Foorum
1
2
2012-04-18 17:08
Ilusa Naise Sündroomi iseloomustavad
vähene intelligentsus
komme kohelda vähem kauneid inimesi justkui mingit alamat liiki
võimetus hinnata teisi iseloomuomadusi peale ilu ja rikkuse
kummaline reaktsioon lahkusele
laiskus-
suutmatus hoolida teiste inimeste tunnetest
http://naistekas.delfi.ee/ilumood/ilusnaine/ilusa-naise-sundroom-tunne-ara-ja-hoia-eemale.d?id=64263307
˅ näita rohkem ˅
2012-04-18 19:33
Demi, kas seal on juttu sinust?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-18 19:39
tegelikult- õnnetu inimene, kellel see sündroom on..
˅ näita rohkem ˅
2012-04-18 20:50
iseloomuomadused on küll tema omad. Mis välisesse ilusse puudub, kas keegi on teda natuuris üldse näinud?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-18 20:50
Väga vale iseloomustus

Väliselt ilus inimene võib olla hooliv ja armastav väga intelligentne, kohelda kõiki inimesi võrdväärselt , olla lahke ja väga tugeva empaatia võimega. Ilu ei ole kooskõlas ei iseloomu ega koduse kasvatusega.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-18 20:57
ei sheeba, said millestki valesti aru- mitte igal ilusal naisel ei pruugi sugugi olla seda ilusa naise sündroomi, loe tähelepanelikumalt
Kuigi see sündroom on nii nimetatud, pole ka ju välistatud, et seda põeb ka mitte nii väga ilus naine. vist. Aga õnnetu inimene , kellel see on, kuigi ta ise ilmselt seda ei tunne...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-18 21:01
Selles on sul õigus, haigusi on igasuguseid. Vabandan ma vist tõesti lugesin seda klapid peas
˅ näita rohkem ˅
2012-04-18 21:54
mhmm.ilus naine on seega loll,ebaviisakas,pealiskaudne jne...kahtlen sügavalt.Ma tunnen väga mitmeid ilusaid naisi,kes on erakordselt targad,käituvad suurepäraselt ja omavad palju sõpru.
Ausus on see,mis peletab inimesi.Inimestele ei meeldi karm tõde..pole migit vahet,kas ilusa või inetu inimese suust.Ilusale andestatakse,sest mehed loodavad ikkagi seksini jõuda ja naised soovivad tema kaudu paremasse valgusse jõuda.Inetutele ei andestata.Karm.Elu ongi karm.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-18 22:01
nätt. sa oled teine juba, kes aiajutust aiaaugu leiab Sündroomi nimi on ilusa naise sündroom. See ei tähenda seda, et igal ilusal naisel oleks see sündroom. Loe ka uuesti
Milline on sinu suhe aususe ja karmi tõega, kui juba jutuks võtsid
˅ näita rohkem ˅
2012-04-18 22:06
Choco, see on iILUSA naise sündroom , ära liigselt erutu
˅ näita rohkem ˅
2012-04-18 22:08
Mina olen "nähvaja".Olen alati olnud.Mina julgen kritiseerida ja nimetada asju nii nagu nad on.Ma olen terve oma professionaalse karjääri sellele ehitanud.Ma ei ilusta asju.Samas...keegi ei vihka ka mind.
Mis puutub Ihasse...ma olen vist ainuke naine,kes julgeb välja öelda tõde ja purustada meeste unelmad.
Teemaalgatajal oli ilmselt plaanis närida minu intelligentsi kallal...ka pettumus.
Demil on magistrikraad Stockholmi ülikoolist kunstiajaloos,lisaks sellele ka tööväline hobi,mis on viinud teatud alal Eesti tippu.Vähemalt rahalises mõttes.Bitch selline...jälle räägib rahast..ei ole mõtet pead liiva alla peita,me elame varakapitalistlikus ühiskonnas.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-18 22:12
˅ näita rohkem ˅
2012-04-18 22:12
Parandan..."me elame hilisfeodalistlikus, mitte varakapitalistlikus ühiskonnas"
˅ näita rohkem ˅
2012-04-18 22:13
aikon, kuidas on sinul lood koleda mehe sündroomiga- kas müüd metsa ja peksad pedesi raudkangiga
˅ näita rohkem ˅
2012-04-18 22:22
Minul pole probleeme, ei ilusa naise ega koleda mehe sündroomidega, minule on kõik võrdsed, olgu magister Stockholmist või minister Bantustanist.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-18 22:31
teemaalgatajal on isiklik viha endast ilusamate inimeste vastu.Meenuvad jutukast olukorrad,kus teemaalgataja sõimas mind "kaltsupea armukeseks".ma ei tea,mida see tähendab,aga toon oli negatiivne.
Elagu koledad naised!
˅ näita rohkem ˅
2012-04-18 22:43
Paljud ilusad naised on keskmisest intelligentsemad, arukamad, hoolivamad....
˅ näita rohkem ˅
2012-04-18 22:50
jutukas on suhtlemiskriis tekkinud vist ,foorum pakub rohkem pinget , intriige ja ka originaalseid mõtteid , kogu lugu .
˅ näita rohkem ˅
2012-04-18 23:08
Olen täheldanud,et loodus ei viitsi väga rabeleda.Ta viskab kõik ühte kohta.Inetu(paks ja ebasümeetriliste näojoontega)naine ei pea olema Looduse poolest rumal,aga tema alaväärsuskompleks oma välimuse pärast takistab teda tõusmast uuele tasemele.
Ma tean üht nist Ihast,kes idee järgi peaks olema piisavalt intelligentne.Välimus keskpärane.....agatal ei ole sõpru.Miks?Tema loomuses on vastu töötada kõigele,mis on temast ilusam.Alateadvus.See muudab ta inimeste jaoks ebaatraktiivseks.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-18 23:22
Ehk ei peagi vastu töötamise põhjus olema vaid kahtlus, et "äkki on ilusam"! -----ehk on põhjus kombineeritum näitena: "tundub võrdne vastane" -----"kurat, kellelegi on veel mõtlemis ja analüüsivõimet antud"!!!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-04-18 23:27
Eip.Ta vihkab kõiki naisi,kes on temast(tema arvates)ilusamad.Neid on palju.Ta suudab mingi aeg oma emotsioone kontrollida,aga kriisis need tulevad esile.Naised ongi väga erinevad.Mina olen kriisiinimene minu parimad omadused tulevad esile nn.kriisiolukorras.Sel hetkel saab minust kindel juht ja liider.Tavaolukorras võin ma endast välja minna pisiasjast.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-18 23:39
Oi kurja, edasi siis suhtlen vaid kõige ilusamatega(sisemine ilu ei lähe arvesse) -----no materiaalne ilu ehk tiba läheb...........
˅ näita rohkem ˅
2012-04-19 04:39
chocolat enne kui kommenteerid siis loe seda kohta mis räägib inteligentsusest
˅ näita rohkem ˅
2012-04-19 05:19
No mina olen chocoga nöus,teemaalgatajal on tösised kompleksid,ok ta vöttis selle teema kyll kuskilt delfi naistekast,kuid tundub,et teema ise on talle sydamelähedane.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-19 07:57
tunnen üht täpselt sellisele kirjeldusele vastavast naist
ega sellised ise tõesti ei taipagi, et nende suhtumises teistesse midagi valesti oleks
˅ näita rohkem ˅
2012-04-19 08:23
mh...ilusal inimesel on ehk tõepoolest rohkem tuttavaid.Ilus näolapp ööklubis,spordisaalis jääb meelde,kutsub juttu vestma....maybe...
ent kui asi jõuab sõpruseni,pole väimusel absoluutselt mingit tähtsust...
ilusad ent ülbed naised ,kes on enda lati kunagi nooruses kõrgustesse unustanud...
surevad tihti ...üksinduses...
kellelegi vihjamata....ka akadeemiline haridus ei päästa,kui ikka iseloom on sitt
päikest kõigile ilusatele ja vähem ilusatele inimestele
˅ näita rohkem ˅
2012-04-19 11:21
a mis selles suhtumises siis valesti on? Kas inimene ei või siis seline olla? Miks peab olema nii nagu mingi kamp seda otsustab?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-19 12:05
Mina mõtlesin,et kes need inimesed on,kes seda delfi naistekat loevad.Nüüd sain teada.Väga naiselik.
Teemaalgatajal on isiklik trauma.Tahaks,aga ei saa.Mine tagasi jutukasse ja ehk afro või keegi näitab sulle tissi...haledusest.
PS.Demi on loll nagu saabas.Loodan,et sain pakkuda pisipisitillukese orgasmikese
˅ näita rohkem ˅
2012-04-19 12:26
Võtsin ka selle artikli lugeda.... Kes iganes selle artikli autor on ja kes iganes selle kirjutajaga kaasa ulub on tõenäoliselt kõvasti vastu näppe saanud kui keskmisest kenamat naisterahvast on püüdma läinud ja ilma jäänud
Vaesekesed.....
˅ näita rohkem ˅
2012-04-19 12:29
Siinne info ammutamise allikas ongi tihtilugu selline, et Delfis kirjutas või Reporteris näitas.
Keskpärane artikkel mingi asja raami surumise üritusega. Sellega sai nüüd rünnata ja sildistada.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-19 12:39
NJahh... see oli hea võimalus oma saamatus välja elada... selle asemel, et enesega midagi ette võtta ja areneda natuke
˅ näita rohkem ˅
2012-04-19 15:22
Kui areneda,kas siis läheb ilusamaks
˅ näita rohkem ˅
2012-04-19 15:28
Misasi ilusamaks? Ma oidasin silmas seda, et on terve kari vingujaid.. juhul kui ilusat naist kätte ei saa siis on ilus naine rumal ja mis võik veel seal artiklis välja on toodud. Hapud viinamarjad?

Selle kiunumise asemel või kiunuja endaga midagi ette võtta ja areneda.. .. Kui ise ei oska siis võiks õppida nende pealt kes saavad ilusaid naisi ja on nendega rahul
˅ näita rohkem ˅
2012-04-19 15:32
Kahjuks kõigile ei jatku ilusaid naisi.Miks see häirib kui virisetakse Mõni naine viriseb terve elu kooselus mehega aga ometi lahku ei minda Elu ongi üks suur vingumine ja virisemine...Mina küll väldin seda aga,mis parata
˅ näita rohkem ˅
2012-04-19 15:41
Mõne jaoks võibolla ongi lihtsam vinguda ja viriseda kui enesega midagi ette võtta... Ja mõne jaoks ongi terve elu üks vingumine ja virisemine..
˅ näita rohkem ˅
2012-04-19 15:46
Tundub, et teema on ennast õigustanud.
Parim kaitse on rünnak, aga kui ohtu pole, siis milleks kaitsta?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-19 19:59
Ma olen ilmselt rariteet...ma ei vingu.Põhimõtteliselt ei vingu kunagi.Pigem panen teised vinguma,eriti mehed....elage ennast siin teemas nüüd välja.Vinguge,nutke,halage,sõimake naisi.
Teemaalgatajaga oli selline juhtum...ta rivistas end mu jutuka privasse üles ja tahtis tutvuda-kohtuda.ma ignoreerisin.
Selle peale hakkas teemaalgataja suures toas teemat tõstatama..mida ma endast õige arvan(loe:loll naine ei taha minuga seksida),asi lõppes sõnasõja ja suure tüliga.Siis asus ta propageerima rahvastevahelist ja usnditevahelist vaenu.Mina väitsin vastu,et kõik moslemid ei ole tingimata terroristid jne.Ma ei mäleta enam kõike.Nii tähtsusetu...ja siis sai minust"kaltsupea lits"see on ilmselt mingi eriti julm sõimusõna..kõik.
Igal võimalikul juhul üritab see kodanik tüli üles kiskuda ja ühel korral käskis mul isegi lahkuda.Vaat kus tuli kuningas välja.
Sattus lugema seda artiklit(mina ei ole lugenud)ja samastas mind sellega.
Mina arvan,et olen väga intelligentne,mu intelligents keelas mul kohtuda-tutvuda debiilse nokunäppijaga.Perviga.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-19 20:06
IRWWWWWWWWWWWWWWW... Suht sama teema kui sain kirja, et miks ma profiiliinfos nii mürgine olen Vastasin, et jah, ma tõeline kobra kui suvalisele, võhivõõrale mehele pole nõus esimese küsimise peale talle dildoga prinki kanni põrutama
˅ näita rohkem ˅
2012-04-19 20:40
Mina olen elus ühe asja ikka ära õppinud.Kahjuks ainult hilja.Osadest naistest tuleb lihtsalt hoiduda nagu katkust,olgu ta nii ilus kui tahes või seksikas.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-19 21:09
kle chocolat mis jama sa ajad,ise lakkusid ennast peedist segi ja hakkasid jutukas seletama et islami mehed on alfaisased ja värki
˅ näita rohkem ˅
2012-04-19 21:15
kombits, filmi tema esinemist, pane youtube ja saada ärapanijale
˅ näita rohkem ˅
2012-04-19 22:32
see dtm on ju napakas see kogu oma veebika vestlused ja mille iganes salvestab aga seda et ta ise naiste kaamerate ees skypes pihku peksab jätab targu mainimata
˅ näita rohkem ˅
2012-04-20 16:51
aga milleks sellest ilusa naise sündroomiga naisest eemale hoida - osadele meestele see ilmselt on vastupidi väljakutseks, et kas saab kätte või ei
˅ näita rohkem ˅
2012-04-20 17:47
Peaga vastu seina joosta pole mõtet...kuigi mõned teevad seda korduvalt.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-20 18:25
Peaga vastu seina jooksja reinkarneerus ehk naelapüstolist?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-20 19:10
kuradi lambad mida te läbustate kui midagi teemasse öelda pole,kanapead ei pea siin postitama
˅ näita rohkem ˅
2012-04-20 19:12
dtm11. Tee nüüd kähku vähemalt 3 varikat ja hakka läbustajatele "tagasi tegema". Siis oled lahe vend jälle.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-20 19:15
Lolli mehe sündroomist olete kuulnud? Ei ole...minge jutukasse ja hr.kombits näitab teile
Juhul,kui oled lammas,siis soovitav hundi maski kanda
˅ näita rohkem ˅
2012-04-20 19:26
oot , kohe lööme Su hoiatuste rubriigis risti
˅ näita rohkem ˅
2012-04-20 23:27
Nuu, vuntside järgi ehk oleks seda, dtm11, ehk vaadanudki aga.. textidest nuu isegi mulle invaliidist farmerile kohe mitte ei läheks, mu lehmgi põrutaks sarvega ja märad kohe kahe jalga takka ülesss.. jaksu..
˅ näita rohkem ˅
1
2