Foorum
2012-05-15 15:21
Lugu selline, et sain taas kord isaks ja seekord siis kaksikud, poiss ja plika!!!
Pöördun IHAlaste poole palvega aidata leida ühte ilusat posi ja teist veelilusamat tüdruku nime!!!!
Et asja tiba lihtsustada, siis panen siia kirja eelmiste laste nimed, mis mul juba pandud. Poegadele on seni pandud nimed Tildomar ja Ööbamold ning tütrekesed on Perverta ja Klosette.
----Paluks siis pakkuda ikka miskit sellist, et oleks ikka selgelt aru saada, et nö. ühe pere lapsed!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-05-15 15:35
Haldja ja Hartwig
˅ näita rohkem ˅
2012-05-15 15:38
PS: Palun ka nimesid Hilja ja Ilma mitte pakkuda!!!! --------Need on mu laste emade nimed!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-05-15 15:40
Aga anna hiljem teada millised käiku läksid
˅ näita rohkem ˅
2012-05-15 15:51
No ja loomulikult Palju õnne tegijale ja ilmaletoojale!!! Ja tulijatele tugevat tervist! Tubli tegu
˅ näita rohkem ˅
2012-05-15 16:31
Olgu poisiga kuidas on, aga väga ilus tüdruku nimi on Lutsija
˅ näita rohkem ˅
2012-05-15 16:48
Arvestades Aasia riikide massilist pealetungi ja sellega kaasnevat iidset Hiina kultuuri,pakun...Sun Hui Vtshai ja Võn Su Him Kumb neist poiss, kumb plika, see jäägu õnnelike vanemate otsustada ja ühtlasi soovin maimukestele õnnerikast lapsepõlve ja vanematele,jätkuvat suguküpsust
˅ näita rohkem ˅
2012-05-15 16:59
Öötildor ja Pettipottiina
˅ näita rohkem ˅
2012-05-15 17:26
luukera, kui sa nüüd tõesti isaks said ega valetanud labaselt seda teemat tehes, siis ma vist veel saan kuidagi su veidrast eputamisest siin aru - see on sündmus, mille üle õnnelik olla ja tähistada ja võib-olla on isegi põhjust peast segi minna selle pärast, mille peale karjume sulle ainult „hurraa!“, aga kui sa nüüd lootsid selle teema arvelt praegu ainult endale tähelepanu saada (oletame, et sa ikkagi ei vedanud teisi alt), lõbutseda
ja seejuures võimalikult nõme välja paista, siis see läks sul praegu korda ja sa olid tasemel. kui see siin pidi nali olema, siis minust läks see hetkel mööda. minu arust oli see kohatu ja väga nõme. vist ei ole see naljasoon
˅ näita rohkem ˅
2012-05-15 17:44
Utha, ilmselt on sul õigus, sul pole seda soolikat. Kui sa satuksid kohta, kus esineb ameerikalik stand-up koomik, siis lähipäevadel oleksid ilmselt selle tegelase matused.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-15 17:49
Palun avalikult vabandust Utha, et ma teemat tehes Sinult nõu ei küsinud ja Sinu heakskiitu ei saanud!!!!!
Ja teistele ka teadmiseks, kurat teemat tehes PEAB Juuksuri dabroo saama, muidu te neate end ära!!!!
Aga tead Utha, armastan ikka Sind ka ja vabandan, et minu Need minu VIIMASED lapsed Sinuga saadud ei ole
Õnneks ei pidanud kaua ootama, kui siia teemasse jõudsid
Ja veel annan Sulle nõu, et kui näpud sügelevad, siis mine kirjuta vahelduseks midagi ka anekdootidesse, sest see on ainus teema, mida Sinu üllitised veel ei kaunista!!!!
-----Ja loodame kogu IHAga, et Sa sinna siis ikka ka anekdoote kirjutad, mitte postitust stiilis "luukera" on nõme!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-05-15 19:09
jfjm, no matused vaevalt ära nii halvasti ka must arva. ma olen ikka mitmeid ja mitmeid stand-up koomikuid kuulama juhtunud ja osad neist on selles zhanris tegijatena isegi talutavad ja meeldib
hm, aga luukera ja stand-up koomik? no ma ei tea. luukera vist isegi tahaks koomik olla ja upitab kogu aeg, aga hetkel ma ei näe temas mantlipärijat. mitte selle ala tippude hulgas. vahest siis kohalikel lavadel keegi? kui tal on suur tahtmine lavale saada ja poodiumil seista - ja tundub, et tal on - , siis ta kindlasti astub ka sinna. kunagi.
ma usun tulevikku. ma usun ka luukerasse. good doggie, good (see oli luukerale tunnustavalt). päris drama qeen, parem kui demi veel
˅ näita rohkem ˅
2012-05-15 19:58
luukera, mis sinu elu-ollu ja tegemistesse puutub, siis anna andeks, kui ma sellega kursis ei olnud ega osanud uudisele adekvaatselt reageerida.
esiteks käiks kõigi tegemistega kursis olemine mulle üle jõu ja teiseks ma ei tulnud selle peale, et polegi tegu kellegi väärastunud naljaga, vaid ongi tõesti tõsi ja tõsiselt mõeldud ning tegu ongi tõelise, mitte stand-up isa ja klouniga. ma ei suutnud kuidagi kooskõla leida nende kahe seisukoha vahel ja otsustada, millega siin tegu on. nagu oleks nali ja ei olnud ka. ma ei saanud aru sellest, kuidas saab üks normaalne ja vaimselt terve mees (isa) keerata ühte teemasse kokku isiklike laste sünniga seotud uudise ja samas võtta neid lapsi ja oma naist sellega mõnitada. ühest küljest lapsik viis eputada sellega ja endale tunnustust otsida ning teiseks leidsingi, et nõme, kui see tõeks osutub. ei mahtunud pähe selline asi. nõmedust ma ei hakka kunagi mõistma.
on isikud, kes oskavad teha nalja ja need, kes seda ei oska.
sa luukera pead natuke harjutama
˅ näita rohkem ˅
2012-05-16 01:10
Tänud ülisisuka ja ülipõneva lugemise eest kuid milline nende sõnade rodust siin lapse nimi pidi olema?!??!?!? --------Kahest nimest oleks täiesti piisanud.
------Tütrel muide pandi varajane diagnoos hüperaktiivsus ja motoorme rahutus!!!!!! ---------paneks õige talle nimeks Utha!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-05-16 08:20
Uthale on süst tegemata unustatud
˅ näita rohkem ˅
2012-05-16 08:28
loodetatavasti ei ole rumalus päritav
˅ näita rohkem ˅
2012-05-16 08:45
millist geeni sa oma järglastele ei soovi
˅ näita rohkem ˅
2012-05-16 11:07
Kui ise visa ja vapper olla,
ei ole tappev ka isa olla!

Õnnitlused uute ilmakodanike puhul. Peale titevarvaste niisutamisest toibununa, mõtle värske isa, kas see teema oli siia ikka vajalik
˅ näita rohkem ˅
2012-05-29 00:09
Nii kuna käisin siis täna külanõukogus ja panin nimed ära, siis kuulutan konkursi lõppenuks!!!!
Tütrele sai Jfimi pakutud nimi Lutsia. Kõlab ju hästi Lutsija Luukera ehk siis küla vahel kohalike jaoks Luukera Lutsija!!!!
Poisiraisaga oli tiba keerulisem........ aga igaks juhuks panin talle nimeks vanaisa järgi lihtsalt Solberg.
-----eks annan teada, kui uus pesakond peaks ilmavalgust nägema ja taas nimesid vaja!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-05-29 10:10
tegelikult pole luukera ka miski inimese nimi, tee kohe konkurss endale mõne ilusa nime leidmiseks
˅ näita rohkem ˅
2012-05-29 10:37
Nimi ja amet ei riku meest,kui mees ise on austusevääriline luukera.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-29 10:40
Nüüd peab veel ristiisa leidma.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-29 10:51
Laadenibin,Sina kui moslemi taustaga kodanik,võta see kohustus enese kanda,sest Allahi sõrm on Sinule osutand
˅ näita rohkem ˅
2012-05-29 14:03
mis lutsijast te räägite..... võtkes parem siuke lääne nimi lucy (loe: lutsi)
˅ näita rohkem ˅
2012-05-29 14:14
Janpoiss,mis Sina oma esimesele lapsukesele nimeks paned? ega ometi mitte Columb?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-29 14:29
Kui nüüd Jotikas nõus on, siis palun teda ristiisaks. ---tema pakutud nimi ikkagi!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-05-29 14:38
Kord läks üks meie külamees Kodakondsus ja Migratsiooniametisse, et oma nime muuta. Tanimi oli Peeter Pede!!!!
Andis avalduse nime muutmiseks sisse ja talle öeldi, et tule homme tagasi, siis kolleegium arutab teie taotlust.
Läks siis mees tagasi kolleegiumi ette ja esimees teatas. :Vaadates läbi teie taotluse, leiame, et teie puhul on nime vahetamine õigustatud ja põhjendatud, sest meie keeleruumis on teie nimi tõesti ebamugavust tekitav ja ebasünnis. ---olge palun hea ja öelge, millist nime te omale uueks nimeks sooviksite?!?!??!?!
---Paul Pede. :vastas külamees
˅ näita rohkem ˅
2012-05-29 19:42
luukera võiks ju olla näiteks nahkkott. Või isegi kunstnahkkott. või miks mitte kilekott. Või puumuna. Luukera nimelisi kiputakse meie keeleruumis kiusama ja narrima ma olen kuulnud
˅ näita rohkem ˅
2012-05-29 20:43
Keegi tundis ennast vist puudutatuna!!!!!
mykhan, ega Sinu nimi nüüd Paul ei ole?!?!?!?!?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-29 22:03
ei ole. Aga kui mu nimi oleks paul luukera, siis ma kirjutaks seda Paul L. Kera. Päeis peen oleks
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 16:47
Kosmosetutt vähe peenemas keeles võiks olla siis Spacecunt. Kui ta oleks üks spicegirlidest, siis ta võiks olla Spicy SpaceCunt. Või siis Spicy S.Cunt.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 19:41
Jah tõsi Paul L. Kera oleks peenem tõesti. Aga arvake kuidas mina oma suurt punavalge triibulist isakassi kutsun?!?!?
Ta on mul ---K. Ass (loe kei äss)
˅ näita rohkem ˅
2012-05-30 20:20
rahvusvahelises keeles SpaceTuft
˅ näita rohkem ˅
2012-06-01 23:37
valge sabaga plärisev konn mööda higiseid randu
˅ näita rohkem ˅
2012-06-01 23:38
valge sabaga plärisev higine konn mööda karvutuid rööpaid
˅ näita rohkem ˅