Foorum
1
2
2012-04-30 17:21
Lubajad.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-30 17:28
Vabandust. Vajutasin kogematta enterit ja asi läks kohe seina.
Asi siis selles ,et siin kirjutatakse täitsa toredaid kirju. Mõnele isegi vastad eks ole. Aga kui inimene küsib ,et kohtuda sooviksid ja kui ütled ,et midagi MÕISTLIKU välja käid võib ju midagi välja mõelda. Ja noooo siis hakkab tulema. See ei ole normaalne minuarust. Ennem saadakse inimesega tuttavaks arutatakse kas või nimed ja asjad läbi. Aga no ei, siin lehel see vist väga ei kehti nagu ma aru olen saanud.
Teised vennad on need kes lubavad kokku maad ja ilmad. Leppid juba asjad kokku ja VOILAAA VASTU PÜKSE SAAD!. No kas või see ,et mul endast pilte pole ja Sul ilusad pildid SAADA VEEL! Ei no minge ravile sellised. See on lausa haige kuidas nii rünnatakse. Ja enam ei saagi uskuda kas kirjutad mehele või naisele. Nett igast pilte täis ja neid EASY TO GET! Sellessuhtes ,et adminid võiks tegeleda ise siin lehel olevate valekasutajatega. .1) See on seaduse vastane, kasutada kellegi teise inimese pilte talt luba küsimatta.
.2) Adminid ei tegele isegi nendega kelle kohta on 100% tõendid olemas ,et naad on pettised LASS OLLA. TELLIVAD JU VIP-i meilt F THAT!.
.3)Kas on olemas kellegil mingi hea leht kus ei pea olema seks vaid normaalsed vanemad inimesed? Kes tõesti tahaksid midagi teha? kui keegi teab mida soovitada siis kiri palun posti Tänud!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-04-30 17:55
eesti keeles on nii palju ilusaid sõnu, milleks ingliskkelsed väljendid ?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-30 18:03
Vabandust muidugi. Ag no hetke emotsioonid. Lihtsalt tuli järjest ja läks ka vist riimi. Ja noh ma olen ammu juba selle poolt ,et tuleks internatsionaalne keel.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-30 18:12
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 09:22
3)Kas on olemas kellegil mingi hea leht kus ei pea olema seks vaid normaalsed vanemad inimesed? Kes tõesti tahaksid midagi teha? kui keegi teab mida soovitada siis kiri palun posti Tänud!!!

Siim442? jagad minuga ka infot?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 09:43
Huvitav. Mida küll seal siis omavahel räägitakse ka? Mida räägivad vanemad mehed ja naised omavahel?
Igasugu lehti on olemas ju kus asjahuvilised koos. Ongi asi lahendatud.
Teha konto seksikate inimeste kohtumispaiga lehele ja siis imestada, et oi siin räägitakse seksist. Ime küll on ju.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 09:44
uku kindakudujate foorum on olemas
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 10:18
laadenibin, tänan. Tundub, et sa oled hästi kursis selliste foorumitega
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 10:21
Samas jällegi ega neid lubajaid ikka on üksjagu siin lehel. Peaks teooria järgi jah olema seksikate inimeste kohtumispaik ja kõik nagu suured inimesed aga võta näpust. See on mingi omamoodi fenomen.
No niisama mulisejad ja niiöelda flirtijad (kõvatajad) on omamoodi nähtus.
Aga ega sellesosas midagi eriti ette võtta ei annagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 10:27
On öeldud: Sekskate inimeste kohtumispaik... Aga reeglitest ei loe ma kuskilt välja, et kirjade vahetamine ilma reaalse kohtumiseta oleks keelatud?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 10:30
Minge siis tavaellu ja võidate endast vanemate daamede südamikesi. Sul polegi vaja vanduda kokkukolimist ega rahajärgi jooksmist vaid tühipaljas keppki tuleb, see ei kohusta ju mittemillekski, Aga vist ongi ennekõike selles, et oleme lihtsalt kõik inimesed.
Mind lausa üllatab, pakun sponsi rivi pikkus, no kas muudmoodi ei õnnestu.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 10:30
Jah ei ole keelatud. Seda võib teha küll ja veel. Aga point oli lubajates. LUBATAKSE igasugu asju teha aga tegevust ei järgne. See on natuke haiglane värk.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 10:33
vaesekesed
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 10:37
Hea kui lubataksegi, vähemalt mingigi märk sellest, et justkui tahaks aga aega pole ja pea valutab ja rinnus pistab ja üldse see või teine ei meeldi
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 10:40
Ega see päriselus ka parem ei ole. Ja ei see ei ole ka ainult seksiteemaga nii. "Kaua võib" ilmekas näide.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 10:40
Ega see päriselus ka parem ei ole. Ja ei see ei ole ka ainult seksiteemaga nii. "Kaua võib" ilmekas näide.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 10:56
Võib kaua, kasvõi suvest suveni
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 11:22
Naise meel on muutlik Lubaduse andmise ja täimise vahele jäi natuke aega ning naine jõudis vahepeal ümber mõelda. Nii naiselik ja armas ju?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 11:38
ma ei saa sellest halast siin aru. mul on teemaalgataja postitust lugedes teema sisust vist veidi teine arusaam kujunenud. minule tundus, et tegu on targa poisiga, kellel pole lihtsalt kasvatusega „vedanud“. sai elust kaasa veidi parema kasvatuse ja hoolivama suhtumise teistesse, sellest ka need tekkinud küsimused.
kui osad isikud mäletavad lubadustega seoses ainult neid kordi, millal nad seksisid ja eriti seda korda, mil nad seksist ilma jäeti (tavaliselt räägivad nii need, kes ei saanud) ning rõhuvad viimasele, siis teised tõstatavad küsimusi ja kõnelevad põhimõtetest, heast käitumistavast jms.
kas keskenduda ainult enda vajadustele või tegeldada teemaga kahepoolselt ja laiemalt - selles on vahe.
minu tähelepanekud ütlevad, et lubamise teemadel ja lubatu mitte täitumisel järgmisena saidi vahetamise (loogiline areng, kui sel teemal arutleda kellegiga) küsimuses võtavad kõige kõvema häälega sõna need sõnaosavad tegelased, kellel selle va seksivärgiga ei taha sujuda. siis ollakse esimeste seas, kes teisi oma hädades süüdistavad. kui ikka näljast söögiga kogu aeg narritakse ja süüa ei saa, siis teeb ju viha.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 11:48
Noo ei. Mina ei pea lubaduste all silmas kindlasti mitte seksi!!!! Seee on raudpolt selge. Seksi saab ka tänavalt kui seda ilusti küsida. Minu algatus ei old kuskilt otsasts seksiga seotud. Vaid pigem ,et mulle kirjutavad mingid inimesed iga 3 kuutagant,Mis teed, kokku ei taha saada jne. Ja see kord pidevalt. Sellessuhtes ,et tahtsingi teada ,et miks lasevad adminid nii kergekäeliselt sellistel vennikestel siin liikuda PS! Naised nende seas. Tehakse mingi pakkumine millest nendel inimestel kes kirjutavad ka vist raske aru saada. Nagu ei ole seda ohjamist siin. Pildita kasutajad max 3-kirja päevas ja vastused saadud kirjadele muud midagi. Muidu need piraadid lihtsalt söövad siin ajusid. MA RÕHUTAN VEEL KORD!!! Et mu mõtte on selles ,et siin on liiga palju juttu. Ei loeta ei ankeeti ega mitte midagi. Lihtsalt lammutatakse. Ja Utah tänud komplimendi eest.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 13:02
Laiemalt võiks tegelda küll aga ega sellega kaasa ei minda. Inimene jääb inimeseks kahjuks.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 13:15
Ei no ma räägin sellest piisaks ju ,et kui pole pilti siis isegi 3 kirja nädalas. Ei ole vaja ju niisama ringi joosta posti reostada. Sellessuhtes ,et siin on ju tegelt see probleem ,et neid vägavaid juttumehi/naisi siin terve 1 augu täis. Ja nagu ei muutu ka see asi läheb hullemaks, NEID TULEB juurde õnneks olen hakkanud vaatama millala kasutaja tehtud ja kas foorumis tast juttu ei ole. No imelik ju ka koguaeg teha foorumisse teema ,et kas keegi sellest või tollest inimesest.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 13:27
Selleks, et seda ei juhtuks, saad panna postkasti ainult sõbra kirjadele avatuks. Siis ise valid, kes on sõbrad kes mitte ja kes kirjutada saavad. Lihtne ju.
Maailma ei saa muuta kahjuks, et kõk normaalseks hakkaks.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 13:39
Vahest kirjutavad ka täiest normaalsed ja võõrad inimesed kes ei liskas sõbraka kuna neil on vb mingi muu teema ja kuidas siis eristada ,et kes neist normaalne kes mitte. See ei ole lahendus lahendus ongi see ,et ei rohkem kirju kui 3 tki nädalas.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 14:33
selgitage, milles seisneb lubamine ja tegemata jätmine?
ja „igasugu asju“? tundub ahvatlev, aga siit eriti ei selgu, mida siis teile kokku lubatud on ja miks seda ei tehta.
paraku on ka nii, et igal inimesel on lubamisest (nt ühe arvates on tegu tavalise arvamuste vahetusega, mis teda tegudeks ei kohusta, samas kui teine arvab, et sai lubaduse midagi teha ja ootabki sellest kinni pidamist ning pettub, kuna ootused ei kattunud), kokkulepetest (kinnitatakse mingi tegevuskava) ja tegutsemisest erinev arusaam.
enne, kui te midagi kokku leppima asute ja millegi peale loodate, tasuks endale selgeks teha, kas teie arusaamad nendes teemades teisega ka kattuvad või mitte. küsige, kui te ei ole kindlad või ei saa aru. suhelge.
hetkel ma ei saa aru, mis teis rahulolematust tekitab. nt sinust parma.
kui te räägite lubajatest, kas te räägite selle raames ainult mingitest välja käidud ideedest, mis ei realiseerunud nii nagu te lootsite või millestki palju reaalsemast (tegude tasandil) ja täitmata kokkulepetest.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 14:55
Mis siin selle lubadusega asju nii keeruliseks ajada?
Lubadus on see, kui suusõnaliselt või kirja teel lubatakse midagi. Punkt.
Ja kui seda lubadust tähtajaks ei tehta, siis on tegu tegemata jätmisega ja lubaduse murdmisega.

Kõigile ei PEA ju vastu kirjtuama!!! Nii sadki teada, kes on normalane ja kes mitte.
Kõigepealt defineeri endajaoks ära normaalsus.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 15:00
Ei no lubadusest kokku saada on raske aru saada 2el viisil. Sellel on ainult 1 võimalus, kui on ikkagi kokkuleppitud ,et kell 2 seal, siis nagu ei ole juu muud võimalust. Ja mis veel on see ,et oo saada mulle endast veel pilte ja siis ma saadan enda oma ka vastu. NO EI SAA OLLA NII NAIIVNE ,ET SEDA USKUDA. Ongi asi selles ,et siin lastakse lambi vanadel teha mida heaks arvate.
Lubadusi on olnud 10-neid Alustades külla tulekust kuni külla kutsumiseni. Aga kui tähtpäev käes mitte midagi ei vastata kirjadele ega midagi. Ja nagu ma nyyd viimaselajal lugenud olen need vennad on siin juba mingi 2 aastat täitsa lampi ringi tatsanud. Sellessuhtes ,et lubadus on juba 1 asi millest inimene peab ise kinni pidama. Lubatakse siin ju kõike Aga millegipärast on siin foorumis siuke alapealkiri nagu pettised ve? VMS. Hoiatused vist oli. Noh ja seal terve mittu lehte neid LUBAJAID. Sellepärast mind ärritas 1 teema. Rääkisin tüdrukuga ja kõik oli OK. Küsisin siis ,et mis arvad kokkusaamisest jälle MUIDUGI SOBIB. Millal ja kus sai kokkuleppitud. Räägitud veel hommikul asjad üle räägitud ja kui kohale sain MITTE MIDAGI! Ja noo see paratamatult ärritab. Mina ei hakka kellegi peale näppuga näitama ega nimesid nimetama lihtsal KARMA ON OLEMAS!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 15:01
No mis siin arusaamatut on?...Lubadus on LUBADUS, kokkulepe on KOKKULEPE ja täitmine on TÄITMINE, näiteks;..."Utha leppis Parmaga kokku, et nad kohtuvad homme kell 8.00(mitte 7.59 ega 8.01) Tallinnas, Vabaduse platsil, Vabaduse samba ees Homme kell 8.00 seisab Tallinnas, Vabaduse samba ees Utha ja seisab Parma,nad seisavad koos, sest nad leppisid nii kokku ja täitsid oma lubaduse ja kokkuleppe" Tegevus selge ja lõpetatud
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 15:04
aikon saada mulle enda pilt, ma saadan endaoma vastu ja siis vaatame veel Vabaduse samba pilti ja vatame kas Uthal ka seisab.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 15:09
Ei no kuttid teema päris karm ju. Kui ikka mingid mehehakkatised kirjutavad naise kontoalt noo siis on ju asjad käest ära ju. Või mis te arvate? Sellessuhtes ,et Ma pakkun välja adminitele teema. Ande vabadus hinnata kontosid tervikuna. Siis saab teada mida edasi inimesega teha. Või siis konto komentaarid.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 15:12
Aga miks ta siis käest ära on? Miks ei tohi naise konto alt kirjutada?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 15:13
Parma,Ei ma hakka saatma, kui tahad, siis ma LUBAN Sul pildi välja printida ja seinale kleepida
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 15:18
Kui sa oled mees siis ikka pane ka ,et mees mitte naine. Sellessuhtes ,et need on ikka 2 eri asja sellepärast ongi vahe ju.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 15:24
aikon. Ma kleebin su pildi kinokuulutuste tulbale.

Aga kui võtta seda kohale mittetulemist seiklusena, siis on asjal hoopis teine maik. Võta asja nii, et läks vbla hästi et ei kohtunud.
Niikaua, kui ei ole selle kohtingu eest midagi maksnud, pole vaja ka muretseda. Ega midagi tarka ikka ei oleks sellel ajal teinud.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 15:31
Nooh normaalne. OLETAME: ostad nettist kaupa, KETSID. Nooh suurus 44 NT. Ja ketse ei tule. Mis ma siis pean seda ka nägema nagu seiklust ve? 2 osapoole vahel on kokkuleppitud ja kui Sa ei taha tulla SIIS ÜTLE ,mitte ära häma ja kuidas ei läinud midagi maksma? Kui ma kuhugi lähen muidugi ma teen ennast korda ja sõida autoga mis sööb bena. Neid asju on küllaga mille peale raha läks. KA ENERGJA ON RAHA! Sellessuhtes ,et mina arvan, et siin tuleks teha ikka korralik muudatus kasutajate seas. kõik kõnts ja mitte mädanev minema visata.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 15:40
Hmm, ja mil moel see nn.kõnts ja mitte mädanev, siit eemaldatakse ja millised on need kriteeriumid, mille põhjal eristada "kõnts", mittekõntsast ja kes oleks see "kohtumõistja"?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 15:42
seda mööda eestit turismituurile saatmist olen ise kuulnud .plikad kodus kaardi pealt vaatavad kuhu edasi ja mis vale järgmiseks . no pudeli veini juurde paras meelelahutus ,linnades online kaamerad toimivad ,cool.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 15:51
kõntsa saavad sin eemaldada ju adminid. Selleks naad siin lehel ongi ja kui tuleb kasutaja kohta põjendatud kaebus siis eemaldada. Ja neid on veel. Kas või tee lahti see foorum ja näed ise kuidas seda saaks teha. Aga ei siinsed adminid teenivad liiga head raha sellepealt. Parem lass reostavad seni kuni enam lihtsalt ei käida siin lehel
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 15:54
mine tuuldu paar päeva pesunööril
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 15:55
Lehe adminnid saavad vastutada ainult sellel lehel tehtud tegemiste eest.
Kui kasutaja kohale ei tule ei ole see lehe süü.

Seda ketsidele järgi minekut nimetataksegi seikluseks. Lähed, vaatad maailma jne...

Tegelikult nimetatakse seda kõike koolitamiseks. Elukool.
Näedsa, tulevikus oled juba kogenum ja hakkad seda kõntsa eristama oskama.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 16:02
Huvitav, millega Sa seda kaebust põhjendad ja tõestad, et keegi kes lubas ei ilmunud kohale? Kas avaldad oma kirjavahetuse ja võtad kokkulepitud kokkusaamisele tunnistajana kaasa adminni?
Lõppude lõpuks on see siin vaid virtuaalne meelelahutus, millest VÕIB midagi areneda aga ei pruugi. Nii et võta asja rahulikult ja huumoriga
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 16:52
parma, sellisel juhul sa räägid lubadustest kui kindlatest tähtajalistest kokkulepetest ja nende täitmisest/täitmata jätmisest.
seda oligi vaja teada.
arvesta sellega, et tegu on sinu arusaamaga lubadusest ja sellest, mis lubatuga kaasneb. keegi teine isik sinu asemel oleks seda kirjeldanud teisiti. selles ongi asi - arusaamade vahe. see muudabki suhtlemise keerukaks ja siis tekivad lahkhelid.
vaata uuesti seda, mida ma kirjutasin: „paraku on ka nii, et igal inimesel on lubamisest (nt ühe arvates on tegu tavalise arvamuste vahetusega, mis teda tegudeks ei kohusta, samas kui teine arvab, et sai lubaduse midagi teha ja ootabki sellest kinni pidamist ning pettub, kuna ootused ei kattunud), kokkulepetest (kinnitatakse mingi tegevuskava) ja tegutsemisest erinev arusaam.“
ehk siis sinu jutt lubatu täitmata jätmisest kehtib juhul, kui see teine isik, kellega sa midagi kokku leppisid, suhtus ka sellesse kui kokkuleppesse ja sai täielikult aru sellest, mida talt oodati ja selle poolega oli korras, aga ta ei teinud seda tähtajaks ära ega teavitanud ka sind sellest ette. kui nii, siis on muidugi arusaadav, kui sa tunned ennast petetuna, sest vastavalt tehtud kokkuleppele sa ei saanud seda, mida sulle lubati.
siin on mitmeid variante ja iga variant on eelmisest veidi keerulisem.

p.s- kas lubadus ja tähtaeg käivad alati koos?
mis siis saab, kui tähtaega ei ole, kas siis sellised lubadused ei kehtigi enam ja neid ei tulegi täita? kas see ei olegi eksimus teise vastu? kas siis ei ole kannatanuid? ainult siis on, kui tähtaeg ületati?

ja millele sa vastu kirjutamisega praegu viidata tahtsid? kuidas puutub siia normaalsus ja kes peaks mida defineerima? mina?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 17:01
Lubadus kui selline on rangelt defineeritud. Reeglina algab see sõnadega "Ma luban", "ma teen"
Ebareeglipärasust ei esine.
Seda kui arvatakse, et nüüd sa ütlesid ja pead seda kohe tegema, nimetatakse eelduseks ja arvamuseks, ootuseks. Sellel ei ole lubadusega mingit pistmist.
Kokkuleppeid ja lubadusi saab võrdsustada. Tähtaeg ei ole alati oluline ja ei pea olema.

Normaalsust peaks defineerima see, kes tahab teisi sellega sildistada.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 17:08
Võib ka nii: "Kui tekib võimalus, siis ma luban, et annan teada, koha ja aja, kus me võiksime kohtuda". Lubadus oli siin vaid see, et "ANNAN TEADA, kui tekib võimalus aga kui võimalust ei teki, siis pole ka lubadust.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 17:11
ANNAN SÕNA, VÕTAN SÕNA.... lihtne
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 17:15
Mariha, kellele Sa sõna andsid ja milline on Sinu sõnavõtt?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 20:31
Annan-võtan-annan-võtan. Ebastabiilne.
Vahepeal võiks teistpoolt teavitada ka sellest.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 20:46
Kõike me aga lubame, tõotame, vannume... aga millist vannet rikutakse kõige rohkem?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 20:47
Tähtaeg o ma lubaduste täitmiseks on teinekord ka selline määramata aeg. Näiteks "küll kunagi" "millalgi" ja lubaja polegi ju mitte millegi osas oma lubadusest mitte kinni pidanud.
˅ näita rohkem ˅
1
2