Minu jutu point seisneb selles,et mees PEAB OLEMA VÕIMELINE seksiks.On olemas voodis laisad mehed,kes taandavad ennast juba enne seksi algust.Ehk mõnele naisele sobib selline mees.Ma ei tea.
Mis puutub finantsidesse,siis mina pean imelikuks,kui mees kalkuleerib seksiga kaasnevat kulu..a`la kui palju naine Champagnet ära jõi,kui palju maasikaid ära sõi jne..no comments.
Armastuse jagamine ja seks on erinevad asjad.Minu arvates.Seks on instinkt,mis tekitab erutustunde sobivat isast silmates.See tähendab rajut seksi,higist keha ja möllu.See on seks ürgsel tasandil.Armastuse jagamine eeldab tundeid partneri vastu,pikkade suudluste nautimist,iga puudutuse nautimist.See on seks kõrgemal tasandil.
Mis puutub finantsidesse,siis on naise jaoks äärmiselt ebamugav,kui mees ohib iga pisiasja pärast.
Minu viimasel sekspartneril ei olnud selliseid probleeme.Ta on ürgisane.Alfa.Meenub üks nädalalõpp,mille jooksul ma suutsin olla tõeline termminaator.Reede õhtul astusin mingi võre peale ja murdsin kontsa,Westwood ja kahju ~1000 euri..edasi..seksides ma lükkasin jalaga maha öökapil seisnud 16.saj pärineva vaasi..kahju hindamatu ja korvamatu(~2000 euri) ja laupäeva hommikul ma lõhkusin ta espresso-masina.Juhtub,lihtsalt juhtub.Mees ei ohi.