Foorum
1
2
2012-04-25 12:42
Ajakirjas Journal of Sexual Medicine kirjutab Florida St. Petersburgi ülikooli professor Ostrzenski, et G-punkt on vaid poole sõrmeküüne suurune ala. Väike, ent mõjus ja eksisteerib!

Kurikuulus mõnupunkt asub lahklihal, see on hästi piiritletud ja sarnaneb paunale või lotile. Punkt on täpselt 8,1 millimeetrit pikk ja 3,6 millimeetrit lai.

Head otsimist!
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 12:43
ahjaaa, lahklihalt perseauku on ainult üks samm, nii et olge ettevaatlikud
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 12:56
Ehk aeti segamini ja see on see kuulus P-punkt..
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 13:01
hästi otsite, siis leiate terve tähestiku
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 15:55
jalaga munadesse ja loetakse tähestik tagurpidi ette ,kõik punktid ühe hoobiga
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 16:11
6ige maarika
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 16:40
naistel pole mune, naistel on punktid
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 18:33
Naiste G-punkt asub sõna "shopinG" lõpus!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 18:56
hästi öeldud
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 22:47
ma arvan et seda g punkti pole tegelikult olemas. isegi naised ei tea kus see asub. kord on ta siin, kord on ta seal, nagu joosep tootsi issias.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 17:48
G-punkt on väga olemas,lihtsalt iga loll ei leia seda.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 18:00
Siin on miniviineri meestel väike eelis. Komistavad kogemata sinna pukti vastu ja voilaaa. Naine on rõõmust ogar ja mehed arvavad, et just nende äge till teeb seda
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 19:12
Päris nii ka ei ole.Seda leitakse vasaku käe kahe sõrme abil,samal ajal tekitatakse kerge surve parema käega alakõhule väljastpoolt ja nii võib naine lausa hulluda.Räägin omadest kogemustest.Käpard ei leia seda punkti kunagi.
Ideaalmees leiab selle punkti üles ja jõuab seksida 90 min tippjalgpalluri tempos.Kui sellist hetkel ei ole,siis pole mõtet end kehvemaga narrima hakata.Ootamine on natuke targem tegevus,kui kellegi unelmate purustamine.Otseütlemisega naine ütleb mehele kohe ära,et sa oled täielik jama ja ma ei viitsi enam jätkata.Mina teen seda,milleks "nice"olla ja ise kannatada.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 19:37
Näppudega seksib siis 90 minti või?
Jalgade triblab samal ajal.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 19:42
Näppudega küll mitte Kui see punkt leitud,siis on tõsine tegu,et 9 min vastu pidada
Seks on ikka miskit,mis teeb higiseks ka väga treenitud inimese,mis ei toimu ainult ühes asendis.Mööbel läheb katki,riided rebenevad ja kardinad lendavad.
Seksiks on tarvis kolme asja-äärmiselt sümpaatset ja vastupidavat partnerit,eelnenud pikka ootusaega ja luksuslikku interjööri.
Kui mõni neist puudub,siis jääb asi lihtsalt lahjaks.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 19:51
Ootusajast, et teed vahepeal suitsu. Sellest kummivahetuseks piisab.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 20:01
sellepeale mõeldes jääbki hea kepp tegemata, lähen mööblipoodi
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 20:20
Sellise seksi pärast nüüd küll pole mõtet mööblit lõhkuda ja riideid ribadeks kiskuda No jah..kui on vanad kardinad,las siis rebenevad Niimoodi läheb kepp üsna kulukaks tõsiselt,otsides mingit Gpunkti või mida iganes
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 22:57
Elmar,kas sina tead kus see punkt asub?See punkt,mida kõik siin otsivad?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 23:18
Jah elmar. Räägi kuidas vanasti selle punktiga lood olid.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 23:28
Vanasti oli "totshka", kus tjotja Masha samakat müüs, muid punkte siis ei tuntud
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 05:23
Pargipingil istub noor naine. Kaks last mängivad ta ligidal. Tuleb üks eideke tema juurde juttu ajama.
-On need teie lapsed?
-Jah, on küll.
-Mis selle tüdruku nimi võiks olla?
-Maarika.
-Ah Maarika. Ilus nimi. Vanasti olid kõik ikka Juulad ja Leenud, nüüd on Maarikad. Ei tea, mis poisi nimi võiks olla?
-Aavo.
-Ah Aavo. Vanasti olid jälle kõik Jussid ja Joosepid. Ja kes nende isa ka on?
-Neil ei olegi isa, ma olen vallasema.
-Ah vallasema, vaata kui ilusasti kõlab! Vanasti öeldi ikka lits kahe lapsega, nüüd on vallasemad…
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 07:44
Igal lapsel on isa. Järelikult litse pole olemas.

Seks peab tervikuna nauding olema, esimesest kallistusest uinumiseelse suudluseni. Ainult G-punkti otsija nüüd vaevalt et hea seksija on, ükskõik kui kõva "jalgpallur" ta ka ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 08:53
Nõustun viimasega 100%-i
Seks on selline toiming,kus need tunded ja nauding hakkavad peale ilma,et selleks midagi erilist oleks vaja otsida ja teha.Kahjuks ühega see toimib aga teisega mitte.Seda G-punkti võid jäädagi otsima ja pole vaja teadagi,kus ta asub või,kas seda ongi üldse olemas.On olemas vaid saamatud naised,kes arvavad,et hea sex oleneb ainult mehest.Jätaks siinkohal tasulise seksiteenuse mainimata,sest seal on hoopis teised reeglid.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 09:59
arumaeisaa ,peab siis oma mõttetust voodielust siin kilkama . umbes nii , kui juhtumisi vibral patareid tühjad ,helistan mõnele mehele ja kui mees g punkti leidmisega hakkama ei saa , siis lennutan uhmri koos mööbliga uksest välja . muidugi soliidse summa eest võin ka taluda . no mida juttu ,totter .
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 17:42
Seksi headus sõltub väga palju mehest.Kui mees füüsiliselt ei jõua,siis ei ole miskit teha.Mehe eeldus,et naine teeb kõik ise on soov tasuta teenusepakkumise järele.Seda ei hakka naine tegema.
Seks on SEKS,kui mees suudab naist tõeliselt"väntsutada".Suudlused,silitused ja muud helluskomponendid on armastuse jagamine.Sellest ei saa rääkida lihtsalt sekssuhte võtmes.
Inglise keeles on kaks erinevat väljendit "making love" ja "having sex".Need on väga erinevad asjad.G-punkti otsimine kuulub pigem sellesse teise rubriiki.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 18:11
Heeringas šokolaadikastmes.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 18:28
Võid ju lisada neid inglise keelseid termineid kui palju tahes aga see ei muuda midagi On nii kolme minuti mehi ja samas ka selliseid naisi,kes pikemalt ei tahagi kunagi.
choco,naine teeb kõike kui oskad talle õieti läheneda ja temaga tegeleda ja raha ei pane kedagi paremini seksima.Seksikus on inimesele juba sündides kaasa antud ,muidugi kui inimene lausa südamehaige ei ole.Nii ka naiste puhul.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 19:17
Elmar, tule maa peale... tasuta seksib ainult pööbel ja siis pole see seks vaid matsirahva nühkimine . Tõeline seks toimub paleedes ja lossides , rahahunnikute ja kalliskivide otsas :$ ja sedagi siis, kui lossipreilil pea ei valuta või telekast jalgpalli ei näidata
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 19:27
elu on liiga karm ,rohkem ei seksi ,viis moorapead peaks õnnetunde kindlustama
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 19:36
aikon
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 19:45

Mina kah ei seksi, seks on turn off, mõttetu ajaraisk ja orjarahva lõbustus
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 20:00
Minu jutu point seisneb selles,et mees PEAB OLEMA VÕIMELINE seksiks.On olemas voodis laisad mehed,kes taandavad ennast juba enne seksi algust.Ehk mõnele naisele sobib selline mees.Ma ei tea.
Mis puutub finantsidesse,siis mina pean imelikuks,kui mees kalkuleerib seksiga kaasnevat kulu..a`la kui palju naine Champagnet ära jõi,kui palju maasikaid ära sõi jne..no comments.
Armastuse jagamine ja seks on erinevad asjad.Minu arvates.Seks on instinkt,mis tekitab erutustunde sobivat isast silmates.See tähendab rajut seksi,higist keha ja möllu.See on seks ürgsel tasandil.Armastuse jagamine eeldab tundeid partneri vastu,pikkade suudluste nautimist,iga puudutuse nautimist.See on seks kõrgemal tasandil.
Mis puutub finantsidesse,siis on naise jaoks äärmiselt ebamugav,kui mees ohib iga pisiasja pärast.
Minu viimasel sekspartneril ei olnud selliseid probleeme.Ta on ürgisane.Alfa.Meenub üks nädalalõpp,mille jooksul ma suutsin olla tõeline termminaator.Reede õhtul astusin mingi võre peale ja murdsin kontsa,Westwood ja kahju ~1000 euri..edasi..seksides ma lükkasin jalaga maha öökapil seisnud 16.saj pärineva vaasi..kahju hindamatu ja korvamatu(~2000 euri) ja laupäeva hommikul ma lõhkusin ta espresso-masina.Juhtub,lihtsalt juhtub.Mees ei ohi.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 20:06
Jube, kui naine on nagu eleveant portselanipoes.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 20:10
Seks ajaloomuuseumis (vaas XVIsaj) ürginimese(ürgisane, Alfa) topisega... njaa, leidub ikka pervosi
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 20:11
Kas parma ei ole mitte kunagi seksides midagi lõhkunud?Hämmastav.Tõeline seks viib sind teise dimensiooni,sa ei tunne reaalse mateeria olemasolu ja selle käigus võib tekkida häving.Meest ei tohiks selline tühine asi ehmatada.Asju saab uusi osta,väga hea seksi leidmine on kunst.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 20:11
Kas parma ei ole mitte kunagi seksides midagi lõhkunud?Hämmastav.Tõeline seks viib sind teise dimensiooni,sa ei tunne reaalse mateeria olemasolu ja selle käigus võib tekkida häving.Meest ei tohiks selline tühine asi ehmatada.Asju saab uusi osta,väga hea seksi leidmine on kunst.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 20:13
Voodi läks ükskord katki
Seksitakse ikka normaalselt, mitte ei tuuseldata mööda tuba ringi. Nii ei saagi seksida midagi. Muudkui aga sinna nurka ja tänna nurka.
Nüüd ma saan aru, miks jalgpall parem on Kes see viitsib nii ringi siblida. Parem juba palli taga ajada
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 20:15
Ise ma ei lõhuks ära midagi aga on juhtunud elu jooksul mõndagi kui naine seksi ajal segi läheb
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 20:19
Parma seksib ilmtingimata voodis ja misjonäripoosis?
Köögilauda ei ole näiteks proovinud?Soovitan...
Muide kõva pind..köögilaud sobib ideaalselt selle G-punkti leidmiseks.Seda on võimalik sõrmega tunda ja sinna kergelt vajutada.
G.punkti stimulatsioon vallandab idees squirtingu...isiklikest kogemustest väidan,et miskit nii suurt ei toimu.Tõsine märgumine küll.
Seks on hea siis,kui sul on seksijärgselt tunne nagu oleks peksa saanud
PS ma ei ole maso,pigem sado
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 20:21
Elmar..sellest ma järeldan,et sa oled head seksi pakkunud,aga ise ei ole saanud.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 20:21
Peale Hiina portselanvaasi lõhkumist, saab kindlasti peksa
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 20:23
No selleks ei pea ilmtingimata midagi ära lõhkuma. Mida suurem on äralõhutud asjade hind, seda ägedam on seks olnud või?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 20:34
No järgmise alfa kingitustele on ju ruumi vaja
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 20:42
Seda ma mõtlen aga kui tahta selgust saada elust, siis valige rikas Puumanaine. Seal on nii mõndagi töetera sees. Aga linade vahele pugemisel ja seda tema häärberis oleks nagu oma hind. kuigi mu pool sellist mõttelisust ei saanud tekkidagi.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 20:58
Jotimees...sa oled valel teel.Naine läheb külla mehele...kasuka all ainult kaunis pesu
Need esemed,mis ära lõhutakse kuuluvad partnerile,aga keegi pole ohkinud(isiklikest kogemustest).
Seks on anne(kunst),mida ei ole võimalik õppida.See kas on või ei ole.Kunsti tudeerides võib läbi käia kõik maailamakuulsad õppeasutused ja tulemus on keskpärane.ANNE loob kunsti.Seksis kehtib sama reegel.
Minu puhul on Loodus olnud heas tujus aga annet ei raisata tühja.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 21:13
Selleks tehaksegi seda värki kuskil hotellis. Pärast asjad puruks.

Kunagi tegin hotellis turvana haltuurat. Koristajatädi tuli hirmunult rääkima, et toas on suur segadus. Läksin vaatama. Voodi veriseid karvatuuste täis, vannitoas peegel katki, põrand verine.
Leidsin need tegelased ülesse. "Põdrad". Tüdrukul kael sinikaid täis, mehel juuksed salkudena väljas ja ise olid nii õnnelikud. Nemad seksisid. Pärast kui arvet nägid, siis kiskus küll see naerunägu nutunäoks
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 22:32
Kõike saab teha soliidselt
˅ näita rohkem ˅
2012-04-29 20:46
Choco, Sa kunagi eksinud (midagi valesti teinud) ka oled? Tead vast, et perfektsus on igav.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-29 20:54
Huvitav, kuidas see soliidselt seksimine käib
˅ näita rohkem ˅
1
2