Foorum
2010-01-06 15:40
DeMerteuil peaks siiski enda pildi kah profiilile lisama, vaataks üle ja avaldaks arvamust.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 15:40
..just nimelt neid äärmusi ongi rohkem
ja kannatajaiks on 90% naised

to parmalekin : sinu kommi peale mul keel ei paendu
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 15:45
Ma nüüd väga ei suruks deMerteuilile peale, et ta lausa PEAB koledate meestega suhtlema Vähemalt ütles ta selle välja, mida teised mõtlevad ja udu keerutavad... respect!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 15:45
suurepärased vandenõuteooriad
kindlasti ta kogub ideaalseid mehi ja siis hoiab neid keldris formaliini sees
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 15:47
mhmh, on arstiteaduse esimese kursuse tudeng kes alles harjub verega
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 15:49
Nüüd on ta lõplikult välja vihastatud.

Mehed, teil pole enam lootustki võita tema kalestunud südant.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 15:51
tuleb siis südant remontida kleeplindi ja superliimiga. muide mõrades süda on nagu kunstiteos
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 15:52
Musi teile kõigile kannika peale, kes te mu kirjatükist niivõrd põlema süttisite
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 15:54
pole eesti mees külm ühtigi
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 16:46
üks uudishimust vaevatud küsimus: kas KÕIK, kes sulle pildi saadavad, saavad sinu pildi ka vastu?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 18:35
Ei saa sa mingit pilti Ta ei hakka ju ometigi oma ilu lörtsima
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 18:40
nii tore, et vähemalt meestel on lõbus!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 18:42
To Mihkan: muidugi ei saa, mis mõttega ma saadan oma pildi inimesele, kellega mul ei ole mingit soovi tegemist teha ?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 18:48
Võiks siiski pildi saata, sest eile te hõikasite maha, et olete väga kaunis ja särav isiksus.Või midagi taolist.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 19:01
kurat
nüüd ma kärvan uudishimusse
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 19:08
kärvame koos, mind hakkas ka asi huvitama
nii vähe selleks oligi vaja, deeeem
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 19:17
nii,mikhanile,kui tushkale....head teed mu poiss hei,hei,sul öelda suutsin vaid.... edu
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 19:56
Lugesin seda seebikat ja pooleks tunniks ununesid elumured....

Mul pole lotendavat õllekõhtu, võidunud teksasid ja üldiselt näen ma kena välja *in Black Tie*
Ja eneseväärikust on piisavalt, et mitte pakkuda ennast lörtsida ühele abielu-meeleheitel koduperenaisele.
Karm? Mis siis.... c'est la vie!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 20:01
aga millega sa tõestad et oled see,kes oled??????
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 20:02
Ja niì jäävadki kena siniverelise pildid nägemata.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 20:05
tal ju polegi neid
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 20:13
Mehed - ei tasu kõike nii isiklikult võtta. Mulle ei tekita sellised teemad kunagi meelehärmi. Üldistamine ja ühest kindlast isikust rääkimine on kaks eri asja, kellegi poole pole ju individuaalselt pöördutud ega teda halvustatud. Teema algatajaga olen aga paljudes punktides enam kui nõus. Tõesti, selliseid mehi, kelle parimaks rõivaks on sajakroonine dress ja meelelahutus kulmineerub tema jaoks Pilsneri õlle ja Võsa Peetri saate vaatamisega, ei ole küll huvi äratav...
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 20:22
ma arvan l6puks, et tegemist on järjekordse litsiga, kes kiidab oma p..tsi , see, et tal mingid ideaalid ja n6udmised leitava mehe suhtes---see oma hinna üles kruvimine
tema meesideaal ja muu selline on varjatud kujul----piiramata pangakaardi kasutamise v6imalus

....kui ma ikka nii ilus ja hea olen, siis aitab mul vaid nädalavahetusel paarist eliitööklubist läbi astuda ja on käes see, mida vajan aga mitte ei kiibitse siin ihas ja otsi "mister täiuslikkust"

me ju siin vigased, viska üht ja lükka teist
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 20:25
osssaaaa,kus nüüd ikka lajatas
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 20:26
no aga on ju nii coya??
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 20:29
ei kommentaari
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 20:34
tead, kaksmeest...vahin siin sinu riista...pildi peal...ja, tuli äkki pähe, et...kuda mina siis siit oma mr.Täiusliku leidsingi - ehh...ma läksin "ehk"-u peale kohtama!!!!...Riistapildiga
ehh...ma poleks arvanud, et niisugusi mehi üleüldse veel eksisteerib...ja, muideks, me kohtunud ikka juba pikemat aega
täna, suusarajal, muidugi, tõestas ta oma mehelikkust veelkord...viitsides kenasti kurvide peal mind järele oodata
ega ma muud, kui et...tegelikult, tasub riskida
...ja, pagan, jälle unustasin küsida, et miks ta siia ikkagi riistapildi otsustas riputada!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 20:35
Fallos on ürgne mehelikkuse sümbol, see on osa mehest, polegi vaja rohkem seletada
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 20:36
kaksmeest:
Vai vittuu, mittä taivassaa! See oli väga valus tõde, aga jaanalinnuna pea liiva alla peitmine ei tee probleemi olematuks.

Ankeedis kinnitada, et oled abielus, aga otsid endale "täiuslikku" meest, on tõeline pähe sittumine oma seaduslikule mehele. Maailm on nii pisikene.....
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 20:38
urrrrrrrrrrrrr,kui õelad ikka võivad mehed ollalllaaaa
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 20:39
Tõesti on tore lugeda seda mõttevahetust, täielik kirgede torm!
deMerteuil, tänan, et mind kangeks meheks nimetasid, tunnen end nüüd kohe hulga paremini
Mina su kriteeriumidesse niikuinii ei mahu ja ka mina pole huvitatud, seega on jutt teoreetiline.
Ma ei mõista, miks peaks keegi PILDIGA kasutaja veel sulle, PILDITA kasutajale oma pildi saatma, sa võid ju seda niigi vaadata. Ja sina oma pilti ikkagi ei tarvitse vastu saata.
Sa kasutad meeste suhtes valikuvõimalust, aga meestele enda suhtes sa seda võimaldada ei taha. Ka mehed tahavad sind teiste naistega võrrelda, nagu sina konkreetset meest, kes sinu vastu huvi tunneb, teiste meestega võrdled. Võimalused peavad olema võrdsed! Midagi muud sinust ei soovitagi. Muidu on ainult üks jutt, mis jutuks jääbki.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 20:43
väga 6ige "joonestaja" ! ma ka sama meelt
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 20:44
keegimees, olen meesõiguslasena nõus, et eksisteerib ilmne ebavõrdsus. Tegelikult oleme meie mehed oma ihade ohvrid ja tänu sellele võivadki naised endale selliseid asju lubada. Pole midagi parata - kui pole meie nõus, siis keegi hädaline ikka on Kui tahad huntide keskel elada, siis pead nendega karjas ulguma...
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 20:45
ei pea ulguma,kui just sunnitud pole
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 20:46
ti Lili.....
tänane suusamarsuut oli meil ikka pikk küll v6etud, ma olin l6puks ikka täitsa läbi
aga sina oled tubli
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 20:50
kaksmeest, ma ei kahtle, et me praegugi kuuskede vahel veel liugleks...aga - jessver!!!...nüüd tõmbad kõik noorte ja vihaste nooled niimoodi mu peale!
eieii...sinuga tulen alles siis, kui ilmub pilt, kus aksessuaaride hulgas läkiläki ja radikas
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 20:56
slavetodomme: olen nõus, et oleme oma ihade ohvrid, sellepärast siin lehel olemegi. Kuid oletan, et naised on seda samuti, mida nemad muidu siin teevad Ja nii suur ohver ma pole, et hakkaksin ennast peale pressima kellelegi, kes mind ei taha. Küll leidub neid, kes tahavad!
Ja kui meie pole nõus, aga keegi hädaline on, siis palju õnne talle!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 21:11
mulle vahel tundub, et naised on siin oma ego ohvrid. kus mujal ikka niimoodi karjakaupa valimatult kiidetakse, isegi kui nagu kiita ei ole ühtäkki on tuimast eesti mehest saanud lõunamaalaslikult peibutav ja väänlev isane siin on koht, kus iha ja ego kohtuvad... ja reaalis väga harva, sest peaaegu kõik otsivad kedagi, keda siin pole
pean lugu sinust, kui sa ennast peale ei pressi, aga kas tead seda mammutite anekdooti, mis lõppeb lausega "...ja nii nad välja suridki..." Tundub, et kui siin keskkonnas ei valeta, ahvatle, rahapakiga ei vehi, nuruda ei oska, võltsilt ei kiida... siis ehk korra aastas leiad miskit.
Aga ma pole ikka nõus
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 21:13
ehk tõesti. pilte kommenteeritakse võimsalt, reaalis see kindlasti nii pole. äkki see on ka selliste lehtede üks magnet mis inimesi ligi tõmbab. osadele mugav leidmise võimalus, teistele võimalus saada seda mida kodust ei saa, st tõusvat enesehinnangut
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 21:16
mina seda teemat ka isiklikult ei võtaks. kui vähegi sobiv kandidaat tekib ja temaalgatajal tekib motivatsioon pildile pääseda, on teemaalgataja uue konto ja pildiga platsis

teema on nagunii üle libisenud algsest mõttest ehk miks üritavad liinile pääseda inimesed keda juba ette ei soovita, st see on kohe väljaöeldud.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 21:28
isiklikult ei kannata siin midagi võtta!
ei saa kunagi välistada, et rangeid valikunorme kehtestavad siin need, kellel reaalis selleks võimalust pole. ahvatleva ankeedi ja nõutud normde peale võtavad "ilusad isased" kenasti ritta ja saadavad oma pildid. piltide saajal egotripp missugune!!! ja ei PEA ju midagi nendega tegema tegelikult... internetis lähevad reaalsus ja fantaasia ikka väga sassi.
Kusjuures nii ei pea olema, aga võib olla
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 21:30
slavetodomme, sul on täiesti õigus, kahjuks....
Seda mammutite lugu ma tean ja mul on väga kahju, et nad nii rumalasti käitusid, tagajärgedele mõtlemata!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 21:41
Mulle tundub, et deMerteuil sai oma küsimusele - Mehe ilu, mis see on? - väga põhjaliku ning ammendava vastuse.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 21:45
Mõtleme siis tagajärgedele, ei piparda ja saadame kõik deMertuilile oma näopildid!!! No midagi ta äkki ikka leiab...
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 21:50
Tema ankeeti lugedes jääb mulje, et välja on kuulutatud riigihange parima mehe leidmiseks.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 21:51
äkki ongi odavam pakkumine võidab
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 21:54
Pigem siiski enampakkumine, latt on väga kõrgele aetud.
Iha.ee-s resideeruv meeskontigent (võidunud pükstes, kusjuures) jookseb hooga lati alt läbi.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 21:57
tänapäeva pupu eestis on moes võtta madalaim pakkumine-oluline pole kvaliteet vaid raha
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 22:00
deMeruil, on, tegelikult, ka teid, kulla seltskond siin, vägagi osava võttega konksu otsa ajanud, uudishimu on ühesugune, katku seda siis dressipüks või Armani, ilusad pildid lähevad teele ja temal on vähemasti, mida vaadatagi, seega, minu lugupidamine
aga...jah, kahjuks see latialune, s.t. dressitatud pool...see nagunii ei viitsi foorumit lugedagi
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 22:01
slavetodomme on väga hästi asjad lahti seletanud. paljud naised on tõesti oma ego ohvrid. nad tahavad tunda end ihaldatuna, erilisena ja selle mõjul kaotavad tihti reaalsustaju. öeldakse, et pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad. tihtipeale pole need kirja teel enese üles kiitjad pooltki seda väärt, mida kirjas väidavad. ( olen korduvalt pimekohtingutel käinud ja seepärast väidan seda oma reaalse kogemuse põhjal) ju siis jääb oma seadusliku abikaasa kõrval midagi kõvasti puudu, et peab siin oma ego upitamiseks hoolega olematut printsi otsima ja end üles haipima. kui oma mees piisavalt täheleanu ei pööra - ju siis pole tegemist nii ohjeldamatult meeldiva ja hea naisega. või on küsimus selles, et mõne naise jaoks pole iial miski küllalt hea.....
˅ näita rohkem ˅