1
Kuulutamiseks saada sõnum (3.25 EUR, 160tm, 12h) sisuga
IHA TXT
sinu kuulutus
numbrile
13017
Avalehekülg
Kuulutused
Jututuba
Foorum
VIP konto
Postkast
Minu pildid
Minu videod
Minu kontaktid
Minu ankeet
Konto seaded
Vaadatud/hinnatud
Hinda pilte
Hinda Videosid
Otsi kasutajat
Seksikad jutud
Top videod
Viimased videod
Top mehed
Top naised
Top paarid
Top trans
Viimati lisatud
Moderaatorid
Foorum
Foorumi avalehele
Päevateema
|
Mida arvad...
Noize
2012-06-11 18:47
Teie sugulased/tuttavad/sõbrad teist, kus liputate siin oma mikrokusitit ja loputuskasti?
Või TOP kuulutajad: keidy ja other name, kus terve iha keskkond on juba üle käinud...
˅ näita rohkem ˅
luukera
2012-06-11 18:49
Mis teema see nüüd on?!?!?!??!
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2012-06-11 19:25
Noize, kas isa-ema käest küsisid luba siin lehel käimiseks?
˅ näita rohkem ˅
aikon62
2012-06-11 19:29
Jotteff, pane lips ette ja tõmba püksilukk kinni, pastorihärra saabus
˅ näita rohkem ˅
Noize
2012-06-11 19:34
jfjm,
Luba on olemas, kuna kardinad varjavad pildid ära
˅ näita rohkem ˅
silentgirl
2012-06-17 11:00
Noize: ja sind arvati sellest keskkonnast välja või?
˅ näita rohkem ˅
Noize
2012-06-20 19:22
Inimesed palvetavad, et lähedased sõbrad/tuttavad ei leiaks neid siit. Kõige suuremat ohtu pelgavad just need isikud, kes kasutavad kuulutuse rubriiki - seks/ost/müük. Kes tahab end põlema panna, kui perekond saaks teada jne. Keha müümine on kõigi väärtuste languse tipp. Huvitav, et mehed veel maksavad selle tripperi eest. Mõelda, kui naisel on 5 kundet päevas
Tutt oskab 50 keelt.
˅ näita rohkem ˅
Noize
2012-06-20 19:23
Inimesed palvetavad, et lähedased sõbrad/tuttavad ei leiaks neid siit. Kõige suuremat ohtu pelgavad just need isikud, kes kasutavad kuulutuse rubriiki - seks/ost/müük. Kes tahab end põlema panna, kui perekond saaks teada jne. Keha müümine on kõigi väärtuste languse tipp. Huvitav, et mehed veel maksavad selle tripperi eest. Mõelda, kui naisel on 5 kundet päevas
Tutt oskab 50 keelt.
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2012-06-20 21:53
Noize, sul ikka kripeldab midagi hinges? Vüi on sulle väiksena selgeks tehtud, et elu tohib ainult salaja läbi lukuaugu piiluda. Nüüd täiskasvanuna tahaksid kah elada, aga ei julge, et mis teised küll võivad mõelda. Minul küll seda hirmu ei ole.
˅ näita rohkem ˅
aaron111
2012-06-21 07:13
Ega vist söendata trehvamas käiagi, mulle vähemalt tundub nii. Võibolla arvatakse, et võpsikus vägistataks korrapealt. Plääplää kepijuttu ka ei viitsi kõrvu võluda ja puudub selleks hakkamine. Enne mind on ilukirjandusega võitu saavutanud teised. Kui aga naised suhelda tahavad, siis ikka klubis.Viimasel ajal soovitasid vett õlletoobi asemele ja võibolla võtan õppust, sest kui ikka saada tahad siis pole sellel vahet.
˅ näita rohkem ˅
Teema
Foorumi avalehele
Päevateema
Seksikogemused
Mehed naistest
Naised meestest
Vikerkaar
Voodirõõmud ja voodimured
Seksuaalfantaasiad
Elu väljaspool Eestit
Suhted