Foorum
2010-01-07 23:03
Hakka või ka siinkõnelema
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 23:10
nojah, ega mu nõudmised nüüd...ma rohkem vaatan ja kuulan, kuipalju ma nüüd kasutada kavatsen...
aga, mul oleks kange tahtmine tõestada kuidagi, teie abiga, et ON!!!
...ilusaid mehi siin küllaga
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 23:12
ära seda nüüd küll välja ütle, et sa ei kavatsegi kasutada. Sellega tõmbad kohe vee peale ja saad jutulinnu teemat lugeda.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 23:22
vot, niipalju te siis loetegi, siinolevate naisisikute lisainfi!
seal pole nüüd otseselt jutulind, aga, kaudselt jõuab sinna välja küll
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 23:24
foorumi postitusest räägin.
Niipalju siis te loetegi siin foorumit?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 23:29
Peaks uue teema tegema... meestest küll räägitud juba.
Naise ilu - mis see on?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 23:32
Kas naine tunneb ennast ilusa mehe kõrval ilusana?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 23:33
hea küll, iga asi on huvitav niikaua, kuni teda parasjagu on...niisamuti on ka minul aeg vist lõpetada siin, ainsana naissoo esindajates ei saa ma üleüldist arvamust nagunii esindada...
vaielda ka kellegagi pole, rääkimata siis kinda- ja muude esemete loopimisest
aga, keegimees, sinule vastaks küll niipalju, et...minu meelest, isegi kui mehel kõht püksiäärest üle punnitab, ega see ju eu tähenda, et tema meeldida ei taha
aga, kui ta tõesti arvab, et naisterahvas, kellele ta oma pildi saadab, on tema tähelepanu väärt, siis ta, austades ka seda naist, paneb tõesti kasvõi lipsu ette, seab särgi kenasti püksi, ajab ghabeme ja tõmbab pildiklõpsu ajaks kõhu sisse ka
oma bemmi või luksjahi võib ta kaadrist välja jätta, olgu heinakuhja taustal, kui tahab, aga, see, et ta ennast vurhvi on viitsinud lüüa, teeb ta juba hulka ilusamaks!
Aamen!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 23:39
kogu seda tulevärki jälgides tekkis tunne ,et mehe ilu on nagu tabamata ime
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 23:52
paip, mina arvan sedasama.
LiliNobre, siin ma sinuga päris ei nõustu. Mees peab muidugi korralik olema, kui ta kohtamisele läheb. et mitte matsina esineda. Kuid mis vahe on põhimõtteliselt bemmil, luksjahil, Armani ülikonnal ja lipsul? Kui paljud siinsed meeskasutajad on pildil ülikonna ja lipsuga? Iha ei ole ju selline koht!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 23:55
ei, keegimees, sa ei saanud minust päris õigesti aru, ma pidasin siiski rohkem silmas neid fotosid, mida teineteisele postkasti saadetakse, teemaalgataja ju ka siiski neid rohkem mainis
ja, siin on oluline just see, kas mees siis ka viitsib pisut vaeva näha, et endast meeldiv poilt luua või mitte
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 23:59
Ei saanud aru jah, see on tõesti hoopis teine asi
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 23:59
no kuramus, mõni ei oska Photoshopiga möllata!!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 00:00
No ega see lips ja ülikond, pole ainult teistele näitamiseks. Endal kah enesetunne hoopis teine, kui seitel sirge ja püksid viikis
Ja miks see iha siis ei peaks olema selline koht, kus mees on lipsustatud? Pole sellel ihal viga midagi
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 00:02
ma puhta sassis, parmaleikin, järg käest maas ja mõhkugi ei taipa, kuhu sa selle Photoshopiga nüüd tüürid?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 00:03
siinjuures minu komplimentaariumid lipsustatud aikon`ile - kena mees kenas lipsus!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 00:03
aga kui oled lihtsalt nii aus, et südametunnistus ei luba lihtsalt paraadpildiga petma minna, kui tegelikult ikkagi peale teksaste ja pusa kavatsed lipsustatud järgmine kord kirstus olla, mis siis ah
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 00:05
Paljud tegelevad pildi kaunimaks tuunimisega enne kui saadavad. Asi see ülikond siis selga maalida on võ ienast peenemaks korrektsemaks teha. Vaata siinseid pilte. Kas pole mitte Photoshoppereid täis? On nad siis kenad? Virtuaalmaailma võlud.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 00:08
mnjah, see teema, mehed, on lõputu!...ma ei tea, kas algatada uus, et:"kuidas pildistada end nii, et südamedaamile ilus tunduda"
tegelikult...minule "lähevad peale" eriliselt sellised "merekarud", hoopiski mingis tormijopes ja ajamata habemega
olgu siis vistrik kasve nina peal säramas, no, ilu paistab ikka välja sealt
hakkabki sinnapoole kiskuma, et naised, sindrid, ise ka ei tea, mida tahavad
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 00:10
Parmaleikin ajab sul lihtsalt nö. juhet kokku.
˅ näita rohkem ˅
mikhan, aga!!!???
kasvõi korraks luba sel naisterahval enesele pilt silma ette maalida...et kuidas sa peiuna välja näeksid
˅ näita rohkem ˅
aikon, eks see ole, kuidas keegi. Mina panen ülikonna ja lipsu ainult teatrisse ja kuhugi ametlikule üritusele minekuks. Muidu on lips minu jaoks rohkem poomisnööri moodi
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 00:13
LiliNobre: tegelikult pidid sa juba magama minema. Aga aega võttis aga asja sai. Keegi ei teagi mis see ilu täpselt on. See ongi hetketuju olek. Samas tundub, et kole on ilus ja ilus on kole. Erineva mätta otsast.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 00:18

ma lihtsalt mõtlesin, et ma taandun...enne kui mindki siit lihtsalt minema aetakse
loomulikult, seda ma algusest saati arvanud, et kottis dressipüks ju tegelikult MEEST ei riku!
ja, ilu tuleb ka endal viitsida otsida- krrt, seda tõesti ei peagi alati kandikul kätte tooma
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 00:21
Ja jõudsimegi tagasi deMerteuili juurde, kes tahab mailile meeste pilte saada, siis vaatab ja valib ning algatab sapise kirjatükiga foorumis teema.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 00:22
Ja pimedas ja tekiall pole midagi näha. Mõnutundest silmad tagurpidi ja pilt väriseb. Pole üldse ilu oluline
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 00:22
mõh? peiuna!
see pilt näeks välja selline et selja tagant lips seljataga sirge, üritaks korrata oma kooliaja 100meetri rekordit
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 00:24
Tagant gümnaasium, eest muuseum.
˅ näita rohkem ˅
Niipalju on siis selge, et paraadpilt tuleb saata n.ö. austuse märgiks, aga tegelikku olemust näeb paremini neilt piltidelt, kus sa oled selline, nagu oled. Mina eelistan neid.
˅ näita rohkem ˅
Komytea...vat, nüüd hakkad lahmima jälle
ma, ma lihtsalt, hinnates nende meeste privaatsust, ei hakka sulle saatma igasugu "üllitisi", mis on minugi postkasti potsatanud, eee...end ilusaks pidavate meeskodanike poolt
ma lihtsalt konstateerin - Issand, sa näed ja sa ei mürista!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 00:26
Huvitav kummale ta müristama peab? Saajale või saatjale?
˅ näita rohkem ˅
Inetut meest (ega naist) ei ole olemas, on vaid vale vaataja (vabandan et kordan ennast varasemast teemast). Kui mul on ikkagi näiteks nõrkus punapeade vastu, siis ükski brünett ei tundu sobiv, kuigi ta võib olla maailma ilusaim mees Ilu ei allu definitsioonidele, seda näitab ka 19 lehekülge arutelu, mille tulemusena tõde ikkagi ei selgunud
˅ näita rohkem ˅
ilu on täiesti ühetaoline, kole olla on palju mitmekesisem
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 00:30
üks võimalustest, mikhan, olla natukegi ilusam, on...mitte niimoodi "Plärtsaki!!!!" tuua naisterahvast illusioonipilve pealt maale tagasi oma sirge lipsuga!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 00:32
moorike, väga õiged sõnad sul!
ja, tulles siiski teemaalgataja juurde tagasi - kui vaataja tahab näha trimmis mehekeha, siis õllekõhud tuleb saata teise postkasti
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 00:38
Lili, unustasin veel lisada, et pildistatud siis teleobjektiiviga loomulikult
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 00:39
Raske on LiliNobrele ja Moorikesele vastu vaielda, ei ole põhjustki.Muidugi, deMerteuile esitas võimalikele kandidaatidele oma nõudmised, kuid väga lollakalt kukkus välja.
Põrsa-kotis-ostmine.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 00:42
õnneks, mikhan, ei tekita sinu roosa küsimärgikujuline keha siin, ei nii- ega naasuguseid mõtteid
ja, see, et sa kiiresti jooksed, on ka suht kahtlane väärtus - seega, mina nagunii passin, ära pabista
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 00:44
LiliNobre, kas Sulle ei tundu see mikhani pilt siis kaunilt kurvikas?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 00:48
just see ülemine konks eksole
nii ma saangi omale heas füüsilises vormis naise, kui ta mu kätte saab siis natuke peab ju olema onju no jaaküll mitte nüüd niiväga aga ikkagi natuke peab suutma jooksusammul liikuda
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 00:52
No muidugi see ülemine konks, mis siis muu..selline jõuline ja esiletungiv Ainult..mille kuradi pärast Sina ja deMerteuil nii sarnased olete?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 08:44
Tehnilistel põhjustel, olin sunnitud eilsest arutelust väljuma ja kuna lp. LiliNobre tehtud komplimentaarium , minu aadressil jäi vastuseta, siis teen seda nüüd.
Tänud siis Lili!
Mina iseennast, küll mingiks kenaduseks ei pea aga see on minu arvamus. Eks igaüks vaatab asjadele oma pilguga.
Aga ilu, kui selline on siiski inimese peas, moodustatud subjektiivne kujutelm. Mõnele on ilus krokodill, teisele jälle panda
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 18:57
võta heaks, aikon, ega see vahel hästi ütlemine mulle halvasti ei mõju
aga, mikhani kurvid kurvideks, kuid see...eee...allpool vaagnapiirkonda olev punkt!!!???
...see on kuidagi NIIII lõplik, oleks siis veel koma või midagi...
ja, HAAA!!!...mikhan!!!...veame kihla, ma jooksen sust kiiremini
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 19:05
see pole tegelikult punkt. see on eestvaates pikk ja jäme kriips
väga enesekindel...oleneb distantsist küll...aga mine tea
˅ näita rohkem ˅
2010-01-08 19:45

ah, et eestvaates...no, ma vaatan eest ja takka, aga, aru ei saa ma, mis see peakene siis sul vasakulepoole niikangesti lonti on vajunud?
no, ma ka muidugi ei tea, kui mitusada kilti sa oma vabaduse nimel liduma valmis oled?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 13:52
no eks ikka karm põhjatuul ja raske elu on natukene imevähe vasakule kiskinud
nii hirmuäratavatest numbritest räägid kohe, ma mõtlesin et nii umbes ühest äkki aitaks
˅ näita rohkem ˅
2022-03-22 07:22
Näed ja tunned
˅ näita rohkem ˅
2022-06-23 22:50
siin olnud kõneks minu ilu, ok aga ma panen siia nüüd iha lehel ühe väga ilusa siis (ihalaste arvamustest koleda ja ilusa vahe tegemiseks,
https://www.iha.ee/index.php?mode=picture&id=917569

jalgpalli allaneelanud või rase? , või suur õllejoodik ja mitte loomulikult turske
˅ näita rohkem ˅
2022-06-24 01:09
Pigem pole tükk aega kusele jõudnud ja on viimase piiri peal
˅ näita rohkem ˅
2022-06-24 13:19
Naise kohta see reegel ei kehti.Kui ta on ikka kole,jubedam paksmagu,ei hoolitse enda eest ja on loll nagu lammas,tegudes uskumatult haige siis pole ta naine vaid loom.
˅ näita rohkem ˅