Foorum
2010-01-06 00:08
keegimees võttis küll hästi selle teema kokku
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 00:09
keegimees BINGO
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 00:10
Nii et taaskord tabas bumerang viskajat ennast.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 00:20
võibolla ainult riivas see bumerang, sest kindlasti on üliaktiivsetel meespakkujatel sageli enesekriitikaga viltu. mul on ka suurelt kirjas, et HETERO ja ikka tuleb meestelt kirju. no kõik ei loe siis ilmselt teemaalgataja puhul ka, et kontakteeruja peab ilus mees olema.
aga öelge nüüd ausalt: kuidas sa endast lugupidava inimesena kirjutad pika kirja ja saada näopildi kuuele reale iha.ee ankeedis
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 00:56
No ega sa ei pea oma pilti saatma ju. Saadadki "ilusa mehe" pildi. Tema saadab ka mõne kena pildi ja nii ta läheb. Siis küsitakse raha. Kui raha ei saagi, siis vähemalt saab sõbranna ees eputada, et nää kui ilusa mehe pikalt saatsin
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 01:08
Brad Pitt juba kirjutas mulle ja küsis, et miks ma IHA-s tema pilte ainult koledatele saadan
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 10:02
Hea küll, mehepojad, ilkuda olete nüüd saanud piisavalt, ma vütan ka sõna, ja, ehk keegi ei kahtle, et tean ka, mida räägin
ma pilte küll postkasti kirjutajatelt ammu pole küsinud, aga...no, on olnud ka kogemusi igasuguseid...värvikaim nendest vast...meesterahvas, kes päris normaalse maailmakaemisega, sobivalt 48 aastane ja...aga, fotot vaadates tõesti tundus, et ta oma Metuusalast esiisa pildi saatnud
no, jah, arvata on, et ta ise selle pesle ei tulnud, et meie "konnatiigis" tema nimi ka google`ist mitmeid kordi läbi vilksab, seega tõde oli lihtne - hoopis sünniaasta oli 48!
vot siis...üks näide vaid
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 10:21
Ma ka loen ja imestan, et millest selline ilkumine?
Mõnedele on see siin lihaturg: portaalis rippuv foto eest ja tagant võetuna, nendega ma ei soovigi suhelda. Põrsas kotis - kirjutas üks kangem mees. Jah, mida iganes - pilotkaajulised mõtlevad omi mõtteid, ma ei tahaks teid neis mõtetes kuidagi häirida.

Teistele on iha.ee aga lihtsalt lahe ja vaba kohtumispaik: vahetatakse mõtteid ja kui tundub, et ollakse ühel lainel, vahetatakse fotod ja kohtutakse.
LiliNobre näide on jah vaid üks fragment, sest neist anomaaliatest, mis meile, naistele, postkasti satub, võiks kirjutada terve raamatu. Kummalisel kombel on nooremad mehed (20-35) tunduvalt viisakamad ....
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 10:48
See "ilus mees" on ammuilma juba võetud. Ja kui ta veel ongi siin, siis on ta lihaturu pärast. Ja jaht temale on juba alanud. Kui on vaba suhtlemine, siis ära võta kirjutisi hinge, nagu ka sinu kirjutisi ei võeta ja saadetakse mida iganes teksti.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 10:58
Ei ole ilus mees ammuilma võetud. Suhtlen ( esialgu alles mõttevahetuse staadiumis) paari nii välimuselt kui vaimult väga kena mehega.
Küsimus ei ole niivõrd kaasaantud ilus, kas te parmaleikin, Komytea ja siniar tõesti ei mõista, mis teeb ühe mehe kauniks ja sarmikaks? Kahju küll.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 11:00
Kas Sina tead mis teeb mehe kauniks ja sarmikaks? Kas Sina tead mis teeb naise kauniks ja sarmikaks?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 11:10
Ütleks nii et on mehi kellel piisab vaid tydrukule silma vaadata ja juba nad kaovad lähemat tutvust tegema, üks hää sõber kellega sai koos ringi pidutsetud ammustel aegadel oli selline. Ilu muidugi vaataja simades. ja öelgem ausalt vahel meeldivad naistele üpris "koledad" mehed sest neis on miskit mis paneb selle naise käima. klassikalised ilu mudelid on krt teab kelle jaoks
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 12:17
ma olen aru saanud, et üleoldiselt pole vahet mis soovid sa kirja paned, kirjutavad ikka ühed ja samad
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 13:36
Jah, parmaleikin. Mina tean. See on see miski, mis on muide ka fotol silmavaatest näha.

Ilu on vaataja silmades, ei vaidle vastu. Kahjuks ma ei saa näitlikustamiseks siia ühtegi saadetud fotot panna, ma ei teeks seda. Aga kui kogu silmasäde on täielikult kustunud, või pole seda kunagi olnudki ja mees näeb tõeliselt räämas välja (no selline, nagu Võsa Petsi saates näidatakse) siis tõesti-tõesti ei ole mõtet üritada.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 13:39
Sa lihtsalt kujutad seda ette. Seda sära seal silmis. Suuresti oleneb see sinuenda hetketujust.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 13:44
Mihkan, ma saan tegelikult ka üpris palju sisukaid ja toredaid kirju; mõni ütleb kohe alguses ära, et ei vasta kriteeriumitele aga oleks niisama suhtlusest ja vestlusest huvitatud.
Küllap ma tunnen end mingitel põhjustel tiba üksikuna, seega ka suhtlus, mis ei lõppe ilmtingimata linade vahel, on teretulnud.

Paraku need Hirmsa Välimusega - toonitan, et mitte looduse poolt koledad, vaid kasimata ja amortiseerunud, või siis valetatud vanusega tüübid, on veel kas ennast täis, kirjaoskamatud mühkamid kes vastamata jätmisel võtavad vaevaks kirjutada meetripikkuseid sõimukirju.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 13:46
Tsitaat "Küllap ma tunnen end mingitel põhjustel tiba üksikuna, seega ka suhtlus, mis ei lõppe ilmtingimata linade vahel, on teretulnud."
No siis pole häda ju. Las kirjutavad!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 13:52
Ah jaa ... vaatasin veel oma profiili üle; seal ka kirjas, et "heas füüsilises vormis". No kui kaunidus on selline kahtlane kriteerium, siis füüsiline vorm on ju igati silmaga mõõdetav ...
Laiad puusad, millele toetub suur õllekõht, sinna juurde vedelad käsivarred ja kael, mis läheb sujuvalt üle kõhuks ... see ei saa ju mingis mõistes hea füüsiline vorm olla?

To parmaleikin: Jah, muidugi kirjutagu. Kuid kui selline mees lisab oma pildile teksti: see, mis sa kirjutad, meeldib mulle - sinu ma võtan tüdrik. tule täna ja vallatleme. no siis on küll häda.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 13:55
Siis pead profiili veel lisama et NATO test tuleb läbida vähemalt 250 punktile! Ja enne kohtumist lased kätekõverdusi ja muid harjutusi teha. Ka pekinägu on hea füüsline vorm!!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 13:58
Ilu on KOOSLUS, kust ei ole midagi ära v6tta ja ei vaja ka midagi täiendamist
ja seda k6ike vaataja silmis
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 13:59
Parmaleikin, meeldid mulle .
Tõesti, Su jutul on jumet.
Kohtun nt mõnes tervisepargis ja lasen poomiharjutused ette näidata .
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 14:08
deMerteul! Mitte kõik mehed lihtsalt ei viitsi ankeeti lugeda! Aga see eest enamus neist peab ennast selliseks, nagu sinu nõudmised!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 14:09
Tähtis on siis tugevus ja väljanägemine? Ega jah mõistust vaja polegi. Seksi jurues ongi tähtsam välimus ja hea füüsis. (muidu võib veel keset seksi infarkti saada)
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 14:22
apelsin: mitte ei viitsita (võib ka sedasi olla muidugi) vaid see ankeet on lahendatud kõrvaliseks haruks. kõigepealt vaatab inimene pilti, klõps ankeedile ja kirjutama sest kirjutuskast on kohe all.

kõik need rubriigid nagu välimus, eelistused... neid esmapilgul üldse ei märkagi.
kui kirjakast paigutada hoopis viimase tabi alla ja muuta liikumistrajektoor natuke keerulisemaks, tutvutakse ankeediga rohkem
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 14:23
Oh parmaleikin - ka Sina.
Ei loe ankeete, ma küll lühidalt kirjutasin, et mitte lugejaid vaevata. Kirjas on et mees peaks olema intelligentne, selline kellega ei oleks piinlik ennast inimeste keskel näidata ning kellega oleks tore maailmaasjadest vestelda.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 14:28
deMerteuil: inimestele ei meeldi sellised asjad. tunned isegi kindlasti solvatuna kui mehed piiritleks teravalt kes neile meeldiks ja kes ei meeldiks. valede persoonide kirjadest vorbiks foorumisse teemasid a'la need koletikud mind kiusavad

kindlasti tunnevad paljud mehed end sinu teemast puudutatuna. pole midagi imelikku, eks paljud tahavad meeldida ja olla väljavalitud, inimlik
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 14:32
väljavõte profiilist : Näolapp otseselt ei ole minu jaoks primaarne aga et otsin sekspartnerit, siis ei saaks öelda, et hoopis tähtsusetu. Mulle meeldib, kui mehel on stiili ja välimust.
Kus siin on juttu väljas käimisest??
Juhul kui see ei varjeeru õues seksimise alla´.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 14:46
Parmaleikin: "keda soovin leida" all on kirjas.
Tushka: ei, mulle meeldib piiritlemine - hoiab aega kokku. meil kõigil on omad maitsed ja eelistused, seega oleks tore, kui kirjutajad näeksid vaeva ja loeks profiili enne korralikult läbi ja mõtleks, kas on mõtet kirjutada. nt mis mõttega ma tüütaksin meest, kellele meeldivad volüümikad naised, kui mul ei ole selles valdkonnas midagi pakkuda?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 14:48
ÕIGE. Kui profiil on juba sedasi kirjutatud, et ühest tabelist teise mõte muutub, siis tõesti ei ole mõtet kirjutada. Sellesosas on sul õigus.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 14:52
Midagi ei saa sinna parata, et kõik ei kvalifitseeru, ja võibolla tunnebki mõni end puudutatuna, aga see pole miski maailmalõpp veel, ära nad sellest ei sure. No minu meelest pole eriti mõtet viskuda nende tõrjutute tunnete kaitsele, on lihtsalt loodusseadus, mie ütleb üheselt, et igaüks ei saa igaühelt keppi ega ka midagi muud, ja see jääb kehtima, olenemata kuiväga seda vägistada üritada.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 14:54
deMerteuil: sesmõttes on sul õigus. kõige parem on leida endale kõige sobivam. siiski muutub kõik kui sa trehvad mees kes sulle hästi istuks aga vot tema ankeedis on soov kohata volüümikaid naisi
siis ajab hinge täis küll - miks mina siis ei sobi, tema mulle ju sobib
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 14:56
mikhan: inimeste puhul võib meel muutuda. alguses on vastik, järsku enam pole, hoopis avastad kus enne olid. võib ju nii juhtuda ja osad pole kohe allaandjad, neil on eesmärk kättesaada.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 14:57
naistele see tagaajamine väga meeldib.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 15:01
tagaajamise kohta, et kui muud ei saa siis sooja ikka saab. Ja sportides saab tugevaks ja siis nopib keegi selle iluduse lõpuks ära ja deMerteuil on ikka ilma
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 15:02
mingites piirides võib meel ju muutuda, aga seda ma päris ei usu, et kui ühel hetkel erutavad lihased, siis järgmisel hetkel lodevad rasvad...
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 15:04
naisi ei tea kunagi jutt jookseb ehk välimus kaob kuhugi tahaplaanile
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 15:12
deMerte....
lisaks peab see"ilus" mees tagama sulle ka moraalse, füüsilise, kui ka materiaalse turvalisuse lisaks olema ka voodis hea er
on ju nii?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 15:14
Mina mõtlesin üldse säärast asja... kui pole rahul Iha.ee-st leitavate meesolenditega (kel on võidunud püksid, paha lõhn või maani ulatuv rasvavolt), siis võiks ju nt. reede õhtul välja minna.Eestis pubisid-klubisid-kõrtse-teatreid ikka veel jätkub, küllap sealt leiab endale Täiusliku Mehe.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 15:15
ok, naine de Merteuil, lahenda see vaidlus, kas näiteks Andrus P kaalust alla saatest saaks mingilgi moel jutuga oma välimuse sinu jaoks teisejärguliseks muuta. Tushka veame kihla, et ta ütleb et unusta ära ja läheb oksendab
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 15:16
võeh. Naisi küll baarist ei otsiks. Sealt leiad ainult alkouimas segastpeksva tegelase kes sarnaneb naissoost isikuga.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 15:16
deMerteuil häda on see et on abielus. täiuslik mees kohe kindlasti ei viitsi kuhugi tänavavahesse varjuda, äkki keegi naise tuttav näeb
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 15:18
see mister "täiuslik" ostab toa heasse hotelli ja kutsub deMerte sinna
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 15:18
mikhan: andrus P on kahtlemata äärmus. jätaks üldse rasvad välja, võtaks sellise tavalise kehaehitusega mehe, kes ometi erineb suurte lihastega mehest. teatud mööndusi oleme me valmis ju kõik tegema.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 15:20
no mis kepp see hotellikepp ka on. täiuslik mees vaatab parem mõne vaba naine kellega võib kellaajast hoolimata minna kuhu hing iganes soovib. suhtes inimestel on see ajaline asi väga limiteeritud ja miks peaks täiuslik mees olema number 2?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 15:21
demerteuil võib unistada sellest hotellitoast.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 15:22
aga tead äkki juhtus nii, et oma mees ei ole küll täiuslik aga väga rikas ja "mister täiuslik" on täiuslik igas m6ttes aga vaene
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 15:25
sa mõtled nagu madonna ja see jesus? rikas naine ja vaene kena välimusega mees? nii isegi ehk ruuliks välja
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 15:26
ah teeb ennast niisama tähtsaks. Kindlasti on ise see võidunud püksisäärega tegelane ja siis uurib, et mis olla võiks.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 15:34
miks me äärmused välja jätame, teema algatus sisaldas just kaebust et edgar savisaare kehaehitusega mehed on võtnud vaevaks kandideerida
ok, tavaline oli kaval defineering, sinna on raske vastu vaielda
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 15:37
ühesõnaga on deMerteuil karmi veksli õhku visanud. kui ta nüüd pildi kunagi lisab ja tõesti ei peegelda oma välimusega enda nõudmisi on hundid karjas
˅ näita rohkem ˅