
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 21:48
Kui mõne soomes töötava mehe käest küsid, et kas ka Kalevipoeg, saad ka bloki Kui ei ole Kalevipoeg, siis ei blokita ka
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 21:56
Aikonpoiss, ma ju olin väga viisakas ei mingeid roppusi. Kuigi nagu sa isegi tead ju, et roppused on need mis alati kõige paremini lastele meelde jäävad Ma tean seda omast käest nii enda lapsepõlvest, kui ka enda järeltulijate näol

Sirruke, aga "Kalevipoeg" ju teatavasti siiski sõimusõna ja ükski ontlik ja endast lugupidav mees ei taha ennast alandatuna tunda.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 22:00
Kuulge aga kui jutt juba kalevipoegadele läks, kuidas siis neid naisi kutsutakse, kes põdras töötavad?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 22:02
parma, ei ole kõik mehed Kalevipojad soomes töötab ka normaalseid mehi naised pole oma mainet niipalju rikkuda suutnud, et neist film tehtaks
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 22:04
Naisi on vast ka kordades vähem seal leiba teenimas.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 22:04
Kalevinaised või Linda
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 22:06
parma, panid täppi..mul profiilis ju nimigi pandud Linda
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 22:07
Jah, Sheebatüdrik, ma tean, et Sa üits viisakamapoolsem neitsi oled ja vandesõnad Sinule mokkamööda pole, kuid vaatamata sellele oled Sina need jõledused hoolikalt selgeks saanud, sest "õppimine valgus, mitteõppimine pimedus on"
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 22:08
"Suure armastusega leiba teenimas" paksu ilase põdraga.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 22:09
Eks see ole ka ju teenimise viis
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 22:10
parma, ma olen üksi omale leiba teenimas,,pole mulle vaja ei kalevipoegi ega ka mitte põtru ühtedele oleks tasuta ori, teised oleks diivanikaunistused..ma parem kasvatan ja hoian kasse
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 22:15
Nimetan siis nüüdsest, põdras töötavaid naisi Lindatütreks.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-11 22:20
mis mul selle vastu ikka olla saab, ma ise ka nimetan end Lindaks, Lindatütar sobib nooremale ehk Ja kunagi ehk teeks ka filmi, kuidas Lindad tööd teevad ja Kalevipoegi söödavad Sest neile vaesekestele ju ei maksa tööandja palka
˅ näita rohkem ˅