Foorum
1
2
2012-04-23 08:46
22. aprill sai siis sel aastal esimest korda väljas päevitada
Ei tea, kas randades ka juba inimesi oli?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 10:21
emajõe ääres oli inimesi küll, aga pudelitega seltskonnad. päevitajaid ei näinud kui pardid väljaarvata.
eile oli suht tuuline veel.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 20:33
oma aias tuulevarjus oli küll mõnus
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 20:37
sa olid kinldasti mehega mestis..... siis oleks vast kõigil mõnus
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 20:44
Sai aias terrassil pisut päikesel ennast paitada lastud....ja mitte ainult pidi sageli vaid asendit vahetama et kõik küljed saaksid ühtlase jume
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 21:58
praegu ei ole küll hea päevitada. päike on väga terav ja nahavähi risk on palju suurem kui solaariumis.
üldiselt nahavähiga sureb väga kiirelt ära, hea kui aasta elad.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 22:10
siit hea idee enesetapjatele
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 22:17
Varakevadel ei ole hea mõte päevitamiseks justnimelt randa minna. Mere jaheda mõju tõttu on temperatuur seal sageli 10...15 kraadi madalam kui näiteks kõigest kilomeeter sisemaa pole, lisaks niiske rõske meretuul.
See randa minemise tung on inimestel tekkinud ikkagi ainult liigkuuma suvepäeva refleksina.
Sügisel on aga vastupidi, siis on ka kõledama ilmaga rannas väga mõnus olla, kui just tuul otse peale ei puhu ja päike nimelt mere suunast mitmekordse intensiivsusega soojendab.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 23:52
Live Fast, Die Young and Leave a Good-looking Corpse ...
Radikaalne lahendus vältida keskeakriisi on vältida keskiga
˅ näita rohkem ˅
2012-04-23 23:55
Keskiga on vanus 40-59?
Kuidas seda vältida? Veeta see periood sügavkülmutuses ja siirduda peale ülessulatamist otse pensioniikka?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 00:04
Lasen ennast sügavkülmutada paariks aastatuhandeks ja siis tulevad tulnukad ja soojendavad mu üles....KUI soojendavad karta on et peale mu aju skaneerimist siiski loobuvad
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 00:12
Sa ilmselt alahindad oma aju, Mayte.
Tulnukatega on igav koos elada, ma kardan. Eelistaksin oma põlvkonna atraktiivseid isendeid. Juba 23. sajandi inimestega võib probleeme tekkida, ikkagi täiesti teine ajastu. Ja Jumal teab, millised kehad neil võivad olla!
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 00:17
Ma ei ala- vaid kohati ülehindan ennast pigem pole see koht kus tõsiselt diskuteerida.Iha ju,naljanumber mu jaoks Mõne jaoks elu,minu jaoks läbukoht,sry Ja 23.sajandil on inimesed kehatud maybe....on vaid intellektide kogum...aga madala mõttemaailmaga inimestel sinna asja pole,surevad välja...edasi kestavad vaid vaimsed...ja head
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 00:26
Või siis on 23. sajand täis burgerikultuuri reklaamiohvreid, kes segamatult imbetsiilset mulinat toodavad, valitsetuna väikese grupi geeniuste poolt?

See ongi läbukoht. Elu samas ka. Elu ja läbu pole lahutamatud.

Sul on ilusad tissid, ma vaatan.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 00:34
Naturaalsed tissid muide Ma natural born killer natsionalist ja ebatolerantselt ebaviisakas otsemõtleja....aga mitte ütleja....las lahmimised ja hüpoteetilised ulmejutud jäävad sci-fi valdkonda.Mina elan reaalis
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 00:40
Naturaalsed tissid ja naturaalne pepu. Sul on vedanud.

Keda Sa siin ihas siis killid?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 00:44
Sometimes I kill some Bill,usually one Jill Hypothetically Progress on vähenähtav aga tulemusrikas
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 00:48
Hypothetical killings can bring hypothetical problems with hypothetical karma. Are you sure to be ready for this?

Teema juurde tagasi tulles - millises rannas on parim naturaalseid tisse pruuniks päevitada?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 00:52
No such thing as karma....we all are smiths of our destiny dear
Pruuniks ei tasugi päevitada,ainult jumekamaks...ma naturaalselt tõmmu niigi ...sünnipäraselt
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 00:57
It takes creativity and boldness to forge your destiny. It takes strength to fight the waves. Most of us accept the leading of others, giving up forging and fighting. Easier to survive.

Hispaania veri? Mulle meeldivad tumedad tihedad tutid naistel, see erutab.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 01:06
Mind pigem karvutu...seega mina sind ei eruta Õnneks...Ja pole ka olnud taotluslik...ma lihtsalt kõnnin siin kassina omapead tasakesi rahulolevalt nurrudes ja uurides siinset elu silmad pärani kinni
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 01:11
Oleks Sul tõesti vahet, kas Sa erutad mõnda perverti kusagil küberruumi avarustes või ei? Ükstapuha siis, kas reaalse või imaginaarse karvkattega.
Mulle meeldib eriti itaallannalik osa praegu. Noor Madonna, oled ta pilte näinud?

Aga siinsest elust ei saa ma mingit sotti. Inimesed tunduvad kõik ühesugused. Mõned on lobisejad, kes teevad enda arust nalja (nagu mina), mõned tahavad tõsimeeli keppi või raha saada (sponsoriteema), mõned on kompleksides ja otsivad midagi, mis neid jalule aitaks. Kokkuvõttes suht sama.

Sa kirjutad raamatuid, Mayte?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 01:18
Ma üllitan alles oma sellerit Näe leidsime ka sarnast...noor Madonna ka mulle sümpaatne,Express Yourself väga erutas noorena nüüd on ta siiski natuke mandunud oma American Dreami taga ajavaks rahamasinaks... Mina ei tahagi siinsest elust sotti saada,elan pigem ikka reaalis...siin käin samuti nalja tegemas nagu sinagi aga mõni ajukääbik on mu varasemaid postitusi tõepähe võtnud ja nendest siin lausa teemasid loonud.Inimesed on nii imelikud...usuvad ka...no tõepoolest naljakas ---kui oma elu pole siis haaravad kui õlekõrrest teise omast Suuri laevu saadab ikka kajakate kisa you know ...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 01:25
Some forge the destiny, others hail the forgery.

Ma arvan, et noore Madonna tume tihe karvkate häbemekingul ei kuulunud just Su peamiste erutajate hulka? Aga äkki Sa praegu avastad selle enda jaoks. See oleks põnev.
Reaalsed unenäod vs reaalne iha.ee dialoog ettekujutatud tumedaverelise Maytega? Ma olen praegu kahevahel oma valikutes. Ootan Sind otsust langetama.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 20:08
imelik on see, et nahavähki saavad ka need valge nahaga isendid, kes iial ei päevitagi
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 20:15
nahavähk pole ainult päevitamine, võib ju sünnimärgist saada, võib geneetiline olla jne.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 21:11
nuvot, siis võibki ju rahulikult päevitada, kui isegi need, kes IIAL ei päevita, surevad nahavähki
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 20:38
Nothing for granted ...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 22:36
Tsyktõm hatskari nevi pnektintse proptka tsostseta!!!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 22:52
Päevitades on nahavähi risk kindlasti olemas ja kevadine päike peaks idee järgi kõige ohtlikum olema.Minu üks tuttav suri nahavähki nelja kuuga ja alles hiljem sain teada,et ta oli lasknud lõigata igat pisematki sünnimärki,terve selg oli sisuliselt lõigutud.Ta ei päevitanud mitte kunagi.
Mayte..milliseid teemasid sinust on loodud?Loeks ka,aga ei leia.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-29 09:44
Nii, eile sai terve päev õues toimetatud, seoses päikesega ka vastavalt riietatud ehk siis mitteriietatult oldud. Tänaseks siis ka samasugused ootused päevale, plaaniks: If you want to stay alive, you got to play dead

Lähen mina õue, aga päikest ja päikeselootust ei tundugi olevat ega tulevat.

Eesti loodus
Aasta päikese saab siiani pea ühe käe sõrmedel ära loetud.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-02 23:58
Kui vald pisaraid et oled päikeseta siis jääd ka tähtedeta ...
˅ näita rohkem ˅
2012-05-18 14:23
Kas juba keegil kena päevitus kehal olemas ?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-18 14:24
Kas kellegil juba omal kehal ka kena päevitus olemas ?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-18 21:46
Aga loomulikult olemas solaariumid ju aastaringi avatud.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 10:19
Chocolatè on aastaringselt shokolaad.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 11:08
on veel midagi, mis on aastaringselt pruun, ja millega päevitust pidevalt võrreldakse
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 11:50
Turvas
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 11:56
No üks asi on veel aga sellel on ka muid värvivarjundeid
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 11:58
grillkana?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 12:03
aga miks on vaja kogu aeg pruun olla?
ja ma ei pea pruuni all silmas naturaalset „beezhi“ nahatooni, mida keegi ise endale valida ei saa ja on talle looduse poolt kaasa antud (vahel loodus nii lahke ei ole), vaid ikka solaariumipruuni, päevitatud nahka. jätaks need isepruunistuvad kreemid, spray´d jms tähelepanuta, sest need ongi loodud „valge naha tunde“ kaotamise jaoks. ma tean, et trend on pruun, aga miks. kas keegi saab aru, miks ta seda teeb? miks tahetakse omada ainult pruuni jumet ja näha välja nagu äsja soojalt maalt puhkusereisilt saabunu. ja nii aastaringselt.
ma ei ole pruuni vastane, vaid mind siiralt huvitab, mis asi see on, mis paneb meeletult kreemitama ja miksima, solaaruimites istuma. päevitus kulub siiski mingi ajaga maha.
on see hirm valge e. naturaalse naha ees?
huvitav, kas selline foobia ka tegelikkuses valgenahaliste hulgas eksisteerib.
või on see siiski hirm teiste/avaliku arvamuse ees? et peljatakse teiste poolt tulevat hukkamõistu ja tõrjutu seisust, võimalikku sunnitud eraldatust ning kes teab, vahest isegi üskindust? kas see ongi hirm teiste „valgete“ hulgas valge varesse ossa sattuda? kartus selle ees, et mis siis saab, kui oma valge nahaga teistele enam ei meeldigi? siis on arusaadav, et tuleb teha ennast teistele vaatamiskõlbulikumaks, kuna seega loodetakse ka ise teistele vastuvõetavamaks muutuda.. nii visuaalselt kui ka vaimselt nendega samastuda. või tahetakse olla ikka „in“? „sinised kintsud“ ei saa ju in olla
ei saa aru, mis sunnib olema kedagi aastaringselt selline või teistsugune.
milleks selline enese ohverdamine vajalik on? tehakse seda enda või teiste heaks?
ikkagi ebakindlus selle taga olevat. minu arvamus.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 12:07
no mina olen kuulnud, et kui kellegi päevitust imetletakse, siis öeldakse ikka, et oled pruun nagu sitajunn
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 12:18
Mina jällegist olen täheldanud,et kui hüper-super-über sale ennast pruuniks praeb,siis meenutab ta Egiptuse muumiiat
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 12:21
nojah, aga sina aikon, pole kahjuks arvamusliider. Niiet jääb sitajunn
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 12:30
Utha, sga miks pannakse silikonrindasid ja tehakse muid "iluoppe"?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 12:31
Aikonil on liiderdamise osas oma,isiklik arvamus, mida ta keeldub igasuguse sita vastu vahetamast ,olgu see sitt kaunilt kujundatud kalliskividega või lamedalt lehkav lehmakook.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 13:58
Tulin vahepeal tuppa hinge tõmbama. Toimetan aias ja seljas bikiinid. Mina tahan eelkõige päikeselt korralikku energialaksu.
Åšokolaadpruuniks pole mul kunagi õnnestunud end praadida, kuid pruun jume ei tee ju paha.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 14:11
Veelturul,miks kammitsed oma iho ahistava rüüga ja kas ehk lisaks päikese annetatud enargialaksule,tarvitad ka ergutavat laksu pihta?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 16:27
Utha..päike annab energiat.Solaariumit saab võrrelda energiakapsliga.Minule tekitab päevitus hea tuju ja annab suure energialaengu.Äärmustesse ei maksa muidugi laskuda.
Mis puutub isepäevitajatesse,siis need haisevad.Iga neist.Kallimatel on vähemalt alguses hea lõhn,aga ööpäeva jooksul läheb see üle haisuks.Kõige haisuvabam on Lancome Soleil(~45 euri/250ml),aga ka see haiseb lõpuks.
Nii mõnus on päevitunud säärtega mööda lehvida kurejalgadest
˅ näita rohkem ˅
2012-05-19 16:45
No seda laksu ei tarvita. Küll aga võin nüüd rohkem mürki pritsida, sest üks herilane lisas seda täna minusse ühe doosi.
Aga tõeliselt mõnus oli sireli- kannikese-, metstulbi-, värskelt niidetud muru lõhnas olla.
˅ näita rohkem ˅
1
2