Foorum
2012-04-16 11:25
Siin jälle see koera saba teema, kui ikka suure vaevaga on need kilod maha saadud, siis tuleb ju ennast kiita.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 11:26
Muhhi, minu arvates on liiga kõhn naine, kes näeb välja nagu oleks buhhenwaldist pääsenud ja liiga paks on see, k es toolil istumiseks pinki vajab
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 11:33
sheeba, näita selliseid naisi, miks mina selliseid ei näe. sellised piitspeenikesed tüdrukud on enamasti alaealised kes on hästi pikka kasvu visanud. kas tõesti pubekad peavad ka endale kohe polstri peale õgima, et mõnele vanatädile meelejärgi olla? ajuvaba
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 11:42
Muhhi, see, et sulle pole ette sattunud selliseid inetult kõhnu naisi, ei tähenda veel, et neid ei eksisteeri. Minu tutvusringkonnas on üks sellise kehaga naine. Minu teada peaks tema vanus liginema juba 30-nele.

Piitspeenikesed kooli preilid ei tekita minus mingit õõvastust, sest ma tean, et aja möödudes saavutavad nad täiusliku keha. Kedagi üleliigselt rämpstoitu sisse ajama ei sunni ja ei hurjuta ka. Eriti kadestan ma neid, kellel on 120 cm jalgu, kuna endal mul seda luksust ei ole
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 11:46
Inimesed ei liigu ega liiguta end enam, see on ülekaalu taga, mitte inimeste soosimine, taara avita.
Üle- ja alakaalulised inimesed on olemas, lumeinimestega on veel lahtine
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 11:47
igasuguseid inimesi eksisteerib, kas nad ei võigi elada nii nagu nad on? nats oled vä?
usu, ka sina võid paljude naiste või meeste jaoks olla vägagi värdjaliku välimusega, aga on neil õigust seda öelda? ega vist, aga nagu näed, sa ise ikka hindad irwwww
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 11:52
siin lehel on meeste puhul huvitav fenomen - need, kes on ülekaalus, panevad kirja päris kaalust väiksema numbri
need, kes on alakaalus, panevad kirja päris kaalust suurema numbri
alakaalus mehed ütlevad, et kui nad paneks õige kaalu, ei tahaks ükski naine nendega tutvuda...
ma ei tea, kas naistega on sama lugu?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 11:55
kas sa paned lampi või teed statistikat?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 12:03
üle kaalunud muidugi kedagi pole, aga enamasti, kes kirjutavad ja kui lähemalt suhelda, tuleb välja, et TEGELIK kaalunumber on teine kui iha ankeedis kirjas
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 12:04
Sa oled ikka kummaline tüüp muhhi. Oma arvamuse välja ütlemine teistel on koheselt kellegi tapalavale saatmine. Ma väljendasin vaid oma subjetiivset arvamust isiklike ilu etaloonide kohta.

Mis aga minusse puutub, siis mul on sügavalt ükskõik, kas ma meeldin või ei meeldi teistele. Eluliselt olen saanud teada, et neid kellele ma meeldin on tunduvalt rohkem, kui neid kellele ma ei meeldi. Kinnitab minu jaoks ammutuntud tõde, kõigile ei saa ja ei peagi meeldima. Selle pärast nüüd seepi ja nööri küll otsima ei lähe. Ilu ideaali pole olemas muhhi. Ma ei kritiseerinud inimest tema välimuse pärast, kurb on tegelikult nii ühest, kui teisest äärmusest inimeste suhtes. Aga ega see ju seda fakti olematuks ei tee, et nad eksisteerivad meie seas.

Ja ma ei ütelnud halvustavalt nagu siin teemasid tagasi choco oma sookaaslasi vaaladeks nimetas, kes ei mahu ideaalvormi.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 12:22
Mina arvan,et Sheeba 36 on väga heas vormis.
Naised tahavad olla saledad sellepärast,et ilusad riided lõpevad tavaliselt 38-40 suurusega ära.Peale seda suurust on juba mingid vormitud kartulikotid saadaval.See ka põhjus.
Olen korra elus näinud ülikõhna naist,ma pakuks kaaluks ~35 kg max.Ta seisis Sao Paolo lennujaama passikontrolli sabas koos minuga,rahvast oli väga palju ja ma jälgisin meeste reaktsiooni....haletsev pilk oleks selle nimetus.Ei meeldi meestele need 35-kilosed.Ehk oli ta raskelt haige?Vähk teeb ka inimese selliseks.Noor neiu oli 20-22?Pakuks.Minul oli ka temast kahju.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 12:26
sheeba, kritiseerid ju sa lihtsalt ei tunnista seda, aga mina näen. kui see kõik sulle ükstapuha on, kuidas siis ikkagi sind tõmbab teemadesse kus hinnatakse kehakaalu või ilu. naine jääb teisele naisele hundiks.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 12:31
mul on majas üks ilgelt vana naabrimutt. vahest ma teda aitan kui on vaja natuke tõsta või nihutada midagi. alati hakkab siis tal mingi jutt pihta haledusest. küll tal on hale vaadata kuidas mina teda aitan. ah vanamuti asi, nagunii ta ise ka ei jaga mida suust ajab. aga siiski, miks inimesed haletsevad teisi? haletsege ennast irwww

näiteks ühes foorumis oli jõulude ajal mingi omavaheline kutse tulla koos jõule pidama. osad käisidki ja siis paar kuud hiljem öeldi, et mäletate seda ilusat ja toredat neiut? teda enam ei ole meie hulgas, raske haigus. pooleteise kuuga suri inimene ära. kindlasti teda ka mõni demi sugune hindavalt jälgis ja haletses
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 12:41
choco. Ma ei tea kuidas teistele aga mulle küll 35kg meeldib. kuigi 45kg ja pikkust 160cm on ideaalne. Aga 35kg on täitsa paras.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 12:48
Muhhi, see pole haletsus, kui sa märkad, midagi mis kaldub kõrvale normaalsest. Täiesti igapäevast ilma mingi lisa tähelepanu tekitava lisandita ju ei panegi tähele. Sest silm on sellega nii harjunud. Märkama hakkad siis kui see millegagi silma torkab. Kas ma haletsen või kadestan? Hmm, eks ikka sooviks ju kõike seda mis on ilus enda küljes näha. Kui ei saa, siis lepin sellega mis on. Varjan vead ja toon esile selle millega uhkustada võin ja olen õnnelik.

Miks just siin teemas sõna võtta? Muhhi ma ei kabluta teemast, teemasse. Kui pole midagi lisada liuglen järgmisesse teemasse. Teiste närimise apetaiserina jätan meeleldi sinu kanda ja ise pigem sõõn midagi maitsvat selle asemel. Eriti hea on tomati ja basiiliku amouse buoche
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 13:27
Liiga kõhn pole ilus vaadata... kole on kui kõik kondid läbi sinise naha paistavad... Lötendav paks ihu pole ka teab mis asi vaadata...

Kuid usun, et sihvakale ja saledale naisele vaadatakse üldjuhul järgi pigem kadeduse kui haletsusega

Aga enne kui kedagi arvustada .. iial ei või teada kehakaalu puhul kas on tegemist mõne tõsisema tervisehäirega millest inimene ise teadlik on ning niigi õnnetu selle üle...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 13:36
aga sina senta oled ju nagunii vana. mis vahet seal on kas oled paks või sale, nagunii ei eruta
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 13:40
siuke pisike sapine vanamees lahti lastud
vaatasin just ringi ja märkasin et sa oled tõeline meessoost chocolat teil tuleks vist päris jõledad lapsed
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 13:42
Muhhi , Siiani pole nagu keegi erutumata jäänud (vana ma võin vanuse poolest olla ... kuid ühel päeval oled sina sama vana )

Ja ma ei rääkinud endese kehakaalust vaid kehakaalust üldisemas plaanis.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 13:50
senta, aga siis oled sina veel vanem mehed lähevad vananedes ilusamaks irwww
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 13:54
nuh- ei ole siis demilik jutt või muidugi misha, lähed lähed, aina ilusamaks ja ilusamaks, kõige ilusamaks lähed, kes sind küll jõuaks ära imetleda
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 13:55
Jah. Mina olen siis veel vanem. Aga sina koged mida siis, minu vanuses, sulle öeldakse. Ja mis puutub ealistesse muutustesse siis kui võrrelda siinolevata eakamate, üheealiste meeste ja naiste pilte siis ma pisut kahtlen sinu väites meeste kauniduse kasvu osas
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 13:57
ei koge, ma vananen väärikalt irwwwww
meeste pilte ma pole siin vaadanud, aga 40 naistel on lips läbi nagu hiirel lõksus
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 14:05
Oi Sentakene, kuidas Sa võid sellises asjas kahelda? ...vaata vaata vaata mind ...olen ju ilus ?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 14:10
Jah aikon... sa näed suurepärane välja ... Aga muhhi on vist juba praegu nii kole, pelgab pilte endast üles panna
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 14:12
no miks sa nii ütled senta, kiida siis ikka natuke muhhit ka. näiteks et kui sile nahk ja millised suurepärased mõõdud tal on
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 14:13
väike mukk piilub vaiba alt maailma ,pisut vähe näeb ju nii madalalt
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 14:24
Hästi hästi.. Muhhi on ka väga vapper poiss, kannab ikka ihuilu ja musklimassi kasvatamise eest hoolt... ( maarika35? mismõttes madalalt? kas kasvuprobleemid?)
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 14:30
muhh ongi ju tilluke ,järelikult on kõik muu ka tilluke
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 14:37
aga selle-eest on ta väga lustiline
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 14:38
Teemast väljas nüüd aga sellest on siis võibolla tingitud mürgisevõitu suhtumine? Kõigesse mis on vanem, suurem, erinev?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 14:44
lustlikud mehed sukkpükstes uus kuum paar muhhi ja laadenibin
senta, võib küll olla, et ta midagi üritab kompenserida...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 14:48
mihkel- mihkel sul nii vallatud mõtted kohe
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 15:58
ikka kannan, tegin 310 jalgu, varu jäi sisse. järgmine kord 10kg jälle juurde.

ma olengi kämbu, aga mind see ei häiri üldse. noku on ka väike nagu väike sõrm irwww
aga mis mul sellest, pihku ikka mahub
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 16:22
naiste puhul on oluline, kui naised on kaalus alla saanud...
meeste puhul nagu muhhin on oluline...kui nad saavad kaalus juurde
ehk et jõusaalimehed tahavad hoopis kaalus juurde saada ja kui nende suurenenud biitsepsit paneb keegi tähele, on nad endaga veel rohkem rahul
jõu mõttes pole ju tänapäeval vaja jõusaalis käia, sest kus sa seda jõudu ikka kasutad?...arvutiklahvide vajutamiseks?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 16:23
Kihku-kähku
pihku nühkis
ja siis ruttu trenni rühkis
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 16:25
njahh... tegelt on kena kui naisel ka kübe musklit küljes kasvab st ma mõtlen, et ihu ei lotendaks vaid trimmis oleks... kusjuures lihas aitab kaloreid põletada mis on omakorda eelduseks heas vormis püsimiseks... (P.S. muhhi 310 jalgadele on mul vastu panna ainult 17 kätekõevesdust põrandalt, sirge seljaga )
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 16:28
35 kg kõlab päris huvitavalt. Pikkusega ca 145 cm mitte, aga näiteks pikkusega 170 cm tekib juba küsimus, et kuidas ta seista jaksas.

Ma olen suhelnud nii väga saleda kui kaalu pärast muret tundva naisega ja nende kaal küll mulle kuidagi korda ei läinud. Kui tegemist ei ole just otseselt rasvunud naisega, siis pööran ma rohkem tähelepanu muudele omadustele. Eriti huumorimeel on tähtis, raske on pikemalt olla koos kuiva või rumala inimesega.
Ja mulle väga meeldib loomulikkus. Naha loomulik vananemine, juuste loomulik värv, rindade loomulik kuju. Kunstküüned ja rohke make-up on hirmutavad.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 16:31
Ega polegi muud lisada JOG-i kommentaarile, kui..."nõustun"
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 16:49
kaslane: siiski siiski. üks tark spordiarst telekas kunagi rääkis, et mida vanemaks inimene saab seda rohkem tema lihasmass ära kaob. mida suurem on inimese lihasmass seda paremini tema keha töötab, ta on vähem haige, ta ei murra midagi ära, elundid on paremas toonuses, süda on treenitud jne. noor oled siis just on savi milline su keha on, organism veab sind igast sitast välja. ega need musklid ikka nii nähku ka ei tule, naistel on see veel raskem.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 18:52
muhhin - me oleme sinuga kunagi siin juba musklite, eriti naiste musklite teemal vaielnud...
seda, mis sa kirjutasid praegu, tean isegi
jutt on sellest, et tähelepanu äratamiseks võtavad naised kaalus enamasti alla ja mehed kaalus juurde (soovitatavalt musklite arvelt, kuid mõned kasvatavad "päästerõngast"
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 20:04
parma...see 35-kilone oli 175-178cm pikk ja JOG-il õigus.Mina ka ei tea,kuidas ta veel püsti seisis.Ma siiski ei süüdistaks mingit surmahaigust,sisetunne arvas,et tegemist neiuga,kes ihales modelliks saada ja kaotas reaalsustaju.Brasiilias on see tavaline.See neiu oli brasiilia kodanik,sest tal oli roheline Brasiilia passaporte näpus(mis näitab kuuluvust nn.keskklassi)Rikastel on punane pass ja alamastmel hall....kastisüsteem.
PS.Mina olen originaal,Mischa on lihtsalt odav koopia
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 20:11
Päris vahva on jälle tugeva kondiga pikk tüdruk ja paksuks on teda ränk nimetadagi. Aga lühemat kasvu naised vajavad ju poole vähem kaloreid.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 20:21
Aaron..kui pikast ja tugevast jutt käib?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 20:24
180cm
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 20:34
Ühesõnaga, naisest peaks saega saama kolm poolemeetrist juppi ning siis peaks veel üks istumispakk üle jääma
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 20:37
Aa, unustasin. Kas mõni naine välja kohvile ei tahaks tulla?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 21:53
Peale kommentaari naiste jupitamise ja nende peal istumise kohta võib kellegi kohvilekutsumisega mõningaid probleeme tekkida.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-17 17:12
chocolat kirjutas eespool, et solaariumites on selline valgus, et iga pisemgi tsellu paistaks hirmjube
ma küll sellist asja pole tähele pannud
kõige jubedam ja halastamatum valgus on minumeelest kalev spa veekeskuse riietusruumis suurte maast laeni peeglite ääres - vot seal on tõesti KÕIK näha
˅ näita rohkem ˅