Foorum
2012-04-13 12:39
Peaks mainima et eile oli tutvujate kuulutuste juures üks vahva link : www.cam4.com
Keegi juhtus piiluma?
Mingi aeg närv ei pidanud vastu ja vaatasin mis leht on. Päris vahva leht kusjuures. Kel hea kiirusega ühendus see näeb ka brasiilia preilisid. Igatahes huvitav oli jälgida erinevate riikide naisi oma fetiÅ¡eid välja elamas. Tundub et leht on tehtud põhimõttel . kõigile midagi. Õnneks ikoonikesed lasevad välja jätta need asjad mida jälestad: kõik mis kaldub heterost kaugele, ütleme seekord nii selle kohta. Kuna seal käis päris vahva möll siis tekkis kohe ka küsimus et huvitav kas tõesti on keegi eestis kes tahab meie preilidele maksta asja eest mida saab suures valikus ja täitsa Freee
Mul oli igatahes kohvipaus enam kui huvitavalt sisustatud. Hea kiirus, igasugu huvitavaid preilid tegelesid oma näitamise vajadusega ja ütleme nii et ma ei usu eriti et meite omadel oleks raha eest midagi paremat üldse pakkuda.
Elagu vaba internet !
˅ näita rohkem ˅
2012-04-13 12:52
Ega sealgi kõike tasuta ole
˅ näita rohkem ˅
2012-04-13 15:32
küll tehti nüüd avastus, kus te küll elate, et midagi ei näe ega kuule. cam4 juba vana sait.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-13 21:17
Mis nüüd siis lahti?Raha sai otsa?
Venes pidi ju kuninglik kepp olema ja nüüd äkki vahime mingit vana cam-kohta.Tasuta...
Kõvad mehed sõidavad Brasiiliasse kohale ja saavad katsuda ka...kui pappi on....
Arumaeisaa...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-13 21:26
Hetkel jutukas...kellelgi ei tundu olevat mingeid fetisheid ennast paljaks koorida..
˅ näita rohkem ˅
2012-04-14 09:44
http://et.cam4.com/kiwi_kitty jumalast kena juuuuu
˅ näita rohkem ˅
2012-04-14 22:22
http://et.cam4.com/xyummifuxx vot nummidus ise. vot iha mutid õppige
˅ näita rohkem ˅
2012-04-14 23:24
mida temalt õppida on, tugevat meikimist või? kitty on küll palju armsam kui see blondiin.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 00:22
sul pole tõesti midagi õppida, sa pole seksikas ja ükskõik mida sa ka ei teeks, ikkagi mida pole seda pole.
raiskad ainult aega ihas olemisele
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 00:26
muhhi aga kuningannal on see ju isegi kirjas profiilis, et on siin niisama aega raiskamas.

Huvitav, palju ka teenitakse selle veebivärgindusega?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 03:14
Sellega teenitakse seda raha mida sa unesgi ei nää
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 10:00
eks nad ikka teenivad. ühel plikal oli seal üle 22 000 tokensi teenitud, päris rahas teeb see siis 220 dollarit ja selle saad päris rahas väljavõtta. enamus muidugi teenivad 20-50 dollarit. arengumaade tegelastel väga hea teenimisviis. aga mulle endale need arengumaade naised huvi ei paku.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 11:28
muhhile meeldivad arenenud maade naised?Soomlannad siis?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 11:35
ühte soome paari olen näinud küll, aga kui sa nüüd arvad nagu oleks tegu mingite paksude põtradega, siis eksid.
tegelikult mulle meeldivad rohkem kanada naised eriti need kes on nö natuke prantsuse verd.
omad lemmikud väljakujunenud. üks brasiilia paarike oli vahepeal väga aktiivne, aga nad olid rohkem sinu tüüpi tegelelased. iga liigutus maksab ja siis eriti keegi neile raha ei tahtnudki anda. kes nõuavad, neile eriti ei taheta anda. saavad need kes on lihtsalt lahedad, ilusad ja seksikad. sul demi poleks seal mingit lootust
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 11:49
muhhi-aga ega parematel polegi midagi juurde õppida kuid sedasi raha teenida, mkm-pole minu rida.
aga jumal tänatud, et ma sinu jaoks seksikas pole, lapsi ongi raskem eemale tõrjuda, kergendad mu vaeva
parmal õigus- raiskan jah siin aega, kes raiskab aega teleka ees vedeledes, kes videosid vahtides jne., mina siis teid ja teie tegemisi egas iha polegi koht, kus oma sexikust näidata. mulle meeldib siin hoopis teie lahmimisi jälgida, meeletu ärapanemine igal sammul, parem kui ärapanija saade
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 11:55
kuule vanatädi, hinga kuni rahuned sa pole seksikas ja sul pole midagi ka näidata.

ma arvan et cam inimesed ei teeni spetsiaalselt raha v.a. arengumaade tegelased vaid need ongi liputajad. näiteks demi on meil ka liputaja. osad naised liputavad netis, osa aga ka reaalses elus. näiteks tehakse pilti kus tänaval korraks tõmmatakse rinnad paljaks või bussis näidatakse kleidi vahelt pilu jne. naisliputajaid on palju rohkem kui mehi.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 12:04
oi muhhi, oled veel elus vähe näinud, kuid küll jõuad ütlesin, et jumal tänatud, et ma pole, seda ma taotlengi, ja näe, õnnestus mitte olla seksikas, vähemalt sinu silmis.

aga liputamine on vast ikka see, kui ei pildistata, vaid lihtsalt näidatakse ennast. naisi selliseid ma kohanud pole, mehi aga küll.
liputamiskes võiks siis juba pidada ka hästi lühikese seeliku kandmist, suure dekolteega pluusi-kleiti, seda kui stringid pükstes välja paistavad jne. nii et praktilislel kõik naised on liputajad sedasi ju
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 12:16
ma räägin asjast, sa räägid stringidest

mida sa oma elus siis näinud oled? ma pakun, et sa pole midagi näinud, ainult üks suur kiitlemine. kui ma räägin asjast, siis vastu tuleb ainult mökk mökk
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 12:35
nu enamasti ei näe ju anult stringe, pepupilud ilusti väljas

kuid mis kiitlemisest sa räägid? ajad kellegiga segi või? mina kiitlesin vaid sellega ju, et ma sexikas pole. Otse loomulikult ma seda kõike, mis sina, näinud pole, pealegi mind ei huvita naiste jalgevahed, ise ma nii madalale ka ei lange, et näitama hakkaksin. Nägemata on mul tõesti paljusid asju, kuid egas jõuagi ja kõik pole ka huvitav. aga mis asjast sa rääkisid, sry, ma tõesti blondiin, ei saanud aru
kuid sinuga luurele julgeks küll minna, pole vaja hirmu tunda, et käperdama hakkaksid
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 12:39
sry, nüüd läksin mina ka liiga isiklikuks, ei saa andeks ka paluda, muhhi lajatab kohe, et palutakse kirikus
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 13:04
Ma pole naisliputajat näinud..ehk ei oska vaadata see on jah hea,et mina ei pea liputamise ega cammimisega raha teenima..ma vist ei oleks proff...
Mulle meenub üks olukord...ma sain imeilusad Herrera valged suvepüksid,sellised poolviigikad...all kandsin valgeid suure pitsiga stringe ja läksin poodi...mehed lausa jooksid järele,ma ei saanud alguses aru,mis lahti on...kodus peegli ees ei tundunud need püksid nii läbipaistvad...tänavavalguses aga joonistusid tagumik ja stringi piirded täielikult välja Põgenesin...rohkem ma neid pükse kandnud ei ole ja aasta tagasi ärisin Buduaari turul maha...kas see oli liputamine?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 13:21
korra olen vaadanud seda kity reklaamitud lehte. Tausta versioonist seal kül päris naist ei näidatud. Flashiga video jooksis. Mingid tegelased kiimlesid seal täiega. Vaatasin veel seal lehel ringi ja uskumatu aga küll sinna ikka kirjutati suht rõvedat juttu. Nagu mingi väljaelamise koht. Mõttetus.

Kui napilt riietuda ja siis teadlikult naudid teiste vahtimist. Oledki liputaja. Vastasel juhul on kodus peegel katki või puudub stiilitunne.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 13:32
leidsin ühe "liputaja" http://www.elu24.ee/806550/pildid-lauljatar-astus-punasele-vaibale-taiesti-labipaistvas-kleidis/
aga väga ilus ju, mulle ta meeldib, miks mitte ilusaid tisse näidata. ühelgi mehel pole kindlasti midagi sellist ilusat vastu panna
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 15:49
Noh...see kleit maksab 20 000 euri..siis võib ikka tisse välgutada..
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 15:53
sa choko ei saa oma raha kompleksist kuidagi üle
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 16:02
terasmees1 on vist klaveri kõigest kleepuvast puhtaks saanud ja nüüd kommentaarib jälle ja jälle ja igal pool
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 16:10
20 000 euri väide paneb kahtlema küll. Võtaks paar nulli maha
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 16:33
nullid võib võtta,kuid kleidi jätaks esialgu.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 19:46
nagu ikka, iha "spetsialistid" ajavad teema ibaks
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 19:57
aga suurimal "spetsialistil" ju võimalus jälle teemasse tagasi tirida
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 20:47
See kleit on Ungaro pitsist,puhas käsitöö...nulle ei ole mõtet maha võtta...selliste asjade hinnad algavad 10000-st....aga ma arvan,et see konkreetne kleit on vahemikus 15000-20 000 eurot.Sellise kleidiga võib alati tissi välgutada,odavamaga küll ei hakka keegi seda tegema.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 20:56
Rinnad päris paljad oleks parem vaadata Muidu jääb pilk kallile asjale peatuma..
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 20:59
Selles ongi asja point.Mitte keegi ei lähe punasele vaibale odavas läbipaistvas kleidis,see oleks labane ja taktitu.
Kui seda teha nii kallis asjas nagu Ungaro pits,siis on see kunst....nautigem kunsti.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 21:14
See tibi oli see neiu Nicole selja tagant mõned aastad tagasi. Oli vahepeal enesesse vaadanud, aga ju pani kokat või laaberdas oma bändiraha riismateks. Nüüd üritab soolokarjääri alustada, peab vähe tolmu ja furoori tekitama.
Üldjuhul nokitakse lahti, kelle kleiti tähekesed kannavad, tema puhul on ainult see läbi käinud, et kleit nägi odav välja.
Lisaks olla tibi ka oma kleidikesi ise disaininud, ju seegi samast...

Jätaksin need paar null siiski tagant ära
˅ näita rohkem ˅
2012-04-15 21:29
Sa demi oled ikka peast täitsa soe. Jutujärgi peaksid nagu kuninganna olema, kellel raha nagu raba ja mehed hordidena järgi jooksevad. Miks siis ikka elad kuskil agulikambris üksi maakaart seljataga
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 07:41
Nõustun,et selle kleidi disain jätab soovida,aga materjal on ülikallis.
valentis Yudashkin kasutan palju Ungaro pitsi,tema teosed algavad 20 000-st eurost.
Paar aastat tagasi reklaamis seda pitsi suurelt Penelope Cruz..Oscari gala Valentino tehtud kleidi selga ehtis seesama pits.Tõeliselt ilus oli.Eestis ei raatsi sellest pitsist tehtud asju keegi osta,mina pole veel näinud ega kuulnud.Isegi presidendiballil olnud kleitide lagi jäi 10 000 eurile.heli Veskimäe kantud Westwood oli sellest hinnaklassist.meil on veel areneda.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 23:53
on jah ikkka matsid siin eestimaal küll. isegi presidendi vastuvõtule lähevad kagu lauta sõnnikut viskama hundisilmale. ei mingit austust. ei saa siis natukenegi raha kulutatud kleidijaoks.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-19 22:24
irwwww.. sattusin siis üle pika aja siia foorumisse kiikama.. ja mida ma näen.. (tükk aega naersin) - misha (loe muhhi) käib cam4.comis aega surnuks löömas ja onamas!! - hahahaa! ja siin foorumis kirub ja vannub pettureid taga.. no tule taevas appi!
cam4.com on üleilmselt tuntud petupesa. nigeeria ja muude vaeste rahvad käivad seal oma fake webcamidega klippe laskmas. pannakse video loopi ja siis 100-1000 kiimas lolli debiili jõllitavad ja kirjutavad oma haigeid fantaasiad chatti..
sellistel lehtedel vohab 80% ulatuses petturlus, ehk näidatakse klippe, varem valmis salvestatud videosid või passitakse niisama chatis ja ei tehta midagi, peale oma tissi katsumise.
sama on estcams.ee - total shit! enamus came seal (fake webcam, splitcam programmid) videosid näitamas. kirjutamise aeg ja klavitauuri juures olemise aeg ei lange absoluutselt kokku. neiu rahuldab ennast vibraatoriga, klaviatuurist meetreid eemal ja samal aja keegi ikka kirjutab ja nurub tokenseid.. irwwww.. ja siis mingi muhhi (misha36 aka ajukääbik) vahib, keel mööda maad, kidur vänt peos ja arvab et kõik on reality.. edu sulle mishka!
˅ näita rohkem ˅
2012-04-19 22:27
camtydruk. Sul ikka see suuvärk vahel töötab hästi.
ja siis mingi muhhi (misha36 aka ajukääbik) vahib, keel mööda maad, kidur vänt peos ja arvab et kõik on reality.. edu sulle mishka!
˅ näita rohkem ˅