Foorum
2010-01-06 22:02
Mõnel on veel heast elust varusid jäänud ehk võidumata pükse siis...
Tegelikult pean vahepeal teemaalgatajat kaitsma ka: kui on valida ilusa ja intelligentse ning koleda ja intelligentse vahel, siis valiksin ikkagi ilusa ja intelligentse!
Ja omast arust oleme ju intellikentset siin kõik ilu on juba maitse asi.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 22:02
vabandust, ma ei moonutanud meelega kasutajanna nime...ma häbenen oma nisannäplust hoolega ja palun andestada
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 22:04
klemo, sellest on ju vanarahval 1 lugugi: "Vägev vähk ja täitmatu naine".
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 22:20
novott!
aga, kuni keerlevad ümber vaid ripporganitega isendid...jääbki teadmata, et sellel vanarahva lool "täitmatu naise" kohta võib sootuks teine tähendus ka veel olla...
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 22:35
.....kaks p6hi asja peab sellel"ilusal" mehel olema
1.korralik potentne riist st.alati rahuldatud naine
2.kopsakas pangaarve st.pangakaardi koopia "temakesele"

ülejäänu on v6imalik ju lihvida, mis veel "ilusamaks" teeb
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 22:42
potentne riist ei tähenda veel lati rahuldatud naist ju... kuigi annab hea eelduse!
pangaarve annab võimaluse soove realiseerida... kellel siis selle vastu midagi on?

ja võibki vähi jõkke tagasi vistata...

aga silmavaade, nagu siin kuskil mainiti, seda ei saa raha eest ega vinge riistaga. muidugi ei tea, kas väikse nokuga mehed ikka nii julgelt passivad
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 22:48
Haaa!
sellepärast siis nii palju nokupilte!...fotoga saab igasugu imesid teha ja selle kõrvale ju tikutopsi mõõdupuuks pole tarvis panna ka
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 22:48
ja jah silmavaade ja siis veel sisemine ilu.......

silmavaade ja silmailu tuleb tal siis ja mujal, kui mees tööl

nii kaua, kui mees korralikult ja palju raha koju toob nii kaua ta ongi ilus, mida rohkem toob seda ilusamaks läheb

aga silmailu leiab ta k6rvale p6igates siis, kui shoppama läheb päeval ja mees tööl on
see v6ib olla massöör, kes iganes
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 22:50
uurisin kapisisu. pole kunagi armukest kapis peitnud, kiirel vaatlusel auke pükstes veel ei tuvastanud. koi vaba elamine
võidumise märke samuti ei esinenud
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 22:52
Lili.......
tegelikult on väga hästi ära tunda, kui miskit ......on teniliselt suurendatud
aga mis siis saab, kui siin teed oma riista p6lvini ja tuleb aeg kohtuda kellegagi???
ma ei kujuta ette
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 22:53
nokupildid on lahedad, tikutopsi saab arvutis lihtsalt vähendada
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 22:56
siis lased Genal enne kohtumist jalad ampsata, ongi maani
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 22:58
tegelikult, jah, kaksmeest - sinu särginööpide vahelt välgatav tükike meherinda on minus kindlasti kordi rohkem "noorepõlve mõtteid" tekitanud, ka ilma sellel rippuva 20 grammise bismarck`itagi...
ma isegi ei tea, kas paljad silmad raamis oleks vääriliseks vastaseks!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 23:06
LiliNobre on jäänud siia ainsaks naissoo esindajaks, selgita meile, mis asi see mehe ilu õigupoolest on?
Teema algataja siin kahjuks rohkem sõna võtta ilmselt ei soovi.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 23:11
to Lili...
hindan parema meelega head kvaliteetset käekella, kui odavat räpast kaelas "v6idunud" paksu ketti ( need pole ammu enam moes)
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 23:14
tellisin omale sekspoest üliväikese tikutoosi koopia ära
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 23:16
tartu mnt omas ve?
seal tagaruumid ka, kus hea "kruiisitada"
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 23:19
ma sinu maitseeelistustes, kaksmeest, üldse ei kahtlegi
aga, seesama võidunud ketiniru oli nagu vastus sellele "kopsaka pangaarve" teemale, seega noh, selline üldistus
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 23:23
sain aru
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 23:24
komytea, kullake, säästa mind sellest piinlikust olukorrast nüüd
esiteks, kõik siiajäänud meeskommenteerijad, kahtlemata mingit serva pidi on mu maitse järele, igaüks on kuidagimoodi ilus, samas , kartmata ka omade otseütlemistega kellegi jaoks "koledaks" muutuda
seega, mehe teeb ilusaks juba see, kui tema enesehinnang on paigas!(võidunud dress tähendab, muuseas, et ei ole paigas)
aga...minu arvamus nüüd määrav ju pole, kuigi...ma võin mõelda ju sel teemal
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 23:26
vot, kutsuke siis keegi ka kohtamiseks seksipoodi
olgu siis see mees ilus või kole, aga, vähemasti, kui ta suudaks selle käigu sinna vahvaks ja nauditavaks teha, ma andestaks talle isegi veits kotitavad püksipõlved
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 23:30
lähen siis imetlen 400€/rull maksvaid tapeete, noh kui rikkaks saan, hakkan tapeetima et naistele head muljet jätta
ketid ja kellad kui aksessuaarid mulle üldse ei meeldi, pean midagi huvitavamat nipitama
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 23:33
icc...tushka, kui sa kasvõi õlivärviga ületõmmatud seina taustal, ilma kellata silma suudad jääda...vot, siis on sinus juba midagi ilusat, kindel see
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 23:34
nu ja kui naine rahuldust ei saa, igavusest silmipööritab, vähemalt kadestab mu super tapeeti
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 23:38
mis tapeet?!! ilusatest meestest pidi jutt siin käima!!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 23:44
mnjah, küll ma püüdsin ka mingit seost leida, aga, ega miskit pähe eriti ei tulnud küll, peale selle, et...
ilus mees on nagu hästikleebitud tapeet, ei lipenda ega lotenda, ja ei kisu koguaeg nägu ninajuure pealt kortsu
muuseas, naerukortsud silmade all on lubatud
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 23:45
Põselohukesed pidi eriti armsad olema.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 23:49
Ma ei tea, palju Iha.ee-l kasutajaid on, kuid mingi eriti väike osa nendest võtab foorumis sõna.
Meil ju ometi põnev teema käsil.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 23:49
meestest jah, aga mul hakkas kohe mõte tööle nohhhh
kuidas olukorda enda kasuks kunagi pöörata
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 23:52
kuidagi kurb jah, et arvajaid vähe, ma kardan jällegi, et äkki oma poolromantilises vähenõudlikkuses lasen lati liiga alla
kirjutan siin veel kõik mehed ilusaks
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 23:55
Latt ei saa madalamale langeda, deMerteuil tegi selle selgeks juba.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 00:00
hea küll, jätan teid siia lati peale siis edasi sädistama, muidu, vastu ööd, pole muuseas, eriti eee...tervisele hea meheilust mõtiskleda
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 00:22
Ei ma jälgin mõtteavaldusi kõrvalt ja olen vabatahtlikult nõus ennast koledaks tunnistama, et siis minupoolt pilti ei lähe.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 00:25
Kus on ikka jutustatud vahepeal.
Pildisaatmisest, eh salaja kindlasti saadame kõik talle pildi ja loodame et just tema on see kes välja valitakse
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 00:27
Kunagi öeldi, et lips on mehe ilu
Ma ühinen Sinuga Aix, siis nagu julgem .
Aga mul on selle eest soe süda
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 01:04
Aga kui temake pole pilti kellegile vastu saatnud, kust te siis teate et ta üldse naissoost on? Igasugu tegelasi on. Vbla on võidunud pükstega mees kes tillitab niisama?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 01:36
temake = surnud inimene?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 01:38
temake=hellitavalt naissoost. Muidugi eeldan et on naine
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 01:44
Ühine jah aikon. Mul on lips ka olemas, isegi mitu lausa. Üks täpselt nagu leninil, selline sinine ja valgete täppidega.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 08:49
Suurepärane ju siis Aix Pane aga lenini lips kaela ja soni pähe...ja vaata siis, kuidas ilu tuleb
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 10:58
Mul just oli ühes kirjavahetuses teemaks, et miks kustutasin ankeedist mõned eluplulised andmed, siit saabki hea põhjenduse-seda loevad debiilikud, kes tõlgendavad andmeid ikka täiesti haigelt. Iha ee on tõeline pervertide leht, aga õnneks perverdid teevad palju nalja
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 11:24
iha nagu pervokodu?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 11:29
hea nimi, kui oskaks teeks konkureeriva lehe, pervokodu ee või pervhouse com ...tegelt pervokool oleks vist veel parem, siis haakuks nagu perekooliga ka
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 11:56
Eks müne jaoks ole ka pere perverssus.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 14:59
Käed eemale pervertidest!!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 16:46
kõigi maade perverdid, ühinege!
pervokodu ootab tagasi oma kadunud lapsi
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 17:14
Aikon, kui soni halli kuskilt sebin, siis teen ikka, kui mitte enne, eks siis aprilliks ikka
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 17:26
Aix! Seda nalja tahaks näha küll Aga vaata...mees sõnast. (soni saab ka kostüümilaenutusest)
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 18:06

nüüd sa, mikhan, lasid küll nats üle võlli!...teadsa, nii mõneski "prverdis" on siin 100 korda rohkem inimest, kui end kolenormaalseks tituleerivas meeskodanikus!
Minu elu parim intiimsuhe on olnud mehega, keda siinsetest enamus kindlasti pervoks rahumeeli nimetaks!...ja, kestaks edasigi suhe vast, kui mu enese liigne normaalsus poleks vahele seganud, lihtne ja hell suhe, nii palju tähelepanu ja pühendumust naisele pole ma enam kohanud!
needsamad "perverdid" vähemasti teavad, mida tahavad ja julgevad seda välja öelda...enamus ei tea isegi ju, miks ja milleks siin on!
Perverdiga on ju 2 võimalust, kas sa suhtled temaga või mitte...aga, vabandust, korralikud pereisad, kes sel ajal kui lapsed õpivad laua taga ja naine triigib, sulgevad end vannituppa ja teevad siis omi nokupilte, taustaks vannitoatorul rippuv naistepesu ja laste sokid!...vot, see on juba mingit täiesti uut nimetust väärt seltskond!
oih, teemast kiskus kõrvale, aga...sain ära öeldud!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-07 18:32
ei lasknud üle võlli, selles olen muidugi süüdi, et ei selgitanud mis ma öelda tahtsin. Mind jäi häirima see, kuidas absoluutselt midagi teadmata kogu inimesest, tema situatsioonist ja isegi vaevumata millimeetritki pinna alla süvenemata kleebitakse silte, mõistetakse kohut ja asutakse kaitsele olematu rünnaku vastu. Kui nemad võivad, miks siis nende vastu ei või, tahaks ma nüüd teada Ma leidsin et komitea ja kaksmeest ja vist keegi oli veel seal, on paar sapist türapead, tituleerisin neid vääralt pervertideks ja ei tunne selle üle ka mingit südametunnistusepiina
kui see ennast kolenormaalseks tituleeriv meeskodanik käis minu kohta siis, minugi poolest kui ma ise oma terminites väga täpne pole siis ei saa ma seda ka enda kohta nõuda, aga ma ei pea ennast väga normaalseks ammugi ei tituleeri selleks, tegelikult olen suhteliselt väiklane, küllaltki õel ja ei hiilga ei peenetundelisuse ja ehk ka vastutustundelisuse poolest aga vähemalt püüan ennast taltsutada
˅ näita rohkem ˅