Foorum
2012-04-26 11:35
Muhhi sa oled ikka tobedik, kuidas sa ei mõista, 21. sajand on käes. Suhtlus ja sõbrannatsemine on kolinud nii nagu ka sex küberruumi. (Või kuidas seda websexi nimetada siis ) Aja ja kulude kokkuhoid missugune. Ja kui tahta kellegagi koos head veini juua ja lobiseda, s iis selleks l eiab ka aja. Lisaks m iks m itte samal ajal kui veini limpsida ja sõbrannatseda, koos sinu sarnaseid ihas kiusata.

Ajast ja arust oled sa muhhi
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 11:35
Ja kes enamus minust midagi teadma peaks või mida? Kas sa pead silmas iha.ee lugejaskonda ning nimetad seda enamuseks?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 12:52
Jama küll kui sex on kolinud küberruumi Parem oleks ikka kusagil looduses või vihmaga suure kuuse all kui seda läbi arvutiekraani toksida
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 13:00
Küberseksi eeliseks nn.päris seksi ees on ilmselgelt see, et puudub oht nakatuda pahadesse haigustesse , kuid samas valitseb oht, küberrünnaku näol idaregioonidest, mis võib päädida küberneetilise suguiha harrastaja brutaalse kübervägistamisega
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 13:14
Aikon, ohud valitsevad meid kõikjal
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 13:52
Ohh Sheebake, sellepärast on Aikon ennast varustanud kõikvõimalike ennetus- ja kaitsevahenditega , alates päästerõngast, mille enesele ümber võtan, kui taevalaotuses pilvekest silman ja lõpetades ohjeldamatu küüslaugu manustamisega, mis hää naishordide peletamiseks
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 13:58
Aikon poiss, minu mäletamistmööda kasutati küüslauku vampiiride peletamiseks ikka
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 14:13
ühes vokaal instrumentaal dokumentaal multifilmis, oli peategelane päästerõnga naha alla paigutanud, ja haises ka ilma küüslauguta, ja tundis ennast üsna turvaliselt. Selline roheline ja heasüdamlik oli muidu, ja natuke aikoni moodi Üks väga lühike ja ideaalne mees oli seal ka, kes pidi midagi kompenseerima, see oli päris muhhi moodi
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 14:33
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 14:50
Sheebatüdruk, olen oma pika ja ilmeksimatu elunatukese juures, teinud koshmaarse avastuse , et Aadama küljeluust vorbitud isend ja verd lutsiv inimesetaoline elajaloom on hämmastavalt sarnase elulaadiga
Mykhan, ma pean oma kohuseks mainida, et Sinu kirjeldus Aikoni kohta ei vasta siiski ülimale tõele , Aikon nimelt ei kanna enese imeilusal kestal rohelist värvi, pigem märkan ma teda, kui filmiklassikasse kuuluvat, räsitud karvkattega metsakolli, kel Tölpa nimeks , haisu, elik odööri osas aga nõustun täieliselt
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 15:00
Aikon poiss, ma vaidleks sulle tiba vastu ja pakuks välja pigem sellise mõtte, et mitte inimese soolisus ei ole see mida küüslauguga peaks eemale peletama vaid ikka inimloomus. Kui sügavalt järele mõtlema hakata on neid sääraseid isendeid ka aadama soos sündinute seas keda küüslaugu ja hõberistiga eemale peletada.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 15:21
Sheebatüdruk, paraku pean ma Sinuga nõustuma ses osas, mis puudutab inimloomust ja tema kandjaid. Sõltumata soost on osale inimkonnast langenud "au", olla sündinud mädasoos, mille mürgiseid aurusi nad ka Maarjamaa lokkavatele viljapõdudele ja sinavatele vetele levitamas
˅ näita rohkem ˅