Foorum
2012-04-21 22:25
juuksurile peaks sobima selline mees. täielik robinson crusoe.
kindlasti juuksuril oleks põnev teda uurida. http://4.bp.blogspot.com/_vm2w7NCiu9I/TDn98_U9MzI/AAAAAAAACNo/U8rQdWBcULo/s1600/blog.jpg

demile sobib selline mees, tõeline naiste aukaitsja ja rahaboss. kodus kuulub võim naisele.
http://2.bp.blogspot.com/_vm2w7NCiu9I/TFFs5Rq1tYI/AAAAAAAACQs/23bvM84mYkE/s1600/blog2.jpg

sheebale sobib vast see mees.
http://1.bp.blogspot.com/_vm2w7NCiu9I/TH1dI0dmCmI/AAAAAAAACTs/mw1ogMQsrXk/s1600/blog2.jpg
hindab naise ilu ja vaatab naisele alati alt üles.

kuningannale sobib kuningas ise.
http://2.bp.blogspot.com/_vm2w7NCiu9I/TD-SarrmNMI/AAAAAAAACOg/OIG1DOwvzkI/s1600/blog.jpg
kahtlustki pole kes keda valitseb.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-21 23:16
no päris uhked muidu ju, ainult see demi oma on siuke katkine ja soditud
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 01:36
oi aitähh muhhi, sinuga ikka päris lõbus sellepärast sa kadunud olidki, nii põhjaliku otsingu korraldanud ja mulle päris kena valiku leidnud . Aga sa vist ei tea, milline kuningas välja peab nägema. See ju tavaline külamees ja liiga vana ka, kuid mul õnneks temast palju noorem ja ilusam olemas, aga tänud sellegipoolest
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 07:41
mitu palet, mitmeks elujuhtumikski.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 08:57
minuarust on need kõik ühesugused mehed
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 09:16
Treehuggerite mitte nii väga konservatiivne tiib?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 10:45
muhhi sebib oma sõpradele naisi...ei oska muud arvata
Ütle mulle,kes on su sõber ja mina ütlen,kes oled sa ise..
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 11:04
mul tekkis mõte, et äkitse on ise üks neist, et kontrollida, kuidas naistele peale läheb
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 12:38
Sul on ilmselt õigus...tal ei ole ju sõpru...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 14:10
ärge kiruge, need on väga head valikud.

muide tulin just trennist. täna oli jälle tibipäev. seekord tehti jalapressi ja kükke, nooooo kus tibi tegi seksuaalseid ohkeid ja häälitsusi koguaeg oli selline tunne nagu keegi seksiks nurgas iccc
einohhh, iseenesest väga tore tore, sest inimene peabki kõike südamega tegema.

p.s. plikal olid kõrvakad peas, ega ta vist ise kuulnudki oma oigeid
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 14:10
Naised peavadki peale minema ju.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 14:12
demi, sinu mees on väga edev - nagu sinagi. kindlasti ta teab palju kallitest käekottidest ja kelladest, jutuainet jätkuks teil pikaks ajaks.

kuninganna, su mees on pigem nikolai II moodi kui talumehe moodi. kuningannale on väärilist meest vaja.

juuksur on ainukesena valikuga rahul, ju psühhoanalüüs juba käib.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 14:36
Mina võtaks selle juuksuri mehe sellest annaks miskit vormida,algmaterjal on olemas
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 16:10
juuksuri mees on nagu frodo seltskonda viimiseks peab teda kõvasti matÅ¡alkaga küürima. samas võrumetsade puurotid ja jänksid elavad üle
˅ näita rohkem ˅
2012-04-22 17:17
nendest piltidest võib järeldada ainult üht ,kellegi muhhi piltide invasiooni .see on ettevalmistav etapp lihtsalt
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 15:04
otsi maarikale ka keegi vaeseke jääb muidu ilma.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 15:38
see käib maarikale küll,siis on tal tegemist ja pole aega hoiatuse teemasse uuesti kirjutada et -dtm11 kindlasti on mõni patt-
http://kenanmalik.files.wordpress.com/2012/04/breivik.jpg
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 15:39
nüüd on tädidel paarilised olemas, kohe kergem hakkas
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 15:40
et muidu süda värises sees, äktse panevad veel sinu paika
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 15:42
maarikale sobib selline mees http://upload.offensivex.com/images/tumblrm2p2.jpg
tõeline võitlejal, kellel oli lihtsalt halb päev, aga siiski... siiski on ta nii positiivne nagu maarika ise
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 16:00
AS Salvesti ümarlaud täies tööhoos ,mina küll kedagi noaga taga ei aja ,kuigi siit mõnda noaga sügaks ,positiivses mõttes . Ikka supiks kullakesed ,liha ju
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 16:05
no see kaelal tilpnev lihatükike sobiks salvesti supile tõesti lisaks, liha ju neis suppides väga vähe
maarika, kas sulle prillidega neeger muidu meeldib? kindlasti on tal hästi suur peenis.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 16:12
värvilised tuleb öelda ikka . tundub kuidagi lühike ja ilmselt on tal kompleks valge suhtes . hiljem otsin ,küllap leiab Sulle ka kellegi ,keegi suurte siniste silmadega
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 16:16
tohohh
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 18:17
http://30.media.tumblr.com/tumblr_m2x38yfeBm1r7nzppo1_400.gif ,palun pilt ,heli pole
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 18:46
muhhi, tänud sulle vaeva nägemise eest

Tulen mina lühiajaliselt lõõgastavalt kruiisilt ja kohe näe valik minu eest tehtud. Ei saa ikka nii kaua ihast eemal viibida

Paraku oled sa minu meeste maitses totaalselt eksinud. Kui ma peaks oma pilgu ka mõne pildiraamatu poole pöörama, s iis peab see ikka esteetiline olema. Ma eelistan kõiges sisu ja vormi kooskõla. Samamoodi ka meestes. Oma tegeliku maitseeelistused jätan targu omateada.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 20:21
ma ei usu sind. rohmakad mehed on alati naistele meeldinud, tegelikuses
klantsitud mehed on sellised jututeema mehed. oh kus meeldib, oi kui äge, aga reaalsuses ei lähe siiski teemaks.
nii et esteetika on tegelikult üliigav, nagu su pildidki pole sisu, pole iha, lihtsalt barankaks keeratud naine
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 20:28
Vähemalt on barankagi, mida vaadata, sul pole midagi, järelikult oled jänes

See k as mina olen üliigav või mitte, see on pelgalt sinu isklik arvamus -paraku aga ka vale arvamus. Üldistav ja mõnede fraaside pealt kokupandud. Me ei ole sinuga suhelnud, seega ei ole sul õigust selles osas ka arvamust minust avaldada.

Lisaks su nali nende piltidega oli lihtsalt hambutu ja maotu, oleks oodanud natukene paremat fantaasialendu
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 20:43
me ju koguaeg suhtleme. inimene pidi 5 sekundiga selgeks tegema kas on pandav või pole.
su hala oli ju ettearvatav, sul puudub veel huumorimeel ja kindlasti oled suur solvuja irwwwww
ohhh issand. oma mees sul toksib vetsus seent kui sina juba magad?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 20:48
näe karu näitab sulle midagi http://30.media.tumblr.com/tumblr_m2zki6qNWD1rpyyppo1_500.gif
˅ näita rohkem ˅
2012-04-24 21:23
muhhi, m a ei lasku sinu tasemele. Huumorimeelega on minul kõik korras ja solvuda millegi nii tobeda peale - tead ma isegi ei kavatse. Samas jään ma oma arvamusele kindlaks nali oleks olnud tunduvalt mahlasem, kui valikud oleks meeste osas olnud kardinaalselt erinevad. Mis minu isklikku ellu ja minu kaasa tegevusse puutub, siis tänaseni pole ta kurtnud, et peaks oma ihulisi vajadusi kusagil käsitööga rahuldama. Aga noh, eks iga mees räägib ju omadest kogemustest
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 17:01
miks ta tõesti peaks kurtma? kurdetakse ainult ühe korra, edasi tehakse nii nagu vajalikuks peetakse.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 20:09
muhhi, mu mehel pole vajadust käsitöö järele sina vist sama väita ei saa
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 20:43
vaevalt sa üldse oma mehest midagi tead kui inimene elab üksi siis on käsitöö loomulik, aga kui inimesed elavad koos, siis on käsitöö väga imelik. siiski mu 7meel ütleb, et sa valetad nagu keskealine naine ikka irwwwww
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 21:25
Mul p ole vajadust valetada, milleks Ei oma mehele ega kellelegi. Mis on see, mis p aneb sind küll sedasi mõtlema, ehk ma aiman. Mind sinu isiklik elu ju ei huvita. Ei see kes või mis sa oled. Mingi hetk tunud, et sa oled isegi enam-vähem aga nüüd on küll mulje sinust, kui kibestunud ja pettunud inimesest, kes huvitub ainult teiste inimeste eraelust.

Kui sa arvad, et ma üksik sellepärast, et ma õhtuti ihas olen siis pean sind kahjuks kurvastama. Minu siinne konto on mehele teada. Mis see siis nii salajast peaks olema, et peaks seda hirmsalt varjama. Teiseks olen m a piisavalt palju tänu tema aegajalt päris tiheda väliamaal viibimise tõttu ka ainult lastega kodus. Nii palju kui võimalik käin ma ka kaasas aga paraku hetkel on selle kooliaasta v iimane veerand ja peab olema natukene rangem. Ei saa lastel nii palju koolist puududa, et ka nemad saaks kaasa sõita.

Loodan et said ammendava vastuse.

Mina sind solvama pole tõtanud, aga ennast solvata ma sul ka ei lase. Paistab, et sul polegi midagi muud teha, kui teisi solvata. Pidasin sind küll etemaks inimeseks - paraku pettusin.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 22:08
mis need mammid kraaksuvad igas teemas,mida te üritate tõestada et olete tegijad
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 22:42
sheeba, kui sa ise oma mulli usud on isegi hästi
pettu aga sajaga, mina näiteks sinus ei saa kunagi pettuda, sest ma nagunii juba hammustasin lahti selle pähkli
kui sa tunned end solvatuna, siis ju oledki solvuja - ma ei eksinud
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 07:51
Ei saa aru millisest pähklist sa jahud. Mina tunnen ennast omas elemendis suurepäraselt ja olen õnnelik. Ei jahi kedagi ja ei tee kellelegi ära. Sinu missioon "tädidele" ära teha on paraku eos juba liiva jooksnud. Mis puutub solvumisse, siis tundub, et muhhi sina oled see solvuja ja kibestunud mees. Mida loeb mulle kellegi tundmatu mehepoja arvamus? Täiesti savi, mida sina hammustad või jätad hammustamata. Siin sulle luulevormis lühiiseloomustus sheebast.

Temast maha jäänud jälgi loevad kõik
kel olnud sama tee.
Ja mõned pilavad ja mõned poevad,
see puutub teda aga teiseks küll ei tee.

Ta jätkab ikka oma jäljerada,
liig tujukas, et olla lemmikloom.
Ja kuigi teda püüti kodustada,
jääb talle lõpuni ta kassiiseloom.

Ja ära loe siit välja seda, et ma pole kodustatud. Olen küll, kuid samas võin ma endale lubada teatud vabadusi. Loe:"iha saidil lobiseda"

˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 09:11
ma tegin sulle juba ju ära tähtsal tädil on nosu mudas ja luuletab endast pubekate luuletusi, kus üritab teistele öelda kui sitt iseloom tal on, eksleb kusagil võsas... kasva suureks
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 09:17
soovitan sul natuke reiti lehitseda. seal iga teine lapseohtu neiuke nimetab end kiisuks, kassiks. igal teisel on luuleread juures kui vapustavalt erilise neiuga on tegemist, aga keda mitte keegi ei mõista. paljudel on ka juurde kirjutatud vapustavad soovid millele teised peavad vastama, aga oma lapsikusele luuakse kohe vabanduste müür - aga ma ju olengi selline

ihas on selliseid portselannaisi omajagu. väike müks ja tädike lendab tükkideks, aga muidu säras nagu mingi imeasi irwwwww
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 11:17
Muhhi, nii paljukest sul siis teadmisi ongi. Tegemist on D.Kareva luuletusega, mille ta on iseenda iseloomustuseks kirjutanud. haritust ja teadmisi võiks ikka intelligentsel inimesel ikka olla

Teinud pole sa midagi ära Tead alguses tundsin ma sulle kaasa kui sind misha nime all siin saidis rünnati, hetkel saan ma aru, et sa siiski teenisid selle sõja sajaga ära Ja kindlasti ei ole ma ainuke naine siin saidil, kes arvab, et sa oled kibestunud üksik mehike.

Sinuga nägelemine teeb mulle isegi nalja, tahaks näha kui kaugele sa oma künismis minna suudad
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 11:28
ahah, kareda vitu luuletus ja see ongi intelligentsus, ah ei hooli su intelligentsusest abs mitte midagi

mind hämmastab kui kibestunud mina olen, aga näiteks sina pole. kuidas saab nii olla, et sul pole ühtegi viga, aga mul on kõik vead? äkki mina ei karda oma vigu, aga sina kardad. inimene kes kardab üritabki musta valgeks rääkida.

sõdu võite minu vastu ikka pidada, mis tädikeste mõte muud foorumis ongi. mehi ju te ei leia, tutvuda ei julge, millegist konkreetsest rääkida ei julge, silmaring on kitsas kui ziletitera, pildid kramplikud kunsti punnitused.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 11:36
sheeba, näiteks minu viga on see, et ma olen ammu arusaanud kui palju naised valetavad. see kõik mängib mulle kaardid kätte ja ega ma ei eksi. näiteks kui naine tuleb ja räägib oma imelisest pereelust ja ise istub ihas, siis no kellele see naine hambasse puhub? ikka iseendale.
iha on küll viimane koht kuhu imelise pere pereema end sättima peaks. ju siis ikka pole enam seda imelist pere, otsitakse juba ammu midagi muud ja kui leitakse... miks siis jurada, miks mitte kohe öelda kuidas asjad on?

ma olen selliseid asju elus sadu kordi näinud. kuidas täna super abielu on homme ainult korstnavare
pole sa midagi erilist, oled lihtsalt saamatu arg, kes ei julge oma mõttetut kooselu kosmosesse saata.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-26 11:40
Püha müristus muhhi.. kes siin sinu vastu sõda peab? Sa ise oled nagu tilluke kuri taskukoer... ennast pole ollagi aga kes igaks juhuks uriseb ja haugub ja hambaid näitab
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 10:26
mida Sa PushUp naerad ,kas tahad ka meest , selliseid ,nummisid
˅ näita rohkem ˅
2012-04-27 19:20
Taskukoerakesi? Võtame ühe suure asemel mitu väiksemat?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-28 12:37
PushUp see on sulle paras http://images.timnhanh.com/tintuc/20110329/Image/512859161_dicho9.jpg
˅ näita rohkem ˅
2012-04-28 14:42
Oh mis sa nüüd, väikseks jääb
˅ näita rohkem ˅
2012-04-28 15:51
nüüd tuli välja et sul seal alakorruse organil on üsna suured mõõtmed
˅ näita rohkem ˅
2012-05-07 01:58
Mis see sinu asi on?!
˅ näita rohkem ˅