Foorum
2012-06-10 12:49
Mõttetud veidrikud, kes risustavad me saiti.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-10 12:52
Millised siis......hommikutervituseks lubas keegi jobu, meheks ei paendu keel sellist nimetamaks, mul lahti imeda....päeval sain bloki tervituse eest........ei teagi, mida arvata minuarust on sellised HAIGED INIMESED.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-10 15:18
Hm, sa oled homofoob, kes saadab naistele ühesõnalisi kirju ja imestab, et sind blokitakse?

Me elamegi veidras maailmas, inimesed näevad enam-vähem ühesugused välja, aga ennäe imet!, neil on erinevad soovid ja erinevad ellusuhtumised! Iseküsimus, kas selle veidruse avastamine alles täiseas ise ka veider ei tundu? Küll aga peaksid sa mõne aja pärast asjaga harjuma ja ehk hakkab isegi meeldima - oleks ju igav, kui kõik oleksid täpselt ühesugused.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-10 15:36
inimesel on mure ,probleem ,ta kurdab ja saab kohe teada milline piiratud aju ta on
˅ näita rohkem ˅
2012-06-10 15:41
Pane ennast olukorda ja olukord paneb sind!
˅ näita rohkem ˅
2012-06-10 15:43
Mitte piiratud aju, vaid piiratud silmaring. Tahe on suurem kui kannatus ja oskus.
Kui kedagi leida tahad, siis jäta endast korraliku ja stiilse inimese mulje, näe vaeva kas jututoas või foorumis suheldes, otsi sobiva kasutajainfoga naisi ja ära end ülehinda (20-aastased piltilusad tibid ei ole tõenäoliselt ehtsad, ja kui ka on, siis vaest vanameest nad niikuinii ei taha). Ja mis kõige olulisem - ära algata selliseid teemasid, nagu see siiin, muidu jätad endast mulje nagu tüübist 2006. aasta lühifilmis Tulnukas (ja ma ei mõtle neid karvaseid tüüpe).
˅ näita rohkem ˅
2012-06-10 15:48
Õige on piiratud aju ,nii jääb .Kahju küll , kui Teile ei meeldi .
˅ näita rohkem ˅
2012-06-10 15:50
Kahetsusväärne tõdedagi, et kõik need tutvused koondunud netti ja netikaudu. Mehed kardavad korvi saada reaalis aga siiski risti ette ei lööks, missest, et vastus on ette teadagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-10 16:35
Uskumatu, kui lihtsalt ühe mehe paika panete.
Juhanipoig pole siin ju uus ja ilmselt viskas täna lihtsalt üle. Ainult teema järgi otsustada inimese üle pole õige. Kas sai keegi hindajatest ühesõnalise kirja? On keegi temaga kohtunud või kirju vahetanud? Mina olen.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-10 17:38
Jah, inimene pannakse paika mingi sõnavõtu vms väljanäitamise põhjal. Kui see totaalselt ebaõnnestub, siis on raske mainet parandama hakata. See võiks ju ometi teatud vanuses selge olla, enne kui "haigetest inimestest" foorumis teemat teha.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-10 23:27
Kui teema järgi pole ostustamine õiglane. Siis palun Veelturul. Räägi meile sellest isikust pikalt ja laialt. Meie ju ei tea, peale selle ühe postituse, milline ta on.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-10 23:53
Kui kodu kool ja kirik on sind surunud elama must-valgesse maailma, siis on raske mõista, et musta ja valge vahel olev hall pole ei hele must ega tume valge, vaid omaette värvitoon.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-11 16:50
Ei, ma ei räägi sellest isikust midagi. Ikkagi olen seisukohal, et ühe postituse põhjal ei saa midagi järeldada. Parma ja Misha läksid kunagi ühes teemas nii hoogu, et ma ütlesin teile kohe päris halvasti. Ometi ei tähenda see, et olengi sõimaja. Ei olnud seegi väga ammu, kui Parmaleikin siin sopaga üle valati. Ikka selle eest, et julges midagi arvata.
Võib-olla poleks tõesti olnud mõtet teha uut teemat, kui siin on nõmedamad kirjad ja üsna värske blokkimise teema, kuid kes meist ei tegutseks vahel emotsiooni ajel ja alles pärast peaks aru.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-11 17:41
ennast tulebki välja elada.... mitte vahest aga tihedamini
˅ näita rohkem ˅
2012-06-11 17:58
Janpoiss, ja kelle peale Sina ennast välja elad, kelle kraesse kallad oma sõnnikutoobri ja kellele usaldad oma sisemise ilu kui säänne Sul eksisteerib?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-11 18:00
Ah jaa, Coyaplika kõlbaks küll aga see sunnik hiilib nüüd nagu peksa saanud kass, mööda seinaääri
˅ näita rohkem ˅
2012-06-11 18:11
ma läen rabale rokkima .... eks seal saab elada
˅ näita rohkem ˅
2012-06-11 18:13
viimase posti peaks vist oiatustesse kirjutama
˅ näita rohkem ˅
2012-06-11 18:41
Vaata siis, et Sa liigselt Rocki ei manusta, muidu upud rappa ära ja keda ma siis kasvatan või kirun

Ei hakka Coyaplikat sopaposti riputama, muidu saab veel hirmuga infarkti, nõrk ja õrnas eas naisterahvas, nagu ta on
˅ näita rohkem ˅
2012-06-11 18:49
ehtne peldikusein! Vat siis nii kui hoode kohta miskit öelda julgeb keegi, nii kohe kallale? KRT, kas tavalistel, normaalsetel inimestel, polegi õigust oma arvamust välja öelda? Minupärast tembeldage kelleks tahate aga mina ei hakka pedesid sallima kunagi! Tehku omi asju kusagil mujal, minust kaugemal, kui väga vaja on aga oma maa peal pakun ma neile ravi, mis ainukesena vist avitab. Ainus tõhus ravi on tinatablett, manustatud suurel kiirusel!
˅ näita rohkem ˅
2012-06-11 18:54
ja mida enam läänepoole euroopasse kolid seda rohkem hakkavad sulle peded meeldima .... saaks ainult neegritest lahti
˅ näita rohkem ˅
2012-06-11 18:54
juhanipoig, mis sel peldikuseinal viga, see ju puhas rahvaluule, elik folkloor
˅ näita rohkem ˅
2012-06-11 18:59
eelmäng viljandi festivalile
˅ näita rohkem ˅
2012-06-11 18:59
pole tal viga miskit, sel peldikuseinal.......näebki, millist saasta siin liigub!
˅ näita rohkem ˅
2012-06-11 19:04
Einohh, maailm ongi kirjult ilusam, kui vaid mõni oma rokase pintsliga seda ilu üle ei võõpaks
˅ näita rohkem ˅
2012-06-11 19:29
....vast sitase pintsliga......
˅ näita rohkem ˅
2012-06-11 19:59
Miks peaks hetero olema homofoob, homod ju tema mängumaale ei tungi?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-12 08:49
Postituse kirjutamine on kaheteraga mõõk. Oleneb kuidas seda mõõka käsitseda. Natuke vääratad ja see lõikab endal jalad alt.
Kui kirjutada postitust, siis teised ju ei tea, mis tagamaad on ja mis mõtted selle taga on. Ainukene mida loetakse on , see mida kirjutad. See peab olema ühemõtteline ja kõigile selgesti arusaadav. Igaüks tõlgendab sinu teksti omamoodi ja kui see on kehvasti kirjutatud, siis pole midagi parata, kui mõte kuhugi metsa lendab. Omad vitsad peksavad.

Teiseks. Meie ei ela enam kuskil kinnises ühiskonnas, kus on ühe poolt ette dikteeritud maailm. See maailm on nüüd dünaamiline ja tugineb seadustele. Ka seks on dünaamiline!! Kõik, mis ei ole keelatud on lubatud.
IHA.EE on Seksikate inimeste kohtumispaik. St, et siin on kirju ja muutuv seltskond. Kõik kes peavad ennast seksikaks on siin lehel teretulnud. Ja see seksikus on igaühe enda arvamus iseendast ja keegi ei saa seda ette dikteerida. Ka rumal on seksikas!
Dünaamilisust näitab ka hindamine mitme numbriga, postkasti külastajate piiramise valikud, saad isegi sugu muuta jne...
Must-valge ja kinnise mõttega inimestele on spetsiifilised, vastavalt teemadele lehed. Autofoorumid, sado-maso, gay, transad, lesbid jne...
Kui Te ei suuda dünaamilises maailmas elada, siis tuleb külastada neid spetsiifilisi lehti. Seal on omasugused koos ja kõik on õnnelikud.

Aga kõikse lahedam point onsee, et need samad inimesed kes on siin ja mujal lehtedel, ümbritsevad meid igapäev ja igal sammul. Miks siis keegi kuskil ei hädalda, et see ja too minuga ei rääkinud? (võrdub ju see blokiga) Või mingi mees vaatas teist meest ja ilmselt on homo!! Miks siis kohe ie lähe kuhuig kõrgesse torni ja ei karju üle terve linna, et nägin homot!?
Miks läheb elektrooniline elu päriselust mööda? Et saaks ennast väljaelda, kes tegelikult oled või oled seda mängult?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-12 08:58
elektrooniline elu on küllatki odav ja kergelt kättsaadav paljudele.Päriselus iga liigutus maksab.Naljakas on juba kuulda kui mees kohtingul põikleb kõrvale kohvi eest maksmisest.Vaata kui saaks teha foorumis postitused maksuliseks,mis sel juhul juhtuks?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-12 09:00
Nii ta just ongi ju kogu aeg olnud. Tunnistan, et olen siia loonud endast tegelaskuju, mõneti ehk vastuolulise, kuid mitte vast ka kõige igavama. Tunnistage oponendid, et kui siin(eeskätt foorumites) kõik vaid tõsiselt ja teaduslikult targutaks, siis kes neid teemasid lugeda viitsiks ja kui kaua need teemad ka kestaks, kui kõik vaid ühe juhtoina kintsu kraabiks ja õli tulle ei viskaks!!!!!! -------aga sedaviisi ajab siin kirjutamine tihti ka endal naerust pisara silma ja tuju on pool päeva hea!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-06-12 09:06
Kah,õige
˅ näita rohkem ˅
2012-06-12 10:38
reaalses elus on silmside ,näoilmed ,lõhnad ,kehahoiakud - sellised segavad asjaolud
˅ näita rohkem ˅
2012-06-12 10:49
millised lõhnad sulle meeldivad
˅ näita rohkem ˅
2012-06-12 10:51
kui kõrva tagant nuusutan ja paigale jään ,siis sobib
˅ näita rohkem ˅
2012-06-12 11:15
kas kevadine sõnnikuhais on ka lõhn
˅ näita rohkem ˅
2012-06-12 11:18
Sitahais on kopsurohi, seda raisata ei tohi
˅ näita rohkem ˅
2012-06-12 17:44
ja mis ma sulle jälle jalgu jäin?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-12 18:12
Miks jalgu? Pigem on see igatsus, vanade sõberite järgi (kui muidugi tohib lugupeetud prouat sedasi nimetada ?)
˅ näita rohkem ˅
2012-06-12 20:34
nii nummi
˅ näita rohkem ˅
2012-06-12 21:19
tsauki tibuke .... kui kauaks liivale jääd läheb see liiga kuumaks
˅ näita rohkem ˅
2012-06-12 22:03
tre ise ka kus tead,et läheb?
˅ näita rohkem ˅