kellips
2023-12-23 11:27
oi ei , see ei ole üldse sinuga seotud. aga on üks sotsiaalselt eikuhugi sobituv indiviid, kes lihtsalt peab mingit jama kirjutama.
---------------------------
ihiii
selles osas leidub siin palju rohkem kui 2, kes selle kirjeldusega klapib. Eriti just et sotsiaalselt eikuhugi sobituv.
Ning eriti mina! Ja olen uhke selle üle.Sest selleks et "kuuluda" siia, või praegusesse ühiskonda, tuleks end lasta sisusliselt lömastada (just nagu joodikutega saada
kokkukuuluvaks tuleks ise madalduda nende juurde)...
Kuid vaatame lähemalt.
Siinsesse iha "mikrokosmosesse" oleks ju sotsiaalselt sobituda lihtne -- toppida raha odavalt tarbitavate naiste hargi vahele, kempleda piltide edetabelis, anda vippidele anda päeva vopse -- mõne jaoks elu oleks nagu lill kohe, sest mida veel tahta?! Eriti kui goonerdada on "kvaliteetaeg" siinse lehestu järgi, ning mitte midagi muud teha pole, muid probleeme elus pole! Ja muudest lehtedest jutt on ketserlus ja väljaspool internetti elu pole. Oot... igav ja jama on see. Kus ainus kõhutäis naeru on totakate kuulutuste lugemine, ning see kui keegi ka midagi elulist olulist jutustab mis väljaspool selle kosmose piire. Aga oot oot, see on ju sotsiaalselt sobimatu tegevus siin, kuigi oleks just huvitav. Kasvõi see jõulude teema.
Olen sada korda öelnud et naised-mehed tehke teineteise elu kergemaks ka argipäevaselt köögis ja maja ümber olevate tööde osas, ning naised! seks pole "teenus" ja mees pole rahakott.
Kuid suures plaanis... eks selles osas oleks palju enam neid kes tunnevad end ära...
Mina näiteks ei tahagi sotsiaalselt praeguses ajas sobituda. Milleks? Sest mina jälestan pangakaarti/telefonimakseid/internetipanka; vaja süüa liha, mitte olla vegan ja sitikasööja; leian et naised ei sobi poliitikasse (eesti ja euroopa näitel kus on persse keeratud kõik poliitika); kirjutan pikki e-maile mis kuni 10 lk.; ning oma sõidukeid hooldan mina, ning laenuks mitte kunagi! Ei laena ise ja ei anna ise laenuks.
Kuid et "sobituda", siis peaks olema nõus sellega et moes on LKGBHDTV kõrist alla toppimine, rohepööre, nuti-telefonid milles kirjutatakse kuni 20 tähemärki ja et mille otsas olemine on "elu", elama linnas ja lonkima "sest autod on kuradist". Mis sest et pole korralikke kõnniteidki. Samuti ma ei saa aru et miks on eestil liitlane kes on üle 50 sõja alustanud ja toetab terroriste... etc.
Ning ega ei julge keegi suud lahti teha, sest kartes koha obaduse saada, sest ühiskonda KUULUMINE tähendab olla kuulekas tatilapistatud lammasrahvas kel pole initsiatiive ja ambitsioone. NIng heaks kiidetud on vaid tahta seda mis tohib.
Ning tehkem siis uusaastaöösel pauku parem voodis, mitte raekojaplatsil.
Järgmine hull palun kirjutagu...