Foorum
2010-01-07 18:39
me k6ik oleme perverdid omamoodi
ja ärge tulge siin ütlema, et ei ole
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 19:03
Kasutaja mikhan on ise kah üks paras eit.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 19:13
eit, loll, kaamel või lammas vahet pole mis sõnu sa lendu lased, aga on sul ka mõni põhjendus või lihtsalt hakkas nüüd kergem
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 20:10
Jube närviliseks kipub minema see teema.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 20:15
Läks mõttetuks jah.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 20:22
Teema lõpetuseks võib öelda, et ME KÕIK SIIN LEHEL OLEME PERVERID!! Kas ühel või teisel moel. Kellele meeldib ilus, kellele kole, kellele paks ,kellele peenike, kellele mees, kellele naine, kellele mõlemad, kellele sõimata, kellele kiita jne.
Igat tegevust/olekut saab perverssuseks kuulutada.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 20:31
inimene paneb oma soovid kirja ilusti täpselt formuleerituna, kedagi halvustamata, et ta tahab rekkameest, tulevad pakkuma ennast need kel pole e kategooria lubegi, küsib selle kohta täitsa põhjendatud küsimuse, miks, ilmub paar kodanikku kes kolmteist lehekülge jahuvad, et tegelikult ikka kokk on palju parem kui rekkamees, sa pead ikka jube ülbik ja lits olema kui rekkameest tahad, sinnamaani on mõte täitsa sees, ja kui siis keegi ütleb, et kuulge te ju oletegi idioodid, on teema paugust mõttetu
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 20:43
hmm...miks mulle tundub, et õilis rüütel kaitseb nüüd siin kedagi, kes tegelikult pole kaitset ju palunudki
muuseas, kedagi kaitstes teist rünnata, on üsna riskantne - vana ja tuntud tõsiasi, tihtipeale ühinevad rünnatav ja kaitstav selle kaitsja vastu hoopis
aga, mulle küll meeldib...kukepoks on vahva, mehed, laske käia...saab igaühe sisemist ilu ka poole silmaga kaeda
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 20:44
mikhan elab keskeakriisi läbi või on tavaline anonüümne jobu, kes pole eelnevaid postitusi läbi lugenud.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 20:51
Kuidas karastub IHA'lane? Nutu ja naeruga läbides foorumi kadalipu.
Nõrgad loobuvad ja lahkuvad. Järgi jäävadki vaid tugeva moraaliga, "paadunud perverdid" kellede seesmine ilu on ilusam kui väline.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 21:14
Lili, mispidi ma kedagi niiväga kaitsen, ma tunnistan küll, et minu jaoks on see ankeet täitsa sümpaatne, enesekindla inimese selgelt teatavaks tehtud soovid, ma lihtsalt aktsepteerin seda, mitte ei leia et ta niiväga kaitset vajakski. Ma tean küll, et vaenulikkuse võib teinekord esile kutsuda täiesti suvaline asi, peenutsevast nimest kuni komani vales kohas, ja selge ka et arvamusi on ikka täiesti vastupidiseid, ka selle vastu ei saa midagi teha, aga kui leidub grupp troppe, kes seda teevad ülbes toonis, miks siis nendega ei võiks tüli norida ah , eriti kui nad pärast nii õrnakesteks osutuvad ja pisarateni ära solvuvad
komytea, ok selle torke pean vastu võtma ma pean tõepoolest tunnistama et ma pole eelnevaid postitusi suuremas osas läbi lugenud, aga okei, ma teen seda ja luban, et kui leian et tegin sulle liiga siis tunnistan seda ausalt siinsamas
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 21:28
Nii armas . Lihtsast küsimusest sisuga: "Miks te enda ja teiste aega raiskate?" sai täielik nõiajaht ja sitaga pildumine.
Tänud Slavetodomme, Mihkan, LiliNobre ja veel mõned, et mind kaitsesite.
Teistele ka suured tänud - saite kogu oma sapi siin välja elada - n.ö. asendustegevusele pühenduda. Neil päevil jäi ilmselt nii mõnigi kassapidaja läbi sõimamata ja laps kodus tutistamata.
Kui mõni labaselt sõimav vändakänkster arvab, et oma teemapüstitust mingil moel kahetsen siis pean teda kurvastama - ei kahetse.
Lihtsalt tore oli näha meelsusi. Mõned, eriti selgeltnägevad persoonid võiksid ennast kirja panna järgmise hooaja saatesse, milleks annet siin raisata - "Eesti uus Selgeltnägija sirgus Iha foorumist" - kuulsus, tähelepanu. Mõelge sellele.
Ka ei näe te siin mingeid lahtiseletusi minu eraelu, ega õigustusi mu suhtumise kohta.
Nii et minu poolest on teema lõpetatud.
Head-ööd-musi
Teie
de Merteuil
˅ näita rohkem ˅
Ja seda sa teed ka.Jään ootama.
˅ näita rohkem ˅
mis puutub väitesse, et kedagi võeti õnge ja kõik saadavad hoolega pilte. no minu pilt jääb tal küll nägemata. mul pole küll siin avalikku pilti, aga samas olen valmis privaatselt selle saatma inimesele, kellega meeldiv kontakt tekib. aga mingisugusele üleolevale ja mõttetule eneseupitajale ma seda põhimõtteliselt ei saada. vanasõna ütleb, et kuidas küla koerale, nõnda koer külale. mõni, kes enese maailmanaba arvab olevat, ei pea teisi miskiks, enne, kui talle valusalt varbale pole astutud. printsessiks peavad inimesed tõeliselt ikka seda, kes selle mõõdu oma olemuse ja käitumisega väja annavad. kui tema ülbusele piisavalt tähelapnu pöörata, siis see aina kasvab. aga jätke see eneseupitaja igasugusest tähelepanust ilma ja varsti on näha, kaua tegelasel jätkub tahtmist praalida ja suurustada.....
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 21:43
Tagasihoidlik noormees apteegis. Vaatab pikalt apteegis ringi ja sosistab siis vaikselt apteekrile
-Mul oleks vaja preservatiivi.
Apteeker – Mida? Mida sa küsisid?
Noormees – No üldiselt Piret, Reet, Elina, Sirje, Eerika, Rita, Vika, Anna, Tiina, Inna, Inga, Vita.
Apteeker imestunult – Kuidas sa siis nüüd ühe preservatiiviga sellisele orgiale lähed ?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 21:45
ah sa nuga. deMerteuil läks vahepeal suure seletamise käigus meelest.
Kustmaalt see ajaraiskamine küll oli? Sai ju palju asju selgeks. Sai sitaga loopida ja näedsa palju head ka nagu sa ise kirjutad. Kassapidaja jäi sõimamata jne.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 21:49
ehh...korra juba nagu võeti "mõegad tupest välja" ja hakkas juba nagu aadlimoodi minema, et "tänan", "palun" ja "mul on see au"...nüüd sunnikud, hakkasivad anekdoote rääkima!
ehh...ei ole tänapäeval härrasmehi, ei ole....
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 21:53
No nii, töötasin läbi kogu teema ja pean tunnistama oma viga, aga nii see kirjutatud asjadega on vahest, et tegelikult mõnusa huumorina kirja pandust loetakse välja õel iroonia, seega olen see anonüümne jobu kes jättis eelnevad postitused lugemata ja riiuhimust kaasakistuna süüdistas sind pealiskaudsuses olles ise veel pealiskaudsem. Kui see su kättemaksuhimu kuidagi rahuldab, siis nüüd on paha tunne küll
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 21:59
nii, et, mikhan - tulid mõegavõitluse vahele hööveldamata saelauaga lahmima!...noojaaa...
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:05
nojah ....aga sina ässitasid ja sinu personaalküsimus on veel lahendamata
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:08
eriti rubriigis - meheilu, mis see on?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:14
Kui inimene oma eksimust märkab ja seda tunnistab, siis on see tugevuse tunnuseks. Asi käis mikhani pihta.
Aga aikon, katsun mitte unustada seda soni
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:14
ükskõik kus, mehed on õelad sa ise ütlesid
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:17

ma ise küll ei mäleta, et ma niimoodi oleks öelnid...
selge, pole korralikult kirjutatuga tutvunud
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:17
uiui....ups...hoopis coya ütles...
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:20
tutvusi jah, a pähe ei õppind noh. sul on ilus pilt
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:21
mihkhan: Mina pole kättemaksuhimuline, veel vähem olen ma õelust täis. Kuid vabandus on vastu võetud, oo kõrgeauline mikhan.
Aga deMerteuil (keeruline nimi, ajab näpud sõlme) ei peaks nüüd tusatsema ja pirtsutama.See on teema on nii üksipulgi läbi hekseldatud, et mul ei ole enam midagi lisada.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:21
ai, vaii...mikhan, kullake!...no kesse su pääkese nüüd nii sassi siin on ajand!
kle, aga, niipalju kui minul on andmeid, ja, mitte naistelt saunast kuuldud, on siin sinu enda kasutajanime taga üsnagi sileda poisiga tegemist
ära peida ilu patta, patra vähem ja näita parem oma siledat poolt ka
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:24
Siin räägiti ilusatest meestest ja koledatest meestest, headest ja halbadest, kõlbulikest ja mittekõlbulikest meestestkriteeriumidest, piltidest, valikutest, võrdsetest võimalustest ja millest kõigest veel. Aga mina, loll, ei saanud ikkagi aru, mis on meheilu, kuidas seda defineerida objektiivse suurusena? Et ei tekiks eksitavaid eriarvamusi.
Kuid pole mõtet enam sellest jahuda, teada niikuinii ei saa....
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:27
seda ma koguaeg kardangi, et äkki naistel saunas on teised andmed
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:30
Selle ilu võrdlemiseks on etalonid olemas. Miss ja mister universum! Või kohalike iluduste valimised. Nendega siis saab võrrelda.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:34

kui keegi siinrääkinutest on viimaste aastate jooksul kasvõi üht missi- või misterivalimist vaadanud...no, sellele annan isiklikult oma 3 viimast kärbatanud õuna
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:35
Jah, farmi gabriel ja marko tasane. ja muidugi ron jeremy
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:36
eem ma seda transeksuaalide valimist vaatasin. Et need peaks nagu universaalsed olma?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:38
ee...kas ma siis nüüd peaksin oma preemiaõunad hapukurgiga ristama kiirelt või midagi säärast....
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:40
magushapukas suutäis? ei õun ega kurk.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:42
Ma küsiks, millise õunasordiga tegemist?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:43
ma vaatasin kaalust alla, palun õuna
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:44
nädsa Komytea. Hakkab pihta jälle see valik. Küsib sorti ja siis üks ei kõlba ja siis teine on hea ja nii ta läheb järgmised 15 lehte õuntest. Keegi veel sovlub, et temal on parem õunamaitse ja minu õunad on kõikseparemad.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:44
ehh...ükskord üks andis teisele õuna - näete isegi, nüüd on foorumid kirgi täis ja inimesed ei tea, mis peale hakata, selle "õunasõltlusega" siiamaani
me ei kaldu teemast kõrvale, proovige ikka ennast nüüd ilusaks rääkida noored mehed
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:45
uss oli süüdi selles õunasõltuvuses
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:49
see oli õunauss
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:50
Vaat Tartu Roosõun on mõnusa nämma maitsega, see va Antoonovka on apu, apu, apu.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:51
see oli õunauss
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:52
Venemaa rahvuslik vitu valimise võistlus.
Kolm finalisti Irina, Oksana ja Katja.
Rahvas on elevil, Irina astub ette, istub günekoloogitooli taolisele troonile ja suunab oma vitu rahva poole.

Rahvas ootab ärevil, äkitselt hakkab v***t rääkima: "Iiii-rr-ii-naaa".
Rahvas on pöördes, no mida v***u! v***t, kes oskab perenaise nime välja öelda. Aplaus, lilled lendavad, kõik suurepärane.
Astub ette järgmine finalist Oksana. Istub samuti jalad harkis toolile. Rahvas on elevil, et kurat, kas lööb Oksana v***t Irina vitu üle või mitte. Suht võimatu tundub.
v***t sätib end veidi ja siis hakkab vaikselt häälistsema järjest valjenedes: "Ме-ня-я за-вут Оо-кс-аа-наа".
Rahvas on täiesti pöördes ja hullumas. Tere tali! Siuke v***t Oksanal. Uskumatu. Lilled, aplaus rahvas lausa püsti tõusnud.
Katja kord. Vaeseke Katja on maalt pärit - Irina ja Oksanaga ei anna võrreldagi. Nood pügatud pealinna v***d kõik. Tema mingist kolkast pärit karvane gorillavitt. Istub Katja toolile ja suunab vitu rahva poole. Rahval on halb eelaimdus, keegi ei oska midagi öelda, veidi piinlik isegi, et selline lehm lavale saanud.
Mitme minuti möödudes hakkab rahvas rahutuks muutuma, kõlavad viled ja hõiked. Visatakse esimene mädamuna. Järjest hakatakse pilduma ettejuhtuvaid asju maavitu pihta, lärm aina kasvab.
Kes viskab sigaretiga, kes muna, kes pastakaga. Üks pealtvaataja leiab õuna pintsakutaskust ja virutab sellega vitu suunas. v***t püüab osavasti õuna kinni, mälub veidi ja krõmpsab tüki küljest ära ja sülitab ülejäänud välja ning ütleb:
"Антоновка".
˅ näita rohkem ˅
Vaat Tartu Roosõun on mõnusa nämma maitsega, see va Antoonovka on apu, apu, apu.
˅ näita rohkem ˅
vabandust, ma ei tahtnud ennast korrata, kogemata
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:53
Foorum duubeldab postitusi.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:54

ma räägin, siinkõnelejate hulgas ei ole minu meelest küll ühtki koledat meest!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 22:56
Lilinobre: võibolla on sul väiksed nõudmised?
˅ näita rohkem ˅