Foorum
2012-04-13 22:50
http://www.iha.ee/images/nopic.gif

Seda on presentatsiooni on näha jah
˅ näita rohkem ˅
2012-04-13 22:52
Alla 85cm ei ole puus mitte kellelgi..maailma modellitippudel on praegu 88-89cm.Piir on 90.
Üle selle on surm,mahakandmine,kaputt,finito,the end,maailma lõpp..ühesõnaga..
˅ näita rohkem ˅
2012-04-13 22:54
See pole päris õige koht.Jutukas täiesti saadaval... mitte nude version
˅ näita rohkem ˅
2012-04-13 23:09
chokolat, no mida pekki sa ennast kogu aeg kiidad?? Kohutav!! Jääb tunne, et sul on mingi väga tõsine alaväärsus kompleks.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-13 23:14
Ongi..minust ei saanud maailma enimmakstud supermodelli.
Nutame koos.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-13 23:33
Suurusehullustus shocolat, kui keegi teine ei kiida siis pead seda ise tegema haletsusväärne tegelikult- Mul on tänaseni meeles emakeele õpetaja lause "ennast kiitmast ma ei väsi ja kui väsin, siis mitte nii pea - puhkan, puhkan ja hakkan jälle"
˅ näita rohkem ˅
2012-04-13 23:35
Ei ole see enesega rahulolu kellelgi meist mööda külgi maha jooksnud
˅ näita rohkem ˅
2012-04-13 23:35
Bingo! Ma juba sulan....minust saab kakao....nii über..hot chocolate....
Rohkem huumorit,rahvas...lähete hapuks...
Issand,kui ilus ma olen...peegel ütles..
˅ näita rohkem ˅
2012-04-13 23:41
Noh jah, tuleb meelde ütlus, et küürakat parandab vaid haud
˅ näita rohkem ˅
2012-04-13 23:44
nurrrr...mis perverssed huvid...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-13 23:47
Kui konna näed, siis anna teed, konnateed.
Kuidas seda teed tehakse?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-13 23:49
kas sa nägid konna?Paksu konna?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-13 23:53
Kus? Jutukas? Ma nägin seal tegelasi, kes ülepäeviti üksteise kohta hoiatusi teevad. Ise veel mõtlesin, et ei tea, kust nad tulevad. Nüüd tean
˅ näita rohkem ˅
2012-04-13 23:57
Tõeliselt imelik,et minu eest ei hoiatata kedagi
ilusad inimesed lähevad nüüd magama,et homme veel ilusamad olla
Hommikul 100g kergem....nii tore
˅ näita rohkem ˅
2012-04-14 08:57
Kes paks ..kes peenike ..kel hommikune jõusaal ..kel metsajooks...kõik selle nimel ,et hea välja näha ...raske see eluke siin eestimaal...
˅ näita rohkem ˅
2012-04-14 09:17
aga enesetunne, kas see ei tule üldse arvesse?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-14 09:19
Mõned naised ju kurdavad..kui oled paks siis ei saa ka keppi meestelt Eks millegi nimel peab vaeva nägema
˅ näita rohkem ˅
2012-04-14 09:27
Kurat, kas need olid piinana mõeldud? Hommikune (või noh, minu hommik selline ennelõuna tavaliselt) jõusaal mahub ja sobib iga ilmaga päeva, mõnus. Mingid fitnessi-pipid sebivad edasi-tagasi, vaade teeb silmale pai, lahe.
Ja eile oli plaan ka metsajooksult täna pooleaastane tolm maha pühkida, aga Tallinn +4 ning märg-tuul ei ole avamispäevaks väga mõnus, lükkame edasi
˅ näita rohkem ˅
2012-04-14 10:59
Ilusad inimesed ärkasid...
Aktiivne päev kulutab min.1000 kcal...võib ühe pannkoogi süüa
Õhtuks natuke punapeeti...püsib lootus,et vähemalt Elmar keppi annab
˅ näita rohkem ˅
2012-04-14 11:18
Ma asutan end Viru Keskuse katusele trenni, loodetavasti väike liigutamine ei sunni mind punapeeti järama
˅ näita rohkem ˅
2012-04-14 12:34
choco,Elmar tavaliselt esimene kohtumine ei anna ..oleneb kui ilusasti oskad küsida
˅ näita rohkem ˅
2012-04-14 14:52
täna oli trennis kaks ilgelt pontsa pepuga noort naist. kus nad sellised pepud said, nagu neegrinaistel
jõid hoolsalt pudelist vett ja kiikasid mehi
˅ näita rohkem ˅
2012-04-14 15:27
Paljud naised käivad trennis ennast näitamas ja mehi otsimas...tänases lehes ütleb Valdo randpere väga hästi"isegi,kui teadlikult ei otsi,siis alateadlikult jobu meest ikka ei taha(vaest meest)"Randpere on tark mees,eks tema teab seda meesteasja paremini.
Trenniks saab lugeda ka kevadist suurpuhastust...6 akent puhtad,3tuba põrandast laeni läbi koristatud....jätkan...see võrdub 40km jooksuga..ja siis vanni ja tuttu
˅ näita rohkem ˅
2012-04-14 15:33
Ühel 30 kandis naisel oli küll täna ööklubi meik peal. Aga süüdistada, et mehi vahiks, teda küll ei saaks, pigem vahtisid mehed ikka teda Pealegi oli tegu ikka väga vinks-vonks sitke isendiga
˅ näita rohkem ˅
2012-04-14 15:35
mahapesemata klubimeigi ja pohmelliga trenni minna on jama...olen proovinud...peas torkab ja süda läigib ja tahaks magada..
Sitke teine tõesti..
˅ näita rohkem ˅
2012-04-14 15:39
Eeei, se eei olnud eilne meik, see oli selline päevaks natuke liiga jumekas pigem, poolemeetriste ripsmetega, nuku noh.

http://www.youtube.com/watch?v=uPrCNh51dQo

See asjandus täna Tallinnas? Peab vene sõpradele helistama ja veneteemalise soenduspeo tegema, old time's sake
˅ näita rohkem ˅
2012-04-14 20:12
Mehed vahivad alati...see on igapäevane...peamiselt tühikargajad,kel naisele midagi pakkuda ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-14 22:47
Igale naisele, keda vaatad, ei peagi kogu aeg midagi pakkuma. Kui sa just ukselt uksele müüki ei tee
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 07:56
seega meeste jaoks jääb suhteliselt märkamatuks, kui naine raske trenniga ja söögipiirangutega on võtnud paar kilo alla...?
miks need naised selle kaalu pärast siis nii hirmsasti muretsevad kogu aeg?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 09:01
eks igaüks teeb endajaoks ja rahulolu oma saavutustele peab tulema inimese enda seest. teha teiste jaoks... jabur.
naised muretsevad konkurentsi pärast, monika tuvi ka kusagil kirjutas, et kui tema ei liigutaks, siis ta oleks juba 200 kilone.

vähem esinemist, rohkem sisu ja kõike ei peagi koguaeg kiitma.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 09:02
õhtulehes hea artikkel: Viie kuuga olümpiavormi!
kas see naine teeb kellegi meeleheaks seda? ei tee, ikka endale.
kui tekib sisu, küll siis ka kiidetakse
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 09:08
Kehakaalu jälgimisest...
kaslane kirjutab: seega meeste jaoks jääb suhteliselt märkamatuks, kui naine raske trenniga ja söögipiirangutega on võtnud paar kilo alla...?

Kelle jaoks üks naisterahvas enese eest hoolt kannab? Meeste jaoks? Võibolla olen ma väga vasakule mõtlemisega aga ennekõike tunnen ma vajadust enese hoolt kanda iseenda tervise, mugavuse ja heaolu nimel.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 09:24
paljud abielumehed lausa MÕNITAVAD oma naisi teiste ees seltskonnas kehakaalu pärast
olen seda näinud ja mõelnud, et kuidas küll need naised suudavad seda taluda
ja siis need naised püüavad hinge hinnaga kaalust alla saada, aga kui mees ei märka väikest muutust, lööb naine käega ja vajub veel sügavamasse masendusse
tõde on siiski see, et paljud ei võta kaalu alla ENDA parema enesetunde pärast, vaid kaaslase leidmiseks või hoidmiseks
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 09:39
See vist ongi, et kange tahtmine olla TEISELE/TEISTELE meele järgi. Selle asemel, et enesele meeldimiseks iseendaga tegeleda
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 10:03
Ole sina paks või peenike
peaasi et meeldid ENDALE
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 10:11
Ilu on vaataja silmades Kellele ema - kellele tütar, kes vaatab mõlemaid ja kellele meeldib hoopis isa
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 10:11
Just , endale peab meeldima, ja endaga rahul olema, ole milline tahes. Kes ootavad teistelt kiitust, siis on tal oma enesehinnanguga probleeme ja kaal on oluline tõesti enesetunde, tervise jms heaks. Ilmselt mehed, kes irisevad kaalu pärast, poevad pigem selle kaalu taha, tegelik põhjus on aga muus. Kui naine ei laseks end sellest ka häirida, siis vaevalt mees ka mõnitaks, Aga mõni mees ongi vist siuke, ja parem juba sellise juurest ära minna, ta ei ole midagi väärt sel juhul.
Minu ex ka vahel kobises- "jälle juurde võtnud". nu mida asja, elad sa kehaga või inimesega? Ja kui ei meeldi, valigu endale pilbas, siis mõnus konte klõbistada
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 10:22
Jah, on psühholoogide poolt tõestatud, et on inimesi, kes vaid iseendale meeldida tahavad ja seda 24/7 ----neile on diagnooski pandud, nad on nartsitsistid. ---kohati väga ohtlik(just teiste suhtes) haigus.
----Protsente ei oska välja pakkuda, kuid pean normaalseks, kui meeldida tahab inimene endale ja ikka kindlasti teistele ka.(muidugi mitte kõigile, vaid teistele ikka valikuliselt)
----ise olen küll selgelt märganud, et enda nö. vormi ajamisel--üleslöömisel on märkamise ja tähelepanuga otsene seos!!!! ---ei ütleks, et ebameeeldiv.
------Muidugi hakake suure kisaga vastu vaidlema, sest siin enamasti on see komme, et nõus eriti ei tohi olla ja peab oponeerima, kuid minu arvamust selles osas ei kõiguta!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 10:25
Peenike naisinimene on küll silmale ilus vaadata aga lähemal liginemisel võib enesele pöördumatuid kehavigastusi tekitada, sinikate näol
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 10:32
Haiglaslikult kõhna on ka kole
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 10:36
Ei ole kole.
Parajalt perverssne hoopis.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 10:41
Haiglaslikult kõhna ei ole kole, ta on haige, nii nagu ka haiglaslikult tüse.
Aga üldiselt (minu arvamus) võiks ikka inimesel, naisinimesel, natuke polstrit olla, sest lisaks visuaalsele kaemusele on sedasorti kehatüüp ka mõnus... kompamismeeltele ja hää nõjatumiseks
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 10:41
* - ka kole?

Kes on haiglaslikult koledale lisaks kole?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 10:45
aikon. Diivanil pikutatakse ja nõjatutakse, mitte naise peal ei magata hambad laiali
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 10:47
luukeraga täitsa nõus, liigsel endast heal arvamusel ka jälle kahjulikud tagajärjed, eks siin peab oskama hoida mitte liiale minemisega. ja loomulikult on tore kui tehakse komplimente, kellele see ei meeldiks, aga see ei tohiks olla primaarne, et ma ainult tegutsen teiste meele järgi, kas ikka meeldin, mis minust arvatakse jne. eks see üks pras teadus ole
haigaslikult kõhnad jah on koledad, kuid kui inime seda muuta ei saa, nu mis parata, ei saa ju temaga sellpärast suhtlemata jätta. tean üht imetoredat inimest, kes haiguse tõttu ülikõhna.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 10:48
Parma, aga kui diivanit pole ja põrand on külm ja kivine , siis on "polsterdatud" naine hädatarvilik koduses majapidamises ja ei saa ju pahaks panna, kui siuksel soojal pinnal pisike uni silma hiilib
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 10:48
"ka" all pidasin ma silmas, et iga liialdus on inetu. kas siis väga paks või väga kõhna, mõlemad peaks oma välimise ilu nimel vaeva nägema.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 10:51
Kui paks on "väga paks", kui kõhn on "väga kõhn"?
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 10:56
Mehed saaks kohe pikki piilumist, kui haiglaslikult kõhnu või pakse koledaks peaks ja selle välja ütleks
Niisama nokkisin, vabandust
˅ näita rohkem ˅
2012-04-16 11:01
hästi näha jälle kuidas inimesed ise soosivad paksude inimeste teket. oo polstrit peab ikka olema, ooo haiglaselt kõhna on ka halb jne. tänapäeval inimesed lähevad üha paksemaks, sest toit on koguaeg kiirelt kättesaadav. tänu selliste polstrijuttudele inimesed lasevadki end lõdvaks ja eks omasugused ikka kiida omasuguseid hirmust, sest siis peaks äkki ise ka end liigutama hakkama

samas täiesti huvitav fenomen tekib, kui paksust on saanud läbi ime vormis inimene, vot hakkab see inimene paksukesi lausa jälestama aga paksuna hindas polstrit...

mul endal pole paksude vastu midagi, lihtsalt jälestan ise silmakirjalikust
˅ näita rohkem ˅