Foorum
2012-06-03 16:37
Ma ei saa aru inimesed kes sind blokivad aga pärast sulle kirjutavad!Mis mõttega niimodi teha ma ju ei saa vastata!Imelikud täitsa või millest probleem nendel!
˅ näita rohkem ˅
2012-06-03 16:57
Oleneb millise kirjaga tegemist. Sõimukirja on hea, julge bloki varjust saata, aga armastuskiri??? Ilmselt lihtsalt unustas. Blokeeritud kasutaja ankeet erineb ju teistest vaid ühe veidi pikema kirjatea poolest ja seda tavaliselt üldse ei vaadata. Ammu oleks olnud aeg tähistada ka blokeeritud kasutajad suure musta kirjaga ja kõik toimingud samuti keelata. Kui blokkisid, siis pole vaja endal ka torkida.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-03 17:31
knova1-imelik on ka see,kui inimene kellega sa pole kunagi suhelnud blokib sind,enne seda paneb sulle 5,ja siis kohe block peale......
˅ näita rohkem ˅
2012-06-03 17:39
Veel imelikum on , kui mees paneb piltidele ühed ,blokeerib .Nädala pärast kirjutab ,saab pikki näppe ,blokeerib ,paneb kuulutuse ,et oled transa ,maakas jne. Ja takkatippu pean mina selle sita laskma ära koristada ,ise nimetab end härrasmeheks . Mul polnud kombeks blokeerida ,kuid nüüd kasutan seda võimalust tihedamini .
˅ näita rohkem ˅
2012-06-03 17:43
jfjm no oleks sõimakiri aga inimene tahab tuttvuda sinuga ja ootab vastuse aga ise on juba millalgi jõudnud sind blokida ja pärast veel kirjutatakse kle miks ei vasata! Kuidas vastata kuid ta sind blokeeris !Soovitus enne kui kirjutate kontrollige võimalik et blokeerisite kedagi juhuslikult!
˅ näita rohkem ˅