Foorum
1
2
2012-05-25 12:14
Eurovisioon jälle käimas ja sel aastal vaatasin taotluslikult mõlemat poolfinaali.
Teeme väikese ennustuse...
Mina pakun siis lõppjärjestuseks:
1.Bosnia
2.Rootsi
3.Albaania
4.Eesti
5.Macedonia

Need olid siis need laulud,mis mulle meeldisid..veel muidugi Malta,Venemaa,Leedu,aga neid ma esiviisikusse ei pakuks.serbiat peetakse favoriidiks,aga ma siiski kahtleks nende suures edus.
Kui valik oleks ainult minu teha,siis ma jagaks esikohta Eesti ja macedonia vahel.Mõlemad olid vapustava vokaaliga ja "raputavad"lood.
Huvitaval kombel jõudsid edasi sellised laulud,kus visuaalile väga ei panustatud.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-25 14:25
Esimene peak olema Rootsi. Korjab riikidelt, kust ta tavaliselt midagi ei saa, ka punktid. Eelvooru keskpärase palagani ja läbu keskel vokaalilood eristusid, aga nüüd raksem. Ja niikuinii käib öösiti mingi Euphoria järgi hüppamine. Kui sellest veel tüdinetud ei ole, siis peaks see lisapluss olema
˅ näita rohkem ˅
2012-05-25 14:45
Nojah...mulle Rootsi lugu visuaalselt ei meeldi,mõtetu kaltsakas.Selle loo järgi olen isegi tantsinud,see klubides juba paar kuud...hakkab ära vajuma.Mina eeldan,et hääletada viitsivad "televaatajad" ja sel juhul Rootsi ei võidaks.
Kuulasin veel Macedonia lugu...krt,pakuks vist esikohta.Balkani rahvad annavad maksimumpunktid ja neid rahvaid on palju.
Lisaks annab Ukraina-Venemaa-Valgevene..neile läheb ka peale,siis Inglismaa..arvestades laulja tausta.
Miks keegi ei paku Eesti võitu?Everybody`iga oli sama lugu..keegi ei uskunud võitu.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-25 20:35
Niikaua kui rahvas hääletab, nii PabuljaMamulja.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-26 13:48
Kolm esimest kohta õietiarvanule on minupoolt preemiaks TASUTA 90 minutiline klassikaline (Rootsi) massaaz`
ennustus peab olema tehtud täna enne kella 22 te
˅ näita rohkem ˅
2012-05-26 22:00
Eesti võidab
˅ näita rohkem ˅
2012-05-26 22:11
Rootsi võidab,2.koht on Buranovskije Babushki ja ülejäänud pole olulised
˅ näita rohkem ˅
2012-05-26 22:18
ohh sind aikon
mine konjakit ostma
˅ näita rohkem ˅
2012-05-26 22:20
k6ige prof. vokaalsem minu arvates on Albaania
˅ näita rohkem ˅
2012-05-26 22:38
Albaania ei saa ligilähedalegi, Carl Orffi "Carmina Burana" O Fortuna`le
˅ näita rohkem ˅
2012-05-26 22:41
ja tead, isiklikult tean Islandi poissi Jonsit( kellel olen korduvalt ka massaazi teinud) laul hea , ga mitte nii hea
jah, albaania ei pääse löögile, aga ainuke prof. vokaliust
˅ näita rohkem ˅
2012-05-26 22:43
aga hääletan albaania poolt, laul hea, ja super vokaal !!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-05-26 22:50
Tore,kui olemas selged eelistused ja arusaamad...Aikon on paraku selle ürituse,mis Euroviisut,aegade hämarusse jätnud, koos noorusega läks ka see
˅ näita rohkem ˅
2012-05-26 22:53
no aga kaks otti unustate ära v??
˅ näita rohkem ˅
2012-05-26 22:57
no mida jan 28
ott nagunii v6idab
˅ näita rohkem ˅
2012-05-26 22:57
˅ näita rohkem ˅
2012-05-26 23:01
kumb ott see siis võidab??
˅ näita rohkem ˅
2012-05-26 23:02
Mina olen Ott ja sina oled Ott
kahekesi võidavad Ott ja "ott"
˅ näita rohkem ˅
2012-05-26 23:11
ikka ott lepland, mitte sina
˅ näita rohkem ˅
2012-05-26 23:13
Mina pole niikuinii Ott aga ott mul on
˅ näita rohkem ˅
2012-05-27 00:16
rootsi
makedonia
moldova
vanemaa
saksamaa
azerbatsian
˅ näita rohkem ˅
2012-05-27 01:25
Ja roortsi võitis... selline mõnus anoreksikute hommikuse virgutusvõimlemise tümps !
˅ näita rohkem ˅
2012-05-27 01:35
Kuram. Oma harimatuses sain alles täna teda, et on olemas mingid VIP maad, kes pääsevad kohe ilma valimata poolfinaali. Seda oli kummaline kuulda. Ma arvasin, et kõik ikka võrdselt võistlevad. Eks see elu ongi vähe ebaõiglane.

Aga Ott on lahe vend.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-27 08:28
Ja Aikon tegi Demile ära
˅ näita rohkem ˅
2012-05-27 10:03
Demi!
˅ näita rohkem ˅
2012-05-27 10:24
no mina ei tea, mulle ei meeldinud kohe mitte ükski laul, kui siis jah need baabuskad, aga kui võrrelda neid eesti kunagise eurolaulu tii-ga, siis jäid nõrgemaks. leplandi ulgumine ka ei meeldinud, ma oleks tahtnud lenna saata eurovisioonile, aga nagu ikka, kes mind kuulab. Kuidagi väga mage üritus oli sel aastal ja ma ei saanud isegi juure ja kivirähu kommentaare kuulata
˅ näita rohkem ˅
2012-05-27 22:46
No nii..olen puhkusel..riigis,mis isegi kandis Eurovisiooni üle(ei saanud finaali)....tulemused ootuspärased.Ma #selgeltnägesin" Serbia ja Albaania edu.
Eestil läks väga hästi....ma ennustasin,et 4
jas koht,aga me saime kuuenda Super!!11
Võtkem päikest!
˅ näita rohkem ˅
2012-05-27 23:10
Maitselagedad hindajad.Eurovisoonil oli tegelikult ainult kaks laulu,mis suudaks ka reklaaminduses´!maailma teha"...Albaania ja Macedoonia.
http://www.youtube.com/watch?v=gXTORBml8ow
˅ näita rohkem ˅
2012-05-27 23:15
Harisin ka ennast selle eurovisiooni teemal. Need VIP riigid maksavadki kogu selle krempli omst taskust kinni. Võitja maal ainult korraldatakse aga raha tuleb VIP maadelt. Kuigi nad esikolmikusse ei pruugi pääseda. Lollidelt tulebki raha ära võtta
˅ näita rohkem ˅
2012-05-27 23:33
Reaalsus on selline,etvvõitja korraldab järgmise Eurovisiooni.....50 miljonit eurot.
Seeläbi oli ainult kolm reaalset korraldajat.Rootsi,Venemaa ja Eesti.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-27 23:51
Võitja maa korraldab ja orgunnib. Aga RAHA tuleb nendelt VIP maadelt!!!! Teleülekande orgunnib see maa, kes sai kuldse pileti finaali.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-27 23:57
Eip.Raha maksab korraldaja.Need algusriigid maksavad väga vähe.
Kui Eesti oleks võtnud,siis oleks me pidanud arvestama ~50 miljoni eyurose väljaminekuga.
Las Rootsi maksab
Puhtvokaalselt olekzs esiviisik teine....
Puhkan hetkel Portugalis ja siin arvavad enamus,et SAerbia laul oli parim.Eesti laulu teavad enamus,aga parimaks ei pea.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-27 23:59
Minu maitsehttp://www.eurovision.tv/page/multimedia/videos?id=61973
˅ näita rohkem ˅
2012-05-28 00:32
CHOCOLAT, sula ära! Muutu kakaoks ja siis... vesi peale. Kuidas saab keegi Rodeesiast pärit shona või ndebele naine(?) nimetada üht berberi hõimu järeltulijat 'mõttetuks kaltsakaks'. 1980.a. oli Maroko esindatud ESC-l. Vb nüüd tänu Loreeni võidule tuleb tagasi. Tervita Mugabet.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 00:16
Luulud?
Rodeesia..shona..ndebele..berberi hõim...1980..maroko..Mugabe..Eurovisioon Kas keegi suudab välja mõelda neid ühendava lingi...minule käib küll üle jõu
Ma proovin hoopis miskit muud linkida ...sombreero...siesta..mehhiko...tekiila..üks tuntud bränd,mil korgiks sombreero ...emakimalane ja isane kimalane kohtusid ja võtsid paari.Before/after/during paaritumisrituaali rüüpasid eelpool nimetatud jooki.Tekkis kange magusaisu tahaks chocolatè näksata,aga liiga suur tükk ja hambakene läks katki.Tige paksujalgne ja ilma hambakeseta emakimalane sai väga kurjaks.Lömastas väeti isase kimalase ja rüüpas veel eelpool mainitud jooki ja peale seda esines juba Robert Mugabe Eurovisioonil,berberi hõimud vallutasid Eesti ja juhtus veel palju muud erutavat.
kes ennast selles loos ära tunneb..ei ole mõtet tekiilat juua,kui tiivad ei kanna.Chocolatè asemel võta küpsis.
Paksud ja tigedad emakimalased ei tohks üldse enam magusat süüa.Küpsis ja chocolatè igaveseks menüüst välja.Tekiila ka.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 01:35
Mis on kirjas blondiini poolt saadetud postkaardil?
Tervitused siit... eeee, aaa, kus ma õieti olen?
Ühendav link: http://www.iha.ee/users/chocolat /Sugu naine Riik Zimbabvwe/... Siit tulenevalt ka minu komm,, aga noh, kui inime ei tea, kust ta pärit on, siis panin mööda jh. ... Kuid kommi mõte oli tähelepanu juhtimine liialdatud kunstilisele liialdusele,, mis sinu kommis esines, aga läks keeruliseks vist,,,
Kahjuks ma alkot ei tarbi ja shokolaadi ei söö, aga tänan soovitamast
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 10:52
Sombreero, sa(te) ei tarbi alkot?!?!??! ---------kas teile on ampull pandud või!!!!!!
Kunagi ütles mulle siis veel Saku Õlletehase juht Remmel, et inimesed kes üldse alkot ei tarbi on väga kahtlased...........
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 10:56
Aja jooksul on mul paika loksunud arusaam mis ühtib hr. Remmeli arvamusega
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 12:10
Alkouimas inimesel on alati lihtsam nahk üle kõrvade tõmmata.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 12:20
Lapsepõlves lugesid arstid mullegi sõnad peale.Et alkoholist hoia ,tüdruk, elus eemale.
Kahtlane?
Must-valgelt mõtleva inimese jaoks kindlasti.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 13:53
No ma ei kujuta küll ette, et läheme kamp 100 kg kaaluvaid mehi saunatama(autod on jäädavalt pargitud) ja mõni joob õhtu läbi kõrrejooki!!!! minge metsa, 1-2 õlli on ju kordi mõistlikum.
Või tuleb mulle keegi juubelile ja lööb kokku morsiklaasiga!!!! ----matslus on see!!!!!
-------keegi ei räägigi ju pildituks joomisest!!!!!
-----vot nii must-valge see ongi, et minu juubelil tervisenapsust võib loobuda vaid arstitõendiga!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 14:01
usu,arstitõend on olemas
kas sõber,kes lööb sinu juubelil kokku morsiklaasiga,on vähem sõber?
oled ilmselt terve inimese lihtsat elu elanud,õnnesoovid
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 14:12
Kui arstitõend on olemas, siis löö kokku või kasemahlaga, sõber ikkagi!!!!
-------Aga hoiame pöialt, et arstiteadus areneb ja kunagi saad ikka terveks!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 14:17
Muidu ei oska lahe olla, kui sumin peas? Kui mõne õlle vahele jätaksid ja saunas selge peaga higistaksid saaksid ehk mõne kilo kergemaks!
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 14:43
Õnnetu hing, kui arvad, et suured mehed 1-2 õllest sumina pähe saavad!!!! Tunnen kaasa ja samas soovitan, et söö vahelduseks midagi mis mõistuse taastab ja kehakaalu ka, samuti treeni ka keha, siis ei pea Sa peale ühte õlut sauna taha oksele minema!!!!
Nii üks kes poest laste eest sammalhabeme ära ostab on tuvastatud!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 14:52
Minu kehamassiindeksiga on kõik korras. Keha trimmis muide

Sinu soovitused palun aga sinul endal päevakorda võtta!
Üsna lame, kui niiviisi alkoholi ülistatakse! (kujutan ka ette milline kamraad sinu juubelitest osa võtab)
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 14:59
Okkaline saab olema Sinu tee püha tõe juurde..........
Ja selle loogika kohaselt peaksid Sa ju mättasse lööma kõik need joodikud, kes vabariigi aastapäeval presidendiga kokku löövad ja mõistagi eeskätt presidendi, kes seal kõigiga kokku lööb!!!!
Sa ikka pole siiani aru saanud, millest on jutt!!!!
---------Mehed, uurige välja kuna on Tuti sünna, tahaks ka viimast eluskuivikute kokkutulekut näha!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 15:18
Issand!Võtke üks naps....hakkab parem. Tõsiselt.
Täiskarske mees on väga kahtlane asi.Muide..maailma kurikuulsamad sarimõrvarid olid teadaolevalt täiskarsklased.Mõneti arusaadav..nad ei saanud kontrolli kaotada...
Issand kui hea on sooja vihma käes paljajalu mööda tänavaid jalutada ja champagnet juua....Eestis viiakse kainerisse.Proovige mujal,Barcelonas harrastavad seda paljud.
Mina igatahes võtan natuke.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 15:26
Saun ilma mõne õlleta on ikka paganama armetu.... Ja väike naps vahel on etem kui mistahes AD -d
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 15:30
Oi tüdrukud, kohe te Tuti käest saate!!!!! Fuiiiiiiiii, millised laaberdised!!!!
--------Aga muide, millal me kõik koos napsu võtaks?!?!............
˅ näita rohkem ˅
1
2