Foorum
1
2
2012-05-30 15:34
Eks ta ole...AD-d ja AB-d alkoga kokku ei käi,kui,siis puhast valget võib.
Et kui ei ole surmatõbi...
Vahuveini?
Täna võib
Meil on täna tähtpäev
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 15:48
Luukera, kriipisin väga valusalt?

Ma ei pea end sugugi karsklaseks ja mõni klaas kangemat mind öökima ka ei aja (Asetaksin ennast meeleldi praegu chocolati asemele).. öökima ajab hoopis sinu väide, et napsust keeldumine on matslus!
Minu sünnikuupäev sind väga puudutama ei peaks, õlut siis ei pakuta
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 19:34
Oi Tutt vaene haledik, palun loe minu postitusi uuesti!!!! Selgelt kirjas ju, et mats on see kes morsiklaasiga KOKKU LÖÖB!!!!! Kurat, kes siin jooma on sundinud?!?!?!?
Tead ma ei viitsi lastele normaalseid põhimõtteid seletada.........
Lootusetu juhtum..............
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 19:39
Gentleman ei solva kunagi naist.Aga lootusetu juhtum tõesti vastupidist soovida siin
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 19:46
kas keegi teab ka mõnda seda müütilist gentlemani, või eksisteerib see ainult osa grupi naiste märgades unenägudes. Kus naistel on meeletult privileege, ja mehed sünnist surmani muuga ei tegelegi kui mõtlevad, kuidas nende elu veel roosilisemaks muuta
Ma pakuks et üks normaalne keskmiselt meeldiv mees ei solva naist, kui naine selleks põhjust ei anna. Või siis väga harva, erandjuhul, näiteks kui on tõesti sitt tuju või siis noh...tõesti loll eit
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 19:46
Kes julgeb mürki võtta, et siin kasutajad üldse seda sugu on, mida kirja panevad?!?!?!? eriti tühjade ankeetidega...........
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 20:12
Andesta, et mitte kõik ei jaga sinu põhimõtteid ja ei joondu sinu tõmmatud kriipsukeste taha... Sinult minule pakutud tiitel ei morjenda, näitab vaid sinu suutmatust seista teisiti oma seisukohtade eest.
Ok, keskunduks nüüd taas teemasse ja ei haliseks siin rohkem. Suudad sa?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 20:56
Teema on ju ennast ammendanud ja lõpp puhta rabas
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 21:26
Kui see Tuti postitus nüüd mulle mõeldud oli, siis olen nõus alati reaalselt kohtuma ja oma seisukohtadest argumenteeritult vestlema!!!! -----siin aga tundub, et Jotil õigus ja teema minu poolt lukus. -----aga Tutt kui huvi küsi numbrit ja kohtume mõni õhtu.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 21:40
läind kord saare mees saarepiigaga juttu tegema, küsind hakatuseks musu. " Mes tost musust, saaks ikke tutile vatti", öeld saarepiiga häbelikult seeliku äärt näppides.
tutile vatti käib siis saare keeles ehk tvjordõi znakiga
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 21:47
Mykhan Sa hakkad mulle juba meeldima!!!!! -----Mina isiklikult lugesin siinkohal ridade vahelt!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-05-31 10:10
Kui mees elada naisest kolm kulbi varre täit kaugel, siis olla naisel kõik lubatud, siiss anna aga valu vaiale, küll vai ajab reied laiali
˅ näita rohkem ˅
1
2